Προγραμματισμός με Εφαρμογές στην Επιστήμη του Μηχανικού
Συντονιστές: φιάλη klein, Ryu, markelos, meleneemil, Nasia!
Re: Προγραμματισμός με Εφαρμογές στην Επιστήμη του Μηχανικού
τελικα αναβαλλεται το αυριανο μαθημα η οχι?
γιατι αλλου βλεπω θα γινει 4/3 και αλλου αυριο...

Believe you can and you're halfway there.
Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. And Today? Today is a gift. That's why we call it the present.
But only in their dreams can men be truly free. It was always thus and always thus will be.
- dj manos
- Banned
- Real Name: Μάνος
- Facebook ID: 0
Ποιος λέει για αύριο?? Όχι,αναβλήθηκεdiosak έγραψε:τελικα αναβαλλεται το αυριανο μαθημα η οχι?
- sissy
- Real Name: sissy
δεν υπάρχει σύγγραμα για αυτό το μάθημα????????
- apolski
- Real Name: ---
http://www.physics.ntua.gr/~konstant/Pr ... notesA.pdf (διατίθεται και σε έντυπη μορφή στους φοιτητές)
http://www.physics.ntua.gr/~konstant/Pr ... le_yet.pdf (διατίθεται και σε έντυπη μορφή στους φοιτητές)
http://www.physics.ntua.gr/~konstant/ProgMech/
http://www.physics.ntua.gr/~konstant/Pr ... le_yet.pdf (διατίθεται και σε έντυπη μορφή στους φοιτητές)
http://www.physics.ntua.gr/~konstant/ProgMech/
υπαρχουν τα παντα στο mycourses. 

Believe you can and you're halfway there.
Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. And Today? Today is a gift. That's why we call it the present.
But only in their dreams can men be truly free. It was always thus and always thus will be.
Τους χαρακτήρες στα αρχεία pdf που ανέβηκα στο mycourses σας τους εμφανίζει κανονικά; Τα αρχεία αφορούν τις διαφάνειες της παράδοσης της δευτέρας.
- dj manos
- Banned
Το link με βγάζει στο μάθημα Βιοφυσική εμένα,με 2 έγγραφα που τα ανοίγει κανονικά.
- Dennis Lynn Rader
- Real Name: Mort Nezach Van Uriel
Ξέρει κανείς τι αποφασίστηκε για εμάς τους παλαιότερους που μας έδιωξαν την Δευτέρα ? Θα γίνει κανένα τμήμα or what ?
" Shema Yisrael Adonai Eloheinu Adonai Echad...Baruch Shem Kavod Malchuso Le'Olam Va'Ed " ~ Deyteronomy 6:4
- skywalker
- Real Name: skywalker
- Επικοινωνία:
Θα γινει οτι θα παμε και την επομενη τριτη μετα απο τη σημερινη και θα δουμε(οπως χαρακτηριστικα ειπε ο Σιεττος).Γιατι υπαρχουν ζωα που το ονομα τους δεν ειναι στο Α-Κ και σκασαν μυτη τη δευτερα γιατι δεν ηθελα τα πρωινα της πεμπτης...Αισχος...
Θελω να φυγουν τα κομματα Εδω και Τωρα απο το ΕΜΠ...

Γιατί σας έδιωξαν την Δευτερα?
Κ εγώ παλιός είμαι!Άφησα το Ζάχο και διάλεξα αυτό για να τελειώσω κάποια στιγμη τη σχολή.
Δεν είναι για τους παλιούς τα τμήματα αυτά που έφτιαξαν?
Κ εγώ παλιός είμαι!Άφησα το Ζάχο και διάλεξα αυτό για να τελειώσω κάποια στιγμη τη σχολή.
- dj manos
- Banned
Έχεις δίκιο. Ούτε εμένα τα βγάζει κανονικά. Βγάζει κάτι ιερογλυφικά.congi έγραψε:Τους χαρακτήρες στα αρχεία pdf που ανέβηκα στο mycourses σας τους εμφανίζει κανονικά; Τα αρχεία αφορούν τις διαφάνειες της παράδοσης της δευτέρας.
- sissy
Στο τμημα της δευτερας αρχικα επρεπε να κατσουν οι φοιτητες 2ου ετους και σε οσες θεσεις περισεψαν οσοι εμειναν!!!!!Απ'οτι ακουσα μαλλον θα βγει καποια ανακοινωση οτι θα υπαρξει κι αλλο τμημα!!!παντως πηγαινεται καλου κακου την πεμπτη σε καποιο απο τα 2 τμηματα να δειτε τι γινεται..ελπιζω να βρειτε θεσεις!!!!!alexk έγραψε:Γιατί σας έδιωξαν την Δευτερα?
- Dennis Lynn Rader
- Real Name: Mort Nezach Van Uriel
Το θέμα είναι ότι Τρίτη πρώι που έγινε το μάθημα σήμερα, και την αλλή όπως ακούστηκε είναι απαγορευτικό για εμένα του 8ου..Έχω μαθήματα ροής και δεν παίζει να τα χάσω. Θα έπρεπε να γίνει ένα κάλυτερο πρόγραμμα για να μας βολέψει κάπως. Με βλέπω να διαβάζω Fortran από το pdf 
" Shema Yisrael Adonai Eloheinu Adonai Echad...Baruch Shem Kavod Malchuso Le'Olam Va'Ed " ~ Deyteronomy 6:4
- otinanai
- Real Name: χμ..αλεξανδρος
Για ποιο λογο?? το μαθημα διδασκεται πρωτη φορα και θα το δωσει ολη η σχολη! (κυριολεκτικα). Δεν καταλαβαινω γιατι εφτιαξαν μονο δυο τμηματα και γιατι σε αυτα πρεπει να εχει προτεραιοτητα το 2ο ετος...Στο τμημα της δευτερας αρχικα επρεπε να κατσουν οι φοιτητες 2ου ετους και σε οσες θεσεις περισεψαν οσοι εμειναν!!!!!
It's only after we've lost everything that we are free to do anything
[imgr 500x180]http://img.buzznet.com/assets/imgx/2/1/ ... 035284.jpg[/imgr]
[imgr 500x180]http://img.buzznet.com/assets/imgx/2/1/ ... 035284.jpg[/imgr]
- sissy
Ειναι 3 τα τμηματα...(την πεμπτη τα 2)!Ειχαν παει απο νωρις φοιτητες μεγαλυτερων ετων και δεν μπορουσε να κατσει κανενας δευτεροετης!!!!το μαθημα διδασκεται στο 2ο ετος και λογικο και αναμενομενο ειναι να εχει αυτο προτεραιοτητα!!!!!Ετσι σηκωσε τους κατα πολυ μεγαλυτερους για να κατσουν οι 2ετοις!!!!otinanai έγραψε:Για ποιο λογο?? το μαθημα διδασκεται πρωτη φορα και θα το δωσει ολη η σχολη! (κυριολεκτικα). Δεν καταλαβαινω γιατι εφτιαξαν μονο δυο τμηματα και γιατι σε αυτα πρεπει να εχει προτεραιοτητα το 2ο ετος...Στο τμημα της δευτερας αρχικα επρεπε να κατσουν οι φοιτητες 2ου ετους και σε οσες θεσεις περισεψαν οσοι εμειναν!!!!!