Γενική Συνέλευση Φ.Σ. 16-03-2010

Ιδιαίτερα ζητήματα που απασχολούν τη ΣΕΜΦΕ (όπως π.χ., συνδικαλιστικά, επαγγελματικά δικαιώματα, πρόγραμμα σπουδών κτλ.)

Συντονιστές: antony07, Chris

Άβαταρ μέλους
thangus
Real Name: Θανος
Facebook ID: 0

Re: Γενική Συνέλευση

Δημοσίευση από thangus »

Εχω βαρεθει να διαβαζω ποστς πως το πλαισιο του lunatic βγηκε επειδη το στηριξε η δαπ.Θα καταληξουνε καποιοι εδω μεσα να τον βαφτησουνε δαπιτη στο τελος επειδη η εν λογο παραταξη αποφασησε να τον στηριξει,δεν στεκομαστε στο γεγονος πως εδω και τοσα χρονια σε αυτην την σχολη ηταν(επιτελους!!!)η πρωτη κινηση απο καποιον για να δειξει οτι ολοι οι φοιτητες ΚΑΙ εχουν γνωμη ΚΑΙ θελουν να την στηριξουν αχρωματιστα!!!Μια ερωτηση λοιπον θα κανω μονο.Ποτε θα επρεπε δηλαδη να θεωρηθει οτι το πλαισιο ηταν οντως μια ανεξαρτητη κινηση?θα επρεπε οι φοιτητες της δαπ εκτος του να αποσηρουν το πλαισιο τους να μην στηριξουν το ανεξαρτητο,και να μην συμετεχουν στην διαδικασια της ψηφοφοριας?
"Imagination is more important than knowledge." Albert Einstein
Άβαταρ μέλους
dj manos
Banned
Real Name: Μάνος

Δημοσίευση από dj manos »

o_apolytos έγραψε:Στο ίδιο πνεύμα με τον παπαγαλάκο, όσοι ένιωσαν τι έγινε και ψιλοκαταλαβαίνουν πώς και τι και γιατί, ένα πράγμα θα θυμούνται από τη συνέλευση αυτή:
ΓΣ ΦΣ ΣΕΜΦΕ έγραψε:ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ (στηριζει *η* ΔΑΠ-ΝΔΦΚ): 76
Τα υπόλοιπα είναι για εσωτερική κατανάλωση. Τόσο οι πανηγυρισμοί μιας νίκης (σε μία μόνο "μάχη")των αγανακτισμένων φοιτητών όσο και οι επικήδειοι μιας ήττας του φοιτητικού κινήματος.
Ποιο είναι το πρόβλημά σου;

Αν δεν το γνωρίζεις,η ψήφος ΚΑΘΕ ανθρώπου είναι συμφεροντολογική. Απειροελάχιστοι πιστεύουν ακόμα σε ιδεολογίες και ψηφίζουν ιδεολογικά ΠΑΣΟΚ,ΝΔ,ΚΚΕ ή ΛΑΟΣ. Όλοι ψηφίζουν με βάση το συμφέρον τους. Προφανώς,κάποιος που βλέπει ότι τον συμφέρουν οι προτάσεις του ανεξάρτητου πλαισίου θα ψηφίσει ανεξάρτητο πλαίσιο. Τόσο απλά. Τώρα,για τις διάφορες "θεωρίες συνομωσίας" που έχετε εφεύρει,του στυλ "η ΔΑΠ και η ΠΑΣΠ ελέγχουν με μαγικά κομπολόγια τους ανεξάρτητους φοιτητές",υπάρχουν είδικα φάρμακα κατά των παραισθήσεων. Και όπως ακούστηκε και πιο πάνω,ας συνασπιζόσασταν και εσείς με την ΠΚΣ,να περάσετε κατάληψη,να τελειώνουμε. Εσείς θέλατε όμως,λίγο πριν την συνέλευση,να φτύνετε ο ένας το τραπεζάκι του άλλου και να καλείτε φρικιά από τους Μεταλλειολόγους για να παίξετε φάπες σα τα 15χρονα.

Τί πρόβλημα έχεις,λοιπόν; Συνεχίστε εσείς να υποβαθμίζετε τον χώρο του Πολυτεχνείου και θα πάρουμε οι ανεξάρτητοι την κατάσταση στα χέρια μας. Και το κομματάκι σου,των 36 ψήφων,γιατί μόλις ψηφίσαμε να πάψει το τσιγάρο μέσα στο αμφιθέατρο δεν σεβάστηκε την απόφαση αυτή,μιας και εσείς νοιάζεστε περισσότερο για το φοιτητικό κίνημα;
tsiou86
Real Name: panagiotis

Re: Γενική Συνέλευση Φ.Σ. 16-03-2010

Δημοσίευση από tsiou86 »

Άυριο ( Πέμπτη 18/3/1986) έχουμε κανονικά σχολή ή γίνεται γενική απεργία???
Άβαταρ μέλους
dj manos
Banned
Real Name: Μάνος

Δημοσίευση από dj manos »

Νομίζω είναι κανονικά ανοιχτά.
Άβαταρ μέλους
msl
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Μαρία-Σοφία
Facebook ID: 735434828
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από msl »

dj manos έγραψε:γιατί μόλις ψηφίσαμε να πάψει το τσιγάρο μέσα στο αμφιθέατρο δεν σεβάστηκε την απόφαση αυτή
Περιττό να πω πως σήμερα είμαι κρεβατωμένη μιας και με πείραξε στο αναπνευστικό η χθεσινή ατμόσφαιρα στο αμφ. 2 λόγω του καπνού που είχε προκληθεί από τα τσιγάρα .. αν και δεν ήταν τόσο έντονο το φαινόμενο όσο άλλες φορές.

Θέλω όμως να ρωτήσω τα παιδιά εδώ μέσα (τους καπνιστές) αν έχουν σκοπό να το τηρήσουν!!
I'm not a bitch, I just have a low tolerance for bullshit ..

:: Αθλητικός Όμιλος Πήγασος Κυψέλης
::
Άβαταρ μέλους
spartiatisgx

Δημοσίευση από spartiatisgx »

Παιδες καλησπερα....Ειχα χρονια να βρεθω σε γενικη συνελευση.....Μολις εμαθα για την κινηση του Lunatic ειπα οτι δεν προκειται να χασω αυτην την ευκαιρια.....Δεν ξερετε ποσα ατομα υπαρχουν που δεν ερχονται στην γενικη συνελευση γιατι μπορουν να παρακολουθησουν το καναλι της Βουλης καλυτερα...Τουλαχιστον εκει γνωριζουμε τι βλεπουμε και δεν υπαρχει το προσωπιο της συνελευσης "φοιτητων".Γιατι απο αγωνες στο ονομα του ΠΑΜΕ του Γιωργακη και του Κωστακη εχω χορτασει....Αλλα απο αγωνες χωρις ονοματεπωνυμο ...........αστο αφησουμε καλυτερα....Και για καποιους αριστερους θελω να πω ενα γνωστο συνθημα απο τα χρονια τα ενδοξα......Πρωτοι στα ΜΑΘΗΜΑΤΑ,πρωτοι στονΑΓΩΝΑ........Παπαρια μαντολες..Κατι ξερουν οι νεοι της εποχης...."Αγωνιζομαι" για τα δικαιωματα μου κατεβαινοντας σε πορειες αλλα απο την αλλη δεν υπερασπιζομαι την ΕΥΘΥΝΗ που εχω απεναντι στον εαυτο μου και στην κοινωνια να βγω μαθηματικος γνωριζοντας προσθεση και μηχανικος γνωριζωντας στοιχειωδης μηχανικη......Αλλα ειπαμε.....απο δικαιωματα ολοι γνωριζουμε...Απο ευθυνες κανεις........
Άβαταρ μέλους
Hengeo
Real Name: Γιώργος

Δημοσίευση από Hengeo »

Στον Αίσωπο, προσθέτω και κάτι του Σαίξπηρ:

Η καχυποψία στοιχειώνει τις ένοχες συνειδήσεις
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
marousiotis
Real Name: ---

Δημοσίευση από marousiotis »

msl έγραψε:Ας μην πω τι παρατηρούσα εγώ ως προς το πως μπήκε και πως βγήκε από εκείνο το σημείο η λέξη "ΔΑΠ" αλλά σημασία έχει ότι δεν έμεινε εκεί! Από την αρχή ως και το τέλος της καταμέτρησης στο πίνακα αναγραφόταν μόνο το "ανεξάρτητο πλαίσιο" και τίποτα παραπάνω! Τώρα αν κατά τη ψηφοφορία οι ομιλητές έλεγαν "ανεξάρτητο πλαίσιο που στηρίζει και η ΔΑΠ" ήταν δικό τους το λάθος και ήταν σε προσπάθεια να μειώσουν αυτή τη προσπάθεια και να κάνουν τους ανεξάρτητους φοιτητές να αισθανθούν πως ψηφίζουν ΔΑΠ!
Απο την αρχη της αναγνωσης των πλαισιων ζητησαμε να μη γραφτει στον πινακα το ΔΑΠ-ΝΔΦΚ διπλα στο ανεξαρτητο πλαισιο. Οι πκσιτες επεμεναν να το γραψουν λεγοντας μαλιστα "ή θα γραφτει ή δεν θα ψηφισετε"...
Ο λογος που το τονιζαν ειναι ο προφανης που ειπε και η msl. Δεν ειναι τυχαιο μαλιστα οτι οι καταμετρητες αρχισαν να αναφερουν το "στηριζει η ΔΑΠ" οταν η καταμετρηση εφτασε στο μεσαιο κομματι του αμφιθεατρου, οπου ειδαν οτι αρκετος κοσμος ψηφιζει το ανεξαρτητο πλαισιο...
Άβαταρ μέλους
kamari
Real Name: Μαριάννα

Δημοσίευση από kamari »

Κατ'αρχάς,θα ήθελα να πω ένα μπράβο στον lunatic που υλοποίησε τα λεγομένα του σχετικά με την ύπαρξη ανεξάρτητου πλαισίου στην τελευταία Γενική Συνέλευση. Να επισημάνω απ'την αρχή πως δεν παρευρέθηκα στην τελευταία Γ.Σ.-για λόγους υγείας- αν και είχα σκοπό να το κάνω μετά από πολύ καιρό αποχής από αυτή την...*διαδικασία*.

Δεν έχω γράψει ποτέ για αντίστοιχο θέμα,γιατί το θεωρώ ανώφελο και χάσιμο χρόνου μου αφού πάντα στο τέλος οι μισοί θα αλληλοβρίζονται (οι *δήθεν* αριστεροί με τους δαπίτες) ή *οι υποστηρικτές του αγώνα* θα την λένε σε όσους παραπονιούνται με το αποτέλεσμα της εκάστοτε Γενικής Συνέλευσης (συνήθως αυτών που περιέχουν αποφάσεις για καταλήψεις) επειδή δεν ήταν παρόντες στην Γ.Σ. εκείνη.

Όσον αφορά το αποτέλεσμα της Γενικής Συνέλευσης μου φαίνεται γελοίο πλέον όποτε δεν μας συμφέρει να θεωρούμε ότι αυτό δεν είναι δίκαιο. Ειπώθηκε από διάφορους εδώ μέσα ότι το αποτέλεσμα της Γενικής Συνέλευσης για ανοιχτή σχολή δεν είναι αυτό που τελικά θέλει η πλειοψηφία των φοιτητών,αλλά αυτό που θέλουν οι περισσότεροι φαίνεται από τις ψήφους των δύο αμέσως επόμενων κομμάτων. Δηλαδή έλεος με αυτήν την πιπίλα...Το ίδιο έλεγαν και οι ΚΝΕ-ίτες σε παλιότερες Γ.Σ. όπου τα πλαισιά τους δεν περιείχαν κατάληψη και έχαναν από τα ΕΑΑΚ. Αν δεν σας άρεσει και δεν το βρίσκεται δίκαιο το αποτέλεσμα αυτό,τότε κάντε κάτι για να το αλλάξετε,όπως παλιότερα θα μπορούσαν οι ΚΝΕ-ίτες να κατεβάσουν κοινό πλαίσιο με την ΔΑΠ για να είχαν τότε ανοιχτή σχολή όπως τους *συνέφερε* και τώρα να κατεβούν σε κοινό πλαίσιο με τα ΕΑΑΚ για να συνέχισουν τον *αγώνα* τους αφού αυτό θεωρούν σωστό.
Επίσης,έχω βαρεθεί να ακούω κάθε φορά που η ΔΑΠ αποσύρει το πλαίσιο της και στηρίζει κάποια άλλη παράταξη ή στην τελευταία περίπτωση το ανεξάρτητο πλαίσιο του lunatic ότι η εκάστοτε προσπάθεια για ανοιχτή σχολή καπελώνεται από αυτήν. Στο κάτω κάτω όπως λέει και ο thangus τί θα έπρεπε να κάνουν? Να μην στηρίξουν το ανεξάρτητο πλαίσιο και να κατέβουν μόνοι τους ενώ λένε τα ίδια? Μόνο οι ΚΝΕ-ίτες με τους ΕΑΑΚ-ίτες τα κάνουν αυτά κ' πραγματικά απορώ που ενώ ζητάνε τα ίδια πράγματα και ουσιαστικά θέλουν κατάληψη και οι δύο ποτέ δεν τα βρίσκουνε (βέβαια,δεν αναρωτιέμαι και γιατί :e_wink: ) και μου φαίνεται αρκετά πόντιο ομολογουμένως.

Όσον αφορά το παράδειγμα σου papagalako για την περίπτωση που κατέβαινε φασιστικό πλαίσιο το θεωρώ άτοπο. Παρόλ'αυτά είμαι σύμφωνη για τις τότε καταλήψεις τον Δεκέμβριο του '08 όταν ήταν αρχή όμως ακόμα,γιατί ήταν αρκετά πηγαίες οι τότε κινητοποιήσεις και ναι,δεν χρειαζόταν κάποια απόφαση για το αυτονόητο,την αντίσταση δλδη σε ένα τέτοιο γεγονός. Βέβαια,όπως γίνεται πάντα τα τελευταία χρόνια από τους αριστερούς μετά από κάποιο χρονικό διάστημα το κάνανε κι αυτό πιπίλα για την εξυπηρέτηση των δικών τους σκοπών,όπως ας πούμε στην τάδε πορεία ο Φοιτητικός Σύλλογος ΣΕΜΦΕ με τίνος το όνομα κόμματος θα κατέβει κ' δυστυχώς εμένα προσωπικά δεν μ'αρέσει να κατέβω σε μία πορεία έχοντας μια ταμπέλα από πάνω μου.

Moutso,απ'ότι καταλαβαίνω από το post σου πιστεύεις ότι αυτοί που ψήφισαν το ανεξάρτητο πλαίσιο του lunatic και που βρίσκουν υπερβολικό ,όπως λες, το κλείσιμο της σχολής δεν έχουν νιώσει την φτώχεια στο πετσί τους? Γιατί δεν σκέφτεσαι πως μπορεί επειδή την έχουν νιώσει έστω ως ένα βαθμό να επιθυμούν διαφορετικό τρόπο αντιμετώπισης της σημερινής κατάστασης?
Για να μιλήσω προσωπικά...Συμφωνώ με τον lunatic όσον αφορά το θέμα για ανοιχτή σχολή. Πραγματικά,στην παρούσα κατάσταση πραγμάτων πώς θα σε βοηθήσει το να έχεις κατάληψη? Και για να είμαι απόλυτα ειλικρινής,δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο γίνονται πορείες όπου οι εργαζόμενοι ζητάνε όχι μόνο διατήρηση των μισθών τους (αυτό θα ήταν λογικό τουλάχιστον),αλλά μερικοί ζητάνε και αυξήσεις,από την στιγμή που -υποθέτω όλοι οι ΈΛληνες έχουμε καταλάβει ότι- χρήματα δεν υπάρχουν. Θα μου πεις ,βέβαια,δεν φταις εσύ που χρήματα δεν υπάρχουν κι ότι οι βουλευτές των *μεγάλων* κομμάτων τα φάγανε (λες και οι αριστεροί δεν έχουν φάει κι αυτοί) και εν μέρει μπορώ να σου πω ότι συμφωνώ,όμως τώρα το θυμηθήκατε όλοι σας? Όπως λέει και ο lunatic,με το να έχει πάει 5 euro ο καφές και εσύ να πίνεις καφέ συζητώντας για την υπάρχουσα κατάσταση δυσαρεστημένος είναι κάπως τραγικό θα έλεγα. Αυτό που όλοι οι Έλληνες θυμηθήκαν τώρα να μουρμουράνε που δεν υπάρχουν λεφτά μπορώ να πω έχει αρχίσει και μου την δίνει. Όταν παίρναν οι γονείς σας διακοποδάνεια και λοιπά άχρηστα δάνεια,όταν μετά το Χρηματιστήριο κι όσους κατάφεραν να βγάλουν εγκαίρως τα χρήματά τους αρχίσαν να μου είναι όλοι νεόπλουτοι,όταν τους ψηφίζαν για να βάλουν το γιο ή την κόρη τους στο Δημόσιο,τότε δεν σκεφτόντουσαν πού μπορεί να οδηγήσουν όλα αυτά? Δεν μιλάω απαραίτητα για τους δικούς σας γονείς (γιατί αρκετοί θα γυρίσουν να μου πουν *δεν ξέρεις πως τα βγάζουμε πέρα*,κλπ.),αλλά δεν είδα τότε καμία αντίσταση σε όλα αυτά. Η αλήθεια είναι ότι όλοι οι *μεγάλοι* φάγανε,αλλά και οι Έλληνες ως λαός τόσα χρόνια δεν είμαστε και ο πιο οικονομικός για να μην έχουμε και εμείς βάρος για τις πράξεις μας. Και αρκετοί από τον απλό λαό φάγανε επειδή βρίσκονται σε *κατάλληλα* πόστα και η πλειονότητα των υπολοίπων τα ξόδευαν αλόγιστα. Δεν έχω δει και πολλές καφετέριες ή κέντρα διασκέδασης να κλείνουν...
Κι όσον αφορά την ανασύνταξη της αριστεράς στην σχολή μας έχω να πω μόνο κάποια ελάχιστα πράγματα...Δεν πρόκειται κανένας από τους αριστερούς *συναδέλφους* μου να με πείσει για την σοβαρότητα της κατάστασης...Να πεισθώ από ποιον? Από τους *δήθεν* αριστερούς αγωνιστές? Κάποια πρόσωπα ευρέως γνωστά από την ΠΚΣ που μάχονται για το κοινό καλό,όταν πρωτομπήκα στην σχολή κι αφού πέρασε κάποιο χρονικό διάστημα και είχαν καταλάβει την ιδεολογία μου σε αρκετά θέματα (όχι,δεν είμαι κανά ΔΑΠ-ιτο-ΠΑΣΠ-ιτάκι όπως πολλοί μπορεί να θεώρησαν,για την ακρίβεια απορώ που υπάρχουν νέα σκεπτόμενα άτομα που ψηφίζουν αυτά τα δύο κόμματα :P ) με ρωτούσαν αν ήταν στο κόμμα και η αδερφή μου (έχει τελειώσει κι αυτή ΣΕΜΦΕ) και αν λόγω αυτού βρήκε κι έκανε ότι έκανε μετά την σχολή...Δηλαδή όταν 3-4 διαφορετικά άτομα από τα πιο κύρια μέλη της ΠΚΣ έρχονται και σου λένε κάτι τέτοιο (φυσικά μετά φεύγαν μες το ρεζιλίκι) εσύ πραγματικά πιστεύεις ότι αρκετοί από αυτούς που το παίζουν *επιτροπή αγώνα* μετά δεν θα τους βολέψει το κόμμα? ή να μιλήσω για τους ΕΑΑΚ-ίτες που μερικοί από αυτούς έστω και 2-3 άτομα φανατικά τους,έχουν λεφτά οι γονείς που θα έτρεφαν 5 φοιτητές αντί μόνον αυτούς? Κι εγώ με τα λεφτά του μπαμπά και να μην με νοιάζει το αν και πότε θα τελειώσω σχολή το παίζω μια χαρά αγωνιστής άμα θες...Γιατί λοιπόν να ψηφίσω κάποιο από αυτά τα κόμματα όταν οι μεν είναι ήδη βολεμένοι έστω και λίγοι από αυτούς και οι δε παλεύουν το κεφάλαιο που κάποιοι από τους ψηφοφόρους τους έχουν...Είναι το ίδιο γελοίοι στα μάτια μου με τους ΔΑΠ-ίτες...Κι είναι ένας από τους λόγους που σταμάτησα να έρχομαι στις Γ.Σ. (γιατί πάντα ανάμεσα σε αυτές τις δύο παρατάξεις αμφιταλανευόμουνα) Αν θέλετε να αρχίσετε να είστε αγωνιστές,τότε κάντε αυτοκάθαρση όπως είπε κι ο Σαμαράς :P πρώτα στα εσωτερικά σας και μετά ελάτε να μου μιλήσετε για τον *αγώνα* σας :)

P.S.1 το post-αρα εδώ...δεν ξέρω αν ταιριάζει καλύτερα στο topic σχετικά με τις γενικές συνελεύσεις

P.S.2 papagalako,συμφωνώ με την τελευταία σου πρόταση ότι ο λαός καθορίζει το καθεστώς που του ανήκει και στην περίπτωσή μας πραγματικά πιστεύω ότι έχουμε ότι μας άξιζε ως λαός...σε περίπτωση που δεν σ'αρέσει υπάρχουν δεκάδες-εκατοντάδες χώρες σε όλον τον πλανήτη,μπορείς να βρεις μία που ταιριάζει με το καθεστώς που θα ήθελες να υπάρχει και να πας :) δεν σε κρατάει τπτα...αργά ή γρήγορα αυτό θα κάνω κι εγώ,γιατί έχω βαρεθεί από δήθεν αγωνιστές :D

P.S.3 εκ των προτέρων το λέω ότι δεν θα απαντήσω σε κανέναν...το post αυτό ήταν απλά για να ακουστεί μία ακόμα γνώμη...αν μην τι άλλο φεύγω για την εκδρομή :e_biggrin:
"eadem mutata resurgo"~"αν κι αλλαγμένη,θα ξαναπροβάλλω η ίδια" Jacob I Bernoulli
Άβαταρ μέλους
moutsos
Real Name: Γιάννης

Δημοσίευση από moutsos »

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xHLPEheZNpM[/youtube]

Ξύδι λοιπόν!
Civil disobedience 101...
Άβαταρ μέλους
lunatic
Real Name: Zoro

Δημοσίευση από lunatic »

Ναι οντως εγινε αυτο με την ΔΑΠ κ το ονομα...Δεν το εσβηνε μονο κ μονο για να περασουν την προπαγανδα τους....Αλλα του ειπα ή το σβήνεις ή γίνεται της που...τανας εδω μέσα κ το εσβησε.... Δεν το λεω για μπαγκια αυτο φυσικα...Απλα όταν ειδε οτι δεν ψαρωνω εκατσε στα νερα του....
Επισης πηγε να μπει καταμετρητης ενα μελος της ΔΑΠ κ του ειπα οχι εξηγώντας του οτι δεν θελω να εχω καμια σχεση με οποιοδηποτε κομα...

Επισης ειναι αληθεια οτι το "στηριζει η ΔΑΠ" ξεκινησε μετα την μεση της ψηφοφοριας οταν ειδαν οτι τα σχεδια τους γκρεμιζονται....

ΤΕΡΜΑ στην προπαγανδα των παραταξεων....
When do you think people die?
When they are shot through the heart by the bullet of a pistol? No
When they are ravaged by an incurable disease? No
When they drink a soup made from a poisonous mushroom? No
It's when... they are forgotten...
Άβαταρ μέλους
Gus
Real Name: Πολλες ερωτησεις

Δημοσίευση από Gus »

Καταρχην δεν μπορω να καταλαβω για ποια ανεξαρτητη νικη μιλατε,και μαλιστα πολιτικοποιημενη.Ολοι το ξεραμε οτι τα φυτα ειναι δυναμη,και ενα φυτο ειπε να κατεβασει ενα ασυναρτητο πλαισιο (εντελως ομως,οτι ναναι αναλυση),και βεβαια με την συνδρομη αρκετων αλλων φυτων αλλα και των δεξιων την πηρε.Σιγα τα ωα.Γραφω τοσες μερες μετα γιατι πραγματικα μου εκατσε πολυ ασχημη η ηττα στο πλασιο που κατεβασα με τον παπαγαλακο μαρουσιωτη.Αλλα εισαι τοσο μικρονοος,που απο αυτα που γραφω τοσο καιρο εδω νομιζεις οτι με πειραξε που εμεινε η σχολη ανοικτη.Σας πληροφορω αγαπητοι μου συναδελφοι,πως αν υπηρχε λογος να ειναι κλειστη η σχολη θα ηταν ηδη κλειστη,και γι αυτο μπορειτε να ρωτησετε εναν ασσοιτη φιλο σας να σας το επιβεβαιωσει.
despondency έγραψε:Αυτό έλειπε ρε φίλε να τους τραμπουκίζατε κι' όλας! χαχαχαχα!

Ρε καταλάβετέ το όλοι εμείς που δεν ανήκουμε σε καμία παράταξη δεν ενδιαφερόμαστε για αυτά που λέτε και για τη λασπολογία σας, εμείς - σε αντίθεση με εσάς - είμαστε φοιτητές και μας νοιάζει η σχολή μας να είναι ανοιχτή τίποτα παραπάνω τίποτα παρακάτω. Όλα όσα λέτε για το ποιος επωφελήθηκε τη νίκη και ποια Χ ΔΑΠ πήρε τις δάφνες είναι απλά αστείο στα αφτιά όλων εμάς που απλά θέλαμε να μην κάνετε κατάληψη.

Αυτό που θέλαμε το καταφέραμε τώρα όποιος θέλει ας το βάψει "μπλε" ή "κόκκινο" ή ότι σκατά χρώμα θέλει. Εμείς κρατήσαμε ανοιχτή τη σχολή και αυτές είναι οι δάφνες μας.
Ναι φιλε εισαστε ατομα που σας ενδιαφερει η βολη σας και μονο,δεν εχετε σχεσεις συντροφικες με τους αλλους και ειστε ΠΟΛΥ ευκολοι να τραμπουκιστειτε,βλεπε σαν παραδειγμα ΔΑΠ-ΠΑΣΠ.Μην το παιρνετε πανω σας.
dj manos έγραψε: Ποιο είναι το πρόβλημά σου;

Αν δεν το γνωρίζεις,η ψήφος ΚΑΘΕ ανθρώπου είναι συμφεροντολογική. Απειροελάχιστοι πιστεύουν ακόμα σε ιδεολογίες και ψηφίζουν ιδεολογικά ΠΑΣΟΚ,ΝΔ,ΚΚΕ ή ΛΑΟΣ. Όλοι ψηφίζουν με βάση το συμφέρον τους. Προφανώς,κάποιος που βλέπει ότι τον συμφέρουν οι προτάσεις του ανεξάρτητου πλαισίου θα ψηφίσει ανεξάρτητο πλαίσιο. Τόσο απλά. Τώρα,για τις διάφορες "θεωρίες συνομωσίας" που έχετε εφεύρει,του στυλ "η ΔΑΠ και η ΠΑΣΠ ελέγχουν με μαγικά κομπολόγια τους ανεξάρτητους φοιτητές",υπάρχουν είδικα φάρμακα κατά των παραισθήσεων. Και όπως ακούστηκε και πιο πάνω,ας συνασπιζόσασταν και εσείς με την ΠΚΣ,να περάσετε κατάληψη,να τελειώνουμε. Εσείς θέλατε όμως,λίγο πριν την συνέλευση,να φτύνετε ο ένας το τραπεζάκι του άλλου και να καλείτε φρικιά από τους Μεταλλειολόγους για να παίξετε φάπες σα τα 15χρονα.

Τί πρόβλημα έχεις,λοιπόν; Συνεχίστε εσείς να υποβαθμίζετε τον χώρο του Πολυτεχνείου και θα πάρουμε οι ανεξάρτητοι την κατάσταση στα χέρια μας. Και το κομματάκι σου,των 36 ψήφων,γιατί μόλις ψηφίσαμε να πάψει το τσιγάρο μέσα στο αμφιθέατρο δεν σεβάστηκε την απόφαση αυτή,μιας και εσείς νοιάζεστε περισσότερο για το φοιτητικό κίνημα;
Απο την μια κραζουμε αυτους που ψηφιζουν για τον μπαρμπα στην κορωνη και την θεσουλα,απο την αλλη επικαλουμαστε συμφεροντολογικες ψηφους.Μια χαρα.
lunatic έγραψε: ειπα ή το σβήνεις ή γίνεται της που...τανας εδω μέσα κ το εσβησε.... Δεν το λεω για μπαγκια αυτο φυσικα...Απλα όταν ειδε οτι δεν ψαρωνω εκατσε στα νερα του....
Αυτο ειναι οτι πιο αστειο εχω διαβασει μεχρι σημερα εδω μεσα :lol:

Να τονισω εδω περα οτι ουτε ανηκω ουτε στηριζω καποια παραταξη παρα μονο συγκυριακα,ειμαι δλδ κι εγω ανεξαρτητος(γιουχου).
sidet buyuleyijidir sidet umutur
umut suz ve sesiz bir
sesiz bir dunada
marousiotis
Real Name: ---

Δημοσίευση από marousiotis »

gus δεν καταλαβαινω γιατι απευθυνεσαι σε μενα. Ποτε ειπα οτι σε πειραξε το ενα ή το αλλο;
Οσο για το πλαισιο σου, το αρφ. δηλαδη, δεν τεθηκε στην ψηφοφορια. Πως ακριβως θα το ψηφιζαμε;;; Αλλωστε ο ιδιος μου ειπες, λιγο πριν την εναρξη των ομιλιων, οτι δεν σκοπευεις να το κατεβασεις σαν πλαισιο, αλλα το κανεις μονο για να ακουστουν καποια πραγματα...
Άβαταρ μέλους
Gus
Real Name: Πολλες ερωτησεις

Δημοσίευση από Gus »

marousiotis έγραψε:gus δεν καταλαβαινω γιατι απευθυνεσαι σε μενα. Ποτε ειπα οτι σε πειραξε το ενα ή το αλλο;
Οσο για το πλαισιο σου, το αρφ. δηλαδη, δεν τεθηκε στην ψηφοφορια. Πως ακριβως θα το ψηφιζαμε;;; Αλλωστε ο ιδιος μου ειπες, λιγο πριν την εναρξη των ομιλιων, οτι δεν σκοπευεις να το κατεβασεις σαν πλαισιο, αλλα το κανεις μονο για να ακουστουν καποια πραγματα...
ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑ μαλλον με μπερδευεις με αλλον.Δεν ημουν αυτος που κατεβασε το αρφ.Και επισης,κατι ανεφερες για εμενα και τον παπαγαλακο που θα παιζαμε κατι κορινες στα φαναρια επειδη δεν παρθηκε η καταληψη.Ψαξε καλυτερα τις πληροφοριες σου.Το παραπανω περι πλαισιων ητανε ειρωνικο.
sidet buyuleyijidir sidet umutur
umut suz ve sesiz bir
sesiz bir dunada
Άβαταρ μέλους
spartiatisgx

Δημοσίευση από spartiatisgx »

Gus......Eιμαι ενας απο αυτους που ψηφισαν ανοιχτη σχολη......Θα σου ελεγα να αλλαξεις σχολη λογω ηλιθιοτητας...Μας ξευτιλιζεις.....Εαν οσοι ψηφιζουν για ανοιχτη σχολη συνεπαγεται οτι ειναι και φυτα πρεπει να το δημοσιευσεις σε καποιο περιοδικο ως καποιοα τρομερη ανακαλυψη στην προτασιακη λογικη.....Προσεχε ομως γιατι τις περισσοτερες φορες τα σημαντικα πραγματα στην ζωη γινονται ακριβως απο ανθρωπους που τους εχετε σταμπαρει μια ετικετα.....
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ειδικά Θέματα”