Γενική Συνέλευση Φ.Σ. 20-04-2010

Ιδιαίτερα ζητήματα που απασχολούν τη ΣΕΜΦΕ (όπως π.χ., συνδικαλιστικά, επαγγελματικά δικαιώματα, πρόγραμμα σπουδών κτλ.)

Συντονιστές: antony07, Chris

Lesta
Real Name: Lesta
Facebook ID: 0

Re: Γενική Συνέλευση Φ.Σ. 20-04-2010

Δημοσίευση από Lesta »

Glaurung έγραψε:H sxolh einai kleisth , ara ma8hmata den mporoun na ginoun . An sumbei 8a ginei xamos ... :e_confused:
Μεμονομένα περιστατικά μαθήματος θα αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά από την ΠΚΣ
Άβαταρ μέλους
Falgorn
Real Name: Hector-Xavier
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Falgorn »

Lesta έγραψε:Ναι η ΠΚΣ. Αύριο και μεθαύριο δεν έχουμε σχολή
Lesta έγραψε:Μεμονομένα περιστατικά μαθήματος θα αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά από την ΠΚΣ
Έρχεται ο κόκκινος στρατός. Φοβάμαι.
Όλοι λένε τ’ ορμητικό ρέμα βίαιο

Μά την κοίτη του ποταμού που το κρατάει

Κανείς δεν τη λέει βίαιη.

Bertolt Brecht

Η προπαγάνδα της ημέρας ಠ_ರೃ
Ευ-Αγγελος
Real Name: ...

Δημοσίευση από Ευ-Αγγελος »

Την Παρασκευη εχουμε σχολη?
Άβαταρ μέλους
Falgorn
Real Name: Hector-Xavier
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Falgorn »

Χμ. Μέχρι Πέμπτη έχω την αίσθηση πως έλεγε η απόφαση. Αλλά νομίζω πως την Παρασκευή ξεκινά η δικτατορία του προλεταριάτου, ώστε να το κάνουμε πενταήμερο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Falgorn την Τρί Απρ 20, 2010 8:13 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όλοι λένε τ’ ορμητικό ρέμα βίαιο

Μά την κοίτη του ποταμού που το κρατάει

Κανείς δεν τη λέει βίαιη.

Bertolt Brecht

Η προπαγάνδα της ημέρας ಠ_ರೃ
Άβαταρ μέλους
Hengeo
Real Name: Γιώργος

Δημοσίευση από Hengeo »

Καλό είναι αν μπορεί κάποιος να γράψει πιο αναλυτικά τι αποφασίστηκε.
drcypher έγραψε:Άκουσα ότι σήμερα θα κατέβει ψήφισμα οι συνελεύσεις να δημοσιεύονται με podcast για όσους αδυνατούν ή αδιαφορούν να παρευρεθούν! Άντε να περάσει κι αυτό και μετά το μόνο που μένει είναι η (καταστατική) αντικατάσταση της αναχρονιστικής ανάτασης των χεριών με ηλεκτρονική ψήφο στο http://gs.semfe.ntua.gr :P
Αν κατάλαβα καλά τα παραπάνω είναι ειρωνικά, αλλά ειλικρινά εμένα σαν γενικές σκέψεις δεν μου φαίνονται τόσο κακές! Ακούγονται όντως ως ανέκδοτο όμως, όταν δεν μπορούμε να κάνουμε πολύ πιο απλά, όπως π.χ. στοιχειώδη ησυχία στο αμφιθέατρο, όχι κάπνισμα..
Off Topic
lunatic, παρ'όλο που συμφωνώ με το 90% όσων λες, έχω αρχίσει και εγώ να κουράζομαι με τον τρόπο που γράφεις. Χαρακτηρισμοί όπως στόκοι, ζώα, δεν καταλαβαίνετε τι λέω, κολλημένοι κ.λ.π. δεν βοηθάνε στο να γίνει συζήτηση..
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
Άβαταρ μέλους
lunatic
Real Name: Zoro

Δημοσίευση από lunatic »

Off-Topic: lunatic, παρ'όλο που συμφωνώ με το 90% όσων λες, έχω αρχίσει και εγώ να κουράζομαι με τον τρόπο που γράφεις. Χαρακτηρισμοί όπως στόκοι, ζώα, δεν καταλαβαίνετε τι λέω, κολλημένοι κ.λ.π. δεν βοηθάνε στο να γίνει συζήτηση..
Σορυ αλλα κ λιγοι ειναι αυτοι οι χαρακτηρισμοι σε ατομα που δεν σεβονται το οτι καποιοι δεν καπνιζουν κ δεν αντεχουν τον καπνο... Ειναι θεμα υγειας ρε παιδια. Ελεος. Δηλαδη ποσο μλκ πρεπει να ειναι καποιος για να μην μπορει να καταλαβει? Ειναι θεμα ΥΓΕΙΑΣ! Η υγεια παει πανω απ ολα....
When do you think people die?
When they are shot through the heart by the bullet of a pistol? No
When they are ravaged by an incurable disease? No
When they drink a soup made from a poisonous mushroom? No
It's when... they are forgotten...
Άβαταρ μέλους
sissy
Real Name: sissy

Δημοσίευση από sissy »

Μπορεί κάποιος να γράψει τα αποτελέσματα της Γ.Σ. ακριβως???
anwnymos
Real Name: George Dandalis

Δημοσίευση από anwnymos »

Nai re paidia de mporei 150 kommatoskyla na kanoun oti goustaroun as mazeutoume oloi na tous ri3oume. mia kai kali nomizoun oti einai oi ntabatzides tis sxolis. Mantepsete poios..............
Άβαταρ μέλους
Glaurung
Real Name: ....

Δημοσίευση από Glaurung »

anwnymos έγραψε:Nai re paidia de mporei 150 kommatoskyla na kanoun oti goustaroun as mazeutoume oloi na tous ri3oume. mia kai kali nomizoun oti einai oi ntabatzides tis sxolis. Mantepsete poios..............
Τα «κομματόσκυλα» δεν είναι αυτοί που πάνε στις συνελεύσεις . Δεν είναι αυτοί που κάθονται 2 και 3 ώρες εκεί μέσα και ανέχονται την κάθε βλακεία που θα πετάξει κάποιος . Κομματόσκυλα είναι ας πούμε αυτοί που είναι 2η δύναμη και φέρνουν κάθε φορά στη συνέλευση 7-10 άτομα και στέλνουν τους υπόλοιπους για καφέ . Κομματόσκυλα είναι αυτοί που όταν έχει ΓΣ το βρίσκουν καλή ευκαιρία να πάνε για ψώνια , να κοιμηθούν ή να πάνε για καφέ . Γιατί άμα δεν αποφασίσουν οι ίδιοι αναθέτουν τα πάντα σε αυτούς τους 150 . Πολύ από αυτούς μάλιστα θα προτιμούσαν να είναι ποιο μαζικές οι ΓΣ . Και στο κάτω-κάτω , από πού και ως που ρε φίλε θα πεις εμένα και τον κάθε εμένα κομματόσκυλο επειδή πάω στη Γενική Συνέλευση του συλλόγου μου και , ναι ρε , είμαι και σε μια φοιτητική παράταξη γιατί θεωρώ πως με αυτό τον τρόπο μπορώ να πετύχω πιο πολλά ; Πολύ μούρη πουλάνε τελευταία διάφοροι .
Θεωρούμε την αποπολιτικοποίηση μαγκιά ,την έχουνε δει διάφοροι αναρχο-μπερδεμένοι γιατί είναι trendy πλέον με τον Δεκέμβριο . Μόνο που οι αναρχικοί δεν κάνε σπιτάκι τους να τα ξύσουνε !
Οι άλλοι περιμένουν την άγια ώρα που θα ξυπνήσει ο κόσμος και θα πετάξει έξω από τα πανεπιστήμια τους φοιτητο-πατέρες , εννοώντας αυτούς τους 150 που πάνε στη συνέλευση και αποφασίζουν . Λες και αυτοί είναι οι επαγγελματίες συνδικαλιστές ! Δεν περιμένουν την άγια αυτή ώρα , ένα ήρωα περιμένουν ! Στη προηγούμενη συνέλευση που ο lunatic κατέβασε αυτόνομο πλαίσιο ήρθε ο κόσμος -τρίχες βέβαια κίνημα έγινε , τόσους ψήφους παίρνει και η ΠΚΣ ,αλλά τότε μας βόλευε να το παρομοιάσουμε λες και ήρθε μιλιούνια ο κόσμος- κα ήταν η καλύτερη απόδειξη για αυτούς πως έχουν δύναμη και μπορούν να αποφασίζουν οι ίδιοι . Που ήταν σήμερα ; Επειδή δεν είχε έρθει κάποιος μεσσίας να πάρει πρωτοβουλία πίσω στα σπιτάκια μας ;!; Και τολμάνε κάποιοι να λένε τους άλλους σκυλιά που τρέχουν πίσω από τα κόμματα ;;;

Είστε βολεμένοι , υποκριτές και με μηδαμινοί ικανότητα αυτοκριτικής και συνειδητοποίησης της δύναμής σας . Άντε μωρέ , άμα αυτοί που πάνε στις ΓΣ είναι κομματόσκυλα εσείς είστε κομματοπρόβατα .

Επειδή μου φαίνεται τόσο εξοργιστικό επιφυλάσσομαι στη περίπτωση που είναι προβοκάτσια και πλακίτσα . :roll:
o_apolytos
Real Name: Πραγματικό Όνομα

Δημοσίευση από o_apolytos »

drcypher έγραψε:Άκουσα ότι σήμερα θα κατέβει ψήφισμα οι συνελεύσεις να δημοσιεύονται με podcast για όσους αδυνατούν ή αδιαφορούν να παρευρεθούν! Άντε να περάσει κι αυτό και μετά το μόνο που μένει είναι η (καταστατική) αντικατάσταση της αναχρονιστικής ανάτασης των χεριών με ηλεκτρονική ψήφο στο http://gs.semfe.ntua.gr :P
Προτείνω να βάλουμε ένα μετρητή για τα κλικ στο (ενεργό) λινκ του δόκτωρα!
Χαροκαμένοι της ΣΕΜΦΕ ενωθείτε!
Άβαταρ μέλους
jimmakos
Real Name: jimmakos

Δημοσίευση από jimmakos »

ergastiria tha ginoun? gia paradeigma to ktirio fisikis tha einai anoixto i an pao ekei tha plakosoun 30 nomataioi kai tha me petaksoun ekso?
na ksero gt exo na pao na paro dema kai apo ton kifiso, mou steile laxanopita i mana mou kai exo treksimata pali
eyxaristo
Katestramenos

Δημοσίευση από Katestramenos »

Glaurung έγραψε:
anwnymos έγραψε:Nai re paidia de mporei 150 kommatoskyla na kanoun oti goustaroun as mazeutoume oloi na tous ri3oume. mia kai kali nomizoun oti einai oi ntabatzides tis sxolis. Mantepsete poios..............
Τα «κομματόσκυλα» δεν είναι αυτοί που πάνε στις συνελεύσεις . Δεν είναι αυτοί που κάθονται 2 και 3 ώρες εκεί μέσα και ανέχονται την κάθε βλακεία που θα πετάξει κάποιος . Κομματόσκυλα είναι ας πούμε αυτοί που είναι 2η δύναμη και φέρνουν κάθε φορά στη συνέλευση 7-10 άτομα και στέλνουν τους υπόλοιπους για καφέ . Κομματόσκυλα είναι αυτοί που όταν έχει ΓΣ το βρίσκουν καλή ευκαιρία να πάνε για ψώνια , να κοιμηθούν ή να πάνε για καφέ . Γιατί άμα δεν αποφασίσουν οι ίδιοι αναθέτουν τα πάντα σε αυτούς τους 150 . Πολύ από αυτούς μάλιστα θα προτιμούσαν να είναι ποιο μαζικές οι ΓΣ . Και στο κάτω-κάτω , από πού και ως που ρε φίλε θα πεις εμένα και τον κάθε εμένα κομματόσκυλο επειδή πάω στη Γενική Συνέλευση του συλλόγου μου και , ναι ρε , είμαι και σε μια φοιτητική παράταξη γιατί θεωρώ πως με αυτό τον τρόπο μπορώ να πετύχω πιο πολλά ; Πολύ μούρη πουλάνε τελευταία διάφοροι .
Θεωρούμε την αποπολιτικοποίηση μαγκιά ,την έχουνε δει διάφοροι αναρχο-μπερδεμένοι γιατί είναι trendy πλέον με τον Δεκέμβριο . Μόνο που οι αναρχικοί δεν κάνε σπιτάκι τους να τα ξύσουνε !
Οι άλλοι περιμένουν την άγια ώρα που θα ξυπνήσει ο κόσμος και θα πετάξει έξω από τα πανεπιστήμια τους φοιτητο-πατέρες , εννοώντας αυτούς τους 150 που πάνε στη συνέλευση και αποφασίζουν . Λες και αυτοί είναι οι επαγγελματίες συνδικαλιστές ! Δεν περιμένουν την άγια αυτή ώρα , ένα ήρωα περιμένουν ! Στη προηγούμενη συνέλευση που ο lunatic κατέβασε αυτόνομο πλαίσιο ήρθε ο κόσμος -τρίχες βέβαια κίνημα έγινε , τόσους ψήφους παίρνει και η ΠΚΣ ,αλλά τότε μας βόλευε να το παρομοιάσουμε λες και ήρθε μιλιούνια ο κόσμος- κα ήταν η καλύτερη απόδειξη για αυτούς πως έχουν δύναμη και μπορούν να αποφασίζουν οι ίδιοι . Που ήταν σήμερα ; Επειδή δεν είχε έρθει κάποιος μεσσίας να πάρει πρωτοβουλία πίσω στα σπιτάκια μας ;!; Και τολμάνε κάποιοι να λένε τους άλλους σκυλιά που τρέχουν πίσω από τα κόμματα ;;;

Είστε βολεμένοι , υποκριτές και με μηδαμινοί ικανότητα αυτοκριτικής και συνειδητοποίησης της δύναμής σας . Άντε μωρέ , άμα αυτοί που πάνε στις ΓΣ είναι κομματόσκυλα εσείς είστε κομματοπρόβατα .

Επειδή μου φαίνεται τόσο εξοργιστικό επιφυλάσσομαι στη περίπτωση που είναι προβοκάτσια και πλακίτσα . :roll:
Επειδή λες πως είσαι σε φοιτητική παράταξη, να υποθέσω πως κι εσύ ανήκεις ΣΤΟ κόμμα; Να ξέρω δλδ αν είναι να το πάρω στα σοβαρά η όχι...

Αν είσαι δεν θα σε ενοχλίσω, έχεις δίκιο και τώρα και πάντα μέχρι το τέλος του κόσμου ΠΑΜΕ δυναμικά για την επανάσταση,ορκίζομαι θα έχω τυφλή υποταγή στην γραμματέα, αρκεί μόνο να μην συνεχίσεις να μιλάς, προτιμώ να κοιτάζω έναν φρεσκοβαμένο τοίχο να στεγνώνει παρά να διαβάζω τι θα γράψεις :lol: :lol: :lol:
papagalakos

Δημοσίευση από papagalakos »

Δεν είναι κνίτης. Υποθετικά μίλαγε. Άλλωστε οι κνίτες παίρνουν γραμμή απ' το κόμμα να μην γράφουν στα φόρα. Αλλιώς θα είχαμε γεμίσει εδώ ΠΚΣ. Παρεπιπτόντως είναι το Κόμμα κι όχι ΤΟ κόμμα :wink:

Επί της ουσίας τώρα έχει δίκιο. Ακόμα και σε παράταξη να ήτανε, ή να μπει. Ή αν μπω κι εγώ. Τι σημασία έχει; Από πότε είναι ντροπή ο συνδικαλισμός και η συνεργασία με ομοιδεάτες σου για κοινές επιδιόξεις;

"Δε γαμείς που 'γινε στη μόδα να 'σαι πια σταρχιδιστής"...
Άβαταρ μέλους
C0n
Real Name: Κωνσταντίνος

Δημοσίευση από C0n »

Ωραια. Ας λαβουμε υποψιν μας το ενδεχόμενο οτι δεν ανήκεις στο ΚΚομμαΕ, αλλά εκφράζεις ανοιχτά και ανεξάρτητα τις θέσεις σου σχετικά με το ποιός είναι και δεν είναι κομματόσκυλο.

Κομματόσκυλο αδερφέ μου, είναι εκείνος (όποιασδήποτε ιδεολογικοπολιτικής προέλευσης και άν είναι), ο οποίος προθυμοποιείται να παραβιάσει το θεσμικό πλαίσιο γύρω το οποίο έχει τεθεί για να θεσπίζει την ορθή λειτουργία των ΓΣ, και όχι το μπάχαλο που βιώνουμε όλοι μας κάθε βδομάδα, ενδιαφερόμενος μόνο για το αν θα πάρει απόφαση η ΓΣ, και αν η απόφαση αυτή είναι το δικό της πλαίσιο, ωστε να κατεβάσει το πανό του συλλόγου στην δική του πορεία.

Κομματόσκυλο αδερφέ μου, είναι αυτός ο οποίος θεωρεί εαυτόν μέλος της 1ης δύναμης της σχολής, της ΕΑ (οχι Επιτροπής Αγώνα ντε, που πηγε ο νούς σου?) και εμφανίζεται στη Γενική συνέλευση λίγο πρίν την ψηφοφορία, μπαίνει μέσα έχοντας πλήρη άγνοια των πλαισίων και των τοποθετήσεων, ψηφίζει το ΚΚομμαΕ, και φεύγει, διατηρώντας την ηρεμία του οτι ακολούθησε τις οδηγίες του καθοδηγητή ή του κινητοποιητή του, εκπλήρωσε το επαναστατικό του καθήκον απέναντι στην Αλέκα, δίνοντας έτσι το δικαίωμα στην πλειοψηφούσα αυτή τη στιγμή πολιτική δύναμη στη σχολή να διατηρεί αυτή την ανεύθυνη στάση απέναντι στα ζητήματα που ταλανίζουν το φοιτητικό κόσμο (βλέπε ΚΕΣ, ΜΑΣΤΕΡ, Επαγγελματικά Δικαιώματα, κτλ.) και να παρουσιάζουν τον εαυτό τους οχι ως φοιτητές που προασπίζουν το φοιτητικό συμφέρον, αλλά συνδικαλιστικές απολήξεις-παραρτήματα μέσα στα πανεπιστήμια, ενός κοινοβουλευτικού φορέα.

Τέλος, κομματόσκυλα είναι, αδερφέ μου, αυτοί οι οποίοι αντι να στέκονται με σκεπτικιστική στάση απέναντι σε όλες τις αντικρουόμενες απόψεις που ακούγονται σε μία συνέλευση ενός φοιτητικού συλλόγου, να κρίνουν να επικρίνουν και να κατακρίνουν αυτές, να ρωτήσουν πάνω σε αυτές με σκοπό να προωθηθεί ένας ουσιαστικός διάλογος γυρω από τα θέματα της παιδείας και να αναζητηθούν κοινοί άξονες δράσης απέναντι σε συλλογικά ζητήματα, επιλέγουν να αυτοανακυρηχθούν σε ήρωες, επειδή επί 2-3 ώρες βασανίστηκαν θέτοντας τα ευάισθητα ώτα τους στην επίπονη διαδικασία του να [quote=""Glaurung"] ανέχονται την κάθε βλακεία που θα πετάξει κάποιος [/quote].

Για αυτό ο καθένας από εμάς, προτού μπεί στη διαδικασία να υπερασπιστεί μια θέση χωρίς να έχει λάβει υπόψιν του όλες τις παραμέτρους, ας κάνει πρώτα την αυτοκριτική του και μετά ας προχωρήσει σε αφ υψηλού κριτική.
Δε φοβάμαι τίποτα...

Δεν ελπίζω σε τίποτα....

ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ! :)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ειδικά Θέματα”