Mac vs PC

Πριν το βάψεις μπλε και το ρίξεις στη θάλασσα γιατί δεν ρίχνεις μια ματιά εδώ;

Συντονιστές: kostas213, markelos

Άβαταρ μέλους
lunatic
Real Name: Zoro
Facebook ID: 0

Re: Mac vs PC

Δημοσίευση από lunatic »

Δε νομιζω να υπαρχει εφαρμογη σε αλλο λειτουργικο κ να μην υπαρχει σε windows... Επισης σε αυτο που ειπ ο Con. Δεχομαι το οτι μπορει ενα Μακ να τα κανει αυτα χωρις συντηρηση κλπ αλλα προτιμω να τα κανω αυτα κ να εχω μερικα καλωδια να κρεμονται παρα να δωσω τοσα λεφτα παραπανω. Ειναι κ χρηματικο το θεμα. Επισης βαλτε στο παιχνιδι κ το σερβις.... Πειτε οτι χαλαει κατι. Στο ι-μακ τι γινεται? Στο πισι απλα βγαζεις αυτο που χαλασε κ βαζεις κατι αλλο....
Ασε που μπορει να εχει κ κανας γνωστος σου να σου δωσει κ να κανεις την δουλεια σου τσαμπα.... :mrgreen:
When do you think people die?
When they are shot through the heart by the bullet of a pistol? No
When they are ravaged by an incurable disease? No
When they drink a soup made from a poisonous mushroom? No
It's when... they are forgotten...
Άβαταρ μέλους
ZQQ
Real Name: -

Δημοσίευση από ZQQ »

λοιπόν αν δεν έισαι χασάπης και δεν ανοίξεις το μακ (που δεν σου παει η καρδια αλλα τελοσπάντον)
εύκολα και απλά το στέλνεις στην APPLE η οποία λέει στην εγγυήση.
αν δεν στο φτίαξουμε σου στέλνουμε ολοκαίνουργιο.
έχει συμβεί σε φίλο μου ο οποίος πήρε καινούργιο στο σπίτι του κιόλας.

και αν πούμε για εγγυήση με πολύ λίγα λεφτά μπαίνει μια αρκετά μεγάλη εγγυήση με την αγορά του.
και εμένα που είχε πάθει κάτι πήρα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση, μίλησα με ένα ινδό και το έφτιαχα τηλεφωνικά.

όσο για τα προγράμματα σίγουρα μπορείς να τα βρεις σε φτηνές απομιμήσεις. εδώ μπορείς να αλλάξεις το λειτουργικό του LG τηλεφώνου με χάκεμα, τι να λέμε τώρα.
marousiotis
Real Name: ---

Δημοσίευση από marousiotis »

Off Topic
ZQQ έγραψε:όσο για ΒΙΣΤΑ. είναι το χειρότερο λογισμικό που πέρασε στην ιστορία μας.
Ξεχνας μου φαινεται τα θρυλικα Windows Millenium...
Άβαταρ μέλους
lunatic

Δημοσίευση από lunatic »

Κ εσκασε κ η καραμελα οτι τα βιστα ειναι τα χειροτερα.... Μπλα μπλα μπλα...
Λοιπον τα βιστα ηρθαν σε λαθος εποχη με το χειροτερο marketing... Ο κοσμος ηταν ακομα κολλημενος με τα ΧΡ.... Η πραγματικοτητα ειναι οτι τα βιστα ειναι ΠΟΛΥ καλυτερα απο τα ΧΡ αν εχεις κ το καταλληλο μηχανημα φυσικα... Ε τωρα αν μου εχεις 1 γιγα ραμ που πας ρε καραμητρο....?
Τα 7 ουσιαστικα ειναι μια αναβαθμιση των βιστα κ τιποτα παραπανω...
Άβαταρ μέλους
Ih8 mags
Real Name: ...........................................

Δημοσίευση από Ih8 mags »

Προφανώς τα βίστα ήταν καλύτερα από τα εξπι.Όπως και τα εξ πι ήταν καλύτερα απο τα 98 αλλά θυμάσαι τι έλεγαν όταν πρωτοβγήκαν.Απλά είναι πολύ κουραστική η πατέντα της εμ ες να σου βγάνει το νέο λειτουργικό και πρέπει να αλλάξεις όλο το χαρντγουέαρ για να σου το σηκώνει αξιοπρεπώς αλλίώς μένεις 7 χρόνια πίσω και μετά αρχίζεις να έχεις τα προβλήματα με τα νέα σοφτγουέαρ κτλ κτλ...Κάθε φορά που βγαίνουν καινούρια γουίντοους θες αναβάθμιση όταν με τα μακ έχεις συμβατότητα στα 3 τελευταία της λειτουργικά χωρίς να αλλάξεις τίποτα.Ούτε καν ραμ.
Who let the Toon doon?
Shit shit Shearer
Άβαταρ μέλους
lunatic

Δημοσίευση από lunatic »

Ih8 mags έγραψε:Προφανώς τα βίστα ήταν καλύτερα από τα εξπι.Όπως και τα εξ πι ήταν καλύτερα απο τα 98 αλλά θυμάσαι τι έλεγαν όταν πρωτοβγήκαν.Απλά είναι πολύ κουραστική η πατέντα της εμ ες να σου βγάνει το νέο λειτουργικό και πρέπει να αλλάξεις όλο το χαρντγουέαρ για να σου το σηκώνει αξιοπρεπώς αλλίώς μένεις 7 χρόνια πίσω και μετά αρχίζεις να έχεις τα προβλήματα με τα νέα σοφτγουέαρ κτλ κτλ...Κάθε φορά που βγαίνουν καινούρια γουίντοους θες αναβάθμιση όταν με τα μακ έχεις συμβατότητα στα 3 τελευταία της λειτουργικά χωρίς να αλλάξεις τίποτα.Ούτε καν ραμ.
Εεεεετσι σωστος. Ετσι ειναι. Βεβαια απο βιστα σε 7 η μεταβαση ειναι εντελως ομαλη αλλα αυτη ειναι η εξαιρεση...
Γενικα πιστευω οτι πισω απο τετοια θεματα πρεπει να υπαρχει κ η καταλληλη υποστηριξη. Δηλαδη να ξερεις ρε παιδι μου οτι αν κολλησεις καπου θα μπορεις να γραψεις σε ενα φορουμ το προβλημα σου κ καποιος θα σε βοηθησει.
Τα λινουξ ανεβαινουν πολυ σε αυτο το κομματι. Για μακ δεν ξερω αλλα φανταζομαι θα υπαρχει κ καποια αντιστοιχη μακ κοινοτητα...
Άβαταρ μέλους
ZQQ

Δημοσίευση από ZQQ »

έχω να πω ότι από xp σε w7 η διαφορά είναι τεράστια και πρέπει να το παραδεχτούμε οτι τα w7 μοιάζουν πάρα πολύ με MAC OS X και αυτό είναι πολύ άσχημο.
όσο για τα ΒΙΣΤΑ > ΣΒΙΣΤΑ είπα ότι είναι άθλια γιατί το πρώτο ένα χρόνο ήταν άχρηστα γιατί η μικρο βιάστηκε να τα βλάλει.
Για ποιο λόγο να πάρει κάποιος ενα λειτουργικό το οποίο χρειάζεται 1 χρόνο απο συνεχή up dating για να συρθεί ή τρελό upgrade το hardware.
αλλά θα μου πείτε είναι θέμα μάρκετινγκ . οκ. αλλά γιατί να το πληρώνει αυτό ο customer? ? ??
τώρα με τα w7 έκαναν κάτι καλύτερο.

τελοσπάντον εγώ εχω πεί και πάνω οτι τα λατρεύω και τα δυό με τις ιδιαιτερότητες τους.
Άβαταρ μέλους
Hengeo
Real Name: Γιώργος

Δημοσίευση από Hengeo »

C0n έγραψε:δεν εχει επεκτασιμότητα γιατί δεν ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ επεκτασιμότητα.
ZQQ έγραψε:όσο γι'αυτό που είπες για να αλλάξεις κάποια ραμ.
απλά ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ. αγόρασες την καλύτερη συσκευή και θες να την πειράξεις?
Αχ πως φαίνονται αυτοί που δεν έχουν το μικρόβιο της αναβάθμισης, που δεν έχουν νιώσει τη χαρά του να αγοράζεις ένα νέο καλούδι, του να ξεκοιλιάζεις το pc για να το βάλεις, και την αγωνία μετά αν θα δουλέψουν όλα καλά :P :lol:

Σοβαρά τώρα, υπάρχουν κάποιοι (μεταξύ τους και εγώ σε ήπιο βαθμό) που τους αρέσει ο πειραματισμός και οι αναβαθμίσεις, όχι διότι δεν είναι καλό αυτό που έχουν, αλλά για τη χαρά της διαδικασίας. Από εκεί και πέρα, έχει η αδερφή μου mac, και πέρα από το ότι σου προσφέρει μία λύση αν θέλεις κάτι αξιόπιστο και σταθερό που απλώς να δουλεύει χωρίς πολλές παρεμβάσεις, δεν με πείθει ότι υπερέχει σε κάτι άλλο. Εξ'άλλου, το mac os στηρίζεται στην αρχιτεκτονική linux. Οπότε, η δική μου πρόταση είναι ότι αν κάποιος θέλει μία λύση όπως η παραπάνω, αξίζει το mac, αν και δεν ξέρω τι γίνεται με τα παιχνίδια. Αν πάλι θέλει περισσότερη ευελιξία-παιχνίδια-πειραματισμούς, τότε ένα dual boot ubuntu με windows xp ή 7 είναι ό'τι πρέπει.

Και μία διόρθωση διότι βλέπω συνεχώς αυτό το λάθος, είναι ΤΟ linux.
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
Άβαταρ μέλους
kostas213
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Κωνσταντίνος

Δημοσίευση από kostas213 »

Σύμφωνω και εγώ ο πειραματισμός είναι ότι καλύτερο! Βασικά ακόμα και το iMac να έπαιρνα, θα το είχα ανοίξει σίγουρα (ίσως μόνο και μόνο για να δω το εσωτερικό του). :ssss:
There's no place like ::1
Dweezil
Real Name: Ingo

Δημοσίευση από Dweezil »

Εικόνα

Εικόνα
Ideas can't be killed. But they can become irrelevant.

"Well we've already got the tickets" Abraham Lincoln
Άβαταρ μέλους
ZQQ

Δημοσίευση από ZQQ »

καλά σίγουρα είναι ωραίος ο πειραματισμός, σπίτι έχω ανοιγμένα πι σι απο πεντιουμ 1 στα 33 μεγκα χέρτς αλλά το παιδί στην αρχή ρώτησε για έναν υπολογιστή που πιστεύω οτι θα χρησιμοποιήσει - όχι να ξεκοιλιάσει.. χαχαα
τελοσπάντον εγώ συνεχίζω να ψηφίζω το πακέτο των 700 ευρώ σε ένα απλό πι-σακι με w7 για να κάνεις τις δουλειές της σχολής και την ιδέα του Ηengeo.

Δεν διάβασα όμως τίποτα για το θέμα που τα w7 προσπαθούν να γίνουν μια φτηνή απομοίμιση των mac os x, ας μην απαντάμε επιλεκτικά.
ρωτάω για να ακουστεί τι πιστεύει και αυτή η κοινότητα.
Άβαταρ μέλους
Wizard
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Μάνος Ικάριος
Facebook ID: Manos.Ikarios

Δημοσίευση από Wizard »

ZQQ έγραψε: Δεν διάβασα όμως τίποτα για το θέμα που τα w7 προσπαθούν να γίνουν μια φτηνή απομοίμιση των mac os x, ας μην απαντάμε επιλεκτικά.
ρωτάω για να ακουστεί τι πιστεύει και αυτή η κοινότητα.
Ok... Κλασικό επιχείρημα των macάδων :D
"Όλοι πάνε να μας μοιάσουν"
Ναι ρε παιδιά, δε σας πήρε κανένας την πρωτιά. Εσείς το είχατε πρώτοι! Είναι όμως ωραίο και λειτουργικό. Γιατί να μην το πάρουν και οι άλλοι?
Εγώ είμαι εντελώς υπέρ της χρησιμοποίησης τεχνολογίας-εφέ κλπ που έχει βρει-σκεφτεί κάποιος άλλος για να βελτιώσεις το δικό σου λειτουργικό και να το πας ένα βήμα παραπέρα. Γιατί πρέπει να έχουμε τη λογική "το βρήκα πρώτος, φτου και το πατάω και δεν το ξεκολλάω!!!" και να πρέπει να ξανανακαλύψουμε τον τροχό;
Π.χ. με το expose το οποίο αν δεν κάνω λάθος το είχε πρώτα το mac και πλέον το χρησιμοποιεί και το linux μέσω compiz. Πήρε μια πολύ καλή ιδέα και την έκανε καλύτερη. Αν δεις την υλοποίησή του στο compiz και πόσο μπορείς να το παραμετροποιήσεις θα πάθεις πλάκα... Εγώ δεν έχω πρόβλημα ως λινουξάς να πάρεις εσύ αυτό που έφτιαξες κι εγώ το έκανα καλύτερο και είτε να το βελτιώσεις είτε απλά να το χρησιμοποιήσεις.
Εσύ γιατί έχεις πρόβλημα αν τα windows σου "κλέψουν" τη μπάρα με τα εικονιδιάκια και τη χρησιμοποιήσουν; Who cares????
Αρκεί να είναι βολικό για τον χρήστη! Προσωπικά δεν έχω λεφτά να κερδίσω από πατέντες για το που είναι τα εικονίδιά μου ή για το τι χρώμα έχει η μπάρα ή για το αν τα κουμπιά ελαχιστοποίηση-μεγιστοποίηση-κλείσιμο είναι δεξιά ή αριστερά :)

Υ.Γ. Ξέρω ήδη ότι θα πέσει τρελό κράξιμο από όλους όταν βγει το ubuntu 10.04 το οποίο θα έχει τα κουμπιά αριστερά :P
Εμένα πάντως μου φαίνεται απαίσιο, πολύ άβολο και ήδη έχω βρει πως αλλάζει ώστε να μείνουν στα δεξιά!!!
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
Άβαταρ μέλους
ZQQ

Δημοσίευση από ZQQ »

ναι, έκανα αυτό το σχόλιο για να γελάσουμε :wink:
όσο για τα κουμπιά είναι θέμα συνήθειας και γω προτιμώ τα δεξιά πάντως.
Άβαταρ μέλους
CreamMcCracker
Real Name: Κώτσος, Κωστής, Στασκώ, Ζοργκ

Δημοσίευση από CreamMcCracker »

Υπάρχει πάντα και αυτή η επιλογή (για τα γατόνια :wink: )
vidi, vici, veni
LazMan
Real Name: ΛΑΖΑΡΟΣ

Δημοσίευση από LazMan »

Παιδιά σας ευχαριστώ για τις γνώμες σας αλλά πάντα αυτό γίνετε όταν θέτω αυτό το ερώτημα οι μισοι λένε mac και οι άλλοι μισοί pc ... μόνο ένας τρόπος υπάρχει να το διαπιστώσω ... να πάρω mac να συγκρίνω και απο μόνος μου ...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Υπολογιστές - Εφαρμογές - Internet”