Γενική Συνέλευση Φ.Σ. [04-03-10]

Ιδιαίτερα ζητήματα που απασχολούν τη ΣΕΜΦΕ (όπως π.χ., συνδικαλιστικά, επαγγελματικά δικαιώματα, πρόγραμμα σπουδών κτλ.)

Συντονιστές: antony07, Chris

Άβαταρ μέλους
sos
Real Name: Κώστας
Facebook ID: 0

Δημοσίευση από sos »

Ποιό ακριβώς είναι το πρόβλημά σου;
Αν ένα πρόβλημα δεν έχει λύση, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα.
Άβαταρ μέλους
moutsos
Real Name: Γιάννης

Re: Γενική Συνέλευση Φ.Σ. [04-03-10]

Δημοσίευση από moutsos »

Dare Devil έγραψε: Γιατί να αποδεχθώ κάτι που δεν ισχύει? Επειδή μόνο και μόνο το ισχυρίζεται ένας admin ενός site?
Υπερβολικό και συνάμα άσχετο.
Katestramenos έγραψε:Εμείς είμαστε περαστικοί από τη σεμφε και δεν θυγόμαστε εμείς άμεσα.
Θύμαμε πριν χρόνια που είχε πάρει μια συνέλευση η δαπ σε "κινιματική περίοδο" και έλεγε ανοιχτη σχολή και νεα γσ όχι πριν την ταδε ημερομηνία(2-3 βδομάδες περίπου μετά).
Διαφωνώ,με παράδειγμα εμένα,είμαι 7 χρόνια στη σχολή. Δεν νιώθω περαστικός.
Η ΔΑΠ θα ήθελε αν μπορούσε να "παγκοσμιοποιήσει" τη σχολή καθώς μιλούσε για ιδιωτικοποίηση της παιδείας πριν καν η Γιαννάκου μιλήσει για το άρθρο 16. Δεν λέω ότι οι υπόλοιποι εκ των παρατάξεων είναι καλύτεροι αλλά μόνο το ότι μιλάμε για την νεολάια της ΝΔ μου αρκεί για την τότε απόφαση. Ας φύγουν αυτοί πρώτοι από τη σχολή.
Katestramenos έγραψε: Ζήτημα 4: Αφίσες
Οι περισσότεροι από όσους είδαν την σχολή φρεσκοβαμένη αρχεές Σεπτεμβρίου γούσταραν άσχιμα Η κυριάκη ζήτησε να μην κολλάει κανείς αφίσες στου τοίχους και έδωσε και ταμπλό στις παράταξεις για να κολάνε εκεί. Ακούστηκαν και βαρύγσουπες δηλώσεις από κάποιους του στυλ "αν ξανακολισούν αφισες θα τους γ@**σω". Κανονικά 3/5 παρατάξεις θα έπρεπε αυτοί που τις στελεχώνουν να έχουν πάθει κάτι ανάλογο με την Αλεξανδράτου με τις αφίσες που έβαλαν πέραν των ταμπλό, αλλά τώρα ποιός τρέχει να αντιγγάφει dvd και να τα μοιράζει στα περίπτερα...
Πρώτη η ΠΑΣΠ κόλλησε αφίσα για το Party της...οπότε ας γεμίσει ο τόπος με αφίσες πλαισίων παρά με αφίσες του Χατζηγιάννη!
dj manos έγραψε:Γιατί να μην έχουμε τα κότσια να το κάνουμε? Ας μαζευτούμε 100 άτομα την Τρίτη και σου κανονίζω εγώ να έρθει εισαγγελέας που θα κρίνει τη συνέλευση αντιδημοκρατική και καταχρηστική και το καταστατικό της ΣΕΜΦΕ θα πάει στον κάλαθο των αχρήστων σε δευτερόλεπτα. Και θα σου πω εγώ μετά αν θα ξανακάνουν κουμάντο στη σχολή 30-40 κομματόσκυλα.
Ανήκουστο!!!Φασιστικό!!!Τουλάχιστον πραξικοπηματικό!
lunatic έγραψε:Ωραίος ρε κατεστραμένε... Συμφωνώ σε όλα...
Γ***ς ρε...άντε, μπράβο, ωραίος ρε(από το Τσίου). Με συγχωρείς Lunatic αλλά από εσένα δεν περίμενα κάτι καλύτερο.
lunatic έγραψε: Καταρχας δεν ξερω αν κατάλαβα. Η ΓΣ θα γινει Δευτερα ή Τρίτη?
Τρίτη 12:30
pao132003 έγραψε:
Gus έγραψε:να φωναξετε την αστυνομια....
μα παράνομο είναι έτσι κι αλλιώς.
Όσοι βγαίνετε έξω θα έχετε παρατηρήσει ότι ο νόμος δεν εφαρμόζεται πουθενά.Γιατί περιμένετε να εφαρμοστεί στη σχολή? Το άσυλο δεν έχει καμία σχέση. Σταματήστε να το κατηγορείτε για τα πάντα!
Civil disobedience 101...
Άβαταρ μέλους
Gus
Real Name: Πολλες ερωτησεις

Δημοσίευση από Gus »

sos έγραψε:Ποιό ακριβώς είναι το πρόβλημά σου;
Το προβλημα μου ειναι το οτι δεν προκειται να ανεχθω να μου κοψουν το καπνισμα (εαν καπνιζα) 30 τυπακια που θα σηκωσουν σαν προβατα το χερι τους σε μια ΓΣ.Αν καποιον τον ενοχλει να ερθει να μου το πει να βρουμε λυση,δεν θα επιβληθουν 30 σε εναν με τετοιο τροπο σηκωνοντας το χερι.Οπως και δεν θα με εμποδισει κανενας να κολλησω 5-6 αφισες στην σχολη για να εκφρασω τις ιδεες μου.
sidet buyuleyijidir sidet umutur
umut suz ve sesiz bir
sesiz bir dunada
Άβαταρ μέλους
lunatic
Real Name: Zoro

Δημοσίευση από lunatic »

Εγώ πάντως βλέπω μια αρκετα βελτιωμένη κατάσταση σε σχέση με πριν το νόμο.... Αναλόγως και το μαγαζί βέβαια.Δεν πάω σε σκυλαδικα club κλπ οπότε δεν ξέρω γι αυτά.... Αλλά σε πιο ήπιες καταστάσεις όπως πχ καφετέριες εγώ τον βλέπω να εφαρμόζεται....

@dj manos
K γω μαζί σου...

@moutsos
LOL.....Αυτο που ειπε ο dj manos ειναι φασιστικό..?χαχαχαχα
Οκ ό,τι πεις.....
Μάλλον για σένα δεν ειναι φασιστικό να κάνουν οτι θελουν 50 άτομα....

Gus έγραψε:
Το προβλημα μου ειναι το οτι δεν προκειται να ανεχθω να μου κοψουν το καπνισμα (εαν καπνιζα) 30 τυπακια που θα σηκωσουν σαν προβατα το χερι τους σε μια ΓΣ.Αν καποιον τον ενοχλει να ερθει να μου το πει να βρουμε λυση,δεν θα επιβληθουν 30 σε εναν με τετοιο τροπο σηκωνοντας το χερι.Οπως και δεν θα με εμποδισει κανενας να κολλησω 5-6 αφισες στην σχολη για να εκφρασω τις ιδεες μου.
Τι λες ρε πας καλα? Ουτε αυτα τα 30 τυπακια ανεχονται να τα ενοχλεις με τον καρκινο σου...

Αν ειναι δυνατον δηλαδη!!Τι άλλο θ ακουσω....

Εστω μια αιθουσα με 1000 άτομα...Οι 999 να ειναι καπνιστες κ ο 1 να μην ειναι θα ΠΡΕΠΕΙ να τον σεβαστουν κ να μην αναψουν τσιγαρο... ΤΕΛΟΣ.
Σε καποια πραγματα το σωστο δεν βγαινει με το ποιο λενε οι πιο πολλοι.....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος timos_m την Παρ Μαρ 05, 2010 11:17 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Μην κάνετε συνεχόμενα ποστ. Κάντε edit στο πρώτο και συμπληρώστε το.
When do you think people die?
When they are shot through the heart by the bullet of a pistol? No
When they are ravaged by an incurable disease? No
When they drink a soup made from a poisonous mushroom? No
It's when... they are forgotten...
Άβαταρ μέλους
msl
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Μαρία-Σοφία
Facebook ID: 735434828
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από msl »

Gus έγραψε:Θελω να δω να κατεβαινει ψηφισμα για το καπνισμα ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ.............Εγω το δηλωνω πως δεν καπνιζω,αλλα στην επομενη του ψηφισματος συνελευση (που θα γινει Δευτερα) θα ερθω με μαλμπορο,το μονο που εχετε να κανετε ειναι να φωναξετε την αστυνομια....
Δηλαδή ακολουθούμε τις αποφάσεις του ΦΣ μόνο όταν μας συμφέρει;
Gus έγραψε:
Εδώ επιβάλλονται 50-60 με τέτοιο τρόπο όταν κλείνουν τη σχολή! Και καμιά 10αρια (στη καλύτερη) όταν γίνεται με απόφαση ΔΣ .... Απλά αντιδράς σε κάτι που θεωρείς δεσμευτικό και περιοριστικό. Επίσης, δεν είναι επιβολή 30 σε έναν .. αλλά προσπάθεια να διορθωθεί κάτι που έχει επισημανθεί ως πρόβλημα για πολλούς εδώ και καιρό!
I'm not a bitch, I just have a low tolerance for bullshit ..

:: Αθλητικός Όμιλος Πήγασος Κυψέλης
::
Άβαταρ μέλους
Gus

Δημοσίευση από Gus »

msl έγραψε:
Gus έγραψε:Θελω να δω να κατεβαινει ψηφισμα για το καπνισμα ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ.............Εγω το δηλωνω πως δεν καπνιζω,αλλα στην επομενη του ψηφισματος συνελευση (που θα γινει Δευτερα) θα ερθω με μαλμπορο,το μονο που εχετε να κανετε ειναι να φωναξετε την αστυνομια....
Gus έγραψε:
Εδώ επιβάλλονται 50-60 με τέτοιο τρόπο όταν κλείνουν τη σχολή! Και καμιά 10αρια (στη καλύτερη) όταν γίνεται με απόφαση ΔΣ .... Απλά αντιδράς σε κάτι που θεωρείς δεσμευτικό και περιοριστικό. Επίσης, δεν είναι επιβολή 30 σε έναν .. αλλά προσπάθεια να διορθωθεί κάτι που έχει επισημανθεί ως πρόβλημα για πολλούς εδώ και καιρό!
Γενικα δεν ειμαι απο τα ατομα που θα ακολουθησουν το τι θα πει η γσ,και αν νιωσω οτι δεν με καλυπτει αυτο που λεει θα κανω του κεφαλιου μου,γιατι με ξενερωνει ο τροπος που λαμβανονται οι αποφασεις.Οποτε ναι αν η αποφαση παει με τα νερα μου δεν θα γκρινιαξω,παρα μονο με τον τροπο που παρθηκε αυτη,ενω αν δεν ειναι θα την γραψω εκει που δεν παιρνει μελανι...Και ναι ειναι επιβολη το να βασιζεσαι στην μαζα ωστε να επιβληθεις,αντι να προσπαθησεις να σταματησεις ενα φαινομενο με συζητηση.
umut suz ve sesiz bir
sesiz bir dunada
Άβαταρ μέλους
sos
Real Name: Κώστας

Δημοσίευση από sos »

msl έγραψε:
Gus έγραψε:
Με κάλυψες απολύτως. Αυτά ακριβώς ήθελα να πω.
Αν ένα πρόβλημα δεν έχει λύση, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα.
Άβαταρ μέλους
Atherapeyta Romantikos
Real Name: Βαγγέλης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Atherapeyta Romantikos »

lunatic έγραψε: Ρε παιδιά αφού ΔΕΝ τους θέλουμε, γιατί είναι ακόμα στις σχολές?
Γιατί αφήνουμε ακόμα τις παρατάξεις να καταστρέφουν τις σχολές μας?
Φίλε Lunatic όταν έχεις άτομα που αντί να στοχεύσουν στο πραγματικό πρόβλημα που είναι η ύπαρξη και η λειτουργία των κομμάτων (αυτή καθ' εαυτή) μέσα στα Πανεπιστήμια, κοιτάζουν πως θα τα βάλουν με άλλους συναδέλφους που αρθρώνουν ένα καθαρό λόγο, τότε καταλαβαίνεις από που ξεκινάει το πρόβλημα:

παραθέτω ενδεικτικά:
msl έγραψε:Dare Devil, πραγματικά μπήκα στον πειρασμό να σου απαντήσω, μέχρι που κατέληξα ότι δεν αξίζει. :) Έχω πολύ πιο σοβαρά πράγματα από το να ασχοληθώ με παιδιαρίσματα. Αν τα πιο σημαντικά σου επιχειρήματα για να μην απαντήσεις σε αυτό που σε ρώτησα ξεκάθαρα εις διπλούν είναι ότι μιλάω με φράσεις γυμνασίου ή το ότι είμαι admin .. άδικα χαράμισα πολύτιμο χρόνο και διαδικτυακούς πόρους για να ασχοληθώ μαζί σου. My fault!

Σε συναδελφικούς, πάντα, τόνους!
@msl
Κοπελιά, ο Dare Devil νομίζεις ότι αποτελεί το πρόβλημα της Σχολής;;
Δηλαδή εσύ τι υποστηρίζεις; την επανάΠαυση και τη μη-δράση για όλα τα φλέγοντα ζητήματα της ΣΕΜΦΕ; Πως να αράζουμε στο σπιτάκι μας και να αφήνουμε τα κόμματα να κάνουν ελέυθερα τη δουλειά τους; Πως να κάνουμε πλακίτσα και αστειάκια με τα χάλια μας... και από την πίσω πόρτα να παρελαύνουν η ΠΚΣ και τα ΕΑΑΚ (οι ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ πολέμιοι των λίγων επαγγελματικών δικαιωμάτων που έχουμε σήμερα)

ή μήπως τα ξεχάσαμε αυτά;; όταν στη Συνέλευση τραβούσαν προς τα κάτω τα χέρια συμφοιτητών μας για να μην ψηφίσουν υπέρ του Προεδρικού Διατάγματος της Σχολής;;; Εσύ δεν ήσουν τότε στη σχολή;

Για να μην πούμε για τη ΔΑΠ και την ΠΑΣΠ που το μόνο που κάνουν είναι παρτάκια, τραπεζάκια και δημόσιες σχέσεις.

Τέλος, επειδή λες ότι βγάζει την ουρά του απέξω... Δεν τη βγάζει απέξω ΕΙΝΑΙ απέξω. Είμαστε απόφοιτοι εδώ και καιρό και αυτό που μας ενδιαφέρει (όπως και τότε) είναι να σταματήσει η κατρακύλα της Σχολής μας. Έχουμε στα χέρια μας ένα πτυχίο, το οποίο θέλουμε να έχει ένα κύρος και ένα αντίκρυσμα. Για το λόγο αυτό πρέπει φοιτητές και απόφοιτοι να έχουμε κοινή στόχευση. Πολιτικά όλοι ανοίκουμε κάπου, αλλά οι φοιτητικές-κομματικές παρατάξεις δεν έχουν τίποτε να προσφέρουν σε αυτή την προσπάθεια, μόνο να πάρουν θέλουν.
Εικόνα

"Η ζωή είναι ένας πόλεμος ενάντια στην κακεντρέχεια των ανθρώπων"
Μπαλτάσαρ Γκρασιάν

Για 6 χρόνια στη Σ.Ε.Μ.Φ.Ε. υπήρχε επιλογή:
http://edra.ntua.gr
Άβαταρ μέλους
lunatic
Real Name: Zoro

Δημοσίευση από lunatic »

Εγω πάντως δεν τα ηξερα αυτά που ανέφερες... Ωραίος!
Το αστείο είναι ότι ενώ εμείς σαν φοιτητές κάνουμε όλο βλακείες υπάρχουν ακόμα καθηγητές και ΟΧΙ λίγοι μάλιστα, που θέλουν το καλο μας κ να μας βοηθήσουν... Και γι αυτο κυνηγάνε διάφορα θέματα.... Κ μεις για ευχαριστω βάζουμε την ΓΣ άλλη μέρα, κλείνουμε την σχολή κλπ κλπ.... Ε ειμαστε πολυ αχαριστοι!!
Μπραβο μας ρε παιδια...Ετσι παει μπροστα η σχολή μας..... :ssss:
When do you think people die?
When they are shot through the heart by the bullet of a pistol? No
When they are ravaged by an incurable disease? No
When they drink a soup made from a poisonous mushroom? No
It's when... they are forgotten...
Άβαταρ μέλους
Dare Devil
Real Name: Δημήτρης Κάραλης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Dare Devil »

msl έγραψε:Dare Devil, πραγματικά μπήκα στον πειρασμό να σου απαντήσω, μέχρι που κατέληξα ότι δεν αξίζει. :) Έχω πολύ πιο σοβαρά πράγματα από το να ασχοληθώ με παιδιαρίσματα. Αν τα πιο σημαντικά σου επιχειρήματα για να μην απαντήσεις σε αυτό που σε ρώτησα ξεκάθαρα εις διπλούν είναι ότι μιλάω με φράσεις γυμνασίου ή το ότι είμαι admin .. άδικα χαράμισα πολύτιμο χρόνο και διαδικτυακούς πόρους για να ασχοληθώ μαζί σου. My fault!

Σε συναδελφικούς, πάντα, τόνους!
A εντάξει, γιατί προς στιγμήν φοβήθηκα η αλήθεια είναι. Τώρα μπορώ να κοιμηθώ ήσυχος. Εκτός άν τα φιλαράκια σου απο την ΔΑΠ (ναί αυτοί που στήριζες χρόνια.. :oops: ) στείλουν πάλι τους μπράβους να μας κάνουν ντά όπως παλιά στις εκλογές που μας κλάσαν τα φρύδια και κλαιγόντουσαν που παραλίγο να τους περάσουμε (Βλ.Σακής). Πάντως τα επιχειρηματά σου επι της ουσίας μπορώ να πώ ότι για ακόμα μια φορά με αποστόμωσαν..Και Α και ΟΥ..

pao132003 έγραψε:
Gus έγραψε:να φωναξετε την αστυνομια....
μα παράνομο είναι έτσι κι αλλιώς. το θέμα είναι ότι αφού ξέρουμε ότι δε σε νοιάζει ο νόμος, ελπίζουμε να σεβαστείς την παράκληση των συμφοιτητών σου. κι όχι να έχεις ένα στείρο πνεύμα αντιλογίας.
Όντως το τσιγάρο είναι μέγα θέμα στις ΚΓΣ. Ιδίως για τους μη καπνίζοντες που βγαίνουν με φωνή Ψινάκη!

lunatic έγραψε:Εστω μια αιθουσα με 1000 άτομα...Οι 999 να ειναι καπνιστες κ ο 1 να μην ειναι θα ΠΡΕΠΕΙ να τον σεβαστουν κ να μην αναψουν τσιγαρο... ΤΕΛΟΣ.
Σε καποια πραγματα το σωστο δεν βγαινει με το ποιο λενε οι πιο πολλοι.....
Έτσι μπράβο! Απλή λογική και εφαρμογή του γνωστού κανόνα ότι "η ελευθερία του ενός σταματάει εκεί που ξεκινάει η ελευθερία του άλλου".

lunatic έγραψε:Εγω πάντως δεν τα ηξερα αυτά που ανέφερες... Ωραίος!
Το αστείο είναι ότι ενώ εμείς σαν φοιτητές κάνουμε όλο βλακείες υπάρχουν ακόμα καθηγητές και ΟΧΙ λίγοι μάλιστα, που θέλουν το καλο μας κ να μας βοηθήσουν... Και γι αυτο κυνηγάνε διάφορα θέματα.... Κ μεις για ευχαριστω βάζουμε την ΓΣ άλλη μέρα, κλείνουμε την σχολή κλπ κλπ.... Ε ειμαστε πολυ αχαριστοι!!
Μπραβο μας ρε παιδια...Ετσι παει μπροστα η σχολή μας..... :ssss:
Ναι Lunatic. Δυστυχώς κάποιοι φαίνεται ότι ξεχνάνε γρήγορα ή θυμούνται επιλεκτικά συνεισφέροντας στην σημερινή κατάντια και απαξίωση της σχολής μας. Όσο λαικίστικο και κουτό κι αν ακούγεται η δύναμη είναι στους φοιτητές και όχι σε αυτούς που κάνουν ότι δυνατό για να τους ξενερώσουν που μπήκαν σε αυτή την σχολή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dare Devil την Σάβ Μαρ 06, 2010 12:02 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Site Συλλόγου Διπλωματούχων ΣΕΜΦΕ
Άβαταρ μέλους
moutsos

Δημοσίευση από moutsos »

@lunatin:Που ήσουν στη συνέλευση?
@msl:Που ήσουν στη συνέλευση?
@Gus:Που ήσουν στη συνέλευση?
@sos:Που ήσουν στη συνέλευση?
@dj manos:Που ήσουν στη συνέλευση?
@everybody else:Που ήσουν στη συνέλευση?

Η επίσημη ονομασία της συνέλευσης είναι Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου ΣΕΜΦΕ. Αν δεν νιώθετε μέλη του φοιτητικού συλλόγου καλά κάνετε και δεν έρχεστε στη ΓΣ. Μην το κουράζετε όμως μέσω forum επειδή σας αρέσει να πληκτρολογείτε. Αν νιώθετε μέλη του φοιτητικού συλλόγου ελάτε στη συνέλευση και σταματήστε να κατηγορείτε τα 50-60 άτομα που παίρνουν αποφάσεις γιατί φταίτε αποκλειστικά εσείς που είναι μόνο τόσοι. Και στην τελική αφού έχετε πράγματι τόσο ωραίες απόψεις γιατί να μην ακουστούν στη ΓΣ?Αφού μπορείτε να πληκτρολογήσετε αυτά που σκέφτεστε γιατί να μην τα επικοινωνήσετε μέσω της ομιλίας που είναι και πιο άμεση? Και μην μου αρχίσετε τα περί καπνίσματος...μπορείτε να διατυπώσετε την αποψή σας με συντομία, ή απλά να διαβάσετε τα πλαίσια και να καταθέσετε την ψήφο σας στο τέλος της ΓΣ. Προσωπικά θεωρώ οτί δεν μπορώ να κρίνω απόφαση ΓΣ αν εγώ ο ίδιος δεν ήμουν εκεί για να στηρίξω τις θέσεις μου. Αν δεν θέλω κατάληψη θα πάω εκεί και θα ψηφίσω κατα. Είναι τόσο απλό κι όμως δεν το κάνετε. Γι'αυτό κι εγώ με τη σειρά μου σας κρίνω χωρίς να σας κατακρίνω!
Lesta
Real Name: Lesta

Δημοσίευση από Lesta »

Δεν ξέρω αν το καταλάβατε, είμαστε μία χαρούμενη ατμόσφαιρα!!
Άβαταρ μέλους
Gus

Δημοσίευση από Gus »

moutsos έγραψε:@lunatin:Που ήσουν στη συνέλευση?
@msl:Που ήσουν στη συνέλευση?
@Gus:Που ήσουν στη συνέλευση?
@sos:Που ήσουν στη συνέλευση?
@dj manos:Που ήσουν στη συνέλευση?
@everybody else:Που ήσουν στη συνέλευση?

Η επίσημη ονομασία της συνέλευσης είναι Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου ΣΕΜΦΕ. Αν δεν νιώθετε μέλη του φοιτητικού συλλόγου καλά κάνετε και δεν έρχεστε στη ΓΣ. Μην το κουράζετε όμως μέσω forum επειδή σας αρέσει να πληκτρολογείτε. Αν νιώθετε μέλη του φοιτητικού συλλόγου ελάτε στη συνέλευση και σταματήστε να κατηγορείτε τα 50-60 άτομα που παίρνουν αποφάσεις γιατί φταίτε αποκλειστικά εσείς που είναι μόνο τόσοι. Και στην τελική αφού έχετε πράγματι τόσο ωραίες απόψεις γιατί να μην ακουστούν στη ΓΣ?Αφού μπορείτε να πληκτρολογήσετε αυτά που σκέφτεστε γιατί να μην τα επικοινωνήσετε μέσω της ομιλίας που είναι και πιο άμεση? Και μην μου αρχίσετε τα περί καπνίσματος...μπορείτε να διατυπώσετε την αποψή σας με συντομία, ή απλά να διαβάσετε τα πλαίσια και να καταθέσετε την ψήφο σας στο τέλος της ΓΣ. Προσωπικά θεωρώ οτί δεν μπορώ να κρίνω απόφαση ΓΣ αν εγώ ο ίδιος δεν ήμουν εκεί για να στηρίξω τις θέσεις μου. Αν δεν θέλω κατάληψη θα πάω εκεί και θα ψηφίσω κατα. Είναι τόσο απλό κι όμως δεν το κάνετε. Γι'αυτό κι εγώ με τη σειρά μου σας κρίνω χωρίς να σας κατακρίνω!
Αν και δεν νομιζω να σου πεφτει λογος,ημουν στην συνελευση,και προφανως οι αποψεις μου δεν μενουν στο πληκτρολογιο σαν μερικων αλλων...ΕΣΥ ΗΣΟΥΝ στην συνελευση?Μπορουμε να κανουμε παιχνιδακι με αυτες τις χαζοερωτησεις...
Και για να καταλαβω.τι ακριβως μου καταλογιζεις?Κουβεντα να γινεται,ετυχε να μεινω μεσα παρασκευιατικα
umut suz ve sesiz bir
sesiz bir dunada
Άβαταρ μέλους
msl
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Μαρία-Σοφία
Facebook ID: 735434828
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από msl »

Gus έγραψε:Και ναι ειναι επιβολη το να βασιζεσαι στην μαζα ωστε να επιβληθεις,αντι να προσπαθησεις να σταματησεις ενα φαινομενο με συζητηση.
Μόνο εγώ αισθάνομαι ότι αυτή η πρόταση περιγράφει τέλεια την σημερινή κατάσταση στη λήψη αποφάσεων του ΦΣ μέσω ΔΣ η ΓΣ; :S
Atherapeyta Romantikos έγραψε:@msl
Κοπελιά, ο Dare Devil νομίζεις ότι αποτελεί το πρόβλημα της Σχολής;;
Δηλαδή εσύ τι υποστηρίζεις; την επανάΠαυση και τη μη-δράση για όλα τα φλέγοντα ζητήματα της ΣΕΜΦΕ; Πως να αράζουμε στο σπιτάκι μας και να αφήνουμε τα κόμματα να κάνουν ελέυθερα τη δουλειά τους; Πως να κάνουμε πλακίτσα και αστειάκια με τα χάλια μας... και από την πίσω πόρτα να παρελαύνουν η ΠΚΣ και τα ΕΑΑΚ (οι ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ πολέμιοι των λίγων επαγγελματικών δικαιωμάτων που έχουμε σήμερα)

ή μήπως τα ξεχάσαμε αυτά;; όταν στη Συνέλευση τραβούσαν προς τα κάτω τα χέρια συμφοιτητών μας για να μην ψηφίσουν υπέρ του Προεδρικού Διατάγματος της Σχολής;;; Εσύ δεν ήσουν τότε στη σχολή;

Για να μην πούμε για τη ΔΑΠ και την ΠΑΣΠ που το μόνο που κάνουν είναι παρτάκια, τραπεζάκια και δημόσιες σχέσεις.

Τέλος, επειδή λες ότι βγάζει την ουρά του απέξω... Δεν τη βγάζει απέξω ΕΙΝΑΙ απέξω. Είμαστε απόφοιτοι εδώ και καιρό και αυτό που μας ενδιαφέρει (όπως και τότε) είναι να σταματήσει η κατρακύλα της Σχολής μας. Έχουμε στα χέρια μας ένα πτυχίο, το οποίο θέλουμε να έχει ένα κύρος και ένα αντίκρυσμα. Για το λόγο αυτό πρέπει φοιτητές και απόφοιτοι να έχουμε κοινή στόχευση. Πολιτικά όλοι ανοίκουμε κάπου, αλλά οι φοιτητικές-κομματικές παρατάξεις δεν έχουν τίποτε να προσφέρουν σε αυτή την προσπάθεια, μόνο να πάρουν θέλουν.
Παλικάρι, εγώ δε φοβάμαι να πω μετά από τόσα χρόνια σε αυτή τη σχολή ότι πιστεύω ότι δε μπορεί να γίνει τίποτα για να φτιάξει το όποιο πρόβλημα έχει σχέση με τις παρατάξεις και συνεπώς δεν έχω προσπαθήσει να κάνω ουσιαστικά απολύτως τίποτα περί αυτού! Είχα ιδέες που ήξερα ότι στη πράξη θα ναυαγούσαν! Περίμενα να ακούσω από τον Dare Devil που αναφέρθηκε στο θέμα αν έχει γίνει και κάτι πιο πρακτικό επί του θέματος, ποτέ! Αλλά οι απαντήσεις που πήρα ήταν άκρως απογοητευτικές γιατί μου θύμισαν συνδικαλιστικό λόγο ("μιλάω γύρω γύρω, αλλά όχι επί της ερώτησης μιας και δεν έχω τίποτα απολύτως να πω!").

Όσο για το που ήμουν όταν ψηφίζαμε το Προεδρικό Διάταγμα; Ήμουν ένα από τα χαζά που πήγαινε μεταξύ Δαπ και Εδρας (αλφαβητική σειρά μη πιαστούμε και μαλλί με μαλλί!) για να τους πείσει να κατεβάσουν κοινό πλαίσιο αποσύροντας τα χαζοκομματικά δικά τους! Και τι κατάλαβα; Μετά είχα και τις δύο πλευρές να λένε ότι μπορούσαν να πάρουν και μόνοι τους την ΓΣ, αντί να γιορτάζουν που βγήκε μια πραγματικά ανεξάρτητη απόφαση εκεί μέσα που αφορούσε 1000% τη σχολή μας!! Το βασικό πρόβλημα που έχουμε είναι η αδιαφορία για ό,τι αφορά άμεσα τη σχολή. Και οποιαδήποτε προσπάθεια γίνεται, αυτές τις πραγματικά ελάχιστες πλέον στιγμές, καπελώνεται από κάποια παράταξη.

Ειλικρινά, μη με κάνετε να επανέρχομαι σε αυτό το θέμα! Ότι άλλες απορίες έχετε με εμένα, pm!
Dare Devil έγραψε:A εντάξει, γιατί προς στιγμήν φοβήθηκα η αλήθεια είναι. Τώρα μπορώ να κοιμηθώ ήσυχος. Εκτός άν τα φιλαράκια σου απο την ΔΑΠ (ναί αυτοί που στήριζες χρόνια.. :oops: ) στείλουν πάλι τους μπράβους να μας κάνουν ντά όπως παλιά στις εκλογές που μας κλάσαν τα φρύδια και κλαιγόντουσαν που παραλίγο να τους περάσουμε (Βλ.Σακής). Πάντως τα επιχειρηματά σου επι της ουσίας μπορώ να πώ ότι για ακόμα μια φορά με αποστόμωσαν..Και Α και ΟΥ..
Έχει απίστευτη πλάκα να κάνουν εικασίες για εσένα με τόση σιγουριά! Sleep well! :mrgreen:

@ moutsos: Στη συνέλευση .. με έκρυβε το σύννεφο του καπνού ..
I'm not a bitch, I just have a low tolerance for bullshit ..

:: Αθλητικός Όμιλος Πήγασος Κυψέλης
::
Άβαταρ μέλους
moutsos

Δημοσίευση από moutsos »

Gus έγραψε: Αν και δεν νομιζω να σου πεφτει λογος,ημουν στην συνελευση,και προφανως οι αποψεις μου δεν μενουν στο πληκτρολογιο σαν μερικων αλλων...ΕΣΥ ΗΣΟΥΝ στην συνελευση?Μπορουμε να κανουμε παιχνιδακι με αυτες τις χαζοερωτησεις...
Και για να καταλαβω.τι ακριβως μου καταλογιζεις?Κουβεντα να γινεται,ετυχε να μεινω μεσα παρασκευιατικα
Μεσαίο έδρανο, στην κορυφή, αποκλείεται να μην με είδες αν ήσουν εκεί. Αλλά πάλι δεν γνωριζόμαστε....χαχαχα! Καλά έκανες και ήρθες, αν διάβάζες καλά το post μου θα παρατηρούσες ότι αναφέρεται σε αυτούς που δεν ήρθαν και κράζουν από το σπίτι.

@msl:Είσαι αθλήτρια γι'αυτό είσαι και φανατική αντικαπνίστρια?Καλά κάνεις. Θα ψάχνω και πίσω από σύννεφα καπνού next time!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ειδικά Θέματα”