Η ώρα της Γης Σάββατο 27/03/2010 20.30

"Η πολιτική αφορά το παρόν, ενώ μια μαθηματική εξίσωση την αιωνιότητα. "
Albert Einstein

Συντονιστές: antony07, Chris

papagalakos

Re: Η ώρα της Γης Σάββατο 27/03/2010 20.30

Δημοσίευση από papagalakos »

lunatic έγραψε:Πωπω ρε ανθρωπε εισαι αλλου γι αλλου μιλαμε... ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ τι σημαινει οικολογια... Δεν μιλαω αλλο μαζι σου πανω σε αυτο το θεμα...
Μη με αφήνεις στο σκοτάδι! Μάθε μου τι εστί οικολογία!
lunatic έγραψε: Βγαζεις πραγματα απ το μυαλο σου..Ποιες επαναστασεις κ ποιες βλακειες?Ποιος μιλησε για επανασταση?
Υπάρχει και η βιομηχανική επανάσταση. Γενικά είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται για να δηλώσει μεγάλες αλλαγές σε έναν τομέα.
lunatic έγραψε: 3 μερες τωρα το μονο που λεω ειναι οτι ειμαι υπερ του να ΥΠΑΡΧΕΙ η ωρα της Γης. Οτι μειωνω την καταναλωση εκεινη την ωρα στα ορια των ακρως απαραιτητων
Άκρος απαραίτητος ο υπολογιστής. Μάλιστα.
lunatic έγραψε:κ κατακρινω ολους τους στοκους που για κοντρα τα βαζουν ολα στο φουλ...
Μην το λες, και οι στόκοι χρήσιμοι είναι. Άμα σου σπάσει καμιά γωνία δεν μπορείς να βάψεις χωρίς να στοκάρεις...
lunatic έγραψε:Προσεχω ΟΛΟ το χρονο να διατηρω το περιβαλλον
Ναιιιι... Σίγουρα... Πας για Νόμπελ οικολογίας.
lunatic έγραψε:(οσο περναει απ το χερι μου βεβαια)
ΧΑ! Και όσο δεν περνάει;
lunatic έγραψε:καθαρο...
και ξάστερο.
lunatic έγραψε:3 απλα πραγματακια...
Τόσα ήταν; δεν τα μέτρησα...
lunatic έγραψε:Ειναι ΤΟΣΟ δυσκολο να τα καταλαβεις?
Ναι.
Άβαταρ μέλους
Hengeo
Real Name: Γιώργος
Facebook ID: 0

Re: Η ώρα της Γης Σάββατο 28/03/2010 20.30

Δημοσίευση από Hengeo »

papagalakos έγραψε:Όσοι θα ανοίξουμε λέμε ότι θα ανοίξουμε όλες τις ηλεκτρικές συσκευές προφανώς κάνουμε πλάκα
Καλός ο χαβαλές και η πλάκα, αλλά έχουν δίκιο η msl και ο lunatic. Υπάρχουν πολλοί καλύτεροι τρόποι για να διακωμωδήσεις ή να δηλώσεις τη διαφωνία σου με κάτι, από το να κάνεις απλώς το αντίθετο για την κόντρα αντίδραση.

Ελπίζω να βγει τουλάχιστον κάτι από την συζήτηση που προκάλεσε το όλο θέμα..
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
Άβαταρ μέλους
lunatic
Real Name: Zoro

Δημοσίευση από lunatic »

Υπάρχει και η βιομηχανική επανάσταση. Γενικά είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται για να δηλώσει μεγάλες αλλαγές σε έναν τομέα.
Συμφωνοι. Ποιος μιλησε για επανασταση τωρα ομως κ το ειπες?Εγω παντως οχι....Αρα μην λες σε μενα για επανασταση
Άκρος απαραίτητος ο υπολογιστής. Μάλιστα.
Ναι ηταν. Δεν καταλαβαινω που ειναι το περιεργο...
Μην το λες, και οι στόκοι χρήσιμοι είναι. Άμα σου σπάσει καμιά γωνία δεν μπορείς να βάψεις χωρίς να στοκάρεις...
Σωστο κ αυτο.Συμφωνω. Τι σχεση εχει ομως με αυτο που ειπα...?
ΧΑ! Και όσο δεν περνάει;
Αφου δεν περναει εξ ορισμου δεν μπορω να κανω κατι... Ειπα κ σε αλλο ποστ οτι αν μπορουσα θα μοιραζα στον κοσμο pv-panels και ανεμογεννητριες... Παλι δεν βρισκω που ειναι το περιεργο...

Τόσα ήταν; δεν τα μέτρησα...
Ε βαλε κ ενα σφαλμα +-1 να εισαι μεσα
When do you think people die?
When they are shot through the heart by the bullet of a pistol? No
When they are ravaged by an incurable disease? No
When they drink a soup made from a poisonous mushroom? No
It's when... they are forgotten...
Άβαταρ μέλους
Chris
Forum Moderator
Forum Moderator
Real Name: Χρήστος

Δημοσίευση από Chris »

Βλέπω ότι ανέβηκαν οι τόνοι και εδώ...ας αφήσουμε λίγο τις προσωπικές επιθέσεις και τις ειρωνίες please.
Άβαταρ μέλους
ΕΛ-Juan

Δημοσίευση από ΕΛ-Juan »

lunatic έγραψε:Πραγματικα τα ανοιγουν ολα εκεινη την ωρα... Η βλακεια τους δεν εχει ορια...
Σεμνά μικρέ... Δεν γνωριζόμαστε κι από χθες.. :evil:

(Απλά απαντάω γιατί και φέτος όπως και πέρσι άναψα όλα τα εξωτερικά φώτα.. Μέσα είχα αναμμένα τα απαραίτητα.. Φώτα, τηλεόραση, pc, laptop...)
Μέχρι στιγμής από αυτά που διαβάζω σε τοίχους και έχουν μια υπογραφή με το γνωστό Α κάτω δεξιά:
"Η Κύπρος είναι κινέζικη"
"Τα Ίμια είναι κινέζικα"
"Η Μακεδονία είναι κινέζικη"

Αφού ρε παιδιά όλες αυτές οι ελληνικές περιοχές είναι κινέζικες, τι σας πειράζει να είναι και το λιμάνι του Πειραιά κινέζικο??
Katestramenos

Δημοσίευση από Katestramenos »

Εγώ προτείνω να κόψουν όλοι την λακ για ένα σαββατοκύριακο για να κλείσουμε την τρύπα του όζωντος κι επίσηςσ να καθιερώσουμε το μισάωρο (παραπάνω δεν δίνω) χωρίς τσιγάρο καθέ βδομάδα για να καθαρίσει η ατμόσφαιρα!

Υπάρχει έστω και ένας που να πιστεύει πως όντως με το να κλείνει μια φορά το εξάμηνο τα φώτα σώζει την γη ενώ την γ@μ@ει όλο τον υπόλοιπο χρόνο; Εγώ πάντως είπα να την κάνω στις 3 την ώρα της γης αλλά ξαφνικά πήγε 4 οπότε μία ολόκληρη ώρα είχα τα πάντα σβηστα!!! :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
lunatic

Δημοσίευση από lunatic »

ΕΛ-Juan έγραψε:
lunatic έγραψε:Πραγματικα τα ανοιγουν ολα εκεινη την ωρα... Η βλακεια τους δεν εχει ορια...

(Απλά απαντάω γιατί και φέτος όπως και πέρσι άναψα όλα τα εξωτερικά φώτα.. Μέσα είχα αναμμένα τα απαραίτητα.. Φώτα, τηλεόραση, pc, laptop...)
Δε χρειαζεται να σε γνωριζω για να πω την γνωμη μου για μια συμπεριφορα...Οταν κανεις κατι να εισαι ετοιμος να δεχτεις κ αυτα που σου λενε οι αλλοι...Αλλιως μην το κανεις ή να το κανεις χωρις να το λες...
Άβαταρ μέλους
ΕΛ-Juan

Δημοσίευση από ΕΛ-Juan »

lunatic έγραψε:
ΕΛ-Juan έγραψε:

Δε χρειαζεται να σε γνωριζω για να πω την γνωμη μου για μια συμπεριφορα...Οταν κανεις κατι να εισαι ετοιμος να δεχτεις κ αυτα που σου λενε οι αλλοι...Αλλιως μην το κανεις ή να το κανεις χωρις να το λες...
Κρίνεις από ένα συγκεκριμένο περιστατικό και γενικεύεις.. Μάλλον κάποιου άλλου η βλακεία δεν έχει όρια.
Και επίσης μικρέ, όχι, δεν δέχομαι όσα μου λένε οι άλλοι. Εγώ επιλέγω από ποιους θα δεχτώ και τι θα δεχτώ και εσύ δεν είσαι ένας από αυτούς.. Δεν βλέπω και τον λόγο για τον οποίο θα έπρεπε να είσαι. Αντιθέτως βλέπω λόγους για τους οποίους δεν θα έπρεπε. Οπότε κράτα τη γνώμη σου για τον εαυτό σου. Σύμφωνοι πιτσιρίκο?
Μέχρι στιγμής από αυτά που διαβάζω σε τοίχους και έχουν μια υπογραφή με το γνωστό Α κάτω δεξιά:
"Τα Ίμια είναι κινέζικα"

Αφού ρε παιδιά όλες αυτές οι ελληνικές περιοχές είναι κινέζικες, τι σας πειράζει να είναι και το λιμάνι του Πειραιά κινέζικο??
Άβαταρ μέλους
msl
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Μαρία-Σοφία
Facebook ID: 735434828
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από msl »

Και μιας και είχα την απορία από πριν .. εγκυκλοπαιδικά πάντα .. ΕΛ-Juan, δεχόμενη το γεγονός ότι εσύ δεν κάνεις πλάκα, με ποιο σκεπτικό άνοιξες ηθελημένα περισσότερες λάμπες από αυτές που πραγματικά ήθελες-χρειαζόσουν;
I'm not a bitch, I just have a low tolerance for bullshit ..

:: Αθλητικός Όμιλος Πήγασος Κυψέλης
::
Άβαταρ μέλους
lunatic

Δημοσίευση από lunatic »

Ωπα ρε ΜΕΓΑΛΕ εσυ...Ξεκολλα λιγο το μυαλο σου... Αν θες να κανεις ΥΠΕΡκαταναλωση μονο κ μονο για να πας κοντρα να εισαι ετοιμος να πεις και γιατι το κανεις αυτο.... Αντι λοιπον να λες οτι ενοχληθηκες με αυτο που ειπα πες μας γιατι το κανεις.... Αν θυμαμαι καλα σου ειχε ξαναγινει η ερωτηση κ πιο πριν (παλι απ την μσλ) και απαντηση καμια...

ΥΓ
Σύμφωνοι πιτσιρίκο?
Yes master....lol :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ΕΛ-Juan

Δημοσίευση από ΕΛ-Juan »

Τις εξωτερικές λάμπες εννοείς msl?
Για να φωτίζεται περισσότερο, όταν οι άλλοι τα έχουν όλα σβηστά.. Αλλά δυστυχώς κανένας δεν τα έσβησε εδώ.. :(
Μέσα όπως είπα είχα τα απαραίτητα..

lunatic έγραψε:Αν θες να κανεις ΥΠΕΡκαταναλωση μονο κ μονο για να πας κοντρα να εισαι ετοιμος να πεις και γιατι το κανεις αυτο.... Αντι λοιπον να λες οτι ενοχληθηκες με αυτο που ειπα πες μας γιατι το κανεις....
Λογαριασμό θα σου δώσω? "Γιατί μπορώ." Όπως είχε πει κάποτε και μία ψυχή..

Δεν με ενδιαφέρει το καλό του πλανήτη. Δεν είμαι οικολόγος. Δεν με ενδιαφέρει αν ρυπαίνω με το αυτοκίνητο μου. Και ΟΧΙ, δεν βάζω το καλό των διαφόρων που πλήττονται, πάνω από τη δικιά μου ευχαρίστηση και καλοπέραση. Εδώ δεν το βάζουν οι κυβερνήσεις τους... Εγώ θα ενδιαφερθώ..?

Δεν το νομίζω..
"Τα Ίμια είναι κινέζικα"

Άβαταρ μέλους
Glaurung
Real Name: ....

Δημοσίευση από Glaurung »

ΕΛ-Juan έγραψε:
Δεν με ενδιαφέρει το καλό του πλανήτη. Δεν είμαι οικολόγος. Δεν με ενδιαφέρει αν ρυπαίνω με το αυτοκίνητο μου. Και ΟΧΙ, δεν βάζω το καλό των διαφόρων που πλήττονται, πάνω από τη δικιά μου ευχαρίστηση και καλοπέραση. Εδώ δεν το βάζουν οι κυβερνήσεις τους... Εγώ θα ενδιαφερθώ..?

Δεν το νομίζω..
http://cdn3.knowyourmeme.com/i/6515/ori ... 659828.jpg
Άβαταρ μέλους
lunatic

Δημοσίευση από lunatic »

Λογαριασμό θα σου δώσω? "Γιατί μπορώ." Όπως είχε πει κάποτε και μία ψυχή..

Δεν το νομίζω..
Οκ καληφθηκα....
Άβαταρ μέλους
msl
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Μαρία-Σοφία
Facebook ID: 735434828
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από msl »

ΕΛ-Juan έγραψε:Τις εξωτερικές λάμπες εννοείς msl?
Για να φωτίζεται περισσότερο, όταν οι άλλοι τα έχουν όλα σβηστά.. Αλλά δυστυχώς κανένας δεν τα έσβησε εδώ.. :(
Μέσα όπως είπα είχα τα απαραίτητα..

Δεν το νομίζω..
Για το 1ο που είπες και πάλι αδυνατώ να καταλάβω το σκεπτικό σου .. Με ποια λογική να φωτίζεται περισσότερο; Για σπάσιμο-"αντίδραση" σε όσους τα είχαν κλειστά; Για να τους βοηθήσεις να βλέπουν καλύτερα; Γιατί;

Όσο για το 2ο, δε θα μπω στη λογική να το κρίνω *ακόμα*, απλά θα σε ρωτήσω αν όντως τα πιστεύεις όλα αυτά που είπες ή αν τα φούσκωσες λίγο πάνω στην όποια συναισθηματική φόρτιση ..
I'm not a bitch, I just have a low tolerance for bullshit ..

:: Αθλητικός Όμιλος Πήγασος Κυψέλης
::
papagalakos

Δημοσίευση από papagalakos »

msl έγραψε:
Όσο για το 2ο, δε θα μπω στη λογική να το κρίνω *ακόμα*, απλά θα σε ρωτήσω αν όντως τα πιστεύεις όλα αυτά που είπες ή αν τα φούσκωσες λίγο πάνω στην όποια συναισθηματική φόρτιση ..
Τι καλή που είσαι...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική”