Γενική Συνέλευση Φ.Σ. 20-04-2010
- nightCrawler
- Real Name: ilias
- Facebook ID: 0
Re: Γενική Συνέλευση Φ.Σ. 20-04-2010
Το θέμα είναι εντελώς πρακτικό με τον απλοϊκό ίσως τρόπο που το βλέπω. Πέραν του ότι δε με αφορά το πολιτικό labeling, δε θέλω να στηρίξω οποιαδήποτε παράταξη παρά μόνο να διαφωνήσω με τα εκάστοτε αφελή μέτρα (στη συγκεκριμένη περίπτωση) αντιμετώπισης της όποιας - δυσάρεστης οκ - κοινωνικής/πολιτικής κατάστασης έχει δημιουργείται κατά καιρούς. Πάντως, με βάση τη λογική "ψήφισε δαπ αφού μένει ανοιχτή η σχολή" καταδικάζεις αμέσως την άλλη λογική που λέει ότι "αν συμφωνείς σε 9/10, ψήφισέ μας", γιατί στην προκειμένη περίπτωση αρκεί αυτό το 1 (η κατάληψη) για να αλλάξεις "ταμπέλα". Όσον αφορά τα ανεξάρτητα πλαίσια και το γιατί πρέπει να υπάρχουν είναι μεγάλη κουβέντα και μάλλον είναι off topic.
Count on the unexpected.
The night shift
The night shift
-
papagalakos
Πάντως όπως προείπα δεν σε ταμπελοποιεί το τι ψηφίζεις αλλά το τι θέση έχεις. Κι εγώ μπορεί να ψηφίσω κάποια στιγμή κατά της κατάληψης. Μάλιστα εδώ μπορώ να κάνω και μια αυτοκριτική για φορές που ψήφισα κατάληψη και εκ του αποτελέσματος κατάλαβα ότι έκανα λάθος. Σημασία περισσότερο έχει το σκεπτικό με το οποίο δρας. Αυτό βέβαια μπορεί να μην το βλέπουν οι γύρω σου οι οποίοι θα σπεύσουν να σε ταμπελοποιήσουν, αλλά αφενός το ξέρεις εσύ για τον εαυτό σου, αφετέρου αν σε ενδιαφέρει και το έχεις λήξει μπορείς και να το υπερασπιστείς, υπερασπιζόμενος παράλληλα και την πολιτική σου ανεξαρτησία.
Θενκς!papagalakos έγραψε:Καλά κάνειςΕΛ-Juan έγραψε:Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα να με πουν δεξιό.. Αφού δεξιός είμαι.![]()
Για να συμβεί πρέπει να υπάρχει επιτυχία.. If you know what i mean....papagalakos έγραψε:Συνήθως έτσι συμβαίνειΕΛ-Juan έγραψε: Απλά ρωτάω τον λούνατικ αν θα κάτσει απλά πάνω στις δάφνες της επιτυχίας του
Δεν χρειάζεται να κατεβάσω, συνήθως με καλύπτει απόλυτα η ΔΑΠ.papagalakos έγραψε:Γιατί δεν κατεβάζεις εσύ; Η κάποιος απ' τους πολλούς που τον ψήφισαν την άλλη φορά. Όταν υπάρχει ρεύμα δεν χρειάζεται σωτήρες. Αν χωρίς τον συτήρα του η υπόθεση χάνεται τότε δεν υπάρχει ρεύμα.ΕΛ-Juan έγραψε:ή αν θα συνεχίσει να ενδιαφέρεται για το καλό της σχολής και θα ξανακατεβάσει πλαίσιο.
papagalakos έγραψε:ΕΛ-Juan έγραψε:Ή μήπως τρόμαξε από κάτι..
Νομίζω καταλαβαινόμαστε... Τελικά μερικοί το έχουν το μπίρι-μπίρι, ονόματα δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε..
Μέχρι στιγμής από αυτά που διαβάζω σε τοίχους και έχουν μια υπογραφή με το γνωστό Α κάτω δεξιά:
"Η Κύπρος είναι κινέζικη"
"Τα Ίμια είναι κινέζικα"
"Η Μακεδονία είναι κινέζικη"
Αφού ρε παιδιά όλες αυτές οι ελληνικές περιοχές είναι κινέζικες, τι σας πειράζει να είναι και το λιμάνι του Πειραιά κινέζικο??
"Η Κύπρος είναι κινέζικη"
"Τα Ίμια είναι κινέζικα"
"Η Μακεδονία είναι κινέζικη"
Αφού ρε παιδιά όλες αυτές οι ελληνικές περιοχές είναι κινέζικες, τι σας πειράζει να είναι και το λιμάνι του Πειραιά κινέζικο??
- otinanai
- Real Name: χμ..αλεξανδρος
+1000papagalakos έγραψε:Πάντως όπως προείπα δεν σε ταμπελοποιεί το τι ψηφίζεις αλλά το τι θέση έχεις. Κι εγώ μπορεί να ψηφίσω κάποια στιγμή κατά της κατάληψης. Μάλιστα εδώ μπορώ να κάνω και μια αυτοκριτική για φορές που ψήφισα κατάληψη και εκ του αποτελέσματος κατάλαβα ότι έκανα λάθος. Σημασία περισσότερο έχει το σκεπτικό με το οποίο δρας. Αυτό βέβαια μπορεί να μην το βλέπουν οι γύρω σου οι οποίοι θα σπεύσουν να σε ταμπελοποιήσουν, αλλά αφενός το ξέρεις εσύ για τον εαυτό σου, αφετέρου αν σε ενδιαφέρει και το έχεις λήξει μπορείς και να το υπερασπιστείς, υπερασπιζόμενος παράλληλα και την πολιτική σου ανεξαρτησία.
It's only after we've lost everything that we are free to do anything
[imgr 500x180]http://img.buzznet.com/assets/imgx/2/1/ ... 035284.jpg[/imgr]
[imgr 500x180]http://img.buzznet.com/assets/imgx/2/1/ ... 035284.jpg[/imgr]
-
Σαλίβερος Χαράλαμπος
- Real Name: Σαλίβερος
Τί έγινε ξεκίνησε;
- drcypher
- Portal Administrator

- Real Name: Κώτσος Φίλ
Άκουσα ότι σήμερα θα κατέβει ψήφισμα οι συνελεύσεις να δημοσιεύονται με podcast για όσους αδυνατούν ή αδιαφορούν να παρευρεθούν! Άντε να περάσει κι αυτό και μετά το μόνο που μένει είναι η (καταστατική) αντικατάσταση της αναχρονιστικής ανάτασης των χεριών με ηλεκτρονική ψήφο στο http://gs.semfe.ntua.gr 
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
- surf_tha_curl
papagalako to "krima pou sou sumvainei olo auto " den itan eirwnia pros ton lunatic (opws to metefrases), itan kiriolektiko ws pros esena...(sorry)
-
Σαλίβερος Χαράλαμπος
- Real Name: Σαλίβερος
Τέλειωσε;
- lunatic
- Real Name: Zoro
Λοιπον να πω κατι γιατι ακουστηκαν διαφορες βλακειες-ειρωνιες....
Πρεπει επιτελους να βαλουμε καλα στο μυαλο μας οτι τα κομματοσκυλα ειναι 150 ατομα το πολυ. Ολοι οι υπολοιποι ειμαστε πανω απο 1000..... Επομενως δεν τιθεται καν θεμα το τι θα γινοταν αν κατεβαιναν κ οι 1000.... Δυστυχως ομως προτιμουν να πανε για καφε κλπ. Δεν θα καθομαι να βγαζω εγω το φιδι απ την τρυπα καθε φορα. Ουτε εχω το χρονο ουτε ειναι κατι που θελω...Ας κανουν κατι κ οι υπολοιποι 999+...
Οσο για το αν τρομαξα απο κατι τι να πω? Ειναι τουλαχιστον αστειο...
Α ναι κ κατι αλλο...
Την προηγουμενη φορα βγηκε ψηφισμα κατα του καπνισματος. Σημερα γινεται παλι της πουτανας μεσα στο αμφ 2 απ τον καπνο. Ενα εχω να πω..
Ειστε επιεικώς ΖΩΑ.... Τι αλλο να πω... Εσεις που παλευετε για την αξιοκρατεια κ την δικαιοσυνη καταπατείτε ενα ψηφισμα.. Μπραβο σας καλα μου μοσχαράκια....
Πρεπει επιτελους να βαλουμε καλα στο μυαλο μας οτι τα κομματοσκυλα ειναι 150 ατομα το πολυ. Ολοι οι υπολοιποι ειμαστε πανω απο 1000..... Επομενως δεν τιθεται καν θεμα το τι θα γινοταν αν κατεβαιναν κ οι 1000.... Δυστυχως ομως προτιμουν να πανε για καφε κλπ. Δεν θα καθομαι να βγαζω εγω το φιδι απ την τρυπα καθε φορα. Ουτε εχω το χρονο ουτε ειναι κατι που θελω...Ας κανουν κατι κ οι υπολοιποι 999+...
Οσο για το αν τρομαξα απο κατι τι να πω? Ειναι τουλαχιστον αστειο...
Α ναι κ κατι αλλο...
Την προηγουμενη φορα βγηκε ψηφισμα κατα του καπνισματος. Σημερα γινεται παλι της πουτανας μεσα στο αμφ 2 απ τον καπνο. Ενα εχω να πω..
Ειστε επιεικώς ΖΩΑ.... Τι αλλο να πω... Εσεις που παλευετε για την αξιοκρατεια κ την δικαιοσυνη καταπατείτε ενα ψηφισμα.. Μπραβο σας καλα μου μοσχαράκια....
When do you think people die?
When they are shot through the heart by the bullet of a pistol? No
When they are ravaged by an incurable disease? No
When they drink a soup made from a poisonous mushroom? No
It's when... they are forgotten...
When they are shot through the heart by the bullet of a pistol? No
When they are ravaged by an incurable disease? No
When they drink a soup made from a poisonous mushroom? No
It's when... they are forgotten...
εισαι και φαινεσαι
-
o_apolytos
- Real Name: Πραγματικό Όνομα
Συγγνώμη που διακόπτω την υψηλού πνευματικού επιπέδου συζήτηση, αλλά μήπως βγήκε απόφαση από τη ΓΣ του ΦΣ;
-
Lesta
- Real Name: Lesta
o_apolytos έγραψε:Συγγνώμη που διακόπτω την υψηλού πνευματικού επιπέδου συζήτηση, αλλά μήπως βγήκε απόφαση από τη ΓΣ του ΦΣ;
Ναι η ΠΚΣ. Αύριο και μεθαύριο δεν έχουμε σχολή
- Glaurung
- Real Name: ....
Pantos polu adeia htan h suneleush , pou htan olos o kosmospou eixe er8ei thn prohgoumenh fora ?
Όταν λες δεν έχουμε σχολή? Κατάληψη...? Γιατί άλλες φορές λένε κλειστή σχολή αλλα μάθημα γίνεται.....Lesta έγραψε: Ναι η ΠΚΣ. Αύριο και μεθαύριο δεν έχουμε σχολή
- Glaurung
- Real Name: ....
H sxolh einai kleisth , ara ma8hmata den mporoun na ginoun . An sumbei 8a ginei xamos ...eva έγραψε:Όταν λες δεν έχουμε σχολή? Κατάληψη...? Γιατί άλλες φορές λένε κλειστή σχολή αλλα μάθημα γίνεται.....