Η σαπίλα του semfe.gr....

Σχόλια, προτάσεις και ατελείωτο καντήλing στους φίλτατους Διαχειριστές.

Συντονιστές: constant, AlexandraDC, markelos

Άβαταρ μέλους
vbalos
Real Name: Vasilis
Facebook ID: 0

Re: Η σαπίλα του semfe.gr....

Δημοσίευση από vbalos »

Ένας εναντίον όλων ή όλοι εναντίον ενός?

Σίγουρα αποδείχτηκε ότι κάποιος που λέει και στηρίζει την άποψή του γίνεται περισσότερο δακτυλοδεικτούμενος εδώ μέσα από κάποιους άλλους που φέρονται πιο «κάφρικα» στις απαντήσεις τους, αλλά τυγχάνει να ασπάζονται την διάχυτη τροφοδοτούμενη αριστερο-ωχαδερφίστικη διάθεση μέσα στο semfe.gr, που πηγάζει από αρκετούς διαχειριστές και υπαγορεύεται και τηρείται από συγκεκριμένους, σταθερούς θαμώνες του site, που κατά καιρούς εμφανίζονται σαν «από μηχανής» θεοί και, ως αντικειμενικοί παρατηρητές, αποκαθιστούν την αλήθεια και το δίκαιο ακόμα και αν αυτό γέρνει πάντα προς την μεριά της παραπάνω νοοτροπίας.

Προσωπικά δεν θα κρίνω καμία τοποθέτηση και στάση απέναντι στα πράγματα, ούτε κατά πόσο συμφωνώ με τα λεγόμενα του ατόμου του οποίου η υπόληψη βάλλεται. Αυτά ας τα κρίνει ο κόσμος που δεν αποτελεί την σταθερή πελατεία του παρόντος forum με την «στενή» έννοια, που (ευτυχώς!) είναι πολλοί. Αν θέλετε την άποψή μου ο Lunatic δεν είναι αντιπαθής και το δηλώνω για τον απλούστατο λόγο ότι κάποιοι αναγνώστες μπορεί να έχουν διαφορετική γνώμη επί του θέματος.

Πάμε στην ταμπακιέρα.. Θα σταθώ στον τρόπο όπου κάποιος «εν γένει» καλοπροαίρετος καταλήγει να γίνεται αντιπαθής, χωρίς a priori να το επιδιώκει ή πιο σωστά θα μείνω στο τρόπο με τον οποίο προωθείται κάποιο άτομο στο να φαίνεται αντιπαθής μόνο και μόνο επειδή δεν έχει την ίδια αντίληψη με την «ομάδα». Θεωρώ ότι είναι ιδιαίτερα αυθαίρετο και ενοχλητικό όταν συνηθίζεται αυτά που προβάλλεται ότι λέει το άτομο ή αυτά που είπε σε κάποια μεμονωμένη ειδική στιγμή μπορούν να γενικευτούν επαγωγικά και να αποτελούν την ταμπέλα που θα του δείχνει ο κάθε θρασύδειλος στην «μάπα», όταν δεν μπορεί να απαντήσει στην ουσία αυτών που το άτομο θίγει. Προσωπικά αυτό το θεωρώ μεγαλύτερη «καφρίλα» από την ίδια την δήλωση του ατόμου που έτυχε «εν βρασμώ» να πει «είστε ζώα». Τουλάχιστον το δεύτερο φανερώνει ειλικρίνεια. Από άλλη σκοπιά, αν και φαίνεται ότι η πλειοψηφία των ατόμων που γράφουν στο semfe.gr είναι κατά των κομματικών πρακτικών, οι ίδιοι είναι αυτοί που εφαρμόζουν εξόχως τελετουργικά τις συνήθεις πρακτικές τους, όπως είναι η προπαγάνδα, η μεθοδευμένη αχρήστευση τεκμηριωμένου λόγου, η επίθεση στο ήθος του ομιλητή κ.ο.κ. Και τα πράγματα γίνονται αστεία όταν και οι διαχειριστές μπαίνουν στο παιχνίδι, ενώ οι ίδιοι θα έπρεπε εξ’ ορισμού να προστατεύουν την ελευθεροτυπία και την άνεση δημιουργικού λόγου, ακόμα και αν η υποφαινόμενη πλειοψηφία είναι κατά.

Είμαι από τους ανθρώπους που πιστεύουν ότι είναι προτιμότερο να χαλάσει άρδην και να εκτροχιαστεί μια συζήτηση από το να διατηρείται ένα «καλό» κλίμα με την μισή ή «κομμένη» και «ραμμένη» στα «μέτρα» κάποιων αλήθεια. . .
Ωραίο το λογύδριό σου Dare Devil και η προσπάθειά σου να κάνεις τη διαφορά και ίσως σε κάποια άλλη περίπτωση να ταίριαζε γάντι γιατί όλα αυτά που αναφέρεις , στον άκρως δικανικό σου λόγο , δεν διαφωνώ ότι μπορεί και να έχουν συμβεί εδώ μέσα κατά καιρούς , αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση είσαι φάουλ...
Είσαι φάουλ διότι ο τύπος που υποστηρίζεις άξιζε και με το παραπάνω τη συμπεριφορά με την οποία αντιμετωπίστηκε , και εξηγούμαι :
1) Άνοιγε τοπικ τα οποία και δεν ενδιέφεραν κανέναν και στα οποία παράθεται συνεχώς λινκ , τα οποία ακόμη και ως spam να μη μπορούσαν να χαρακτηριστούν ήταν σίγουρα κουραστικά...
2) Σε κάθε μα κάθε συζήτηση είχε άποψη επί παντώς επιστητού , ήταν δογματικός , ειρωνευόταν και στο τέλος η συζήτηση γινόταν μια προσωπική του διαμάχη με κάποιον ή κάποιους χωρίς κανείς άλλος να μπορεί να εκφέρει άπψη
3) Αν κάποιος είχε διαφορετική άποψη από τον κύριο άκουγε με έκπληξη ότι είναι παιδάκι , βλάκας , κομματόσκυλο και διάφορα άλλα με λόγο και συμπεριφορά μάλιστα που θα ταίριαζε γάντι σε 5χρονο
4) Ο λόγος του επέτρεψέ μου να σου πω όχι ότι απλά δεν ήταν τεκμηριωμένος , αλλά χωρίς ουσιαστικά επιχειρήματα , αδόμητος και κουραστικός σε βαθμό αηδίας ...
Τώρα δε γνωρίζω το λόγο που έχεις να τον υποστηρίζεις και δε μπορώ παρά να φανταστώ ότι η ροπή σου προς οποιονδήποτε εκφράζει κάτι το απολίτικο είναι κάτι στο οποίο δε μπορείς να αντισταθείς ακόμα και αν μέσα σου έχεις τις αμφιβολίες σου , που δε μπορεί παρά στη συγκεκριμένη περίπτωση να συμβαίνει...
Α ! Και κάτι τελευταίο για να τελέιώνουμε , η προσπάθεια υπεράσπισης ενός κατά τα φαινόμενα αδυνάτου μπορεί να φαίνεται ιπποτική και να σε μετατρέψει σε ήρωα , μπορεί όμως αν σε πάρουν χαμπάρι ότι όλο αυτό το κάνεις απλώς για να κερδίζεις συμπάθειες να σε ρίξει σε ξέρα έχω να σου πω ένα : πάρ'το αλλιώς γιατί στη συγκεκριμένη περίπτωση το πράγμα είναι τόσο οφθαλμοφανές και δε σώνεται...είναι οφθαλμοφανής η εμπάθειά σου προς ένα φόρουμ το οποίο ήταν το επιστέγασμα του θανάτου της λατρεμένης σου ΕΔΡΑς και επίσης προς άτομα τα οποία γουστάρουν να βλέπουν τα προβλήματα της κοινωνίας στην οποία ζουν υπό ένα πρίσμα κάπως πιο συνολικό από τον κλειστό κύκλο της σχολής και της πάρτης τους...
All that is gold does not glitter not all those who wonder are lost
The old that is strong does not wither deep roots are not reached by the frost
From the ashes a fire shall be woken a light from the shadows shall spring
Renewed shall be blade that was broken the crownless again shall be king.
J.R.T
Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΡΗΓΜΕΝΗ-G.13
papagalakos

Δημοσίευση από papagalakos »

lunatic κι εγώ έχω ανοίξει topics που δεν απάντησε κανείς αλλά δεν τα έβαλα με τους άλλους. Δεν μπορείς να υποχρεώσεις τους άλλους να έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με εσένα. Μην παθαίνεις υστερία λοιπόν. Κανένας δεν σε σηκοφάντησε. Εγώ σε δουλεύω μόνο για τον λιτό και ατεκμηρίοτο τρόπο που γράφεις. Δεν υπάρχει καμιά συνομοσία εναντίον σου, πέρα ίσως απ' τη ΣΠΦ με αυτά που λες. Τώρα κι εμένα δεν με θέλει το μισό φόρουμ αλλά δεν έχω καταφέρει ακόμα να τα βάλω με όλους μαζί σε ένα μόνο topic...

Αγαπητέ ντέβιλ είναι να είσαι λαοπλάνος σαν εμένα και να πιάνεις τον παλμό του κόσμου, η καλύτερη ασπίδα.
Εν ολίγοις συμφωνώ με τον μπάλο.
Άβαταρ μέλους
lunatic
Real Name: Zoro

Δημοσίευση από lunatic »

Μπαλε συνεχιζεις την συκοφαντια κ τα ψεμματα....
Ξαναδιαβασε το ποστ του Dare Devil... Πραγματικα δεν θα μπορουσα ποτε να τα γραψω τοσο ωραια οσο το εκανε αυτος. Πραγματικα ειναι ενα καταπληκτικο ποστ που τα λεει ολα...

Παπαγαλακο συκοφαντια οριζεται η πραξη να προσπαθεις με ψευδη στοιχεια να παρουσιασεις καποιον ως κατι διαφορετικο.... Αυτο που κανουν μερικοι δηλαδη πολυ μεθοδευμενα.... Μου βαζετε λογια. Λετε πραγματα που δεν ισχυουν κλπ... Κ συ το εχεις κανει παπαγαλακο... Να σου θυμισω ενα απλο παραδειγμα που μου ηρθε πρωτο στο μυαλο...
Με εχεις πρηξει με το zeitgeist... Οτι το μονο μου επιχειρημα ειναι οτι "εχω δει το ζειτγκειστ" κλπ.... Ενω εγω ΠΟΤΕ δεν μιλησα για το zeitgeist με τετοιον τροπο, και οταν σου ζητησα να μου βρεις κ να μου παραθεσεις που το εκανα, απλα δεν μιλησες.... Ακομα περιμενω να το βρεις..... Αυτο λοιπον ειναι μια συκοφαντια γιατι προσπαθεις να περασεις οτι εγω δεν εχω σοβαρα επιχειρηματα επειδη κ καλα χρησιμοποιω το ζειτγκειστ ως επιχειρημα. Κατι που δεν εχω κανει ποτε...

Οσο για την συνομοσια εναντιον μου που λες... Δεν ειπα ποτε οτι υπαρχει... Αλλα ξερω πολυ καλα τι ειναι οι πιο πολλοι που γραφουν εδω μεσα.... Κ θα ειχε πολυ πλακα αν στην υπογραφη τους εγραφαν κ τι υποστηριζουν (πολιτικα...). Εκει θα φαινοταν ποιοι ειναι ολοι αυτοι που μου την λενε κ με συκοφαντουν... Μηπως διαφωνεις? Ή μηπως κανεις οτι δεν ξερεις κ συ τι ειναι ο καθενας....? Ε?

Εμεις οι 2 τσακωνομαστε ολη την ωρα... Για μενα δεν λεει κατι αυτο... Με τον κολλητο μου πλακωνομαστε απο την πρωτη δημοτικου κ ομως ειμαστε κολλητοι...
Ισα ισα που ειπαμε να συνεργαστουμε για το θεμα του προγραμματος σπουδων... Ειναι ετσι ή δεν ειναι? Για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους.... Θα μπορουσα να εχω κλεισει την πορτα μαζι σου παπαγαλακο ναι ή οχι? ΝΑΙ
Το εκανα? ΟΧΙ.....
Μηπως επειδη εχω δηλωσει πολλες φορες οτι δεν κλεινω καμια πορτα?

Δε νομιζω οτι αυτο ειναι χαρακτηριστικο κολλημενου ανθρωπου....
Ο
When do you think people die?
When they are shot through the heart by the bullet of a pistol? No
When they are ravaged by an incurable disease? No
When they drink a soup made from a poisonous mushroom? No
It's when... they are forgotten...
Άβαταρ μέλους
Dare Devil
Real Name: Δημήτρης Κάραλης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Dare Devil »

Δεν είχα σκοπό καν να ξαναγράψω επί του θέματος. Η θέση μου συνοψίζεται στο αρχικό μου post. Τα υπόλοιπα ανήκουν στην κρίση του κόσμου που μπαίνει και διαβάζει.

Απλώς, θα ξεκαθαρίσω κάποια σημεία που φαίνεται ότι κάποιοι ελλείψει επιχειρημάτων αρέσκονται στο να παραλλάσσουν.

Προς Vbalos:

«δεν διαφωνώ ότι μπορεί και να έχουν συμβεί εδώ μέσα κατά καιρούς , αλλά…»
Μου αρκεί που το παραδέχεσαι.

«στη συγκεκριμένη περίπτωση είσαι φάουλ...»
Άσε να το κρίνει όποιος έχει μάτια και διαβάζει. Μην κλονίζεσαι και τρέχεις να προκαταβάλλεις. Χαλαρά..

«Είσαι φάουλ διότι… βαθμό αηδίας»
Τι περιμένεις να σου απαντήσω? Ούτε διαχειριστής είμαι, ούτε ο Πάπας. Την άποψή μου είπα «χωρίς φόβο» και «χωρίς πάθος», για να μπούμε και στο «δικανικό» σκηνικό που έθεσες..

«Τώρα δε γνωρίζω το λόγο που έχεις να τον υποστηρίζεις και δε μπορώ παρά να φανταστώ ότι η ροπή σου προς οποιονδήποτε εκφράζει κάτι το απολίτικο είναι κάτι στο οποίο δε μπορείς να αντισταθείς ακόμα και αν μέσα σου έχεις τις αμφιβολίες σου , που δε μπορεί παρά στη συγκεκριμένη περίπτωση να συμβαίνει...»
Άφησε με να έχω την δική μου ιδιοαντίληψη για το τί είναι «απολιτίκ» και τί «τρε πολιτικ». Σε κάθε περίπτωση, η κουβέντα αυτή ξεφεύγει από το παρόν topic.

«Α ! Και κάτι τελευταίο για να τελέιώνουμε , η προσπάθεια υπεράσπισης ενός κατά τα φαινόμενα αδυνάτου μπορεί να φαίνεται ιπποτική και να σε μετατρέψει σε ήρωα , μπορεί όμως αν σε πάρουν χαμπάρι ότι όλο αυτό το κάνεις απλώς για να κερδίζεις συμπάθειες να σε ρίξει σε ξέρα»
Μάλιστα. Ενημέρωσέ με μόνο, σε περίπτωση που γίνουν απονομές, πού να έρθω να πάρω το βραβείο μου..

«έχω να σου πω ένα : πάρ'το αλλιώς γιατί στη συγκεκριμένη περίπτωση το πράγμα είναι τόσο οφθαλμοφανές και δε σώνεται...είναι οφθαλμοφανής η εμπάθειά σου προς ένα φόρουμ το οποίο ήταν το επιστέγασμα του θανάτου της λατρεμένης σου ΕΔΡΑς»
Κάτι έλεγα στο πρώτο post για επίθεση στο ήθος, για ταμπέλες κ.ο.κ. και δεν άργησε να εμφανιστεί. Ευχαριστώ (και δεν το λέω ειρωνικά) που επαληθεύεις την ανωτέρω συλλογιστική μου. Για την ιστορία, μην ξεχνάς ότι την δυνατότητα να εκφράζεσαι μέσα από αυτό το βήμα το οφείλεις έμμεσα στην ΕΔΡΑ.

«και επίσης προς άτομα τα οποία γουστάρουν να βλέπουν τα προβλήματα της κοινωνίας στην οποία ζουν υπό ένα πρίσμα κάπως πιο συνολικό από τον κλειστό κύκλο της σχολής και της πάρτης τους... »
Άλλο «σχολή μου», άλλο «πάρτη μου». Θα ήταν καλό δικό σου να δεις ορισμένα πράγματα έξω από αναρχικές «παρωπίδες». Αν πάλι δεν μπορείς (και το κατανοώ), καλό θα ήταν να μην κρίνεις κάτι που για κάποιον και για κάποιους σε μια ιστορική περίοδο είχε δυναμική και αξία.

Υ.Γ. Προσωπικά δεν γνωρίζω τον lunatic, αλλά θα συνεχίσω όπως έκανα πάντα να μάχομαι σαν μονάδα, ώστε τα λεγόμενά του να ακούγονται έτσι όπως τους πρέπει και όχι έτσι όπως συμφέρει τους συγκεκριμένους «πολλούς».
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dare Devil την Παρ Απρ 23, 2010 1:53 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Site Συλλόγου Διπλωματούχων ΣΕΜΦΕ
papagalakos

Τώρα δηλαδή εγώ φταίω να του απαντήσω γραμμή γραμμή;
lunatic έγραψε:Μπαλε συνεχιζεις την συκοφαντια κ τα ψεμματα....
Ξαναδιαβασε το ποστ του Dare Devil... Πραγματικα δεν θα μπορουσα ποτε να τα γραψω τοσο ωραια οσο το εκανε αυτος. Πραγματικα ειναι ενα καταπληκτικο ποστ που τα λεει ολα...
Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος. Πως να μην είναι καταπληκτικό αφού σε υπερασπίζεται; Ντέβιλ προσπαθείς να ξαναστήσεις την ΕΔΡΑ ή μου φαίνεται;
lunatic έγραψε:
Παπαγαλακο συκοφαντια οριζεται η πραξη να προσπαθεις με ψευδη στοιχεια να παρουσιασεις καποιον ως κατι διαφορετικο....
Μάιστα. Εγώ με αληθινά στοιχεία σε παρουσιάζω όπως είσαι.
lunatic έγραψε:Αυτο που κανουν μερικοι δηλαδη πολυ μεθοδευμενα.... Μου βαζετε λογια. Λετε πραγματα που δεν ισχυουν κλπ... Κ συ το εχεις κανει παπαγαλακο...
Εγώ νομίζω ότι δεν το έχω κάνει.
lunatic έγραψε: Με εχεις πρηξει με το zeitgeist... Οτι το μονο μου επιχειρημα ειναι οτι "εχω δει το ζειτγκειστ" κλπ.... Ενω εγω ΠΟΤΕ δεν μιλησα για το zeitgeist με τετοιον τροπο,
Δεν είπα ποτέ ότι είναι το μόνο σου επιχείρημα. Σε κάποια φάση το είχες πετάξει κι αυτό όμως, και μου φάνηκε αρκετά αστείο.
lunatic έγραψε:σου ζητησα να μου βρεις κ να μου παραθεσεις που το εκανα, απλα δεν μιλησες.... Ακομα περιμενω να το βρεις.....
Αντιλαμβάνεσαι ότι για να το βρω μέσα σε αυτο το χαμό θέλω μεροκάματο;
lunatic έγραψε:Αυτο λοιπον ειναι μια συκοφαντια γιατι προσπαθεις να περασεις οτι εγω δεν εχω σοβαρα επιχειρηματα
Είσαι ανέκδοτο. Με την καλή έννοια.
lunatic έγραψε: Οσο για την συνομοσια εναντιον μου που λες... Δεν ειπα ποτε οτι υπαρχει... Αλλα ξερω πολυ καλα τι ειναι οι πιο πολλοι που γραφουν εδω μεσα....
Της μοσαντ. Το ξέρω. Τα ίδια μας έλεγε και οι SV1GZ, τον θυμάστε;
lunatic έγραψε:Κ θα ειχε πολυ πλακα αν στην υπογραφη τους εγραφαν κ τι υποστηριζουν (πολιτικα...). Εκει θα φαινοταν ποιοι ειναι ολοι αυτοι που μου την λενε κ με συκοφαντουν... Μηπως διαφωνεις? Ή μηπως κανεις οτι δεν ξερεις κ συ τι ειναι ο καθενας....? Ε?
Για πολλούς ξέρω. Για τους περισσότερους μάλιστα. Αν και δεν καταλαβαίνω γιατί είναι κατηγορία αυτό. Θα μου πεις η ελευθερία της σκέψης έχει καταργηθεί καιρό τώρα από τον υπουργό ΠΡΟΠΟ.
lunatic έγραψε: Εμεις οι 2 τσακωνομαστε ολη την ωρα...
Εσύ τσακόνεσαι. Εγώ κάνω πλάκα.
lunatic έγραψε: Ισα ισα που ειπαμε να συνεργαστουμε για το θεμα του προγραμματος σπουδων...
Εγώ δεν συνεργάζομαι με κανέναν. Είμαι ίζι ράιντερ 8)
lunatic έγραψε:Ειναι ετσι ή δεν ειναι? Για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους.... Θα μπορουσα να εχω κλεισει την πορτα μαζι σου παπαγαλακο ναι ή οχι? ΝΑΙ
Το εκανα? ΟΧΙ.....
Για να σου πω την αλήθεια δεν κατάλαβα πότε έγιναν όλα αυτά. Εγώ απλά είπα να κάνουμε μια συνέλευση για το ρόλο της σεμφε.
Άβαταρ μέλους
vbalos

Δημοσίευση από vbalos »

Μπαλε συνεχιζεις την συκοφαντια κ τα ψεμματα....
Που ακριβώς βρίσκεται η συκοφαντία και που τα ψέμματα ??? Εξηγήσου
J.R.T
papagalakos

Dare Devil έγραψε: Για την ιστορία, μην ξεχνάς ότι την δυνατότητα να εκφράζεσαι μέσα από αυτό το βήμα το οφείλεις έμμεσα στην ΕΔΡΑ.
Θέλω μια κάποια επεξήγηση, αν και ξέρω την ιστορία της ΕΔΡΑς. Θεωρείς πχ ότι αν ξαναφτιαχνόταν η ΕΔΡΑ θα είχε δικαιώματα στο φόρουμ; :e_confused:
Άβαταρ μέλους
vbalos

Δημοσίευση από vbalos »

«έχω να σου πω ένα : πάρ'το αλλιώς γιατί στη συγκεκριμένη περίπτωση το πράγμα είναι τόσο οφθαλμοφανές και δε σώνεται...είναι οφθαλμοφανής η εμπάθειά σου προς ένα φόρουμ το οποίο ήταν το επιστέγασμα του θανάτου της λατρεμένης σου ΕΔΡΑς»
Κάτι έλεγα στο πρώτο post για επίθεση στο ήθος, για ταμπέλες κ.ο.κ.
Επίθεση στο ήθος σου δεν έκανα αν το είχα κάνει θα το είχες καταλάβει , είπα ότι είσαι εμπαθείς απέναντι σε κάτι πράγμα που και από τον προηγούμενό σου λόγο αλλά και γενικά από αυτά που πρεσβεύεις επιβεβαιώνεται...Τώρα αν τόσο σε ενοχλεί να σου προσάπτω πράγματα τα οποία θεωρητικά πρεσβεύεις , να τα θεωρείς ως τεκμήρια επίθεσης και να νοιώθεις ενοχικά δε φταίω εγώ ψαξ'το...

Τώρα μιας και έφτασε η κουβέντα στις ταμπέλες :
Θα ήταν καλό δικό σου να δεις ορισμένα πράγματα έξω από αναρχικές «παρωπίδες». Αν πάλι δεν μπορείς (και το κατανοώ), καλό θα ήταν να μην κρίνεις κάτι που για κάποιον και για κάποιους σε μια ιστορική περίοδο είχε δυναμική και αξία.
Εδώ μου βάζεις την ταμπέλα του αναρχικού ή μου φαίνεται ???
«δεν διαφωνώ ότι μπορεί και να έχουν συμβεί εδώ μέσα κατά καιρούς , αλλά…»
Μου αρκεί που το παραδέχεσαι.
Και βέβαια το παραδέχομαι , τι φόβο μπορεί να έχω στο να το παραδεχτώ ?? Ποιός νομίζεις ότι είμαι για να προσβληθώ αν παραδεχτώ κάτι τέτοιο ?? Δε σε καταλαβαίνω...
Για την ιστορία, μην ξεχνάς ότι την δυνατότητα να εκφράζεσαι μέσα από αυτό το βήμα το οφείλεις έμμεσα στην ΕΔΡΑ.
Παρακαλώ ??? Τι ακριβώς εννοείς φίλε μου δε σε πιάνω...Ο μόνος λόγος που μπορεί να σκεφτώ ότι χρωστάω την έκφρασή μου μέσα στο φόρουμ στην ΕΔΡΑ είναι και αυτός που χρωστάω στη μάνα που με γέννησε και στα παιδιά του Πολυτεχνείου που έριξαν τη Χούντα...Θέλω να πω πως δε χρωστάω τίποτε περισσότερο στην ΕΔΡΑ από μια ιστορική συγκυρία που τη δένει με τη γέννηση του φόρουμ αυτού...Και απ'ότι ξέρω , χωρίς να είμαι και ο ειδικός , η ιστορία αυτή δεν είναι ούτε ξεκάθαρη ούτε ιστορία αγάπης...
J.R.T
incal
Real Name: qwerty

Δημοσίευση από incal »

Γειασασ ειμαι ο λουνατιξ και εχω πολλα και διαφορα χομπυ που εσεις δεν εχετε χΑ! μ αρεσει να πεταω χαρταετο, να παιζω χαζα φλασ παιχνιδακια, να παιζω με το μπουζι του αυτοκινητου μου, να διαβαζω ενα μανγκα, να διαφημιζω τη σελ, τον ζουγκλα και τον τροκτικο σε σαιτς, και βεβαιως να ποσταρω στο σεμφε τζι αρ.
Ειμαι κοινως ενα τιτανομεγιστο νερντ που προσπαθει να το παιξει κουλτυπακιμεσασολα αποτυγχανοντας επικως οπως ειναι αναμενομενο...
Επισης ειμαι τοσο κομπλεξικος που προσπαθω να αποδωσω τον κοληματικο χαρακτηρα του νερντ σε τριτους,τεταρτους και οχι μονο...
Και μην ξεχνατε εχω πιο πολλα ενδιαφεροντα απ ολους εσας μαζι νιανιανιανιανια
Άβαταρ μέλους
msl
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Μαρία-Σοφία
Facebook ID: 735434828
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από msl »

Touching so far ..

Πιστεύω ότι στο παρόν topic μπορούν να ειπωθούν πολλά, που έχει ένα ενδιαφέρον να ακουστούν. Δύο πραγματάκια όμως μη μου κάνετε! Το ένα είναι χαζά-ειρωνικά posts (θέλω να πιστεύω πως μπορούμε να μιλήσουμε σαν πολιτισμένοι άνθρωποι). Το άλλο, να ξεφύγετε σε παλιές ιστορίες περί ΕΔΡΑς (γιατί διακρίνω μια τέτοια τάση). Είναι ένα topic στο οποίο δε θέλω να επέμβω γιατί όσα λέγονται είναι ένα-κι-ένα! Όμως μη με αναγκάσετε ..

keep going ..
I'm not a bitch, I just have a low tolerance for bullshit ..

:: Αθλητικός Όμιλος Πήγασος Κυψέλης
::
Άβαταρ μέλους
lunatic
Real Name: Zoro

Δημοσίευση από lunatic »

Δυστυχως πρεπει να καθομαι να διορθωνω τις συκοφαντιες....
να διαφημιζω τη σελ, τον ζουγκλα και τον τροκτικο σε σαιτς
Διαφημιση σελλ
Ειναι τοσο κακο που απλα ζητησα να πεσει συρμα για την ημερα της επομενης εβδομαδας που θα ισχυσει η προσφορα? :roll:
Καταντας γελοίος...

Διαφημιση ζουγκλας/τροκτικου
Επειδη πηγε πολυ μακρια αυτη η βαλιτσα.... Για να δουμε ενα ενα αυτα τα ααααπειρα λινκ προς αυτα τα 2 σαιτ που οδηγησαν στο κλειδωμα του επιμαχου θρεντ "τι με εφτιαξε σημερα".....

---Το πρωτο---
http://troktiko.blogspot.com/2010/04/blog-post_836.html
Και ναι κυριες κ κυριοι πισω απ αυτο το ΚΑΚΟΒΟΥΛΟ λινκ κρυβεται ενα..... ανεκδοτο..... Πωωωωω τι καταστροφη ειναι αυτη...!!! Ενα ολοκληρο ανεκδοτο.... Καταστραφηκαμε....

---Το δευτερο---
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=124739&cid=25
Τι κρυβεται πισω απ αυτο το κακοβουλο λινκ? Μα φυσικα ενα πολυ κακοβουλο βιντεακι (το οποιο ετσι κ αλλιως ΔΕΝ μπορεις να το δεις αν δεν επισκεφθεις το λινκ... Δηλαδη πως να το εβαζα?).... Μιλαμε για καταστροφη κ σπαμ επικων διαστασεων....

---Το τριτο---
Καλα τολμησα να στειλω κ τριτο? Για να δουμε τι εχει αυτο το 3ο....
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=125416&cid=4
Ωωωωωωωωωωω.... Εχει μια εντελως κακοβουλη ειδηση για ενα ελαφι που χτυπηθηκε στη Ροδο κ ΕΥΤΥΧΩΣ βρεθηκε αυτος ο καλος ανθρωπος κ του εδωσαν οση φροντιδα μπορουσαν... (Θα ηθελα να μαθω κ την εξελιξη του ζωου... Ηταν σε κρισιμη κατασταση....)

---Το τέταρτο---
Καλα μιλαμε πρεπει να βγω σπαμερ of the year 2010.... Τολμησα να στειλω κ 4ο....
Για να δουμε τι ηταν αυτο το 4ο...? http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=125777&cid=11
Ειναι το λινκ το οποιο περιεχει ολη την επιστολη της Τζουλιας κ το παραθετω αν θελει καποιος να την διαβασει ολοκληρη. Εγω εκανα μια παραθεση το κομματι που θεωρησα πιο αστειο κ το σχολιασα. Το λινκ ειναι για λογους πληροτητας... Εεεε συγγνωμη οχι για λογους πληροτητας... Για λογους σπαμ βεβαιως-βεβαιως.....

Και ΝΑΙ κυριες κ κυριοι εδω τελειωνει η οδυσσεια του σπαμερ... ΤΕΣΣΕΡΑ ολοκληρα ΚΑΚΟΒΟΥΛΑ λινκ εστειλα... Ε μου αξιζε....

ΑΥΤΑ ειναι τα 5-6 λινκ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ που θελουν καποιοι να λενε συκοφαντώντας....

Παρτε κ το λινκ του θρεντ να το εχετε ευκαιρο οποιος θελει να δει κ μονος του.... http://www.semfe.gr/forum/viewtopic.php?f=7&t=3357

Αγαπητοι mods κλειδωστε ΚΑΙ αυτο (http://www.semfe.gr/forum/viewtopic.php?p=53881#p53881).... Ειναι σπαμ προς το youtube..... :lol:
When do you think people die?
When they are shot through the heart by the bullet of a pistol? No
When they are ravaged by an incurable disease? No
When they drink a soup made from a poisonous mushroom? No
It's when... they are forgotten...
Άβαταρ μέλους
msl
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Μαρία-Σοφία
Facebook ID: 735434828
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από msl »

Και μετά και από το τελευταίο post του lunatic (σε συμψηφισμό με την κατάσταση που επικρατεί στο forum) το παρόν topic κλειδώνεται μιας δεν έχει να ειπωθεί τίποτα πιο αξιόλογο (κατά τη δική μου ταπεινή γνώμη) από όσα έχουν ήδη ειπωθεί. Έχουν ακουστεί όλες οι πλευρές και ήταν πλέον θέμα χρόνου να αναλωθεί σε λασπολογίες και προσωπικές επιθέσεις.
I'm not a bitch, I just have a low tolerance for bullshit ..

:: Αθλητικός Όμιλος Πήγασος Κυψέλης
::
Άβαταρ μέλους
timos_m
Real Name: ΤΜ

Δημοσίευση από timos_m »

Σε μια προσπάθεια να επανέλθει το forum στη φυσιολογική του λειτουργία, να προσθέσω πως επόμενες παρόμοιες "συζητήσεις" θα επιφέρουν συνέπειες στους συμμετέχοντες.
Άβαταρ μέλους
C0n
Real Name: Κωνσταντίνος

Re: Εκτροχιασμός του forum

Δημοσίευση από C0n »

από άλλο κλειδωμένο τοπικ έγραψε:εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος. Πως να μην είναι καταπληκτικό αφού σε υπερασπίζεται; Ντέβιλ προσπαθείς να ξαναστήσεις την ΕΔΡΑ ή μου φαίνεται;
ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! :mrgreen: διαολεμένο πτηνό, πάλι έγραψες ατάκα!!!!
Δε φοβάμαι τίποτα...

Δεν ελπίζω σε τίποτα....

ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ! :)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Forum & Portal”