Η ώρα της Γης Σάββατο 27/03/2010 20.30

"Η πολιτική αφορά το παρόν, ενώ μια μαθηματική εξίσωση την αιωνιότητα. "
Albert Einstein

Συντονιστές: antony07, Chris

Άβαταρ μέλους
Chris88
Real Name: ­
Facebook ID: 0

Re: Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 20.30

Δημοσίευση από Chris88 »

o_apolytos έγραψε:Μια αντιπρόταση: Να σταματήσουν όχι για μια ώρα, για ένα τέταρτο μόνο, να δουλεύουν όλα τα εργοστάσια της Ελλάδας (δεν έχει εργοστάσια σοβαρά, οπότε ας πούμε η ΔΕΗ)... Σκατά στη Βεβεέφ.
Φιλικά, εγώ.
Σίγουρα θα υπάρχουν οικογένειες που χρειάζονται οπωσδήποτε ηλεκτρικό ρεύμα για αρκετά σημαντικούς λόγους (άρρωστους που βασίζονται σε μηχανήματα για παράδειγμα) οπότε κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν θεωρώ την όλη επιχείρηση υποκριτική και ανούσια. Το ονομάζουν και "Earth Day" μην χ*σω. :roll:

@lunatic Συμφωνώ απόλυτα στο ότι όλοι μας πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι για τις πράξεις μας. Δεν βρίσκεις όμως λίγο ενοχλητικό το ότι "πιέζουν" (Το πιέζουν με πολύ χαλαρή σημασιολογική δύναμη) τον απλό πολίτη να αλλάξει τον τρόπο ζωής του από την στιγμή που ολόκληρα εργοστάσια μολύνουν αλόγιστα την φύση? Αυτού του είδους οργανώσεις (WWF) πρέπει να οργανωθούν, να βάλουν προτεραιότητες ως προς το ποιός πρέπει να αλλάξει στάση και τρόπο λειτουργίας, πρώτα οι μεγάλοι ρυπαίνοντες και έπειτα, όταν λυθεί το πρόβλημα με αυτούς, οι μικροί.
Off Topic
Ih8 mags έγραψε:...να κανεις δωρεά σε αυτά τα όμορφα ιβέντς με χάβιαρι και σαμπάνιες(προς κατανάλωση γιατί πρόσφατα μάθαμε και άλλη λειτουργία)...
Εικόνα
٩๏̯͡๏)۶
Άβαταρ μέλους
lunatic
Real Name: Zoro

Re: Η ώρα της Γης Σάββατο 25/03/2010 20.30

Δημοσίευση από lunatic »

Ε πάντα κάποιος κάνει την αρχή....
Εφόσον βγαίνεις δημόσια σε ένα φόρουμ να πεις την γνώμη σου να περιμένεις κ απο τους ακροατές σου να σε χαρακτηρίσουν όπως νομίζουν...Αρκεί βεβαίως να έχουν βάση οι χαρακτηρισμοί....

Και φυσικα τι πιο ανωριμο απ αυτο που ειπες?
Αν θεωρείς ώριμο να κάνεις αυτό
Να σημειώσω ότι πέρσι στην ώρα της Γης, είχα ανοίξει όλες τις λάμπες, τον υπολογιστή, το λάπτοπ, τον θερμοσίφωνα, το ηλεκτρικό καλοριφέρ, το αερόθερμο, τον ανεμιστήρα, την τηλεόραση, τα 4 μάτια της κουζίνας, και την καφετιέρα.
αστο μην πεις τιποτα καλύτερα...

@chris88
Σε προηγούμενο ποστ μου αυτό ακριβώς ρώτησα. Ζήτησα να μου πει κάποιος ΕΝΑ μειονέκτημα του να προστατεύεις το περιβάλλον. Δεν αλλάζεις κανέναν τρόπο ζωής ούτε σε καταπιέζει κανείς για τίποτα.
Που το κακό κ ποια αλλαγή έχει στον τρόπο ζωής κάποιου το να μην πετάει κάτω σκουπίδια.
Ή το να ανακυκλώνει.
Ή το να μην σπαταλάει νερό άδικα
Ή το να μην σπαταλάει ρεύμα άδικα

Δεν υπάρχει ούτε ΕΝΑ μειονέκτημα στο να προστατεύεις το περιβάλλον.Αντιθέτως υπάρχουν πάρα πολλά πλεονεκτήματα.

Καμια ββφ δεν μπορεί να κυνηγήσει μεγάλα εργοστάσια. Αυτό μπορούν να το κάνουν τα κράτη με διεθνείς συνθήκες κ επιβολή σημαντικών προστίμων....

Θα ήθελα να δω μια αξιόπιστη έρευνα που να δείχνει πόσο επιβαρρύνεται το περιβάλλον από τα εργοστάσια και πόσο από τους απλούς ανθρώπους. Δεν λέω οτι δεν φταίνε και τα εργοστάσια.Απλα πιστευω ότι είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ υπερβολικό να λέμε ότι φταινε τα εργοστάσια κ εμεις φταιμε μονο λίγο άρα να κηνυγήσουν αυτούς....
When do you think people die?
When they are shot through the heart by the bullet of a pistol? No
When they are ravaged by an incurable disease? No
When they drink a soup made from a poisonous mushroom? No
It's when... they are forgotten...
Άβαταρ μέλους
Glaurung
Real Name: ....

Δημοσίευση από Glaurung »

Δεν εξαφανίζει κανείς την ατομική ευθύνη αλλά μην κοροϊδευόμαστε , οι επιχειρήσεις και βιομηχανίες κατέχουν τη μερίδα του λέοντα .Δεν πρέπει να πέσουμε στη λανθασμένη αντίληψη ότι ό,τι και να κάνουμε δεν παίζει κανένα ρόλο , και γιατί να το κάνουμε αφού οι άλλοι δεν μοχθούν και “καλοπερνάνε”, γιατί με την ίδια λογική δεν κατεβαίνουμε και σε πορείες , δεν σηκωνόμαστε να κάτσει ένας ηλικιωμένος ,δεν , δεν ,δεν … Όμως δεν είμαστε το ίδιο με την Shell και με άλλους κολοσσούς .

Όσο για το αν μια ομάδα όπως η WWF μπορεί να τα βάλει με αυτούς το θέμα είναι πολύ απλό . Αν δεν μπορεί ή δεν τολμάει δεν έχει ουσιαστικό ρόλο ύπαρξης . Τέλος .
Off Topic
@ lunatic
Δεν μπορείς ούτε σε ένα topic να μην προπαγανδίζεις τις χιλιοειπωμένες σου απόψεις ; Εδώ μπήκα για αυτό το συγκεκριμένο θέμα , όχι για το αν χάνω τον χρόνο μου στις ΓΣ λες και είναι cafe ή club . Και αν μου απαντήσεις ότι είναι ανούσια λεπτομέρεια , ακριβώς για αυτό τον λόγω δεν ήταν ανάγκη να το βάλει και εδώ !!!
Άβαταρ μέλους
pao132003
Real Name: Γιάννης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από pao132003 »

έχουν γραφτεί 2 σελίδες και κανείς δεν έχει παρατηρήσει ότι η ημερομηνία είναι λάθος στον τίτλο :P
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-William Faulkner, novelist (1897-1962)

H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
Άβαταρ μέλους
Chris88
Real Name: ­

Δημοσίευση από Chris88 »

lunatic έγραψε: @chris88
Σε προηγούμενο ποστ μου αυτό ακριβώς ρώτησα. Ζήτησα να μου πει κάποιος ΕΝΑ μειονέκτημα του να προστατεύεις το περιβάλλον. Δεν αλλάζεις κανέναν τρόπο ζωής ούτε σε καταπιέζει κανείς για τίποτα.
Που το κακό κ ποια αλλαγή έχει στον τρόπο ζωής κάποιου το να μην πετάει κάτω σκουπίδια.
Ή το να ανακυκλώνει.
Ή το να μην σπαταλάει νερό άδικα
Ή το να μην σπαταλάει ρεύμα άδικα

Δεν υπάρχει ούτε ΕΝΑ μειονέκτημα στο να προστατεύεις το περιβάλλον.Αντιθέτως υπάρχουν πάρα πολλά πλεονεκτήματα.
Ούτε εγώ μπορώ να βρώ κάποιο μειονέκτημα και όπως είπες, υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα. Δεν είμαι ούτε άσπρο ούτε μαύρο, όλοι έχουν κάποιο δίκιο σε αυτό το thread, αυτό που θέλω να πώ, είναι ότι δεν υποστηρίζω την συγκεκριμένη ιδέα της WWF για τους λόγους που ανέφερα στο προηγούμενο post μου, αλλά υποστηρίζω απολύτως αυτό που υπογράμμισα στο quote.
Για να μην παρεξηγηθούμε κιόλας. :)

Επίσης τόνισα το εξής:
Chris88 έγραψε: Δεν βρίσκεις όμως λίγο ενοχλητικό το ότι "πιέζουν" (Το πιέζουν με πολύ χαλαρή σημασιολογική δύναμη) τον απλό πολίτη να αλλάξει τον τρόπο ζωής του από την στιγμή που ολόκληρα εργοστάσια μολύνουν αλόγιστα την φύση?
Κανένας δεν μας πιέζει πραγματικά, ίσως ο τρόπος που το έγραψα δεν έγινε κατανοητός.

lunatic έγραψε: Θα ήθελα να δω μια αξιόπιστη έρευνα που να δείχνει πόσο επιβαρρύνεται το περιβάλλον από τα εργοστάσια και πόσο από τους απλούς ανθρώπους. Δεν λέω οτι δεν φταίνε και τα εργοστάσια.Απλα πιστευω ότι είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ υπερβολικό να λέμε ότι φταινε τα εργοστάσια κ εμεις φταιμε μονο λίγο άρα να κηνυγήσουν αυτούς....
Δεν μπορώ να σου προμηθεύσω μια τέτοια μελέτη, πιστεύω όμως πώς αρκετοί άνθρωποι σε μη ανεπτυγμένες χώρες δεν έχουν πρόσβαση σε υλικά που παράγουν σημαντικούς ρύπους. Από την άλλη, αυτή είναι η άποψή μου και μπορεί να είμαι και λάθος, αλλά αυτήν θα υποστηρίζω μέχρι κάποιος με πείσει για το αντίθετο.

Αλλά και πάλι, δεν θέλω να εναντιωθώ μαζί σου γιατί συμφωνώ σε ένα γενικότερο επίπεδο, διαφωνώ όμως όσον αφορά την WWF ειδικότερα.
٩๏̯͡๏)۶
Άβαταρ μέλους
lunatic

Δημοσίευση από lunatic »

Καλα ποιος τη γ*μ*ει την ββφ.....!
Αλλά τουλάχιστον οταν κάποιοι πανε να σβησουν τα φωτα μια ωρα ας μην πανε καποιοι αλλοι να τα βαλουν ολα στο φουλ μονο κ μονο για κοντρα...Αυτο ειναι ηλιθιο. Αν δε θελουν ας μην συμμετεχουν....
Ουτε γω συμμετεχω 100% ετσι κ αλλιως... Αλλα όλο το χρονο προσπαθω να προστατευω το περιβάλλον...
incal
Real Name: qwerty

Δημοσίευση από incal »

Καποιων εδω περα η σκεψη, η πληροφορηση, και η ικανοτητα αναλυσης των καταστασεων ειναι επιπεδου εσπρεσο, κατι που ομως δεν τους ενοχλει να υπερασπιζονται σθεναρα την αποψαρα τους...
Άβαταρ μέλους
timos_m
Real Name: ΤΜ

Δημοσίευση από timos_m »

Off Topic
pao132003 έγραψε:έχουν γραφτεί 2 σελίδες και κανείς δεν έχει παρατηρήσει ότι η ημερομηνία είναι λάθος στον τίτλο :P
LOL
Εγώ έφταιγα γι' αυτό, και το διόρθωσα τώρα.
o_apolytos
Real Name: Πραγματικό Όνομα

Δημοσίευση από o_apolytos »

incal έγραψε:Καποιων εδω περα η σκεψη, η πληροφορηση, και η ικανοτητα αναλυσης των καταστασεων ειναι επιπεδου εσπρεσο, κατι που ομως δεν τους ενοχλει να υπερασπιζονται σθεναρα την αποψαρα τους...
ποιων;
lunatic έγραψε:Καλα ποιος τη γ*μ*ει την ββφ.....!
Αλλά τουλάχιστον οταν κάποιοι πανε να σβησουν τα φωτα μια ωρα ας μην πανε καποιοι αλλοι να τα βαλουν ολα στο φουλ μονο κ μονο για κοντρα...Αυτο ειναι ηλιθιο. Αν δε θελουν ας μην συμμετεχουν....
Ουτε γω συμμετεχω 100% ετσι κ αλλιως... Αλλα όλο το χρονο προσπαθω να προστατευω το περιβάλλον...
Εφόσον ζεις σε αστικό περιβάλλον, την προστασία του περιβάλλοντος πρέπει να την ξεχάσεις. Μια και καλή. Η πόλη και η ζωή μέσα σ'αυτήν είναι θεμελιωδώς αντιοικολογική. Το να πάρεις μετρό (ή τραμ για τους πιο βραδυκίνητους) είναι ημίμετρο, γιατί από κάπου έρχεται αυτό το άγιο ρεύμα. Μη λέμε ό,τι θέλουμε.
Για να έρθουμε και στο θέμα μας, πιστεύω πως αυτού του τύπου οι οικολογικές κινήσεις εντάσσονται στο ρεύμα της απενοχοποίησης του δυτικού κόσμου και ιδίως της ελίτ του, η οποία έξυπνα μεταβιβάζει το πρόβλημα (της καταστροφής της φύσης) στον τελευταίο μικροαστούλη που καίει τη λάμπα ώρες κιλοβατώρες. Δίνεται η "ευκαιρία", με κανενός είδους πίεση (ανάθεμα κι αν το πιστεύει κανείς αυτό), να γίνεις οικολογικότερος, να "κάνεις κάτι" για αυτό το τεράστιο πρόβλημα. Ο λουνάτικ μπορεί, εγώ δεν τους πιστεύω.
Άβαταρ μέλους
lunatic

Re: Η ώρα της Γης Σάββατο 28/03/2010 20.30

Δημοσίευση από lunatic »

Πωπω τα ισοπεδώνεις όλα...Τι ημίμετρο κ ξεημίμετρο?
Φυσικα κ το μετρο ειναι σοβαρη λυση... Το μετρο το ρευμα που ειναι να καψει θα το καψει ειτε με 100 ατομα στον συρμο ειτε με 150.... Επομένως το θεμα ειναι αν αυτα τα 50 παραπανω ατομα παρουν το αμαξι ή οχι... Αν δεν το παρουν θα εχουμε ρυπους απο 50 λιγοτερα αυτοκίνητα....

ΒΕΒΑΙΩΣ κ ΔΕΝ πρεπει να ξεχασω την προστασια του περιβάλλοντος μεσα στην πόλη...
Η Αθηνα ειναι απ τις πιο βρωμικες πρωτευουσες.... Δυστυχως δεν εχω παει εξωτερικο αλλα ο αδερφος μου κ οσοι εχουν παει μου λενε οτι στο εξωτερικο (Ευρωπη) ειναι εντελως αλλο επιπεδο στην καθαριοτητα... Προστατευω την πολη μου με το να μην πεταω σκουπιδια κατω.
Αν μεσα στην πολη ειχαμε περισσοτερη οικολογικη συνειδηση κ δεν χρησιμοποιουσαμε τοσο πολυ το αυτοκίνητο, δεν θα επικρατουσε μια τοσο αποπνικτηκή ατμόσφαιρα μεσα στην Αθήνα...

Μην ακουω βλακειες οτι οικολογια+πολη δεν πανε μαζι....
o_apolytos

Πάρ'το χαμπάρι: Η πόλη (με τα τσιμέντα και τους άσφαλτους τους δρόμους) ΔΕΝ είναι φυσικό περιβάλλον. Ούτε καν ο αέρας της, ο οποίος είναι μέσα στον καρκίνο. Όταν το καταλάβεις αυτό θα δεις και τα μετρά και τα ημίμετρα και τα ξεημίμετρα. Μέχρι τότε θα σκέφτεσαι κάθε χρόνο να κλείσεις τα φώτα και να ανάψεις κεριά (και λιβάνια). Και άκου και μια βλακεία: Οικολογία πραγματική, ριζοσπαστική (όχι του Χρυσόγελου με τις τσίγκινες παπαρολογίες) και πόλη (όπως την ξέρουμε, πάρε την καλύτερη, το πρότυπό σου, το φουντΆμστερνταμ) είναι έννοιες αν μη τι άλλο αντίθετες. Χώνεψέ το. Κι άσε τις βλακείες, όπως κάλλιστα θα μου έλεγες κι εσύ.
Άβαταρ μέλους
lunatic

Δημοσίευση από lunatic »

Πωπω δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα απο ενα κολλημενο μυαλο που δεν δεχεται λογικα επιχειρηματα... Μα στο προηγουμενο ποστ σου απεδειξα οτι πολη κ οικολογια πανε μαζι... Εσυ ΔΕΝ αποδυκνειεις οτι δεν πανε..Λες απλα οτι δεν πανε μαζι κ εμεις πρεπει να το δεχτουμε ως αξιωμα...

Το οτι δεν υπαρχει πρασινο στην Αθηνα δεν σημαινει οτι δεν μπορουμε να ειμαστε οικολογικοι (οσο μπορουμε φυσικα κ αναλογως τις περιστασεις)
Σου ειπα οτι οικολογια ειναι κ να μην πεταμε κατω τα σκουπιδια μας... Ειμαι ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ να λεω μετα απο 3 χρονια στο ΕΜΠ οτι δεν εχω πεταξει κατω ουτε το παραμικρο σκουπιδακι ΠΟΤΕ.... Γιατι? Διοτι το ΕΜΠ ειναι μια οαση μεσα στην Αθηνα...

Εχετε κανει ποτε καναν περιπατο στο ΕΜΠ...?
o_apolytos

Λοιπόν, σού'χω αποκάλυψη. Θα διαβάσεις πράγματα που δεν τά'χεις σκεφτεί για χρόνια. Για πολλά χρόνια. Με προσέχεις; Πάμε!
Αυτοκίνητα. Παράγουν ρύπους. Με παρακολουθείς; Είναι πολλά μαζεμένα στην πόλη. Κακό. Αντιοικολογικό. Δε ξέρω, ίσως έχεις αντιρρήσεις. Έλα, αστειεύομαι.
Ηλεκτρικές συσκευές. Από το αγαπημένο σου μετρό μέχρι τη ξυριστική σου μηχανή. Καίνε κάτι. Ρεύμα. Αυτό το ρεύμα θα σε στεναχωρήσω, αλλά δεν προέρχεται από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Στην πολή έχει πολλές μαζεμένες ηλεκτρικές συσκευές. Αντιοικολογική η πόλη. Με παρακολουθείς;
Ανθρώπινα απόβλητα. Σκατό. Πού πάει το σκατό της Αθήνας; Ψυττάλεια; Ας γελάσουμε. Πολλοί άνθρωποι μαζεμένοι, χέζουν πολύ. Είσαι μαζί μου; Το σκατό αποσυντίθεται, αλλά πέντε εκατομμυρίων; Πήγαινε πέσε μια στο Φλοίσβο να νιώσεις την αρμύρα στα χείλη. Αντιοικολογικό. Καλώς τα παιδιά, 3-0.
Μέχρι τώρα δεν έχω αναφερθεί σε μεγάλες βιομηχανίες και επιχειρήσεις. Για σένα που κλείνεις τη βρύση (πανάθεμά σε) λέω.
Και τώρα πάμε στα βαριά. Σκουπίδια. Σκουπίδια που ανακυκλώνονται. Στην Ελλάδα μόνο κάδοι ανακύκλωσης υπάρχουν, τα υπόλοιπα έρχονται. Ας πούμε ότι κάποια ανακυκλώνονται. Τί γίνεται με αυτά που δεν ανακυκλώνονται; Έχεις ακούσει για τους ΧΥΤΑ; Δε ξέρω, με παρακολουθείς; Αντιοικολογικοί οι ΧΥΤΑ. Μιλάμε για αποκάλυψη ε;
Πάμε και στ'άλλα που δε φαίνονται. Ραδιενέργεια. Κεραίες, παντού κεραίες. Τι σκατά θα τις κάνουμε τόσες κεραίες (κατ'αντιστοιχία με τους σωλήνες των λοστ μπόντιζ) ; Μήπως είναι λίγο κακά όλη αυτά τα κύματα; Ίσως αντιοικολογικά; Λίγο καρκινιάρικα; Αποκάλυψη; Καλά, στην πολή γίνονται όλα αυτά;

Και δε σου έχω μιλήσει καν για κεφαλαιοϊστορίες με βιομηχανίες που εκεί γίνεται της κακομοίρας. Δε σου λέω για περιοδικούς πολέμους από πολιτισμένους και άκρως οικολογικούς λαούς που βομβαρδίζουν με λευκό φώσφορο. Δε σου λέω για πόσες ενέργειες που έμμεσα ξεκινούν ή στοχεύουν αστικά κέντρα. Είσαι εδώ;

Αυτή είναι η σύχρονη πόλη. Πιθανότατα να ξέχασα κι άλλους παράγοντες καταστροφής του περιβάλλοντος. Πάντως μεταξύ μας, η επισήμανση πασιφανών και έκδηλων σημείων-επιχειρημάτων υποδηλώνει μια αδυναμία αντίληψης από τη μεριά του ακροατή. Μια οικολογική όμως, αδυναμία αντίληψης. Καλό.

έδιτ: Στο ξαναλέω, κατάλαβε πως η ΑΣΦΑΛΤΟΣ και το ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ και το ΜΕΤΡΟ και η ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΔΕΝ είναι φυσικό περιβάλλον. Είναι καθαρά θέμα αισθητικής το αν θα έχει πεταμένα κάτω σκουπίδια, εξαιρουμένων των αποφαγιών. Νιώσ'το. Το να μην πετάς κάτω σκουπίδια, πάει να πει πως δε σου αρέσει να έχει κάτω σκουπίδια, στο λέγανε από μικρό και σου άρεσε η ιδέα. Δεν υποδηλώνει κανενός είδους οικολογία, γιατί... Η πόλη ΔΕΝ είναι φυσικό περιβάλλον. Να πας να πετάξεις σκουπίδια στον Υμηττό, θα σου πω όχι. Στην Πάρνηθα ναι! χαχαχα!
Άβαταρ μέλους
lunatic

Δημοσίευση από lunatic »

Ρε απολυτε γιατι εγραψες ολο αυτο το κατεβατο? Τι θες να πεις με αυτο? Δεν διαφωνω σε κατι. Προφανως κ θα ηταν πιο οικολογικο αν δεν υπηρχε η Αθηνα. Αφου ΥΠΑΡΧΕΙ ομως τι μπορουμε να κανουμε γι αυτο?
Απλα να μην κανουμε χειροτερη την κατασταση...

Μαλλον εχετε χασει (ή δεν μαθατε ποτε) το νοημα του "προστατευω το περιβαλλον)
Αυτο σημαινει πολυ απλα οτι για να ειναι καποιος οικολογος πρεπει να μην σπαταλαει νερο κ ρευμα ασκοπα.Επισης να μην πεταει σκουπιδια κ αν μπορει κ εχει την δυνατοτητα ας εχει κ κανα λουλουδακι σπιτι του να ομορφαινει η μερα του... Αυτο...Τοσο απλα... Τι ψαχνεται εσεις να βρειτε αρνητικα σε αυτο που μολις ειπα... Οσο κ να ψαχνετε δεν θα βρειτε...

Βεβαιως κ πιστευω στις ανανεωσιμες πηγες ενεργειας κ αν προσεχες λιγο το blog μας θα εβλεπες ποσο υπερ τους ειμαι. Αλλα δεν μπορω να κανω κατι αλλο γι αυτο.. Δεν μπορω να φτιαξω pv-panels κ να τα δωσω στο λαο. Αυτο ειναι εθνικο θεμα... Εγω μιλαω για οικολογια σε ΑΤΟΜΙΚΟ επιπεδο...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική”