Όχι δεν λέμε τον καιρό εδώ. Απλά αναλύουμε τους βαθυστόχαστους προβληματισμούς γύρω από διάφορα θέματα της καθημερινότητας. Με λίγα λόγια: ό,τι να 'ναι!
Ετυχε να πεσω πανω σε αυτο το βιντεακι και πραγματικα με εξεπληξαν οι απαντησεις που εδιναν στον δημοσιογραφο
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YznUFoqHhj4[/youtube]
People cannot gain anything without sacrificing something. You must present something of equal value to gain something. That is the principle of equivalent trade in alchemy. We believed that was the truth of the world when we were young...
Σημερα με χαλασε που συνειδητοποιησα οτι το κανονικο Φυσικο ειναι καλυτερο απο εμας... Το ειχα σκεφτει κ παλιοτερα αλλα σημερα το συνειδητοποιησα κιολας...
When do you think people die?
When they are shot through the heart by the bullet of a pistol? No
When they are ravaged by an incurable disease? No
When they drink a soup made from a poisonous mushroom? No
It's when... they are forgotten...
lunatic έγραψε:Σημερα με χαλασε που συνειδητοποιησα οτι το κανονικο Φυσικο ειναι καλυτερο απο εμας..
Το είχα δει εδώ και μέρες , αλλά το προσπέρασα γιατί και δεν είχα χρόνο και το θεωρώ γενικά ανούσιο να διαπλεκτίζομαι με άτομα σαν εσένα...Χθες λοιπόν το βράδυ καθώς είχα μια συζήτηση πάνω στο θέμα με ένα φίλο και με τσάντισε αποφάσισα πως θα σου απαντήσω...μάλλον θα σε ρωτήσω :
1. Από που ρε φωστήρα του φόρουμ το έβγαλες εσύ αυτό το καταπληκτικό συμπέρασμα ?? Πες μου σε ποιόν ακριβώς τομέα υστερούμε εμείς του "ντεμέκ" φυσικού σε σχέση με αυτούς που σπουδάζουν στο "κανονικό" και τις πηγές σου...Γιατί προσωπική εμπειρία δε νομίζω να έχις ...
2. Ειλικρινά τα παίρνεις από πουθενά για να μου ανεβάζεις κάθε φορά το αίμα στο κεφάλι ή απλά συμβαίνει ???
All that is gold does not glitter not all those who wonder are lost
The old that is strong does not wither deep roots are not reached by the frost
From the ashes a fire shall be woken a light from the shadows shall spring
Renewed shall be blade that was broken the crownless again shall be king.
J.R.T
Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΡΗΓΜΕΝΗ-G.13
Είχα πάει στο Καστελλόριζο το 2006. Όμορφο αλλά ξεχασμένο. Και τότε οι κάτοικοι έλεγαν ότι ψωνίζουν από την Τουρκία απέναντι, πολύ πιο κοντά και τα δρομολόγια για Ρόδο λίγα. Αυτή είναι η πολιτική αποκέντρωσης όλων των τελευταίων κυβερνήσεων ανεξαιρέτως. Μου έχει μείνει και ένα γεγονός χαραγμένο. Σε μία τηλεόραση εκεί οι ειδήσεις έλεγαν για το Καστελλόριζο (ήταν τότε με την έκλειψη ηλίου), και οι κάτοικοι ξεσπούν στα γέλια. Έδειχναν εικόνες από τη Σύμη! Για να τα λέμε και όλα βέβαια, 80% δικομματισμός και εκεί, θα μπορούσαν τουλάχιστον από αξιοπρέπεια να τους μαυρίσουν..
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
lunatic έγραψε:Σημερα με χαλασε που συνειδητοποιησα οτι το κανονικο Φυσικο ειναι καλυτερο απο εμας..
Το είχα δει εδώ και μέρες , αλλά το προσπέρασα γιατί και δεν είχα χρόνο και το θεωρώ γενικά ανούσιο να διαπλεκτίζομαι με άτομα σαν εσένα...Χθες λοιπόν το βράδυ καθώς είχα μια συζήτηση πάνω στο θέμα με ένα φίλο και με τσάντισε αποφάσισα πως θα σου απαντήσω...μάλλον θα σε ρωτήσω :
1. Από που ρε φωστήρα του φόρουμ το έβγαλες εσύ αυτό το καταπληκτικό συμπέρασμα ?? Πες μου σε ποιόν ακριβώς τομέα υστερούμε εμείς του "ντεμέκ" φυσικού σε σχέση με αυτούς που σπουδάζουν στο "κανονικό" και τις πηγές σου...Γιατί προσωπική εμπειρία δε νομίζω να έχις ...
2. Ειλικρινά τα παίρνεις από πουθενά για να μου ανεβάζεις κάθε φορά το αίμα στο κεφάλι ή απλά συμβαίνει ???
Καταρχας να τα παρω ενα ενα. Για το μαθηματικο πρωτα.
Για το μαθηματικο μιλαω απο προσωπικη εμπειρια κ λεω με βεβαιότητα ότι το δικο μας ειναι καλυτερο. Στον τομεα των εφαρμογων εννοω παντα βεβαιως.
Για το φυσικο τωρα. Προσωπικη εμπειρια δεν το λες αλλα γενικα υπαρχει μια αρκετα στενη σχεση... Που υστερουμε? Εδω οι αλλοι εχουν ολοκληρη ροη Ηλεκτρονικα-Τηλεπικοινωνιες κ με ρωτας που υστερουμε?
Για κατσε κ δες ποσα θα μπορουσαμε να κανουμε ως φυσικοι εφαρμογων κ δεν μπορουμε γιατι μας τα εχουν κλεψει (με ολη τη σημασια της λεξης) οι Ηλεκτρολογοι.....
Καταρχας αυτο με χαλασε χθες αλλα δεν πειραζει...
Ειναι δυνατον να εχουν κατσει "μερικοι" εχθες στην μοναδικη πυλη που ηταν ανοιχτη (Κατεχακη) κ να σε αφηνουν να μπεις με το ζορι...? Δηλαδη ελεος... Την εχουν δει τσιφλικι τους το Πολυτεχνειο? Με ποιο δικαιωμα απαγορευουν σε ανθρωπους να μπουν σε Πανεπιστημιακο χωρο?
lunatic έγραψε:Καταρχας αυτο με χαλασε χθες αλλα δεν πειραζει...
Ειναι δυνατον να εχουν κατσει "μερικοι" εχθες στην μοναδικη πυλη που ηταν ανοιχτη (Κατεχακη) κ να σε αφηνουν να μπεις με το ζορι...? Δηλαδη ελεος... Την εχουν δει τσιφλικι τους το Πολυτεχνειο? Με ποιο δικαιωμα απαγορευουν σε ανθρωπους να μπουν σε Πανεπιστημιακο χωρο?
Μπορείς να γίνεις λίγο πιο σαφής ; Ποιοι ήταν και γιατί ;