Εργαστηριακή Φυσική
Συντονιστές: φιάλη klein, Ryu, markelos, meleneemil
- Glaurung
- Real Name: ....
- Facebook ID: 0
Re: Εργαστηριακή Φυσική Ι
Όταν δεν παρακολουθούμε ένα εργαστήριο παίρνουμε απουσία , όταν δεν παραδίδουμε την εργασία του τι γίνεται ??? Thx.
-
maria_20
- Real Name: Μαρία
Αν θυμάμαι καλά 3 για την παρουσία σου στο εργαστήριο!
- dj manos
- Banned
- Real Name: Μάνος
Ανακοίνωση για εσάς εδώ
- Full Metal Alchemist
- Real Name: Konstantinos
- Facebook ID: 849225054
- Επικοινωνία:
Οσοι δεν περασαμε το μαθημα περσυ και θελουμε να περασουμε τωρα με το βαθμο των εργασιων τι κανουμε;
People cannot gain anything without sacrificing something. You must present something of equal value to gain something. That is the principle of equivalent trade in alchemy. We believed that was the truth of the world when we were young...
- dj manos
- Banned
Δες εδώFull Metal Alchemist έγραψε:Οσοι δεν περασαμε το μαθημα περσυ και θελουμε να περασουμε τωρα με το βαθμο των εργασιων τι κανουμε;
- Full Metal Alchemist
- Επικοινωνία:
Ωραια. Τα εχω δει ολα αυτα αλλα δεν μου εχει λυθει η απορια γιατι προσηλθα στην εξεταση αλλα δεν περασα. Μπορω να κανω τωρα το Β να παρω δηλαδη το βαθμο απο τις εργασιες και αν ναι που και ποτε πρεπει να το πω αυτο? Μια βολτα απο τη γραμματεια αυριο ισως μου λυσει τις αποριες 
People cannot gain anything without sacrificing something. You must present something of equal value to gain something. That is the principle of equivalent trade in alchemy. We believed that was the truth of the world when we were young...
- dj manos
- Banned
Από την στιγμή που προσήλθες στην πρώτη εξέταση δεν μπορείς να πάρεις ως βαθμό του μαθήματος το μέσο όρο των βαθμών του εργαστηρίου,άσχετα αν το πέρασες το μάθημα ή όχι. Τώρα θα πρέπει να το δίνεις μέχρι να το περάσεις...
- Full Metal Alchemist
- Επικοινωνία:
Καφριλα... Και οι εργασιες μετρανε μεχρι να το περασω η πρεπει να ξανακανω εργαστηρια ;

- sissy
- Real Name: sissy
Ισχύουν μην ανησυχείς!!!!Full Metal Alchemist έγραψε:Καφριλα... Και οι εργασιες μετρανε μεχρι να το περασω η πρεπει να ξανακανω εργαστηρια ;![]()
![]()
- mrrismooo
- Real Name: μαριος
εχω κανει ολα τα εργαστηρια της εργαστηριακης φυσικης Ι και εχω δωσει εξετασεις μια φορα αλλα δεν το περασα.Την εργαστηριακη ΙΙ δεν την εχω παρακολουθησει καθολου ουτε ασκησεις ουτε εξετασεις.Μπορω να επιλεξω στη δηλωση μαθηματων να μην εξεταστω και να βγει μεσος ορος απο τις ασκησεις της εργαστηριακης Ι μονο?Αν οχι,τοτε τι να επιλεξω?εργαστηριακη φυσικη* ή εργαστηριακη φυσικη Ι?χρειαζομαι τη βοηθεια οποιου γνωριζει,γιατι στη γραμματεια δεν βγαινει ακρη.ευχαριστω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mrrismooo την Τρί Μαρ 09, 2010 9:39 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- sissy
Αν διαβασεις τα παραπανω post υπαρχει η απαντηση που ζητας!!!!!!mrrismooo έγραψε:εχω κανει ολα τα εργαστηρια της εργαστηριακης φυσικης Ι και εχω δωσει εξετασεις μια φορα αλλα δεν το περασα.Την εργαστηριακη ΙΙ δεν την εχω παρακολουθησει καθολου ουτε ασκησεις ουτε εξετασεις.Μπορω να επιλεξω στη δηλωση μαθηματων να μην εξεταστω και να βγει μεσος ορος απο τις ασκησεις της εργαστηριακης Ι μονο?Αν οχι,τοτε τι να επιλεξω?χρειαζομαι τη βοηθεια οποιου γνωριζει,γιατι στη γραμματεια δεν βγαινει ακρη.ευχαριστω
Οσον αφορα αυτους που ειχαν να παραδωσουν την Πεμπτη την εργασια μπορουν να την παραδωσουν την Παρασκευη χωρις να θεωρηθει καθυστερημενη(=χωρις να κοβεται 1 βαθμος καθε μερα που την καθυστερεις)Από την στιγμή που προσήλθες στην πρώτη εξέταση δεν μπορείς να πάρεις ως βαθμό του μαθήματος το μέσο όρο των βαθμών του εργαστηρίου,άσχετα αν το πέρασες το μάθημα ή όχι. Τώρα θα πρέπει να το δίνεις μέχρι να το περάσεις...
- mrrismooo
εργαστηριακη φυσικη* ή εργαστηριακη φυσικη Ι?τι απο τα 2 να δηλωσω?
- sissy
Οταν κανεις την δηλωση λεει στην εργαστηριακη φυσικη 1 οτι ειναι μονο για εξεταση αν δεν κανω λαθοςmrrismooo έγραψε:εργαστηριακη φυσικη* ή εργαστηριακη φυσικη Ι?τι απο τα 2 να δηλωσω?
- mrrismooo
απ'οτι καταλαβα πρεπει να επιλεξω εργαστηριακη φυσικη Ι και να ξαναδωσω εξετασεις στην υλη της εργ.φυσικης Ι.Εαν κανω λαθος παρακαλω διορθωσε με.ευχαριστω για το χρονο σου και την πολυτιμη βοηθεια.
εχω μπερδευτει παρα πολυ με τη δηλωση,συγχωρεσε την αφελεια μου.
εχω μπερδευτει παρα πολυ με τη δηλωση,συγχωρεσε την αφελεια μου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pao132003 την Τρί Μαρ 09, 2010 10:01 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: posts merged
Λόγος: posts merged
- Nasia!
- Portal Administrator

- Real Name: Νάσια παραγοντικό
- Facebook ID: 1169014285
καταρχας πρεπει να δηλωσεις "εργαστηριακη φυσικη Ι". απο 'κει και περα μπορεις να επιλεξεις: αν θες να κρατηθει μονο ο βαθμος των εργαστηριων, απλα δεν προσερχεσαι στην εξεταση. αλλιως πας στην εξεταση και το δινεις και ο βαθμος σου ειναι ο συμψηφισμος των εργαστηριων και του γραπτου σου. 
The world is not enough, but it is such a perfect place to start, my love.