Γενική Συνέλευση Φ.Σ. 16-03-2010

Ιδιαίτερα ζητήματα που απασχολούν τη ΣΕΜΦΕ (όπως π.χ., συνδικαλιστικά, επαγγελματικά δικαιώματα, πρόγραμμα σπουδών κτλ.)

Συντονιστές: antony07, Chris

Άβαταρ μέλους
Full Metal Alchemist
Real Name: Konstantinos
Facebook ID: 849225054
Επικοινωνία:

Re: Γενική Συνέλευση Φ.Σ. 16-03-2010

Δημοσίευση από Full Metal Alchemist »

Να πω καιγω ενα μπραβο για την πρωτοβουλια και την επιτυχη υλοποιηση της.
Falgorn έγραψε:Αυτό θα κριθεί στην πράξη, και από τον κόσμο που θα μπει στη συνέλευση, και από το αν θα ψηφιστεί
Προφανως φανηκε τι θελουν οι περισσοτεροι με την προσελευση και τις ψηφους.

Επισης διαψευστηκαν οσοι ελεγαν οτι μονο 5 ατομα δεν θελουν καταληψη (και αποτι φαινεται το βουλωσαν :twisted: )...
People cannot gain anything without sacrificing something. You must present something of equal value to gain something. That is the principle of equivalent trade in alchemy. We believed that was the truth of the world when we were young...
tsiou86
Real Name: panagiotis
Facebook ID: 0

Δημοσίευση από tsiou86 »

Οπότε αύριο Τετάρτη 17 μαρτίου η σχολή είναι κανονικά ανοιχτή?
Άβαταρ μέλους
despondency
Real Name: Despondency
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από despondency »

tsiou86 έγραψε:Οπότε αύριο Τετάρτη 17 μαρτίου η σχολή είναι κανονικά ανοιχτή?
ακριβώς
"Εις άτοπον απαγωγή"...
www.atopo.gr
Άβαταρ μέλους
m3Lt3D
Real Name: Γιάννης

Δημοσίευση από m3Lt3D »

Δυστυχως δεν μπορεσα να ειμαι στη σημερινη συνελευση λογω κρυωματος, αλλα εχω να δωσα τα θερμα μου συγχαρητηρια στην πολυαγαπημενη ΔΑΠ που νοιαζεται ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ για την σχολη μας!

(για μην ξαναρωτησετε:ειρωνικα το λεω)
"Σκατά στους φασίστες" - όχι Μπρεχτ
Airbus
Real Name: Semfitis

Δημοσίευση από Airbus »

C0n έγραψε:Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ (στηριζει ΔΑΠ-ΝΔΦΚ): 76
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ: 63
ΑΡΣυ-ΕΑΑΚ: 38
ΑΡ.ΕΝ.: 4
ΠΑΣΠ: 7
Λευκα:2
Μια μικρή πλην σημαντικότατη παρατήρηση.
όχι στηρίζει ΔΑΠ, στηρίχτηκε απο τη ΔΑΠ,αφού η δαπ απέσυρε το πλαίσιο της,στηρίζοντας το.
Άβαταρ μέλους
diosak
Real Name: Διονύσης

Δημοσίευση από diosak »

Airbus έγραψε:
C0n έγραψε:Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

όχι στηρίζει ΔΑΠ, στηρίχτηκε απο τη ΔΑΠ,αφού η δαπ απέσυρε το πλαίσιο της,στηρίζοντας το.
ηρεμησε...
αντι να γραψει "στηριζει η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ" εγραψε "στηριζει ΔΑΠ-ΝΔΦΚ" .
Εικόνα
Εικόνα
Believe you can and you're halfway there.
Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. And Today? Today is a gift. That's why we call it the present.
But only in their dreams can men be truly free. It was always thus and always thus will be.
Airbus
Real Name: Semfitis

Δημοσίευση από Airbus »

diosak έγραψε:Airbus wrote:
C0n wrote:
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

ηρεμησε...
αντι να γραψει "στηριζει η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ" εγραψε "στηριζει ΔΑΠ-ΝΔΦΚ" .
΄

ελα που ομως στην ελληνικη αυτο το αρθρο βγάζει άλλο νόημα... :mrgreen:
πάντα ηρεμος.
Άβαταρ μέλους
C0n
Real Name: Κωνσταντίνος

Δημοσίευση από C0n »

δεν ηταν αυτή η πρόθεσή μου, το κάνω edit για να αποφευχθουν οι παρεξηγήσεις :)

απλά το έγραψα έτσι, γιατί έτσι το αποκαλούσαν οι καταμετρητές. Ούτως η άλλως στον πίνακα ανεξάρτητο πλαισιο χωρίς ΔΑΠ-ΝΔΦΚ έγραφε.

Με ανοιχτή τη σχολή είμαστε όλοι ήρεμοι :lol:
Δε φοβάμαι τίποτα...

Δεν ελπίζω σε τίποτα....

ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ! :)
Άβαταρ μέλους
vbalos
Real Name: Vasilis

Δημοσίευση από vbalos »

Συγχαρητήρια για την απολύτως ανεξάρτητη προσπάθειά σας με σύμμαχο την πάντα μη κομματική ΔΑΠ (ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟλε)...Συγχαρητήρια που κάνατε το χατήρι , σπείρατε το χαμόγελο και γίνατε όχημα της παράταξης που μαζί με την ΠΑΣΠ υποκινούμενες από τα κομματικά τους συμφέροντα μας έφτασαν εδώ που μας έφτασαν...Επίσης όσο για το εάν η πλειοψηφία είναι υπέρ ή κατά της κατάληψης μπορείτε να κάνετε την πρόσθεση και να δείτε τι ήθελε ο κόσμος...Όπως και να έχει πάντως τα συγχαρητήριά μου !!!
All that is gold does not glitter not all those who wonder are lost
The old that is strong does not wither deep roots are not reached by the frost
From the ashes a fire shall be woken a light from the shadows shall spring
Renewed shall be blade that was broken the crownless again shall be king.
J.R.T
Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΡΗΓΜΕΝΗ-G.13
Άβαταρ μέλους
lunatic
Real Name: Zoro

Δημοσίευση από lunatic »

Καταρχάς ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για την ησυχία που επικρατούσα όσο μιλούσα...Πραγματικά δεν το περίμενα... Αυτό που μου την δίνει όμως είναι που δεν συνέβει το ίδιο κ με τους υπόλοιπους....

Ο,ΤΙ Κ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ Κ Ο,ΤΙ Κ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΠΑΝΑΓΙΑ Κ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΕΙ. Σεβασμος...

Ψηφίστηκε να μην καπνίζουμε κατα την διαρκεια των ΓΣ... Ελπιζω να τηρηθεί... Όπως είδατε το ήθελαν πολλοί....

Φυσικά στο τέλος δεν έλειψαν οι ειρωνίες ότι είμαι της ΔΑΠ κλπ κλπ... Παιδια ενα εχω να πω... Και την προηγουμενη βδομαδα δεν ειχα προλαβει να ετοιμασω πλαισιο κ η μονη λυση θα ηταν να ψηφισω ΔΑΠ για να μην γινει καταληψη...Οπως ειδατε δεν το εκανα κ εφυγα.... ΔΕΝ θελω να ψηφισω καποιο κομα... Πιστευω στους φοιτητες... Οχι στα κοματα...
Το οτι με ψηφισε η ΔΑΠ σημερα δεν ειναι κατι για το οποιο πρεπει να μου την λέτε μερικοί... ΔΕΝ το ζήτησα. Αυτοί ηθελαν. Δεν τους αναγκασε κανεις...

ΔΕΝ θα εβγαινα αν δεν με ειχε ψηφισει ΚΑΙ η ΔΑΠ... Αλλα δειτε ποσες ψηφους παιρνει η ΔΑΠ σε καθε ΓΣ κ αφαιρέστε απο το 76 για να δειτε ότι το "ανεξαρτητο πλαισιο" δεν πηρε καθολου λιγες ψηφους....
Κ ολες αυτες ηταν απο φοιτητες που ηρθαν να το υποστηριξουν...Μπραβο σε αυτους λοιπον κ οχι σε μενα...Εγω δεν εκανα τιποτα...Απλα βγηκα να παρουσιασω το πλαισιο κατι που το θεωρω μια σαχλαμαρα στο κατω κατω... Σιγα το πραγμα...

Κ να επαναλαβω αυτο που ειπα κ για τις πορειες...Δεν πιστευω οτι οι φοιτητες πρεπει να κατεβαινουν σε πορεια κρατώντας το πανω του ΠΑΜΕ ή της ΑΔΕΔΥ ή οποιουδηποτε τελοσπαντων... Αν ειναι να κατεβουν σε πορεια να κρατανε πανο που να λεει πανω ΣΕΜΦΕ... Κ απο πισω τους να ειναι κ αλλο πανο που να λεει Ηλεκτρολογοι...κλπ κλπ....Κ να κατεβουν ετσι ολες οι σχολες ΕΝΩΜΕΝΕΣ υπο την ιδιοτητα των ΦΟΙΤΗΤΩΝ....

ΥΓ: Σε σχολια του τυπου "Εισαι τσιρακι της ΔΑΠ" δεν θα απανταω καν....
When do you think people die?
When they are shot through the heart by the bullet of a pistol? No
When they are ravaged by an incurable disease? No
When they drink a soup made from a poisonous mushroom? No
It's when... they are forgotten...
Άβαταρ μέλους
Glaurung
Real Name: ....

Δημοσίευση από Glaurung »

Λυπάμαι που σας χαλάω την καλή σας διάθεση αλλά έχω μια απορία .

Γιατί καπελώνεται συνεχώς έτσι τα άτομα που δεν έρχονται στις ΓΣ ; Εσείς δεν είστε που λέτε συνεχώς ότι τα άτομα που πάνε στις ΓΣ,που είναι πάντα κοματοσκυλα , είναι ένα μικροσκοπικό ποσοστό των φοιτητών ; Ότι αυτοί μπορεί να αποφασιζουν αλλά δεν έχουν δικαίομα να λένε ότι εκφράζουν το σύνολο των φοιτητών ; Τι άλλαξε σήμερα ;
Άμα αφαιρέσεις τα κομματόσκυλα της ΔΑΠ το πολύ να ήταν 50 άτομα καινούργια .Τώρα δηλαδή ποια η διαφορά με το πάρει την συνελευση μια άλλη παράταξη ώς προς το αν εκπροσωπει τον Φοιτητικό Σύλλογο ;;;

Γιατί σκεφτείτε το λίγο και μετά απαντήστε μου , δεν θα ήθελα να δώ σαχλά σχόλια επειδή έχετε έχετε και καλά την αύρα του νικητή
Άβαταρ μέλους
Dare Devil
Real Name: Δημήτρης Κάραλης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Dare Devil »

Συγχαρητήρια για το μεγάλο βήμα που έγινε σήμερα στην ΓΣ της σχολής. Παρά το γεγονός ότι κάποιοι θέλουν να παρουσιάζουν ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος, δεν υπάρχει εναλλακτική λύση στην σημερινή "λιμνάζουσα" κατάσταση, υπάρχουν άνθρωποι σαν τον lunatic που αποδεικνύουν με τον πιο ηχηρό τρόπο οτι οι πρώτοι δεν πλανούν, αλλά πλανόνται πλάνην οικτρά. Οι φοιτητές της σχολής με την συμμετοχή και την στήριξη αυτής της πρωτοβουλίας (οι 76 και ουδείς άλλος) απέδειξαν ότι δεν έχουν ΚΑΜΜΙΑ ανάγκη τους εκπροσώπους των κομμάτων για να εκφράσουν αυτό που θέλουν σε μία κρίσιμη στιγμή για την σχολή τους, με απλές σκέψεις, με απλά λόγια.

Ας είναι η αρχή για μια νέα νοοτροπία και συμπεριφορά των φοιτητών που νοιάζονται πραγματικά για τις σπουδές τους και δεν αρέσκονται στο να "αναμασούν" το έτοιμο προιόν που "σερβίρει" ο κομματικός συνδικαλισμός της ΣΕΜΦΕ..

Και πάλι μπράβο!
Site Συλλόγου Διπλωματούχων ΣΕΜΦΕ
Άβαταρ μέλους
C0n
Real Name: Κωνσταντίνος

Δημοσίευση από C0n »

Ακριβως το ιδιο θα σου πω και τωρα.

Καταρχήν βλέπε το σχόλιο του βιμπαλου και βγάλε τα δικά σου συμπεράσματα. Πέρυσι αλλά και φέτος πρίν τα χριστούγεννα, που η τότε ΠΚΣ και νυν επιτροπή προπαγάνδας, είχε γραμμή απο τον περισσό να μην βάλει κατάληψη, και παρόλα αυτά η σχολή έκλεινε οταν υπερψηφιζόταν το πλαίσιο της ΕΑΑΚ/ΑΡ.ΕΝ, αν αθροιζε κανείς τα ποσοστά ΔΑΠ-ΠΑΣΠ-ΠΚΣ, ανοιχτή θα έμενε η σχολή. το θέμα είναι οτι με τον τρόπο που έχει στηθεί ο μηχανισμός των ΓΣ, το σύστημα αυτό να ψηφίζουμε πλαίσια και όχι προτάσεις των πλαισίων (π.χ. κατάληψη ή μη) βόλευε.Μέχρι που σήμερα γύρισε μπούμερανγκ. Και τώρα που δε μας βολεύει, το κατακρίνουμε. Τ έχω ξαναδεί το εργάκι και για αυτό θα το αφήσω να σχολιαστεί από άλλον, τα συμπεράσματα (κατ εμέ παντα) μένουν στον καθέναν.

Απο κεί και περα, το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της σημερινής ΓΣ ήταν η πολυπολιτισμικότητά της, αν μπορεί κανείς να την χαρακτηρίσει. ναι, ήταν οι κλασσικές κομματικές φάτσες με το ριζοσπάστη στο χέρι, αλλά αυτή τη φορά ήρθαν, συμμετείχαν (ανεξ.πλαίσιο) ψήφισαν και αποφάσισαν καινούριες φάτσες. Ανθρωποι οι οποίοι βαρέθηκαν να αφήνουν κομματικά παρακλάδια να κάνουν οτι τους κα...πνίσει μέσα στη σχολή. Και το δήλωσαν ανοιχτά και ξεκάθαρα. Για μένα, το μήνυμα που πρέπει να κρατήσουμε σήμερα ήταν ξεκάθαρο και σαφές. ΟΙ ΓΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΦΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. Να το έχουνε κατά νού αυτοί που στο μέλλον θα προσπαθήσουν ξανά μέσα από ΓΣ να παρουσιάσουν τον ΦΣ ως υποχέιριό τους για να ασκήσουν πολιτική επιρροή στον πολιτικό τους φορέα. Αργά η γρήγορα, πρόταση κατάληψης θα ξαναέρθει υπό συζήτηση. Σήμερα αποδείξαμε οτι αν είμαστε εκεί και σπάσουμε τα κομματικά δεσμά, δεν θα τους περάσει. Είναι στο χέρι μας, και αρκεί μόνο μια πρωτοβουλία τύπου λουνατικ για να υλοποιηθεί.
Δε φοβάμαι τίποτα...

Δεν ελπίζω σε τίποτα....

ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ! :)
pipini
Real Name: oduseas vasilakopoulos

Δημοσίευση από pipini »

vbalos έγραψε:Συγχαρητήρια για την απολύτως ανεξάρτητη προσπάθειά σας με σύμμαχο την πάντα μη κομματική ΔΑΠ (ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟλε)...Συγχαρητήρια που κάνατε το χατήρι , σπείρατε το χαμόγελο και γίνατε όχημα της παράταξης που μαζί με την ΠΑΣΠ υποκινούμενες από τα κομματικά τους συμφέροντα μας έφτασαν εδώ που μας έφτασαν...Επίσης όσο για το εάν η πλειοψηφία είναι υπέρ ή κατά της κατάληψης μπορείτε να κάνετε την πρόσθεση και να δείτε τι ήθελε ο κόσμος...Όπως και να έχει πάντως τα συγχαρητήριά μου !!!

για πες μας ρε vbalos που ακριβως μας εχει φτασει η δαπ.νδ.φκ γιατι αν εχεις κατα νου δεν ειναι αυτη η παραταξη που προτεινει καταληψεις και κερδιζει τις συνελευσεις στο πολυτεχνειο με εκφοβισμο κτλ κτλ τα οποια κατηγορει τις υπολοιπες παραταξεις...παρακαλς εξηγησε μου γιατι δν μπορω να καταλαβω..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Chris την Τετ Μαρ 17, 2010 12:43 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Looks nicer ;)
Katestramenos

Δημοσίευση από Katestramenos »

Δεν θέλω να προβοκάρω, ούτε το κάνω για να χαρακτηρίσω το παιδί που κατέβασε το πλαίσιο "τσιράκι" κανενός, άλλωστε δεν το πιστεύω κιόλας, αλλά από τα 76 άτομα που στήριξαν το πλαίσιο για να μείνει η σχολή ανοιχτή, επειδή τυχαίνει να γνωρίζω αρκετούς από αυτούς, χοντρικά τα 35-40 είναι στο ψηφοδέλτιο της δαπ(όχι απλά ψηφοφόροι). Άλλωστε είναι παράταξη που στις εκλογές έχει καμια 10ριά ψήφους λιγότερους από την πκσ, περίπου 160, άλλο που δεν φένεται στις συνελεύσεις.
Όμως πιστεύω πως αν κατέβαιναν 3 πλαίσια που δεν έβαζαν κατάληψη και όχι 2 όπως τελικά έγινε( είναι και της πασπ,αν και φάνηκε ανίχυρο) και μοιράζονταν οι ψήφοι με οποιοδήποτε νούμερο στο καθένα, τώρα θα ήταν τελέιως αντίθετο το αποτέλεσμα.
Συνεπώς, για μένα, καλώς έγινε ότι έγινε, φάνηκε πως δεν υπήρχε δόλος και τσιρακοποίηση από πουθενά και να μην ξεχνάμε πως σε κάποιες περιπτώσεις ο σκοπός αγιάζει τα μέτρα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ειδικά Θέματα”