Γενική Συνέλευση Φ.Σ. 16-03-2010

Ιδιαίτερα ζητήματα που απασχολούν τη ΣΕΜΦΕ (όπως π.χ., συνδικαλιστικά, επαγγελματικά δικαιώματα, πρόγραμμα σπουδών κτλ.)

Συντονιστές: antony07, Chris

Άβαταρ μέλους
lunatic
Real Name: Zoro
Facebook ID: 0

Re: Γενική Συνέλευση Φ.Σ. 16-03-2010

Δημοσίευση από lunatic »

Gus αστειο ξεαστειο ετσι εγινε κ αν σ αρεσει... Απλα για να μην μιλας για "ΜΗ-ανεξαρτητο πλαισιο".... Ποιο πλαισιο κατεβασες εσυ ειπαμε...?
When do you think people die?
When they are shot through the heart by the bullet of a pistol? No
When they are ravaged by an incurable disease? No
When they drink a soup made from a poisonous mushroom? No
It's when... they are forgotten...
Άβαταρ μέλους
nightCrawler
Real Name: ilias

Δημοσίευση από nightCrawler »

Gus... όχι σωστή χρήση της έννοιας "φυτό", δε βρικόμαστε στο σχολείο πια. Κάποιος που θέλει να ασχοληθεί σοβαρά με τη σχολή είναι πιθανότατα επειδή αυτό θα έχει άμεσο αντίκτυπο στη δουλειά του (εκτός αν σκοπεύει να πάει να αντιγράφει νούμερα σε φόρμες δημοσίου οπότε τσάμπα και υποβάλλει τον εαυτό του στη σεμφε). Επίσης, γιατί παραβλέπουμε το γεγονός ότι και η "μη κατάληψη" όπως πολλοί χαρακτηρίζουν το αν. πλαίσιο, αποτελεί όντως μια πολιτική επιλογή. Όχι κατάληψη δε σημαίνει απαραίτητα "Θέλω να διαβάζω όλη μέρα, μη μου το χαλάτε!", σημαίνει και "Αφήστε με να τελειώσω σωστά τη σχολή και να είμαι σε θέση να επηρεάσω πιο πολύ τις εξελίξεις". Γιατί δεν έχω δει ως φοιτητής αυτή την περίφημη δύναμη που υποτίθεται ότι διαθέτουμε να αλλάζουμε τα εκάστοτε μέτρα. Το να το παίζουμε απλώς τσαμπουκάδες στο κράτος δε μου λέει κάτι αν στο τέλος περνάει το δικό τους. Και στατιστικά μιλώντας... αυτό κάνουμε σε γενικές γραμμές.
Count on the unexpected.
The night shift
Άβαταρ μέλους
lunatic

Δημοσίευση από lunatic »

Γιατί δεν έχω δει ως φοιτητής αυτή την περίφημη δύναμη που υποτίθεται ότι διαθέτουμε να αλλάζουμε τα εκάστοτε μέτρα.
Ε πως να την δεις φιλε μου...?Αφου μεχρι τωρα βοηθάμε τα συνδικάτα να κουβαλάνε τα πανό τους.....

Εγώ πιστευώ στη δύναμη των φοιτητών οταν είναι ΦΟΙΤΗΤΕΣ κ οχι τσιράκια οποιουδήποτε άλλου....
Άβαταρ μέλους
vbalos
Real Name: Vasilis

Δημοσίευση από vbalos »

spartiatisgx έγραψε:Gus......Eιμαι ενας απο αυτους που ψηφισαν ανοιχτη σχολη......Θα σου ελεγα να αλλαξεις σχολη λογω ηλιθιοτητας...Μας ξευτιλιζεις.....Εαν οσοι ψηφιζουν για ανοιχτη σχολη συνεπαγεται οτι ειναι και φυτα πρεπει να το δημοσιευσεις σε καποιο περιοδικο ως καποιοα τρομερη ανακαλυψη στην προτασιακη λογικη.....Προσεχε ομως γιατι τις περισσοτερες φορες τα σημαντικα πραγματα στην ζωη γινονται ακριβως απο ανθρωπους που τους εχετε σταμπαρει μια ετικετα.....
Ρε αγόρι μου επειδή δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνεις και με συφιλιάζει όταν το βλέπω είτε το κάνεις σε εμένα είτε σε άλλον...σταμάτα κάθε φορά που δε σου αρέσει κάτι που λέει ο άλλος να περνάς σε προσωπικές επιθέσεις και να βρίζεις...Είναι δυνατόν απάντησε , ειρωνεύσου χλεύασε αν θες αλλά μη βρίζεις ΕΛΕΟΣ !!!
lunatic έγραψε:Ποιο πλαισιο κατεβασες εσυ ειπαμε...?
Gus αστειο ξεαστειο ετσι εγινε κ αν σ αρεσει... Απλα για να μην μιλας για "ΜΗ-ανεξαρτητο πλαισιο".... Ποιο πλαισιο κατεβασες εσυ ειπαμε...?
Το να κατεβάσεις πλαίσιο επειδή έχεις συγκεκριμένα κάτι να πεις το καταλαβαίνω , και αν νικήσεις μπορώ να καταλάβω και τη χαρά σου...από τη μέρα που πήρες τη συνέλευση όμως παρατήρησα ότι γενικά το έχετε δει οπαδικά το θέμα λες και η πολιτική είναι μπάλα , χαλάρωσε λιγάκι για να στο πω και πιο ποδοσφαιρικά ένα γκολ έβαλες και καλά καλά δεν έχει αρχίσει το ματσάκι άστο να δούμε πως θα πάει...
lunatic έγραψε:Εγώ πιστευώ στη δύναμη των φοιτητών οταν είναι ΦΟΙΤΗΤΕΣ κ οχι τσιράκια οποιουδήποτε άλλου....
To να πιστεύεις σε κάτι και να ανήκεις κάπου με ανθρώπους οι οποίοι πιστεύουν το ίδιο πάνω-κάτω με εσένα δε σε κάνει τσιράκι , τουναντίον σε κάνει να σκέφτεσαι συλλογικότερα και σε κοινωνικοποιεί , γι'αυτό θα προτιμούσα να ξεκολλήσεις με το χαρακτηρισμό αυτό είτε το πιστεύεις είτε όχι κράτα το για πάρτη σου και μην προσβάλλεις ομάδες ανθρώπων ελαφρά τη καρδία...
Δεύτερον εκτός από φοιτητής εγώ προσωπικά είμαι εργαζόμενος , παναθηναϊκός , οργανωμένος οπαδός , ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής , αγόρι της κοπέλας μου , θαμώνας αρκετών μαγαζιών , παιδί της μάνας μου , έλληνας πολίτης κτλ κτλ δεν καταλαβαίνω γιατί η μια ιδιότητα πρέπει να επικαλύπτει τις άλλες ειλικρινά...΄
Παρ'όλα αυτά νιώθω ΠΟΛΥ φοιτητής κακώς λέτε γιατρέ μου ????
All that is gold does not glitter not all those who wonder are lost
The old that is strong does not wither deep roots are not reached by the frost
From the ashes a fire shall be woken a light from the shadows shall spring
Renewed shall be blade that was broken the crownless again shall be king.
J.R.T
Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΡΗΓΜΕΝΗ-G.13
Άβαταρ μέλους
lunatic

Δημοσίευση από lunatic »

Βμπαλε οπως παντα ασχετος.... Αλλα λεω κ αλλα λες...
Ρωτησα ποιο πλαισιο κατεβασε επειδη ειπε οτι κατεβασε πλαισιο κ νομιζα κ γω οτι ηταν μαζι με τον παπαγαλακο που ειπαν οτι ΔΕΝ κατεβαζουν πλαισιο.Απλα να μιλησουν ηθελαν....

Δευτερον.
Με ειδες εμενα να το βλεπω οπαδικα?Αν ναι που?Αν οχι αστο....

Τριτον
Να σκεφτεσαι συλλογικοτερα? ΛΟΛ
Σε κοινωνικοποιει? ΛΟΛ
Σ αρεσει να κουνας το πανο του καθε συνδικατου...? Μαγκια σου...

Μιλας για βρισιμο?Ο gus μιλησε πρωτος για φυτα...Κ το παιδι απαντησε...
Μιλας εσυ για προσωπικες επιθεσεις...?

Ασε μας ρε βμπαλε...Γελανε κ οι πετρες...
o_apolytos
Real Name: Πραγματικό Όνομα

Δημοσίευση από o_apolytos »

Προβοκάθομαι:

Πλαίσιο αγανακτισμένων φοιτητών, δείγμα προς εκτύπωση.
politiko_plaisio.jpg
Διότι του καλού φοιτητή, του ανοιχτόσχολου, η πηλάλα δεν τον αφήνει ούτε να γράψει την επαίσχυντη και ανούσια πια αυτή λέξη, θέλει να τελειώσει (μακάρι όχι πάνω μας) το πανεπιστή και να κάνει μια ειζγορή ή εισχωρή στην αγορά εργασίας. Τότε ο καιρός θα έχει έρθει να ξεσηκωθεί και είθε να μας πάρει και να μας σηκώσει (και) όλους. Μι πι ρο, άλφα βήτα ο.
Off Topic
ελπίζω να μη βγαίνω εκτός θέματος και παρεκτρέπω τη βαθιά πολιτική αντιπαράθεση
Άβαταρ μέλους
Chris
Forum Moderator
Forum Moderator
Real Name: Χρήστος

Δημοσίευση από Chris »

o_apolytos έγραψε:Διότι του καλού φοιτητή, του ανοιχτόσχολου, η πηλάλα δεν τον αφήνει ούτε να γράψει την επαίσχυντη και ανούσια πια αυτή λέξη, θέλει να τελειώσει (μακάρι όχι πάνω μας) το πανεπιστή και να κάνει μια ειζγορή ή εισχωρή στην αγορά εργασίας. Τότε ο καιρός θα έχει έρθει να ξεσηκωθεί και είθε να μας πάρει και να μας σηκώσει (και) όλους. Μι πι ρο, άλφα βήτα ο.
Off Topic
ελπίζω να μη βγαίνω εκτός θέματος και παρεκτρέπω τη βαθιά πολιτική αντιπαράθεση
+1. Και στις δύο παραγράφους.

Να υπενθυμίσω λίγο, ότι αν συνεχιστεί η γηπεδό-συζήτηση (γιατί όπως είπε και ο προλαλήσας, η πολτική αντιπαράθεση είναι πλέον ΒΑΘΙΑ) το topic μάλλον θα κλειδωθεί...
Άβαταρ μέλους
despondency
Real Name: Despondency
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από despondency »

Gus έγραψε: ...
despondency έγραψε:Αυτό έλειπε ρε φίλε να τους τραμπουκίζατε κι' όλας! χαχαχαχα!

Ρε καταλάβετέ το όλοι εμείς που δεν ανήκουμε σε καμία παράταξη δεν ενδιαφερόμαστε για αυτά που λέτε και για τη λασπολογία σας, εμείς - σε αντίθεση με εσάς - είμαστε φοιτητές και μας νοιάζει η σχολή μας να είναι ανοιχτή τίποτα παραπάνω τίποτα παρακάτω. Όλα όσα λέτε για το ποιος επωφελήθηκε τη νίκη και ποια Χ ΔΑΠ πήρε τις δάφνες είναι απλά αστείο στα αφτιά όλων εμάς που απλά θέλαμε να μην κάνετε κατάληψη.

Αυτό που θέλαμε το καταφέραμε τώρα όποιος θέλει ας το βάψει "μπλε" ή "κόκκινο" ή ότι σκατά χρώμα θέλει. Εμείς κρατήσαμε ανοιχτή τη σχολή και αυτές είναι οι δάφνες μας.
Ναι φιλε εισαστε ατομα που σας ενδιαφερει η βολη σας και μονο,δεν εχετε σχεσεις συντροφικες με τους αλλους και ειστε ΠΟΛΥ ευκολοι να τραμπουκιστειτε
Πραγματικά αν νομίζεις ότι επειδή δεν έχουμε 4-5 λιμενεργάτες να μας κάνουν πλάτες, ότι είμαστε εύκολα τραμπουκίσιμοι απλά γελάω! Ας έρθει κανένα φασιστάκι να τραμπουκίσει και βλέπουμε.

Αλλά θα σεβαστώ το φόρουμ και τους moderators και δεν θα το συνεχίσω περαιτέρω γιατί πραγματικά μου φαίνεται αστείο και αρκετά εκτός θέματος.

Τα σέβη μου,
Ανεξάρτητος φοιτητής, χωρίς συντροφικές σχέσεις => εύκολα τραμπουκίσιμος!
"Εις άτοπον απαγωγή"...
www.atopo.gr
Άβαταρ μέλους
vbalos
Real Name: Vasilis

Δημοσίευση από vbalos »

Διότι του καλού φοιτητή, του ανοιχτόσχολου, η πηλάλα δεν τον αφήνει ούτε να γράψει την επαίσχυντη και ανούσια πια αυτή λέξη, θέλει να τελειώσει (μακάρι όχι πάνω μας) το πανεπιστή και να κάνει μια ειζγορή ή εισχωρή στην αγορά εργασίας. Τότε ο καιρός θα έχει έρθει να ξεσηκωθεί και είθε να μας πάρει και να μας σηκώσει (και) όλους. Μι πι ρο, άλφα βήτα ο.
+100000
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Chris την Πέμ Μαρ 18, 2010 4:51 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Looks bettah
All that is gold does not glitter not all those who wonder are lost
The old that is strong does not wither deep roots are not reached by the frost
From the ashes a fire shall be woken a light from the shadows shall spring
Renewed shall be blade that was broken the crownless again shall be king.
J.R.T
Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΡΗΓΜΕΝΗ-G.13
Άβαταρ μέλους
diosak
Real Name: Διονύσης

Δημοσίευση από diosak »

ξερει κανεις αν αυριο θα γινουν μαθηματα?
επισης η βιβλιοθηκη θα ειναι ανοιχτη?
ευχαριστω!
Εικόνα
Εικόνα
Believe you can and you're halfway there.
Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. And Today? Today is a gift. That's why we call it the present.
But only in their dreams can men be truly free. It was always thus and always thus will be.
buniamas

Δημοσίευση από buniamas »

Γιατί να μην έχει μαθήματα..?

Μια και ανοίξατε την σχολή, μήπως θα ήταν καλό να ερχόσασταν και για μάθημα..?? Σήμερα ερήμωσε η σχολή.. Είχε και καλό καιρό...
Άβαταρ μέλους
ΕΛ-Juan

Δημοσίευση από ΕΛ-Juan »

buniamas έγραψε:Γιατί να μην έχει μαθήματα..?

Μια και ανοίξατε την σχολή, μήπως θα ήταν καλό να ερχόσασταν και για μάθημα..?? Σήμερα ερήμωσε η σχολή.. Είχε και καλό καιρό...
Είχαν πορεία οι κνίτες, οπότε δεν είχαν δουλειά στη σχολή.. Είναι και πολλοί οι άτιμοι, σαν τις κατσαρίδες...
diosak έγραψε:ξερει κανεις αν αυριο θα γινουν μαθηματα?
επισης η βιβλιοθηκη θα ειναι ανοιχτη?
ευχαριστω!
Από τις 10:00 έως τις 14:00 έχει αποφασιστεί από την Πρυτανεία στάση εργασίας σε όλο το ΕΜΠ ως διαμαρτυρία για την άρνηση ακόμα και συζήτησης από το υπουργείο για το ζήτημα του Master. Οπότε θα γίνει η πρώτη ώρα και θα ξαναγίνει μάθημα από τις 15:00 και μετά..
Για τη βιβλιοθήκη δεν ξέρω ρε diosak... :-/
Μέχρι στιγμής από αυτά που διαβάζω σε τοίχους και έχουν μια υπογραφή με το γνωστό Α κάτω δεξιά:
"Η Κύπρος είναι κινέζικη"
"Τα Ίμια είναι κινέζικα"
"Η Μακεδονία είναι κινέζικη"

Αφού ρε παιδιά όλες αυτές οι ελληνικές περιοχές είναι κινέζικες, τι σας πειράζει να είναι και το λιμάνι του Πειραιά κινέζικο??
Άβαταρ μέλους
timos_m
Real Name: ΤΜ

Δημοσίευση από timos_m »

Στο γυμναστήριο πάντως που ρώτησα δεν ήξεραν κάτι για αύριο.
Άβαταρ μέλους
O kanenas
Real Name: Αφροξυλάνθη
Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O kanenas »

Έψαξα λίγο τις ανακοινώσεις τους και είδα αυτό το pdf, που στο τέλος γράφει για στάση εργασίας.
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
Άβαταρ μέλους
prochatz
Real Name: Πρόδρομος

Δημοσίευση από prochatz »

Ρε παιδιά αυτό το pdf - ανακοίνωση, ποιός το υπογράφει; Η σύνοδος των πρυτάνεων; Αν είναι έτσι τότε θα ισχύει. Γίνεται να μεταφερθεί η συζήτηση σε άλλο topic, διότι κάποιος μπορεί να ξέρει κάτι παραπάνω και να μη μπορεί να το γράψει επειδή βρίσκεται στο topic της γενικής συνέλευσης.
Την ουρά τη φάγαμε. Το γαϊδούρι έμεινε...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ειδικά Θέματα”