Mιας και δεν είμαι πολύ ενεργός poster στο forum, αλλά διαβάζω καθημερινά, να κάνω μια ερώτηση? (την κάνω), αν ban-αριστώ θα μπορώ να διαβάζω κανονικά τα θέματα?
Η σαπίλα του semfe.gr....
Συντονιστές: constant, AlexandraDC, markelos
- nikolas_asteri
- Real Name: nikolas?
Re: Η σαπίλα του semfe.gr....
Α ρε ήρωα Lock(ατζή) που προσπαθείς να βγάλεις και άκρη 
Mιας και δεν είμαι πολύ ενεργός poster στο forum, αλλά διαβάζω καθημερινά, να κάνω μια ερώτηση? (την κάνω), αν ban-αριστώ θα μπορώ να διαβάζω κανονικά τα θέματα?
- Hengeo
- Real Name: Γιώργος
- Facebook ID: 0
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
- lunatic
- Real Name: Zoro
ΜΟΝΟ μια φορα εχω πει "ειστε ζωα" κ αυτο ηταν για το καπνισμα στην συνελευση....Δεν είναι αυτό το πρόβλημα φίλε Lunatic, το πρόβλημα είναι ότι προσβάλλεις πολύ εύκολα και γενικεύεις (Λές πράγματα περίπου σαν και αυτά: "Είστε ζώα", "Είστε κολλημένα μυαλά" κτλ) Είναι κουραστικό για τους αναγνώστες του forum και δικαιολογώ απόλυτα τους χρήστες που αγανακτούν. Εμένα προσωπικά δεν με ενοχλούν, για την ακρίβεια, γουστάρω να διαβάζω τις "μάχες" σου με τον papagalakos. Αλλά σε τελική ανάλυση, καλό θα ήταν για ένα υγιές forum, να υπάρχουν και ήρεμες συζητήσεις, χωρίς αντιδικίες και τσακωμούς (Captain Obvious to the rescue). Γι'αυτό, δεν χρειάζεται να εξάπτεσαι με το παραμικρό.
Τι να πω? Δεν σας πειραζει το οτι καποιοι παραβιασαν το ψηφισμα της προηγουμενης συνελευσης κ σας πειραζει που τους ειπα ζωα....
Αυτο που μου την δινει ειναι που μερικοι πανε συνεχεια να μου βγαλουν ενα προσωπο το οποιο δεν εχω δειξει... Του κακου κ ηλιθιου ανωριμου που δεν εχει επιχειρηματα κλπ.... Μα ειναι τοοοσο τυχαιο που μονο στο σεμφε.γρ μου συμβαινει αυτο?
Πραγματικα δεν με ενδιαφερει Ο,ΤΙ κ να πουν για μενα. Αρκει να ειναι αληθειες... Κ δυστυχως τα "40 ποστ" καθε μερα αναγκαζομαι να τα κανω μονο κ μονο επειδη καποιοι αρεσκονται στο να μου μαυριζουν το ονομα....
Να ο αλλος πεταχτηκε.... Καλα καταλαβαινω οτι το κανει για να μου σπασει τα νευρα αλλα φαντασου ανωριμοτητα που εχει για να το κανει αυτο.......Gus έγραψε:lunatic έγραψε:Πωωω γαματο.... Εγω γουσταρω πολυ την φαση με τον χαρταετο κ πεταω πολλες φορες ακομη κ εκτος Καθαρης Δευτερας... Τον φτιαχνω μονος μου κλπ..Ειναι μια πολυ ωραια ασχολία που πάνω απ όλα θέλει μεράκι....lunatic έγραψε:Δεν θα μπορεσω να ερθω τ απογευμα.. Αλλα θελω να φτιαξουμε καναν χαρατετο 10 μετρα να γουσταρουμε...![]()
Ρε σταματα να γραφεις παντου τι δεν καταλαβαινεις?lunatic έγραψε:Πολυ γαματο.... Το μηκος της καλουμπας ποσο ειναι? Υπαρχει καποιο βελτιστο μηκος?
Ρε φιλε τι να κανουμε? Εμεις εχουμε κ ενδιαφεροντα.... Δεν εχει σαπισει το μυαλο μας....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος msl την Παρ Απρ 23, 2010 12:15 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: merge
Λόγος: merge
When do you think people die?
When they are shot through the heart by the bullet of a pistol? No
When they are ravaged by an incurable disease? No
When they drink a soup made from a poisonous mushroom? No
It's when... they are forgotten...
- nikolas_asteri
- Real Name: nikolas?
Τι ενδιαφέροντα ρε καραγκιόζη που αν δεις κάθε πότε postαρεις θα απορήσεις και ο ίδιος?
Πραγματικά πάντως, μόλις ένιωσες πως 5 άνθρωποι σε ακούνε ΜΑΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΜΠΛΕ!
Δεν βγαίνεις και λιγάκι από το σπίτι να ξεχαρμανιάσεις? (για να μην πω "να ταλαιπωρήσεις κανα κοριτσάκι" και ακουστώ σαν γραφικός θείος.)
Άντε κόψε την κλάψα για ό,τι συμβαίνει γύρω σου και βγες να το ζήσεις. Αι στο διάολο πια με την ξεροκεφαλιά σου και την αδιαλλακτικότητα.
και τέλος: Άντε και ****** (και ναι είναι ευχή)
Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα των admins για το ban. To αξίζω και έδρασα έχοντας σώας τα φρένας και ξέροντας τις συνέπειες
Πραγματικά πάντως, μόλις ένιωσες πως 5 άνθρωποι σε ακούνε ΜΑΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΜΠΛΕ!
Δεν βγαίνεις και λιγάκι από το σπίτι να ξεχαρμανιάσεις? (για να μην πω "να ταλαιπωρήσεις κανα κοριτσάκι" και ακουστώ σαν γραφικός θείος.)
Άντε κόψε την κλάψα για ό,τι συμβαίνει γύρω σου και βγες να το ζήσεις. Αι στο διάολο πια με την ξεροκεφαλιά σου και την αδιαλλακτικότητα.
και τέλος: Άντε και ****** (και ναι είναι ευχή)
Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα των admins για το ban. To αξίζω και έδρασα έχοντας σώας τα φρένας και ξέροντας τις συνέπειες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος timos_m την Παρ Απρ 23, 2010 4:31 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Λογοκρισία.
Λόγος: Λογοκρισία.
- barbara
- Real Name: Νίκος
Ξέχασες το Μέγας. Ο παπαγαλάκος ο Μέγας.LocknLoad έγραψε: Πιστεψε με, δε γουσταρω. Με κουραζει παρα πολυ να καθομαι και να διαβαζω (πχ) ο,τι λεει ο παπαγαλακος
- timos_m
- Real Name: ΤΜ
Αν και το 2ο πιο πάνω post νιώθω πως εκφράζει μεγάλο μέρος των μελών του forum, αφού το ζήτησε, ο nikolas_asteri έφαγε ένα προσωρινό ban, έτσι για να ζεσταινόμαστε για πιθανά μελλοντικά ban
(τελείως υποθετικά μιλώντας
)
Μόλις είδα τον τίτλο του παρόντος topic, πίστευα πως θα αναφερόταν στο φαινόμενο lunatic. Τελικά ήταν το ίδιο το φαινόμενο εν δράσει!
lunatic, νομίζω πως το αντίστοιχο της αντιμετώπισής σου απ' τους υπόλοιπους εδώ γύρω, στον πραγματικό κόσμο αντιστοιχεί τουλάχιστον σε λιθοβολισμό. Αν σ' έχω ψυχολογήσει σωστά, αυτή τη στιγμή σκέφτεσαι πως αυτό συμβαίνει γιατί το forum είναι γεμάτο ηλίθιους, κολημένους, φασίστες που "δε θέλουν να καταλάβουν".
Προσπάθησε εσύ όμως να καταλάβεις:
1) Αν δε σου αρέσει το forum, οι κανόνες του, τα άλλα μέλη του και οι διαχειριστές του, δε σε υποχρεώνει κανένας να συμμετέχεις.
2) Αν θες να συμμετέχεις σε μια συζήτηση, θα πρέπει να είσαι έτοιμος να απαντήσεις σε αντίθετες απόψεις, που πολλές φορές δε θα πείθονται. Αυτό δε σου δίνει το δικαίωμα να γίνεσαι αφοριστικός και επιθετικός. Αν θες να το κάνεις αυτό, φαντάζομαι πως θα είσαι καλοδεχούμενος στα άλλα fora που τόσο σ' αρέσουν.
3) 40 posts τη μέρα: μεγάλο νούμερο ρε φίλε! Γράφε λιγότερα και εμπεριστατωμένα. To στυλ "quote-σειρά - απάντηση-σειρά", δεν είναι forum post. Είναι chat.
4) Το να βάζεις κάθε μέρα 5-6 links από δύο συγκεκριμένα site τείνει όντως στο όριο του spam (από δεξιά μάλιστα). Δεν πιστεύω πως έχεις κάποιο συμφέρον να προωθείς τα site αυτά, παρ' όλ' αυτά, το κάνεις. Αν σ' αυτό προσθέσεις το γεγονός ότι εξακολουθείς να το κάνεις ενώ το υπόλοιπο forum επιδεικνύει την αδιαφορία του (μέχρι και τη δυσαρέσκειά του), αντικειμενικά πλέον μιλάμε για σπαμάρισμα, μιας και εδώ δεν είναι twitter να μας γράφεις κάθε λίγο τα νέα σου και τα ενδιαφέροντά σου. Στο κάτω κάτω, τους δυναμικούς σελιδοδείκτες που λες πως έχεις μπορούμε να τους έχουμε και οι υπόλοιποι. Δηλαδή ανεξάρτητα απ' το αν ενοχλεί η πρακτική σου, σίγουρα δεν προσφέρει κάτι καινούριο.
5) Ακόμα κι αν δεχτούμε πως περιστοιχίζεσαι από κολλημένους που δε λένε να ξεκολλήσουν (ας τους πούμε trolls χάριν ευκολίας
) εσύ είσαι αυτός που τους ταΐζει. Και ταΐζοντάς τους, έχουμε φτάσει σ' αυτή την "αναστάτωση" στο forum.
Εύκολα θα είχες φάει ban καιρό τώρα αν εμείς τα "παιδάκια" το είχαμε θελήσει. Επομένως, σε παρακαλώ να εκτιμήσεις την υπομονή μας και να προσπαθήσεις να βελτιώσεις τη συμπεριφορά σου.
ΥΓ: Τα παραπάνω απευθύνονται στον lunatic διότι εκείνος άνοιξε το θέμα, χωρίς όμως να είναι ειδικοί, ατομικοί κανόνες. Ισχύουν για όλους και ειδικά για όσους έχουν ταϊστεί καλά αυτές τις μέρες
Μόλις είδα τον τίτλο του παρόντος topic, πίστευα πως θα αναφερόταν στο φαινόμενο lunatic. Τελικά ήταν το ίδιο το φαινόμενο εν δράσει!
lunatic, νομίζω πως το αντίστοιχο της αντιμετώπισής σου απ' τους υπόλοιπους εδώ γύρω, στον πραγματικό κόσμο αντιστοιχεί τουλάχιστον σε λιθοβολισμό. Αν σ' έχω ψυχολογήσει σωστά, αυτή τη στιγμή σκέφτεσαι πως αυτό συμβαίνει γιατί το forum είναι γεμάτο ηλίθιους, κολημένους, φασίστες που "δε θέλουν να καταλάβουν".
Προσπάθησε εσύ όμως να καταλάβεις:
1) Αν δε σου αρέσει το forum, οι κανόνες του, τα άλλα μέλη του και οι διαχειριστές του, δε σε υποχρεώνει κανένας να συμμετέχεις.
2) Αν θες να συμμετέχεις σε μια συζήτηση, θα πρέπει να είσαι έτοιμος να απαντήσεις σε αντίθετες απόψεις, που πολλές φορές δε θα πείθονται. Αυτό δε σου δίνει το δικαίωμα να γίνεσαι αφοριστικός και επιθετικός. Αν θες να το κάνεις αυτό, φαντάζομαι πως θα είσαι καλοδεχούμενος στα άλλα fora που τόσο σ' αρέσουν.
3) 40 posts τη μέρα: μεγάλο νούμερο ρε φίλε! Γράφε λιγότερα και εμπεριστατωμένα. To στυλ "quote-σειρά - απάντηση-σειρά", δεν είναι forum post. Είναι chat.
4) Το να βάζεις κάθε μέρα 5-6 links από δύο συγκεκριμένα site τείνει όντως στο όριο του spam (από δεξιά μάλιστα). Δεν πιστεύω πως έχεις κάποιο συμφέρον να προωθείς τα site αυτά, παρ' όλ' αυτά, το κάνεις. Αν σ' αυτό προσθέσεις το γεγονός ότι εξακολουθείς να το κάνεις ενώ το υπόλοιπο forum επιδεικνύει την αδιαφορία του (μέχρι και τη δυσαρέσκειά του), αντικειμενικά πλέον μιλάμε για σπαμάρισμα, μιας και εδώ δεν είναι twitter να μας γράφεις κάθε λίγο τα νέα σου και τα ενδιαφέροντά σου. Στο κάτω κάτω, τους δυναμικούς σελιδοδείκτες που λες πως έχεις μπορούμε να τους έχουμε και οι υπόλοιποι. Δηλαδή ανεξάρτητα απ' το αν ενοχλεί η πρακτική σου, σίγουρα δεν προσφέρει κάτι καινούριο.
5) Ακόμα κι αν δεχτούμε πως περιστοιχίζεσαι από κολλημένους που δε λένε να ξεκολλήσουν (ας τους πούμε trolls χάριν ευκολίας
Εύκολα θα είχες φάει ban καιρό τώρα αν εμείς τα "παιδάκια" το είχαμε θελήσει. Επομένως, σε παρακαλώ να εκτιμήσεις την υπομονή μας και να προσπαθήσεις να βελτιώσεις τη συμπεριφορά σου.
ΥΓ: Τα παραπάνω απευθύνονται στον lunatic διότι εκείνος άνοιξε το θέμα, χωρίς όμως να είναι ειδικοί, ατομικοί κανόνες. Ισχύουν για όλους και ειδικά για όσους έχουν ταϊστεί καλά αυτές τις μέρες
- O kanenas
- Real Name: Αφροξυλάνθη
- Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
- Επικοινωνία:
Κοίτα να δεις τι γίνεται μέσα σ'ένα βράδυ...
Σχετικά με το θέμα, με πρόλαβαν τόσοι άλλοι. Όλες οι απαντήσεις με καλύπτουν (η κάθε μία με τον τρόπο της), οπότε δεν έχω κάτι παραπάνω να πω. Thanks guys.
Σχετικά με το θέμα, με πρόλαβαν τόσοι άλλοι. Όλες οι απαντήσεις με καλύπτουν (η κάθε μία με τον τρόπο της), οπότε δεν έχω κάτι παραπάνω να πω. Thanks guys.
Off Topic
Μια ερώτηση μόνο: Αν κατάλαβα καλά, ο nikolas_asteri ζήτησε ο ίδιος να μπαναριστεί?
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
- Falgorn
- Real Name: Hector-Xavier
- Επικοινωνία:

Όλοι λένε τ’ ορμητικό ρέμα βίαιο
Μά την κοίτη του ποταμού που το κρατάει
Κανείς δεν τη λέει βίαιη.
Bertolt Brecht
Η προπαγάνδα της ημέρας ಠ_ರೃ
Μά την κοίτη του ποταμού που το κρατάει
Κανείς δεν τη λέει βίαιη.
Bertolt Brecht
Η προπαγάνδα της ημέρας ಠ_ರೃ
- lunatic
Πραγματικα γελαω με την φαση μερικων....
Ααααχ.... Πως με καταλαβαινετε ετσι...? Κ η πλακα ποια ειναι...? Οτι αν κατσουμε να μετρησουμε ενδιαφεροντα κ ασχολιες θα φανε μεγαλη ηττα οι πιο πολλοι απο εδω μεσα.....
Ζω σε μια σπηλια κ κλεβω ρευμα απ την ΔΕΗ με ενα καλωδιοκ καθομαι ολη μερα μπροστα απο μια οθονη....Δεν βγαίνεις και λιγάκι από το σπίτι να ξεχαρμανιάσεις?
Αυτο ακριβως θα ελεγα σε μερικους....Άντε κόψε την κλάψα για ό,τι συμβαίνει γύρω σου και βγες να το ζήσεις.
Ποιο ειναι το φαινομενο lunatic ρε πουστη μου? Το φαινομενο που εχει δημιουργησει ο παπαγαλακος κ η παρεα του με συκοφαντίες? Πατε καλα?Μόλις είδα τον τίτλο του παρόντος topic, πίστευα πως θα αναφερόταν στο φαινόμενο lunatic. Τελικά ήταν το ίδιο το φαινόμενο εν δράσει!
Σωστα. Ετσι κ αλλιως παω να κανω κ κανα καλο (πχ shell & μπουζι κ την ακουω κ απο πανω... Φαντασου ποσο στοκοι ειναι μερικοι... Πας να βοηθησεις κ σε βριζουν)1) Αν δε σου αρέσει το forum, οι κανόνες του, τα άλλα μέλη του και οι διαχειριστές του, δε σε υποχρεώνει κανένας να συμμετέχεις.
Φαντασου ποσο εκτος τοπου κ χρονου εισαι για να το λες αυτο... Βρες μου ΜΙΑ μερα που το εκανα αυτο. Ακου λεει 5-6 λινκς τη μερα... Αντε να βαλω 2 (ενα στο καθε θεμα). Αλλα στην τελικη δεν περιμενα κ κατι αλλο.... Οπως παντα ψεμματα για την υποστηριξη των δικων σου....4) Το να βάζεις κάθε μέρα 5-6 links από δύο συγκεκριμένα site τείνει όντως στο όριο του spam (από δεξιά μάλιστα).
Οχι ρε φιλε. Το φορουμ ειναι γεματο μια χαρα παιδια που μπαινουν να δουν κανα νεο κ δεν μιλανε γιατι σχεδον σε ολα τα τοπικ γινεται χαμος.... Αλλα μερικοι εχουν αλλη ιδεα για το φορουμ.... Δεν το θελουν ετσι... Πας να βοηθησεις κ στην λενε κ απο πανω (talking about κολλημενους...)lunatic, νομίζω πως το αντίστοιχο της αντιμετώπισής σου απ' τους υπόλοιπους εδώ γύρω, στον πραγματικό κόσμο αντιστοιχεί τουλάχιστον σε λιθοβολισμό. Αν σ' έχω ψυχολογήσει σωστά, αυτή τη στιγμή σκέφτεσαι πως αυτό συμβαίνει γιατί το forum είναι γεμάτο ηλίθιους, κολημένους, φασίστες που "δε θέλουν να καταλάβουν".
- vbalos
- Real Name: Vasilis
Και εγώ όταν είδα το τοπικ θεώρησα ότι ανοίχτηκε για να τονίσει τη σαπίλα στην οποία έχει περιέλθει το φόρουμ από την εποχή που ο λούνατικ άρχισε να ποστάρει ακατάπαυστα...Όμως δυστυχώς έκανα λάθος...ήταν από τον ίδιο για να τονίσει τη σαπίλα του φόρουμ επειδή άκουσον άκουσον δεν τον αφήσαμε να το κάνει προσωπικό του blog...
Ρε φίλε έλεος έλεος έλεος !!!
All that is gold does not glitter not all those who wonder are lost
The old that is strong does not wither deep roots are not reached by the frost
From the ashes a fire shall be woken a light from the shadows shall spring
Renewed shall be blade that was broken the crownless again shall be king.
J.R.T
Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΡΗΓΜΕΝΗ-G.13
The old that is strong does not wither deep roots are not reached by the frost
From the ashes a fire shall be woken a light from the shadows shall spring
Renewed shall be blade that was broken the crownless again shall be king.
J.R.T
Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΡΗΓΜΕΝΗ-G.13
-
o_apolytos
- Real Name: Πραγματικό Όνομα
Λευτεριά στα άδεια μυαλά!
Απόψε κάνεις μπαν, απόψε κάνεις μπαααααν
σε βλέπουν και φρενάρουνε και σταματούν τα τρολ.
Με τις υγείες σου λουνάτικ, αφού μπόρεσες να κατηγορήσεις για σαπίλα ένα απ'τα πιο διασκεδαστικά φόρουμ που κυκλοφορούνε, εύγε-έβγα.
Απόψε κάνεις μπαν, απόψε κάνεις μπαααααν
σε βλέπουν και φρενάρουνε και σταματούν τα τρολ.
Με τις υγείες σου λουνάτικ, αφού μπόρεσες να κατηγορήσεις για σαπίλα ένα απ'τα πιο διασκεδαστικά φόρουμ που κυκλοφορούνε, εύγε-έβγα.
-
papagalakos
Και να φανταστεί κανείς ότι εγώ δεν έγραψα καν
Τελικά είναι να το έχεις lunatic
Τελικά είναι να το έχεις lunatic
- Dare Devil
- Real Name: Δημήτρης Κάραλης
- Επικοινωνία:
Ένας εναντίον όλων ή όλοι εναντίον ενός?
Σίγουρα αποδείχτηκε ότι κάποιος που λέει και στηρίζει την άποψή του γίνεται περισσότερο δακτυλοδεικτούμενος εδώ μέσα από κάποιους άλλους που φέρονται πιο «κάφρικα» στις απαντήσεις τους, αλλά τυγχάνει να ασπάζονται την διάχυτη τροφοδοτούμενη αριστερο-ωχαδερφίστικη διάθεση μέσα στο semfe.gr, που πηγάζει από αρκετούς διαχειριστές και υπαγορεύεται και τηρείται από συγκεκριμένους, σταθερούς θαμώνες του site, που κατά καιρούς εμφανίζονται σαν «από μηχανής» θεοί και, ως αντικειμενικοί παρατηρητές, αποκαθιστούν την αλήθεια και το δίκαιο ακόμα και αν αυτό γέρνει πάντα προς την μεριά της παραπάνω νοοτροπίας.
Προσωπικά δεν θα κρίνω καμία τοποθέτηση και στάση απέναντι στα πράγματα, ούτε κατά πόσο συμφωνώ με τα λεγόμενα του ατόμου του οποίου η υπόληψη βάλλεται. Αυτά ας τα κρίνει ο κόσμος που δεν αποτελεί την σταθερή πελατεία του παρόντος forum με την «στενή» έννοια, που (ευτυχώς!) είναι πολλοί. Αν θέλετε την άποψή μου ο Lunatic δεν είναι αντιπαθής και το δηλώνω για τον απλούστατο λόγο ότι κάποιοι αναγνώστες μπορεί να έχουν διαφορετική γνώμη επί του θέματος.
Πάμε στην ταμπακιέρα.. Θα σταθώ στον τρόπο όπου κάποιος «εν γένει» καλοπροαίρετος καταλήγει να γίνεται αντιπαθής, χωρίς a priori να το επιδιώκει ή πιο σωστά θα μείνω στο τρόπο με τον οποίο προωθείται κάποιο άτομο στο να φαίνεται αντιπαθής μόνο και μόνο επειδή δεν έχει την ίδια αντίληψη με την «ομάδα». Θεωρώ ότι είναι ιδιαίτερα αυθαίρετο και ενοχλητικό όταν συνηθίζεται αυτά που προβάλλεται ότι λέει το άτομο ή αυτά που είπε σε κάποια μεμονωμένη ειδική στιγμή μπορούν να γενικευτούν επαγωγικά και να αποτελούν την ταμπέλα που θα του δείχνει ο κάθε θρασύδειλος στην «μάπα», όταν δεν μπορεί να απαντήσει στην ουσία αυτών που το άτομο θίγει. Προσωπικά αυτό το θεωρώ μεγαλύτερη «καφρίλα» από την ίδια την δήλωση του ατόμου που έτυχε «εν βρασμώ» να πει «είστε ζώα». Τουλάχιστον το δεύτερο φανερώνει ειλικρίνεια. Από άλλη σκοπιά, αν και φαίνεται ότι η πλειοψηφία των ατόμων που γράφουν στο semfe.gr είναι κατά των κομματικών πρακτικών, οι ίδιοι είναι αυτοί που εφαρμόζουν εξόχως τελετουργικά τις συνήθεις πρακτικές τους, όπως είναι η προπαγάνδα, η μεθοδευμένη αχρήστευση τεκμηριωμένου λόγου, η επίθεση στο ήθος του ομιλητή κ.ο.κ. Και τα πράγματα γίνονται αστεία όταν και οι διαχειριστές μπαίνουν στο παιχνίδι, ενώ οι ίδιοι θα έπρεπε εξ’ ορισμού να προστατεύουν την ελευθεροτυπία και την άνεση δημιουργικού λόγου, ακόμα και αν η υποφαινόμενη πλειοψηφία είναι κατά.
Είμαι από τους ανθρώπους που πιστεύουν ότι είναι προτιμότερο να χαλάσει άρδην και να εκτροχιαστεί μια συζήτηση από το να διατηρείται ένα «καλό» κλίμα με την μισή ή «κομμένη» και «ραμμένη» στα «μέτρα» κάποιων αλήθεια. . .
Σίγουρα αποδείχτηκε ότι κάποιος που λέει και στηρίζει την άποψή του γίνεται περισσότερο δακτυλοδεικτούμενος εδώ μέσα από κάποιους άλλους που φέρονται πιο «κάφρικα» στις απαντήσεις τους, αλλά τυγχάνει να ασπάζονται την διάχυτη τροφοδοτούμενη αριστερο-ωχαδερφίστικη διάθεση μέσα στο semfe.gr, που πηγάζει από αρκετούς διαχειριστές και υπαγορεύεται και τηρείται από συγκεκριμένους, σταθερούς θαμώνες του site, που κατά καιρούς εμφανίζονται σαν «από μηχανής» θεοί και, ως αντικειμενικοί παρατηρητές, αποκαθιστούν την αλήθεια και το δίκαιο ακόμα και αν αυτό γέρνει πάντα προς την μεριά της παραπάνω νοοτροπίας.
Προσωπικά δεν θα κρίνω καμία τοποθέτηση και στάση απέναντι στα πράγματα, ούτε κατά πόσο συμφωνώ με τα λεγόμενα του ατόμου του οποίου η υπόληψη βάλλεται. Αυτά ας τα κρίνει ο κόσμος που δεν αποτελεί την σταθερή πελατεία του παρόντος forum με την «στενή» έννοια, που (ευτυχώς!) είναι πολλοί. Αν θέλετε την άποψή μου ο Lunatic δεν είναι αντιπαθής και το δηλώνω για τον απλούστατο λόγο ότι κάποιοι αναγνώστες μπορεί να έχουν διαφορετική γνώμη επί του θέματος.
Πάμε στην ταμπακιέρα.. Θα σταθώ στον τρόπο όπου κάποιος «εν γένει» καλοπροαίρετος καταλήγει να γίνεται αντιπαθής, χωρίς a priori να το επιδιώκει ή πιο σωστά θα μείνω στο τρόπο με τον οποίο προωθείται κάποιο άτομο στο να φαίνεται αντιπαθής μόνο και μόνο επειδή δεν έχει την ίδια αντίληψη με την «ομάδα». Θεωρώ ότι είναι ιδιαίτερα αυθαίρετο και ενοχλητικό όταν συνηθίζεται αυτά που προβάλλεται ότι λέει το άτομο ή αυτά που είπε σε κάποια μεμονωμένη ειδική στιγμή μπορούν να γενικευτούν επαγωγικά και να αποτελούν την ταμπέλα που θα του δείχνει ο κάθε θρασύδειλος στην «μάπα», όταν δεν μπορεί να απαντήσει στην ουσία αυτών που το άτομο θίγει. Προσωπικά αυτό το θεωρώ μεγαλύτερη «καφρίλα» από την ίδια την δήλωση του ατόμου που έτυχε «εν βρασμώ» να πει «είστε ζώα». Τουλάχιστον το δεύτερο φανερώνει ειλικρίνεια. Από άλλη σκοπιά, αν και φαίνεται ότι η πλειοψηφία των ατόμων που γράφουν στο semfe.gr είναι κατά των κομματικών πρακτικών, οι ίδιοι είναι αυτοί που εφαρμόζουν εξόχως τελετουργικά τις συνήθεις πρακτικές τους, όπως είναι η προπαγάνδα, η μεθοδευμένη αχρήστευση τεκμηριωμένου λόγου, η επίθεση στο ήθος του ομιλητή κ.ο.κ. Και τα πράγματα γίνονται αστεία όταν και οι διαχειριστές μπαίνουν στο παιχνίδι, ενώ οι ίδιοι θα έπρεπε εξ’ ορισμού να προστατεύουν την ελευθεροτυπία και την άνεση δημιουργικού λόγου, ακόμα και αν η υποφαινόμενη πλειοψηφία είναι κατά.
Είμαι από τους ανθρώπους που πιστεύουν ότι είναι προτιμότερο να χαλάσει άρδην και να εκτροχιαστεί μια συζήτηση από το να διατηρείται ένα «καλό» κλίμα με την μισή ή «κομμένη» και «ραμμένη» στα «μέτρα» κάποιων αλήθεια. . .
Site Συλλόγου Διπλωματούχων ΣΕΜΦΕ
- Gus
- Real Name: Πολλες ερωτησεις
Μιλαμε παντα για τον τρωκτικο και για την ζουγκλα ετσι?Αν μπουμε σε αυτην την συζητηση για το ποιον του τρωκτικου και του ζουγκλα,νομιζω δεν σε συμφερει καθολου.Και προσωπικα δεν γουσταρω καθικια δημοσιογραφοι να αναπαραγονται απο εδω μεσα.lunatic έγραψε: Ειναι σοβαρα site χωρις κακοβουλα λινκ κ διαφημισεις κ μου λετε για σπαμ?
sidet buyuleyijidir sidet umutur
umut suz ve sesiz bir
sesiz bir dunada
umut suz ve sesiz bir
sesiz bir dunada
- lunatic
vbalos έγραψε:Και εγώ όταν είδα το τοπικ θεώρησα ότι ανοίχτηκε για να τονίσει τη σαπίλα στην οποία έχει περιέλθει το φόρουμ από την εποχή που ο λούνατικ άρχισε να ποστάρει ακατάπαυστα...Όμως δυστυχώς έκανα λάθος...ήταν από τον ίδιο για να τονίσει τη σαπίλα του φόρουμ επειδή άκουσον άκουσον δεν τον αφήσαμε να το κάνει προσωπικό του blog...
Ρε φιλε καταλαβαινεις τι λες? Ποιος προσπαθησε να κανει προσωπικο blog? Πας καλα? Απαγορεψα σε κανεναν να ποσταρει οπου θελει?
Το τι με χαλασε/εφτιαξε σημερα ειναι απλα 2 θρεντ που τυχαινει να ειναι πολυ πετυχημενα σε ενα αλλο φορουμ που ειμαι γραμμενος. Κ απλα σκεφτηκα μηπως ηταν καλο να γινει κ εδω. Ε τα ξεκινησα εγω κ δεν εγραφε κανενας αλλος... Ε εγω φταιω που ειστε κολλημενοι κ ποσταρετε μονο σε θρεντ πολιτικου περιεχομενου?
Αμα θελατε ας ποσταρατε κ εκει.... Αλλα ειστε ΤΟΣΟ κολλημενοι (κ μετα λετε για μενα) που δε σας νοιαζει τιποτα αλλο... Μονο το πως θα φαγωθειτε σε κανα πολιτικο θρεντ.... Θες να σου κανω κ μια απαριθμηση?
--Το παιχνιδι brainvita. Γαματο παιχνιδακι με μαθηματικη λογικη.Οτι πρεπει για την σχολη μας.... Δεν απαντησε κανεις... Μονο ο hengeo. Ολοι οι αλλοι "ενεργοι" χρηστες του φορουμ περα βρεχει.
--Τι με χαλασε σημερα
--Τι με εφτιαξε σημερα. Μην λεμε τα ιδια κ τα ιδια. Ειπα γιατι τα ανοιξα... Παλι δεν γραφει κανεις? Γιατι αραγε?
--Shell v-power. Γραφω εγω να ενημερωσω κ να ζητησω βοηθεια ουσιαστικα κ απο εσας αν το παρετε χαμπαρι να ειδοποιήσετε κ τους υπολοιπους κ πεταγεται ο αλλος ο ινκαλ να κοροιδεψει... Δηλαδη ελεος... Αυτα δεν γινονται πουθενα... Μονο εδω μεσα....
--Γραφω για το θεμα με τον καθαρισμο των μπουζι. Κ ειχα σκοπο να γραψω κ αλλα DIY περι αυτοκινητου μιας κ ασχολουμε κ ειναι κατι ευκολο σχετικα και θεωρω κριμα να μην περιποιουμαστε τα αυτοκινητα μονοι μας. Γιατι δηλαδη να μας τα τρωνε οι μαστορες... ?
Αντιθετως μου το κοροιδεψατε ΚΑΙ αυτο το θρεντ.... Παει καποιος να βοηθησει κ να κανει καλο κ οι αλλοι τον κοροιδευουν.... Δηλαδη ποσο κομπλεξαρες ειστε μερικοι?
--Στο θεμα με τον χαρταετο (kiting). Ασχολουμε με χαρταετο (τον κλασικο) απο πολυ μικρος κ μαλιστα καθ ολη την διαρκεια του χρονου... Κ χαρηκα που ειδα αυτο το νεο ειδος που κυκλοφορει. Δεν το ηξερα καθολου. Ε δεν αντεξατε.... Κοροιδεψατε ΚΑΙ εκει....
Αυτα ειναι μερικα μονο παραδειγματα... Κ μετα βγαινετε ΕΣΕΙΣ να πειτε ΕΜΕΝΑ κολλημενο? Μα ειναι δυνατον?
Αϊντε βγειτε απ τις σπηλιες σας... Που περιμενετε μονο ποτε θα αρχισει κανας καυγας για πολιτικα...
Αν ειχες μπει εστω κ ΜΙΑ φορα στα λινκ που εχω παραθεσει θα εβλεπες οτι δεν εχουν σχεση τα πιο πολλα με κανεναν δημοσιογραφο... Τι σχεση εχει ενα ανεκδοτο ή ενα funny video με τους δημοσιογραφους? Απλα ετυχε να βρω το συγκεκριμενο ανεκδοτο στο τροκτικο για παραδειγμα κ μου αρεσε κ το ποσταρα... Τοσο κακο ειναι?Μιλαμε παντα για τον τρωκτικο και για την ζουγκλα ετσι?Αν μπουμε σε αυτην την συζητηση για το ποιον του τρωκτικου και του ζουγκλα,νομιζω δεν σε συμφερει καθολου.Και προσωπικα δεν γουσταρω καθικια δημοσιογραφοι να αναπαραγονται απο εδω μεσα.