Επίσης προστέθηκε link για το Portal σε εμφανές σημείο του φόρουμ
Banner forum
Συντονιστές: constant, AlexandraDC, markelos
- Wizard
- Forum Administrator

- Real Name: Μάνος Ικάριος
- Facebook ID: Manos.Ikarios
Banner forum
Το αριστερό πλέον banner του forum δείχνει στην αρχική σελίδα του forum και το δεξί όπως πάντα στο portal.
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
- O kanenas
- Real Name: Αφροξυλάνθη
- Facebook ID: 0
- Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
- Επικοινωνία:
Θα ήθελα να επισημάνω ότι το αριστερό banner μου κάνει τερτίπια. Όταν είμαι στο portal και το πατάω, τότε με βγάζει στην κεντρική σελίδα του portal και όχι στου forum όπως θα έπρεπε.
Κατά τα άλλα, όταν είμαι στο forum, όλα πάνε μια χαρά.
Κατά τα άλλα, όταν είμαι στο forum, όλα πάνε μια χαρά.
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
- xaplas
- Real Name: Real Name
Η συμπεριφορά που αναφέρεις, είναι ακριβώς όπως το θέλουμε.
Αυτό γίνεται διότι, στο banner του forum υπάρχει και η λέξη "forum", οπότε όταν κάποιος το πατάει, να μην τον πηγαίνει στο portal αλλά στην αρχική του forum όπως θα περίμενε (επειδή γράφει forum).
Τώρα στο portal επειδή δεν υπάρχει η λέξη "forum" δεν έχει λόγο πατώντας το να σε στέλνει στο forum, οπότε σε πηγαίνει στην αρχική του portal.
Αυτό γίνεται διότι, στο banner του forum υπάρχει και η λέξη "forum", οπότε όταν κάποιος το πατάει, να μην τον πηγαίνει στο portal αλλά στην αρχική του forum όπως θα περίμενε (επειδή γράφει forum).
Τώρα στο portal επειδή δεν υπάρχει η λέξη "forum" δεν έχει λόγο πατώντας το να σε στέλνει στο forum, οπότε σε πηγαίνει στην αρχική του portal.
- drcypher
- Portal Administrator

- Real Name: Κώτσος Φίλ
Επαναφέρω το topic για δυο λόγους:
1. Για να σας ενημερώσω πως τα links "Τα μαθήματά μου", "Ωρολόγιο Μαθημάτων" και "Ημερολόγιο Εξετάσεων" είναι και πάλι λειτουργικά.
2. Να υπενθυμίσω πως όταν βρίσκεστε στο forum το αριστερό λογότυπο με την ένδειξη forum σας επαναφέρει στην κεντρική του forum ενώ το δεξί σας πηγαίνει στην κεντρική του site.
1. Για να σας ενημερώσω πως τα links "Τα μαθήματά μου", "Ωρολόγιο Μαθημάτων" και "Ημερολόγιο Εξετάσεων" είναι και πάλι λειτουργικά.
2. Να υπενθυμίσω πως όταν βρίσκεστε στο forum το αριστερό λογότυπο με την ένδειξη forum σας επαναφέρει στην κεντρική του forum ενώ το δεξί σας πηγαίνει στην κεντρική του site.
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.