"Μεταφορά" της Γ.Σ. 20/2/07 σε 21/2/07
- Βραχνός Προφήτης
- Επικοινωνία:
- Hengeo
- Real Name: Γιώργος
- Facebook ID: 0
Να είσαι σίγουρος ότι και τα καραγκιοζιλίκια της βουλής ξέρω, και σε συνελεύσεις έχω έρθει, και για τις μεταρρυθμίσεις στην παιδεία έχω ενημερωθεί, επομένως δεν προσβάλλω κάτι που δεν γνωρίζω ούτε είμαι το παθητικό πλάσμα που πας να παρουσιάσεις. Αλλά όταν αναβάλλεται η, ας την πούμε, συνέλευση λόγω διακοπών!!!!!! τι και πως να το χαρακτηρίσω; Γελάνε και οι πέτρες! Τώρα για τον Ισοκράτη, δικαίωμά σου να διαφωνείς, αλλά κάθε σύγκριση της δημοκρατίας των αρχαίων ελλήνων με το τωρινό καραγκιοζιλίκι, όπως το αποκάλεσες εσύ και συμφωνώ μαζί σου, είναι τουλάχιστον άστοχη! Ο Πολύδωρας λέει ότι λέει διότι αυτό τον συμφέρει να πει, αν καταλαβαίνεις τι εννοώ! Από εκεί και πέρα, ποιός φταίει αν δικαιώνεται και καταφέρνει να βγει από πάνω; Προφανώς όχι εγώ που είπα ότι είπα επειδή έχω απηυδήσει πλέον με αυτή την κατάσταση αλλά αυτοί που καταφέρνουν να στρέφουν όλο και περισσότεορυς εναντίον του φοιτητικού κινήματος! Με όποιο γνωστό και αν έχω μιλήσει, μου λέει, τι χάλια είναι αυτά με τις καταλήψεις και ας περάσουν τα νομοσχέδια να τελειώνουμε και άλλα σχετικά! Άντε μετά να τους εξηγήσω ότι ναι μεν είναι χάλι αυτό με τις καταλήψεις αλλά έχει και κάποια δίκια το φοιτητικό κίνημα..O_Xamenos έγραψε:κανε μας την χαρη ρε φιλε γιατι τετοιες αυθαιρετες κρισεις μπορω να κανω και εγω... κωλοπαιδα μας λεει και η γιαννακου και ο πολυδωρας...
και ο πολυδωρας με τις ακινητες ζαρντινιερες του- στρατιωτακια- σακους του μποξ μαλλον εχει διαβασει ισοκρατη και αναμασαει αυτα περι δικαιωματος της ελευθεριας και της ισοτητας και αυθαδειας και δικαιωματος!
κριτικη μπορεις να κανεις αλλα οχι να προσβαλλεις ανθρωπους που δεν ξερεις, διαδικασιες που δεν συμμετεχεις, αγωνες που δεν κανεις!!
η λεγομενη δημοκρατια φαινεται στο καραγκιοζιλικι της βουλης... εχεις κατσει ποτε να δεις τι παιζει εκει???
Και πριν με κατηγορήσετε ότι εξυπηρετώ συμφέροντα, με καμμία παράταξη δεν έχω σχέση, για μένα όλες πάνω κάτω είναι ίδιες, εξάλλου αυτά τα γράφω εδώ που είναι το φόρουμ της ΣΕΜΦΕ και μόνο! Εγώ έχω την δικιά μου άποψη για τις επίμαχες μεταρρυθμίσεις, άσχετα με όσα λέω παραπάνω (θα βγω offtopic αν την γράψω τώρα). Απλώς έχω βαρεθεί αυτό το σάπιο σύστημα με τις παρατάξεις, με τις συνελεύσεις κουκλοθέατρο και τις συνεχείς καταλήψεις που αυτοϋποβαθμίζουν από μόνες τους τις σπουδές μας! Προσωπικά κανέναν άνθρωπο δεν κατηγορώ, σίγουρα υπάρχουν αρκετοί που έχουν πράγματι αγνούς σκοπούς αλλά χάνονται μέσα στο σύνολο. Το κ...παιδα το είπα γενικά για τι θυμίζει πλέον η φάση και όχι για κάποιον-κάποιους ειδικά. Όσοι δεν βλέπουν ότι οι παρατάξεις αυτές καθ'αυτές το μόνο που θέλουν είναι να εξυπηρετήσουν τα κομματικά κλπ συμφέροντά τους, απλώς είναι τυφλοί!
Μακάρι πραγματικά να βελτιωνόταν η ανώτατη εκπαίδευση μέσα από τις καταλήψεις κλπ αλλά εγώ προς το παρών βλέπω το ακριβώς αντίθετο να συμβαίνει..
- drcypher
- Portal Administrator

- Real Name: Κώτσος Φίλ
Παιδιά, για να μην προκαλείται αναστάτωση: Η παρατήρηση ως προς τη μεταφορά της Γ.Σ. και το σχόλιο "θα'πρεπε να γίνει μάθημα" έγινε μόνο για να καταδείξει την πλήρη έλλειψη σεβασμού των φίλων συνδικαλιστών καθώς και το λιποβαρές ορισμένων εξ' ημών που τους ανεχόμαστε.
Είναι προφανές πως άσχετα με απεργίες κτλ., η σχολή αύριο θα τελεί υπό κατάληψη σαν να μην έγινε τίποτα. Ίσως, μάλιστα, αύριο ακούσουμε για πρώτη φορά ότι στα αγωνιστικά-εορταστικά πλαίσια επιτρέπεται η χρήση "μεταβλητών" για τον ορισμό της διάρκειας μιας κατάληψης ή διεξαγωγής μιας Γ.Σ.. Ευέλικτος συνδικαλισμός
Είναι προφανές πως άσχετα με απεργίες κτλ., η σχολή αύριο θα τελεί υπό κατάληψη σαν να μην έγινε τίποτα. Ίσως, μάλιστα, αύριο ακούσουμε για πρώτη φορά ότι στα αγωνιστικά-εορταστικά πλαίσια επιτρέπεται η χρήση "μεταβλητών" για τον ορισμό της διάρκειας μιας κατάληψης ή διεξαγωγής μιας Γ.Σ.. Ευέλικτος συνδικαλισμός
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
- drcypher
- Portal Administrator

- Real Name: Κώτσος Φίλ
Δε μελέταγα καλύτερα ένα τσουβάλι λίρες;
Τέσπα, η συζήτηση κλειδώνεται, καθώς υπάρχει ήδη θέμα για τη σημερινή Γ.Σ. εδώ.
Υ.Γ.: Ασχολίαστο το "συνελευσοειδές". Μου θυμίζει έντονα έναν απόφοιτο, μεν, αιώνιο ΔΑΠίτη, δε. Αλήθεια, ο νέος νόμος πλαίσιο δεν θα'πρεπε να αναφέρεται και στους αιώνιους συνδικαλιστές εκτός από τους αιώνιους φοιτητές; Συνέχεια στο νέο τόπικ.
Υ.Γ.: Ασχολίαστο το "συνελευσοειδές". Μου θυμίζει έντονα έναν απόφοιτο, μεν, αιώνιο ΔΑΠίτη, δε. Αλήθεια, ο νέος νόμος πλαίσιο δεν θα'πρεπε να αναφέρεται και στους αιώνιους συνδικαλιστές εκτός από τους αιώνιους φοιτητές; Συνέχεια στο νέο τόπικ.
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.