Ντέρμπυ αιωνίων....

Άντε γειά, φιλαράκο! Άντε γειά!

Συντονιστής: Chris

Neo
Real Name: Thomas Anderson
Facebook ID: 0

Ντέρμπυ αιωνίων....

Δημοσίευση από Neo »

Για να ανέβουν λιγάκι οι τόνοι... Επειδή δε βλέπω και πολλή κινητικότητα, ενημερώνω το φίλαθλο κοινό ότι ο "θείος Σωκράτης" φρόντισε να παίξει ο Καστίγιο στο ντέρμπυ με τον Παναθηναϊκό...
in.gr έγραψε:Με τον Νέρι Καστίγιο στη σύνθεσή του θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο «Καραϊσκάκη», καθώς η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έκανε δεκτή τη σχετική έφεση των «ερυθρόλευκων» κατά της πρωτόδικης απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας και μείωσε την ποινή του ποδοσφαιριστή από τρεις αγωνιστικές σε μία αγωνιστική.

Ο Καστίγιο είχε αποβληθεί στον αγώνα με τον Ατρόμητο και εξέτισε την ποινή του στον αγώνα της περασμένης Κυριακής, εναντίον του Εργοτέλη.
Κανονικά η ποινή  για απευθείαν κόκκινη κάρτα είναι δύο αγωνιστικές. Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω τι υποστήριξε και πώς τα κατάφερε πάλι ο θείος Σωκράτης, όμως για άλλη μια φορά φαίνεται ότι το πρωτάθλημα δεν κρίνεται στα γήπεδα, αλλά οπουδήποτε εκτός από τα γήπεδα.

Μακάρι  να φάει ο Ολυμπιακός 4 να σταματήσει να νταντεύει Λεμονήδες και Ανατολάκηδες μπας και δούμε σ' αυτόν τον έρμο τόπο λίγη μπάλα.
Άβαταρ μέλους
Easyrider

Δημοσίευση από Easyrider »

Άντε ρε βαζελάκια ρίξτε κανένα μπαλάκι στην Ξάνθη πρώτα κ μετά ασχοληθείτε με τα του Ολυμπιακού.Άλλωστε εσάς τι σας κόφτει??Άντε γιατί πολύ κρύο έχει στην κορυφή στο -11 !!!!!!!Χαιρετώ.......................
Άβαταρ μέλους
Skliraios
Real Name: Ιουλιος Μπιτζιμπιτζιδης

Δημοσίευση από Skliraios »

Neo καιρος δεν ειναι να σταματησουμε και οι μεν και οι δε να φωναζουμε για διαιτησιες ...?????να σου πω κατι ειτε παιξει ο καστιγιο ειτε οχι δε μου καιγεται καρφι,την ομαδα μου να δω να παιξει καλα και ας βαλουν μεσα και το ροναλδινιο.......και να σου πω τι πιστευω αμα δε μπουνε μεσα ψαρωμενοι καλα θα παιξουν και το παιχνιδι το βλεπω χ,εμενα αυτο που με ενοχλησε απο το θειο Σωκρατη ειναι που μιλησε για καναπεδες,ποιος μιλαει ο-εχω-να-παιξω-μετα-το-δεκεμβρη-απο-το-98......
http://www.freewebs.com/hellian00/300%204.gif

ο πληθωρισμός του φαίνεσθαι έχει ρίζες στη έλλειψη του είναι.

Occasio aegre offertur, facile amittitur - Opportunity is offered with difficulty, lost with ease. (Publius Syrus)

http://www.neobux.com/?r=SKLIRAIOS
abakas7
Real Name: Ανέστης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από abakas7 »

Neo έγραψε:Κανονικά η ποινή  για απευθείαν κόκκινη κάρτα είναι δύο αγωνιστικές. Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω τι υποστήριξε και πώς τα κατάφερε πάλι ο θείος Σωκράτης, όμως για άλλη μια φορά φαίνεται ότι το πρωτάθλημα δεν κρίνεται στα γήπεδα, αλλά οπουδήποτε εκτός από τα γήπεδα.
Παρακολουθώ ποδόσφαιρο και δε μου αρέσει να φανατίζομαι αλλά μερικά πράγματα πρέπει να λέγονται. Ας μας εξηγήσει πρώτα η ΑΕΚ πώς πέτυχε την αναίρεση της κόκκινης κάρτας του Τσιρίλο (αυτό δεν έχει ξαναγίνει στα χρονικά) και μετά συζητάμε και για τον Καστίγιο.

Φιλικά,
Ανέστης
"Ο σκεπτικισμός απέναντι στη Βίβλο, δεν πηγάζει από μια προσεκτική αξιολόγηση
των διαθέσιμων στοιχείων αλλά από μια τεράστια αρνητική προδιάθεση απέναντι στο
υπερφυσικό"

Millar Burrows, αρχαιολόγος του Παν/μίου του Yale
Neo
Real Name: Thomas Anderson

Δημοσίευση από Neo »

Άρα δικαιολογείται επειδή υπάρχει δικαστικό προηγούμενο... Αν δεν κάνω λάθος, για σκαριά την έφαγε την κόκκινη ο αγαπητός Νέρι. Σύμφωνα με τον Κανονισμό της Διαιτησίας και τις ποινές που επιβάλλονται για παραβάσεις, η ποινή είναι 2 αγωνιστικές για τη συγκεκριμένη ποινή. Εκτός κι αν είναι ο αρχηγός της ομάδας, οπότε είναι το διπλάσιο.

Μπορείς να μας πεις πάντως Ανέστη για ποιο λόγο είχε φάει κόκκινη ο Τσιρίλλο. Αν εννοείς δεύτερη κίτρινη, τότε, όχι, δεν έχει ποινή. Αλλά αυτά τα πράγματα είναι για να γελάμε εμείς τώρα και η Ευρώπη του χρόνου το χειμώνα με τον Πρωταθλητή Ελλάδος...
BO

Δημοσίευση από BO »

Δεν έχει νόημα να προσπαθείτε να βγάλετε άκρη. Η συναίνεση που υπήρξε από τους 3 μεγάλους ως προς τη δημιουργία της Super League περιελάμβανε και κάποια αντισταθμιστικά οφέλη (ευνοική μεταχείρηση σε ποινές, διατησία κλπ). Απλά σήμερα φάνηκε ότι ακόμα το αφεντικό είναι ο Κόκκαλης ο οποίος κυριολεκτικά μπορεί να κάνει ότι θέλει. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που ο γιος του είναι πρόεδρος της λίγκας.
Έχουμε το ποδόσφαιρο που μας αξίζει.
abakas7
Real Name: Ανέστης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από abakas7 »

Neo έγραψε:Μπορείς να μας πεις πάντως Ανέστη για ποιο λόγο είχε φάει κόκκινη ο Τσιρίλλο. Αν εννοείς δεύτερη κίτρινη, τότε, όχι, δεν έχει ποινή. Αλλά αυτά τα πράγματα είναι για να γελάμε εμείς τώρα και η Ευρώπη του χρόνου το χειμώνα με τον Πρωταθλητή Ελλάδος...
Δεν έχει νόημα αν ήταν 2η κίτρινη ή απευθείας κόκκινη. Το θέμα είναι ότι απαξ και αποδίδεται μία ποινή κατά τη διάρκεια του αγώνα, δεν έχει ξαναγίνει στα χρονικά μετά τον αγώνα να αναιρεθεί. Είναι σαν π.χ. να ακυρώνεται ένα γκολ σαν οφσάιντ ξέρω γω μετά τη λήξη του παιχνιδιού. Όπως καταλαβαίνετε μιλάμε για απαράδεκτα πράγματα.
Για να μη μιλάω όμως μονόπλευρα ως Ολυμπιακός, αυτό στο οποίο καταλήγω είναι ότι βλέπουμε να γίνονται εκ μέρους και των τριών μεγάλων ομάδων πράγματα απαράδεκτα τα οποία υποτίθεται ότι δε θα λάμβαναν χώρα μετά την ίδρυση της σουπερλίγκα.
Δυστυχώς θα χρειαστεί πολλά ακόμα χρόνια το ποδόσφαιρό μας για να μπορέσει να "εξευρωπαϊστεί"...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος abakas7 την Πέμ Μαρ 01, 2007 12:00 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Ο σκεπτικισμός απέναντι στη Βίβλο, δεν πηγάζει από μια προσεκτική αξιολόγηση
των διαθέσιμων στοιχείων αλλά από μια τεράστια αρνητική προδιάθεση απέναντι στο
υπερφυσικό"

Millar Burrows, αρχαιολόγος του Παν/μίου του Yale
Άβαταρ μέλους
Easyrider

Φίλε BO δεν ξέρω αν έχεις την παραμικρή σχέση με το ποδόσφαιρο,πολύ αμφιβάλλω περί τούτου, αλλά αν θες να μάθεις ο Πετράκης ο Κόκκαλης ανέλαβε το καλοκαίρι χρέη προέδρου της Superleague με τη σύμφωνη γνώμη και ψήφο τόσο του Ντέμη όσο και του Γ.Βαρδινογιάννη.Επομένως το επιχείρημα σου ότι ο Κόκκαλης ελέγχει τη superleague είναι άτοπο.Μετά από ένα χρόνο που θα λήξει η θητεία του ως προέδρου της οργανωτικής επιτροπής (superleague) ποιος υποθέτεις ότι θα πάρει τη θέση του??Πάντως εγώ κ εσύ αποκλείεται.Ο Βαρδινογιάννης θα αναλάβει.                   Που θέλω να καταλήξω??.......Ότι η διαιτησία είναι ο ευκολότερος τρόπος βαζελοχανούμια και αναφέρομαι στις δοιηκήσεις τους και όχι στους απλούς φιλάθλους, να ρίχνουν το μπαλάκι της ευθύνης ύστερα από ανεπιτυχή αποτελέσματα.Ειδικά φέτος μετά από ένα +11 κ +14 από παο κ αεκ αντίστοιχα δεν τους παίρνει να μιλήσουν για διαιτητικές παρεμβάσεις.
Άβαταρ μέλους
che

Δημοσίευση από che »

Βαζελάκια κομπλεξάκια ετοιμαστείτε για κλάματα την Κυριακή...σας καίει που παίζει ο Νέρι ε; Τι σας νοιάζει αφού εσείς έχετε το Νινί σας, ουπς συγγνώμη Νίνη εννοούσα! Και για να μάθετε και δυο τρία πραγματάκια αδαείς στην εν λόγω φάση ο Ραγκουέλ χτυπάει πρώτα τον Καστίγιο και μετά ο Νέρι του γυρνάει ένα χαστούκι στη μάπα! Πρώτον δεν υπήρχε σκαριά και δεύτερον υπάρχει το δεδικασμένο Τσιρίλο.  Δηλαδή αν στο φύλλο αγώνα γραφόταν ότι ο Καστίγιο έβγαλε εξάσφαιρο και πυροβόλησε θα τον βάζαν φυλακή; Κάθε χρονιά μιλάτε μιλάτε και στο τέλος καταπίνετε την γλώσσα σας.
Από τη διαιτησία ευνοούνται πάντα και οι τρεις μεγάλοι και όχι μόνο ο Ολυμπιακός όπως θέλετε να πιστεύτε....Για ρωτήστε σε Καλαμαριά, Ξάνθη, Νέα Σμύρνη και θα σας πούν....Και όχι μόνιο εσείς το ξαναλέω.ΚΑΙ οι τρεις μεγάλοι
BO

Δημοσίευση από BO »

Και εγώ Ολυμπιακός είμαι έστω και ξενερωμένος..
Πραγματικά πιστεύεις ότι ο Κόκκαλης είναι τόσο χαζός ώστε να έχασε το πάνω χέρι στο πρωτάθλημα;
Όσο για σύμφωνη γνώμη Ντέμη ας γελάσω, θέλει χρόνο να "ξεπληρώσει" την είσοδο στο 44.
Άβαταρ μέλους
Hengeo
Real Name: Γιώργος

Δημοσίευση από Hengeo »

Μην φανατίζεστε, όλα είναι μία απάτη..

Πληροφορίες από φίλο που είναι μέσα στα πράγματα μου λένε ότι το παιχνίδι θα το 'κερδίσει' ο ΠΑΟ και ο νοών νοείτω..  :wink:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Hengeo την Δευ Μαρ 05, 2007 4:14 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
Άβαταρ μέλους
nikosemfe

Δημοσίευση από nikosemfe »

Έλα μωρή τριφυλλάρα!!! Περιττό να πώ που να βάλετε τα καρότα που πετάγατε ψαράκια!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!
O_Xamenos
Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
Facebook ID: 682417817
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O_Xamenos »

χανγκεο πρεπει να οικονομησες χοντρα!!!
Εικόνα
Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα

Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Άβαταρ μέλους
Easyrider

Άντε και πρωταθλητές βαζελάκια!!!
O_Xamenos
Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
Facebook ID: 682417817
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O_Xamenos »

ενα ποδοσφαιρο σου εχει μεινει κακομοιρε γαυρουλη....
Εικόνα
Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα

Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”