Κοινωνιολογία της Επιστήμης
Συντονιστές: φιάλη klein, Ryu, markelos, meleneemil, Nasia!
- sissy
- Real Name: sissy
- Facebook ID: 0
Re: Κοινωνιολογία
Χθές στο μάθημα που ήταν και κάποιοι από μεγαλύτερα έτη και ζήτησαν απαλλακτική εργασία τους είπε ότι να βρούν ένα θέμα και να κάνουν νομίζω!!!
-
o_apolytos
- Real Name: Πραγματικό Όνομα
Προβλέπω μαζική προσχώρηση στην Κοινωνιολογία... Θα γίνει της κακομοίρας μου φαίνεται! Αν ισχύει βέβαια αυτό...
- corfu
- Real Name: corfu
outws h allws pernietai polu eukola...kai einai kai kalh h ka8hghtria... bebeaia prepei na mhn ta grapseis katebata....
Μόνο δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, και ως προς το σύμπαν διατηρώ κάποιες αμφιβολίες.
Άλμπερτ Αϊνστάιν.
Άλμπερτ Αϊνστάιν.
- sos
- Real Name: Κώστας
Κοινωνιολογία
Το όνομα Κουτούγκος δε μου κάνει να είναι καθηγήτριας.corfu έγραψε:outws h allws pernietai polu eukola...kai einai kai kalh h ka8hghtria... bebeaia prepei na mhn ta grapseis katebata....
Μάλλον έχει αλλάξει φέτος...
Αν ένα πρόβλημα δεν έχει λύση, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα.
- kostas213
- Forum Administrator

- Real Name: Κωνσταντίνος
Η ίδια κάνει και φέτος; Γιατί στο πρόγραμμα φαίνεται ότι κάνει ο Κουτούγκος.
There's no place like ::1
- corfu
- Real Name: corfu
paides atuxisate... dn sas ftaiw.. dn hksera oti allakse... h allh htan polu kalh...
Μόνο δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, και ως προς το σύμπαν διατηρώ κάποιες αμφιβολίες.
Άλμπερτ Αϊνστάιν.
Άλμπερτ Αϊνστάιν.
Prwtos o koutougkos.
Με κυριέυουν αμφιβολίες γύρω από το νόημα λέξεων που δεν προσδιορίζουν συγκεκριμένα πράγματα.Δεν μπορώ να μιλήσω παρά μόνο κυριολεκτώντας.Η μεταφορά,η λιτότητα,η υπερβολή,απαιτούν να καταβάλλω υπέρμετρη προσοχή,και το απρόσμενο αποτέλεσμά της είναι ν'αποδεικνύει ό,τι παράλογο και συμβατικό υπάρχει μέσα σ΄άυτά της ρητορικής τα σχήματα.
- thangus
- Real Name: Θανος
ποια η ρεντεζη?κανεις πλακα ετσι?απτους πιο κομπλεξικους καθηγητες της σχοληςcorfu έγραψε:paides atuxisate... dn sas ftaiw.. dn hksera oti allakse... h allh htan polu kalh...
"Imagination is more important than knowledge." Albert Einstein
- pantazi
- Real Name: PANTAZI IRO
Γνωρίζει κανείς κάτι παραπάνω για τις απαλλακτικές εργασίες στο μάθημα της Κοινωνιολογίας; Ας πούμε το θέμα το διαλέγουμε εμείς κι αν ναι, πού περίπου θα περιστρέφεται; Γενικότερα, όποιος γνωρίζει, ας μας πει.
Ευχαριστώ!
Ευχαριστώ!
- aeriko
- Real Name: ...
Η εργασία δεν είναι απαλλακτική!!
Πάντως, υπάρχει εργασία που προσθέτει κάτι στο βαθμό του γραπτού.Αυτή θα βασιστεί σε κάποιο ξενόγλωσσο άρθρο ή ελληνικό βιβλίο (αν κατάλαβα καλά) που θα σου δοθεί(δε νομίζω να το διαλέξεις..) και θα πρέπει να την παρουσιάσεις στο αμφιθέατρο κάποια στιγμή μετά τις γιορτές...
Πάντως, υπάρχει εργασία που προσθέτει κάτι στο βαθμό του γραπτού.Αυτή θα βασιστεί σε κάποιο ξενόγλωσσο άρθρο ή ελληνικό βιβλίο (αν κατάλαβα καλά) που θα σου δοθεί(δε νομίζω να το διαλέξεις..) και θα πρέπει να την παρουσιάσεις στο αμφιθέατρο κάποια στιγμή μετά τις γιορτές...
- aeriko
- Real Name: ...
Δε θέλω να σε πάρω και στο λαιμό μου...
Αλλά, όταν πήγα κι εγώ να μάθω λεπτομέρειες για την εργασία, ο καθηγητής μου τόνισε ότι ΔΕΝ είναι απαλλακτική.....
Αλλά, όταν πήγα κι εγώ να μάθω λεπτομέρειες για την εργασία, ο καθηγητής μου τόνισε ότι ΔΕΝ είναι απαλλακτική.....
-
o_apolytos
Κοινωνιολογία 2009-10
Παιδιά, το μάθημα το έχει ο Κώστας Θεολόγου! Λάθος της γραμματείας που γράφει στο πρόγραμμα Κουτούγκος! Εκτός κι αν υπεύθυνος είναι ο τελευταίος και ο Θεολόγου παραδίδει... Πολύ χλωμό.
έδιτ: όντως δεν είναι απαλλακτική η εργασία
έδιτ: όντως δεν είναι απαλλακτική η εργασία
- Allergic
- Real Name: Allergic
guys, το βιβλιο που διανεμεται?
-
o_apolytos
Εκδόσεις Κάτοπτρο, Κορυζή 8, 117 43 Αθήνα. Τρίτη & Πέμπτη 14:00-16:00. Αυτά για το βιβλίο του Woolgar. Δε ξέρω αν διανέμεται άλλο και πού