Δεν χρειαζόταν να το πας με end task. Μετά από τα πολλαπλά ΟΚ που έπρεπε να πατήσεις, το παράθυρο έκλεινε. Μάλιστα, κάτω από το flash με το ηλίθιο τραγούδι, έγραφε τι πρέπει να κάνεις για να κλείσει το tab. Θέλω να πω, δεν ήταν τόσο μεγάλο το θέμα...
Να κατηγορείς ένα μέλος του forum επειδή έριξε ένα αστείο link και μάλιστα από τη συγκεκριμένη του κίνηση να τον κρίνεις ως moderator, μου φαίνεται τραβηγμένο... Τι είμαστε? Οι σοβαροί του forum? Δεν λέω να μην κρίνονται οι mods, αλλά προφανώς τα κριτήρια πρέπει να είναι λίγο καλύτερα.
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
Εγω ειμαι αυτος που τον εκανα moderator. Τον εκανα γιατι πιστευω οτι ειναι αρκετα σοβαρος ανθρωπος παρα τις πλακες του. Το λινκ που πεταξε δεν περιειχε τπτ επικινδυνο. Περα απο αυτα, οπως ειπε και o kanenas, κατω απο το video γραφει οτι για να το κλεισεις πρεπει απλα να "περασεις" μεσα απο τα λογια. Οποτε το οτι εκλεισες τα 10 tabs δεν ειναι κατι για το οποιο ευθυνεται ο chris.
Περα απο αυτο, να θυμισω οτι οταν ποσταρουμε σε καποια συζητηση, δεν ποσταρουμε σαν mods ή admins αλλα σαν απλοι χρηστες (εκτος αν προσπαθουμε να ασκησουμε το "αξιωμα μας, πχ προειδοποιηση οτι θα κλειδωθει καποιο thread)
Αφού λοιπόν οι δύο συνήγοροί μου με υπερασπίστηκαν, ( ) να πω και εγώ ότι δεν θα έβαζα το link αν χρειαζόταν να κλείσεις με Ctrl+Alt+Del τον browser. Ας διαβάσουμε λίγο τι λέει η σελίδα πριν αρχίζουμε να πετάμε κατάρες, γκρίνιες και όλα τα συναφή επειδή ξυπνήσαμε άσχημα.
EDIT:
O kanenas έγραψε:μάλιστα, κάτω από το flash με το ηλίθιο τραγούδι
Ενίσταμαι! Το τραγούδι είναι πραγματικός θρύλος του '80! Και ξέρω από μουσική, έχω φάει τα νιάτα μου στα ωδεία εγώ δεσποινίς!
Το τραγούδι το ξέρω και μου αρέσει για την ακρίβεια. Στη δεδομένη στιγμή όμως, δεν ήθελα να το ακούσω όλο. Και ναι, πάτησα 100 φορές το ΟΚ και άλλες 100 το Χ, οπότε δε ξέρω ακριβώς τι εννοείς ότι έπρεπε να κάνω για να το αποφύγω. Στην αρχή το βρήκα γλυκούλι, αλλά μετά έγινε εκνευριστικό. Όπως και να έχει, δεν επιτρέπονται τέτοια ηλίθια links λες και είμαστε 12χρονα στο φόρουμ σε μια σοβαρή συζήτηση. Στα Αστεία βάλε ότι θες.
Πέρα από αυτό, να θυμίσω και εγώ ότι σαν Moderator και Admins είστε υπεύθυνοι για την ομαλή λειτουργία του forum, εννοείτε ότι θα γράφετε και εσείς τη γνώμη σας σαν όλου τους άλλους, αλλά πρέπει και να μας προστατεύετε από spamming, flaming, trollin κ.ο.κ. και όχι να τα προκαλείτε οι ίδιοι.
Τέλος πάντων, ας ξεχαστεί και ελπίζω να μην ξαναγίνει.