Ανοιχτή Επιστολή - Κατάργηση του Ιστορικού Υλισμού
Re: Ανοιχτή Επιστολή - Κατάργηση του Ιστορικού Υλισμού
Και ετσι οπως παει ο παπαγαλακος, σαν ηρωας θα πεσει κατω απ'το ban
P.S. lunatic σταματα να τα'ι'ζεις τα troll
Ναι, [you] σε παρακολουθώ!

@[you]

@[you]

- lunatic
- Real Name: Zoro
- Facebook ID: 0
Εμενα δεν με ενοχλει κ εφοσον αναφέρεται σε μενα κ δεν με ενοχλει δεν βλεπω τον λογο για ban κλπ....P.S. lunatic σταματα να τα'ι'ζεις τα troll
When do you think people die?
When they are shot through the heart by the bullet of a pistol? No
When they are ravaged by an incurable disease? No
When they drink a soup made from a poisonous mushroom? No
It's when... they are forgotten...
When they are shot through the heart by the bullet of a pistol? No
When they are ravaged by an incurable disease? No
When they drink a soup made from a poisonous mushroom? No
It's when... they are forgotten...
-
papagalakos
Θεωρητικά χαλάω το προφίλ του φόρουμ. Αν και νομίζω ότι πολύς κόσμος εκτίμησε τις τελευταίες συζητήσεις όπου για να πιάσει το νόημα δεν ήταν αναγκασμένος να διαβάζει μισή ώρα. Όπως και να 'χει είναι φόρουμ φυσικομαθηματικής σχολής και οι πολιτικές συζητήσεις θεωρεί το adminstration panel θα έπρεπε να ακολουθούν τις επιστημονικές. Το θέμα έβαια είναι ότι όταν ανοίγω ένα επιστημονικό topic δεν απαντάει κανείς σχεδόν, ενώ στα πολιτικά ακόμα κι αυτοί που σπάνια γράφουν λένε μια γνώμη. Τώρα αν το ψάχνεις από καταστατικής σκοπιάς και σύμφωνα με τους "κανόνες ορθής λειτουργίας" του semfe.gr θα έπρεπε να είχαν φάει ban σχεδόν όλοι. Όλη αυτή η εισαγωγή για να διαμαρτυρηθώ για ακόμα μια φορά για τον περιορισμό της ελευθερίας του λόγου και την προσπάθεια επιβολής συγκεκριμένου προφίλ στη δομή του φόρουμ. Τέλος, απειδή το υποφαινόμενο post παραήταν σοβαρό έχω να προσθέσω ότι είμαστε αυτοί που οι γονείς μας μας έλεγαν να μην κάνουμε παρέα και εννίοτε χρησιμεύουμε σαν κακό παράδειγμα.
Αν ειναι να αναφερεται μονο σε σενα και να γινονται μικροσυζητησεις μαζι σας ξανα και ξανα, τοτε σωστου το κινητο σου ή ο,τι θες να τα λετε μεταξυ σας. Περα απο αυτο δεν υπαρχει κανενας λογος απολυτος να σας βλεπουμε να ξεκατινιαζεστε... λαθος?
Περα απο αυτο αστειευομουν και πηγα να συνεχισω το τραγουδι διασκευαζοντας το παρακατω στιχο
Περα απο αυτο αστειευομουν και πηγα να συνεχισω το τραγουδι διασκευαζοντας το παρακατω στιχο
αλλα φαινεται απετυχα να κανω αρκετα κατανοητη τη πλακα μουΟ Πέτρος, ο Γιόχαν κι ο Φρανς
σαν ήρωες έπεσαν κάτω απ τα τανκς.
Ναι, [you] σε παρακολουθώ!

@[you]

@[you]

- Falgorn
- Real Name: Hector-Xavier
- Επικοινωνία:
Λάθος. Έχουμε μαζευτεί οικογενειακώς και παρακολουθούμε τα τεκταινόμενα με πασατέμπο και σάμαλι!LocknLoad έγραψε:Αν ειναι να αναφερεται μονο σε σενα και να γινονται μικροσυζητησεις μαζι σας ξανα και ξανα, τοτε σωστου το κινητο σου ή ο,τι θες να τα λετε μεταξυ σας. Περα απο αυτο δεν υπαρχει κανενας λογος απολυτος να σας βλεπουμε να ξεκατινιαζεστε... λαθος?
Όλοι λένε τ’ ορμητικό ρέμα βίαιο
Μά την κοίτη του ποταμού που το κρατάει
Κανείς δεν τη λέει βίαιη.
Bertolt Brecht
Η προπαγάνδα της ημέρας ಠ_ರೃ
Bertolt Brecht
-
papagalakos
Δεν ξεκατινιαζόμαστε. Ο lunatic κάνει, εχμ, "τοποθετήσεις" σε σοβαρά topics και του απαντάω κάθε φορά ανάλογα. Ε, πολλές φορές το ανάλογο έχει κι αυτή τη μορφή.LocknLoad έγραψε:Αν ειναι να αναφερεται μονο σε σενα και να γινονται μικροσυζητησεις μαζι σας ξανα και ξανα, τοτε σωστου το κινητο σου ή ο,τι θες να τα λετε μεταξυ σας. Περα απο αυτο δεν υπαρχει κανενας λογος απολυτος να σας βλεπουμε να ξεκατινιαζεστε... λαθος?
Όχι, κατανοητή ήταν και προσωπικά μου άρεσε. Η σοβαρή μου παρέμβαση ήταν γενικότερη, με αφορμή και κάτι κοψίματα που πέσαν τελευταία. Δεν είμαι ο καταλληλότερος να κρίνω ποιά posts πρέπει να φεύγουν, γι' αυτό και δεν είμαι mod. Απλά κατά τη γνώμη μου το moderetion δεν με βρίσκει σύμφωνο.LocknLoad έγραψε: Περα απο αυτο αστειευομουν και πηγα να συνεχισω το τραγουδι διασκευαζοντας το παρακατω στιχοαλλα φαινεται απετυχα να κανω αρκετα κατανοητη τη πλακα μουΟ Πέτρος, ο Γιόχαν κι ο Φρανς
σαν ήρωες έπεσαν κάτω απ τα τανκς.
Αυτά...
Off Topic
Όποτε κάνω κανένα σοβαρό post παρεξηγιέστε. Και μετά μου λέτε γιατί τρολάρω... Εγώ πίσω απ' το πληκτρολόιγιο γελάω συνήθως με αυτά που γράφονται.
- Chris
- Forum Moderator

- Real Name: Χρήστος
LocknLoad έγραψε:Και ετσι οπως παει ο παπαγαλακος, σαν ηρωας θα πεσει κατω απ'το ban

Καταραμένοι Admins...ευκαιρία ψάχνουν να ασκήσουν εξουσία...!
- Gus
- Real Name: Πολλες ερωτησεις
Κρις ξερουμε ποιος εισαι...Το νου σου καταραμενε αντμιν,πρωην α/α/α/α/α/α/α/α.Πισω ρουφιανοι,εμπρος συντροφοι.
sidet buyuleyijidir sidet umutur
umut suz ve sesiz bir
sesiz bir dunada
umut suz ve sesiz bir
sesiz bir dunada
- Chris
- Forum Moderator

- Real Name: Χρήστος
Εγώ δεν είμαι admin ρε άπλυτε, moderator είμαι. Τα bans τα χειρίζονται οι κομπλεξικοί οι Admins...τσκ τσκ τσκ.Gus έγραψε:Κρις ξερουμε ποιος εισαι...Το νου σου καταραμενε αντμιν,πρωην α/α/α/α/α/α/α/α.Πισω ρουφιανοι,εμπρος συντροφοι.
- Gus
- Real Name: Πολλες ερωτησεις
ΟΥΓΚChris έγραψε:Εγώ δεν είμαι admin ρε άπλυτε, moderator είμαι. Τα bans τα χειρίζονται οι κομπλεξικοί οι Admins...τσκ τσκ τσκ.Gus έγραψε:Κρις ξερουμε ποιος εισαι...Το νου σου καταραμενε αντμιν,πρωην α/α/α/α/α/α/α/α.Πισω ρουφιανοι,εμπρος συντροφοι.
sidet buyuleyijidir sidet umutur
umut suz ve sesiz bir
sesiz bir dunada
umut suz ve sesiz bir
sesiz bir dunada
- Falgorn
- Real Name: Hector-Xavier
- Επικοινωνία:

Όλοι λένε τ’ ορμητικό ρέμα βίαιο
Bertolt Brecht
Bertolt Brecht
- Artemoila
- Real Name: Artemis
- Facebook ID: 1003775262
Το παρόν κλειδώνεται για ευνόητους λόγους.
[imgr 300x250]http://www.michaeljohngrist.com/wp-cont ... ion-02.jpg[/imgr]