Για την σημερινή πορεία (1/3)

Ιδιαίτερα ζητήματα που απασχολούν τη ΣΕΜΦΕ (όπως π.χ., συνδικαλιστικά, επαγγελματικά δικαιώματα, πρόγραμμα σπουδών κτλ.)

Συντονιστές: antony07, Chris

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Βραχνός Προφήτης
Επικοινωνία:

Για την σημερινή πορεία (1/3)

Δημοσίευση από Βραχνός Προφήτης »

Για αλλη μια φορα, οι ‘πραιτωρες’ του Πολυδωρα ξεσαλωσαν κ διαλυσαν μια πορεια χιλιαδων φοιτητων πριν καν αυτη φτασει στη βουλη. Προς το τελος της Φιλελληνων, πεταχτηκαν μπογιες κ κανα δυο νερατζια προς το προαυλιο του (παραρτηματος του) υπουργειου Αιγαιου (;;; ), οποτε ο ειδικος φρουρος...πυροβολησε στον αερα ευτυχως για εκφοβισμο! Λες κ ειχαν βαλει στοχο τον ιδιο τα ‘θανατηφορα’ νερατζια κ οι ‘ακρως επικινδυνες’ μπογιες.
Ακομα, στο τερμα της Φιλελληνων, σε καθετο στενο διπλα στην καθολικη εκκλησια, υπηρχε διμοιρια προκλητικοτατων μπατσων, που οσο περνουσαν τα πρωτα μπλοκ απο μπροστα τους, επιδεικνυαν τα γεννητικα τους οργανα (τα ποια; ) ενω λιγο αργοτερα συλλαβανε φοιτητη που υποτιθεται οτι συμμετειχε στο σπασιμο παρακειμενης τζαμαριας. Απ οσο ειδα, οι ‘κρυσταλλοθραυστες’ (ωραια τα ελληνικα μου κυριε πολυδωρα; ) εγιναν λαγοι με το που ειδαν τη διμοιρια κ το παιδι που την πληρωσε ηταν ασχετος.
Οταν η κεφαλη της πορειας ηταν στη βουλη, η ανωτερω διμοιρια δεχτηκε 2-3 μπουκαλια νερο απο μπλοκ (; ) που περνουσε εκεινη την ωρα μπροστα της, με αποτελεσμα να εφαρμοσει τη ναζιστικη λογικη της συλλογικης ευθυνης, να ψεκασει κ να τιμωρησει ολη την πορεια. Το αποτελεσμα ηταν η πορεια να κοπει στα δυο κ να εισπραξουμε τονους χημικων που ειναι απαγορευμενα για χρηση σε ‘χημικους πολεμους’.
Να τον χαιρεται τετοιον διαλογο η Μαρριετα κ ο Πολυδωρας! Καταφεραν να διαλυσουν μια πορεια χιλιαδων ανθρωπων, χωρις την παραμικρη αφορμη!
Συνταξη στα 18, στρατευση στα 100!
Άβαταρ μέλους
el_greco
Real Name: Νίκος Βέργος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από el_greco »

1. Ναι, το κτίριο εκεί είναι το Υπουργείο Αιγαίου, το εν Αθήναις παράρτημα.
2. Η εκκλησία στην οποία αναφέρεσαι είναι Αγγλικανική.
3. Όντως υπήρχε σπάσιμο τζαμαρίας; και αν ναι, γιατί;

Ad

Δημοσίευση από Ad »

Orea ta les... Omologw omws oti ki'egw sti 8esi tou frourou to idio 8a ekana... Profanos o an8ropos den fovi8ike ta "8anatifora nerantzia" alla isos den i8ele na ginei ki'aftos mpourloto opos tous synadelfous tou sthn perasmenh poreia... kai mhn mou peis oti to na kegetai enas astinomikos den einai epikindino!!!!!! An8ropoi einai ki'aftoi kai se veveono oti kanena dikastirio den 8a tous eperripte ef8ines akoma kai an erixnan sto psaxno kai skotonan mesa sta plaisia aftoaminas... Enoite oti den epikroto afto pou egine apo meros tou frourou alla oute to na ginontai an8ropoi mpourloto mporo na to ypostiri3o... Ta molotof prokaloun ximika kai den linoun provlimata.... Eikones san aftes den armozoun se mia politismenh xora kai mallon tritokosmikes mou fainonte... Ante re kali proodo....
Άβαταρ μέλους
Wizard
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Μάνος Ικάριος
Facebook ID: Manos.Ikarios

Δημοσίευση από Wizard »

Μόλις έμαθα ότι πιάσανε λέει και ΣΕΜΦίτη στην πορεία που έγινε στη ΓΑΔΑ. Αληθεύει?
Ποιος ήταν ρε παιδιά?

Όσο για το φρουρό που πυροβόλησε ένα έχω να πω... Πολύ μεγάλος ηλίθιος!!!!
Αν υπήρχε πιθανότητα να "καεί" αυτή δημιουργήθηκε από την ώρα που πυροβόλησε.
Όχι ότι δίνω δίκιο σε αυτούς που πετάνε νεράτζια (πόσο μάλλον στους ανεγκέφαλους που πετάνε μολότωφ - συμπεριλαμβανομένων των μπάτσων ανάμεσά τους) αλλά νευριάζω ακόμα περισσότερο όταν διαβάζω ή ακούω κείμενα σαν αυτό του Ad το οποίο είναι σα να βγήκε από τις ειδήσεις. Έχω πάει σε πάρα πολλές πορείες και ξέρω ότι τα επισόδεια ξεκινάνε συνήθως είτε μετά από πρόκληση από τους μπάτσους είτε από προβοκάτσια!
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
Άβαταρ μέλους
Βραχνός Προφήτης
Επικοινωνία:

el_greco έγραψε:3. Όντως υπήρχε σπάσιμο τζαμαρίας; και αν ναι, γιατί;
Σπαστηκε τζαμαρια σε γραφειο της ολυμπιακης, καθως κ το σημα της.
Profanos o an8ropos den fovi8ike ta "8anatifora nerantzia" alla isos den i8ele na ginei ki'aftos mpourloto opos tous synadelfous tou sthn perasmenh poreia... kai mhn mou peis oti to na kegetai enas astinomikos den einai epikindino!!!!!!
Μα δεν επεσε καμμια μολοτοφ σε ολη την πορεια, ποσο μαλλον στο υπουργειο! Αν 2 νερατζια= πυροβολισμοι κ 3 μπουκαλια νερο= σπασιμο της πορειας, τοτε να την χαιρομαστε τη δημοκρατια.

Στα υπολοιπα, συμφωνω μαζι σου! Σε μια πολιτισμενη χωρα οπως θελει να βαυκαλιζεται οτι ειναι η Ελλαδα, ειναι τριτοκοσμικες σκηνες οι λιποθυμοι απο τα δακρυγονα στο σταθμο του συνταγματος κ στις στασεις της πανεπιστημιου.

Υ.Γ. πριν λιγο εμαθα πως τα 'λαγωνικα' συνελλαβαν κ αλλο ενα φοιτητη στην πορεια αλληλεγγυης στους τρεις συλληφθεντες προς τη γαδα, επειδη εκανε το λαθος...να φυγει απο αυτη!
Άβαταρ μέλους
Wizard
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Μάνος Ικάριος
Facebook ID: Manos.Ikarios

Δημοσίευση από Wizard »

Βραχνός Προφήτης έγραψε: Υ.Γ. πριν λιγο εμαθα πως τα 'λαγωνικα' συνελλαβαν κ αλλο ενα φοιτητη στην πορεια αλληλεγγυης στους τρεις συλληφθεντες προς τη γαδα, επειδη εκανε το λαθος...να φυγει απο αυτη!
Αντιγράφω από indimedia
συνεληφθη γιατι ηταν ειρωνας!!!
ειρωνευτηκε την διμοιρια και εκανε χειρονομια προς αστυνομικο των ματ που τον αποθανατιζε με το κινητο του τηλεφωνο !!
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
Άβαταρ μέλους
Βραχνός Προφήτης
Επικοινωνία:

Απο το Ιντυ, παλι
ο αλληλέγγυος σύντροφος (από ΣΕΜΦΕ) που συνελήφθη στην πορεία στη ΓΑΔΑ μόλις αφέθηκε ελεύθερος.
αντιπροσωπεία φοιτητών και μελών (ξέρω σίγουρα για ΝΑΡ) παρατάξεων είναι μέσα στη ΓΑΔΑ κι απαιτεί την απελευθέρωση των τριών.
O_Xamenos
Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
Facebook ID: 682417817
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O_Xamenos »

ναι...τον "προσεγαγαν" επειδη εκανε χειρωνομια για να αποφυγει τα "φλασ" ασφαλιτων που τραβαγαν φωτογραφιες...δεν του φερθηκαν παρα πολυ κοσμια και τελικως τον αφησανε
Εικόνα
Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα

Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
monep

Δημοσίευση από monep »

nai, sunellifthei enas sumfoititis mas alla mporeite na koimitheite isuxoi giati itan apo tous kafrous pou theloun ti sxoli kleisti kai trexoun stis poreies-opote ola kala...

oso gia ton ad pragmatika me sokare toso auto pou leei pou den mporw na sxoliasw kan.-
Άβαταρ μέλους
beep-beep

Δημοσίευση από beep-beep »

Wizard έγραψε:Μόλις έμαθα ότι πιάσανε λέει και ΣΕΜΦίτη στην πορεία που έγινε στη ΓΑΔΑ. Αληθεύει?
Ποιος ήταν ρε παιδιά?
Ισχυει.
Να ησουν εκει να εβλεπες!!!!!!!!!!!Δεν θα γινουμε Στεφανιδου εδω.
Το παιδι δεν εκανε τιποτα που να δικαιολογει την συλληψη του,απλα ειχαν κ..βλες οι ματατζηδες.
Προσθετω οτι προς το τελος του μπλοκ του ΕΜΠ κ μπροστα απο το μπλοκ ΣΕΜΦΕ επεσαν δακρυγονα μεσα στον κοσμο.Ευτυχως ημασταν στα Προπυλαια,κ τρεξαμε σε αυτα να σωθουμε.

Σημερα η καταστολη ξεπερασε καθε οριο.Κι αν καποιοι δικαιολογουν τον ειδικο φρουρο που εριξε,μαλλον θα ειναι οι ιδιοι που ριχνουν την ευθυνη των καταληψεων στην ταξικη παλη  :shock:
To beep or not to beep?
Anti

Δημοσίευση από Anti »

Παιδάκια, κι εγώ στην πορεία ήμουν αλλά όχι με τη ΣΕΜΦΕ. Κατέβηκα με το ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ, μαζί με τον αδελφό μου, για να μην ψαχνόμαστε. Το μπλόκ τους είναι ένα από αυτά που δεν προκαλούν ούτε στο ελάχιστο. Στο στενό που είχαν μπλοκαριστεί τα ματ απ'την πορεία και όχι από μολότοφ,στην εκκλησία δίπλα, κάποια στιγμή φώναξαν όλους τους άντρες σπουδαστές του ΤΕΙ να κάνουν αλυσίδα στο πλάϊ. Μπροστά μας ήταν το μπλόκ με κοπέλες απ' τη φιλοσοφική και πίσω μας το μπλόκ από τη ΣΔΟ του ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ γεμάτο κοπέλες. έφυγε μία πέτρα από κάποιον έξω από τα μπλόκ και μετά ακολούθησε ένας χαμός απίστευτος. Μας έλουσαν στα δακρυγόνα τα οποία δε σταμάτησαν να ρίχνουν ακόμα και όταν κοπέλες άρχισαν να τρέχουν προς την άλλη μεριά. Υπήρχαν παιδιά που προσπαθούσαν να ηρεμήσουν τα πράγματα και φώναζαν να μείνουμε στο μπλοκ σε αλυσίδες και αυτό κάναμε. Το αποτέλεσμα ήταν να μας πορώσουν 10 φορές παραπάνω και να ουρλιάζουμε για τα αιτήματά μας. Ενημερωτικά σας λέω ότι 20 περίπου ώρες μετά, το σπίτι γυρίζει γύρω μου και το βράδυ της έβγαλα με αναλγυτικά. Συγχαρητήρια στα παιδιά που έκαναν αλυσίδα και προστάτευσαν τα μπλοκ κι ας ήταν στη μεριά που τα ματ έριχναν τα δακρυγόνα.
O_Xamenos
Επικοινωνία:

καλα... δεν θελω να ανοιξω αυτο το κεφαλαιο τωρα....
Εικόνα
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα

ο χαμένος τα παίρνει όλα
Άβαταρ μέλους
Βραχνός Προφήτης
Επικοινωνία:

Anti έγραψε:Συγχαρητήρια στα παιδιά που έκαναν αλυσίδα και προστάτευσαν τα μπλοκ κι ας ήταν στη μεριά που τα ματ έριχναν τα δακρυγόνα.
Τοτε θα ειδες οτι οι κνιτες δεν ανοιγαν τις αλυσιδες τους για κανεναν...Οταν επικρατησε ο μεγαλος πανικος, με τη βροχη δακρυγονων, πολυς κοσμος που ηταν στο στενακι κ ζητουσε την απελευθερωση των συλληφθεντων καθως επισης κ φωτογραφοι κ δημοσιογραφοι, ετρεξαν προς το ΤΕΙ Πειραια, ζητωντας να ανοιξουν οι αλυσιδες για να μπουν μεσα. Οι κνιτες καθε αλλο παρα τις ανοιξαν με κινδυνο να εχουμε περισσοτερες συλληψεις... Αν αυτο λεγεται αλληλεγγυη....
O_Xamenos
Επικοινωνία:

βραχνε... μην ανοιγεις τετοιες κουβεντες... λετ ιτ μπη...
Εικόνα

ο χαμένος τα παίρνει όλα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ειδικά Θέματα”