[Γ.Σ. 27/02] 8η εβδομάδα κατάληψης
basika, godfather, xairomai pou to theteis toso wma. giati akribws auti einai i diafora oswn summetexoun stis kinitopoiiseis(i estw tis blepoun me sumpatheia) kai ekeinwn pou briskontai apenanti. i diafora einai sto an kapoios bazei to sullogiko panw apo to atomiko(prwti periptwsi) i to atomiko panw apo to sullogiko sumferon(deuteri periptwsi). sou einai loipon toso duskolo na katalabeis to oti kapoioi den epilegoun ton atomiko dromo oxi epeidi den mporoune opws les, alla epeidi de theloune? einai toso makrua apo ti logiki sou? kai stin teliki auto pou les deixnei oti mallon den katannoeis to ti sumbainei gurw sou. giati ki autoi pou protassoun to sullogiko den to kanoun mono apo anidioteleia, alla kai epeidi antilambanontai oti to proswpiko sumferon tous mono mesa apo sullogiki diekdikisi mporei na katoxurwthei. telos pantwn, den kserw an esu tha sunexiseis skeftomenos kai prattontas etsi-elpizw pws oxi-alla na ksereis pws o, ti esu mexri twra exeis apolausei einai apotelesma sullogikwn agwnwn anthrwpwn pou mporei na ezisan polu pio nwris ap'oti emeis alla kai polu pio ligo ap'oso tha zisoume emeis akribws gia na exeis tin poluteleia simera esu na les tis pa..ries sou.
-
O_Xamenos
- Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
- Facebook ID: 682417817
- Επικοινωνία:
- Γιατι?
-'Ετσι!!!
αυτη η λογικη δεν μου ταιριαζει...το σηκω φυγε δεν ειναι απαντηση σε τιποτα! εδω θα κατσω και θα παλεψω για το καλυτερο! για το ΚΟΙΝΟ καλο και οχι για την παρτη μου! μονος σου δεν μπορεις να καταφερεις τιποτα παρα μονο να γινεις ο πιο υπακουος και να βγαλεις λιγα φραγκα παραπανω, ομως ολη η σεμφειτες δεν θα εχουν την ιδια τυχη. καλως οι κακως οι περισσοτεροι εργαζομενοι θα ειμαστε και με μετρα που πανε να περασουν (ακουσον ακουσον : συνταξη στα 67 προτεινε ο αρχισοφος της επιτροπης σοφων για το ασφαλιστικο) θα πληξουν και τους τωρινους και τους μελλοντικους εργαζομενους (δηλαδη εμας)
-'Ετσι!!!
αυτη η λογικη δεν μου ταιριαζει...το σηκω φυγε δεν ειναι απαντηση σε τιποτα! εδω θα κατσω και θα παλεψω για το καλυτερο! για το ΚΟΙΝΟ καλο και οχι για την παρτη μου! μονος σου δεν μπορεις να καταφερεις τιποτα παρα μονο να γινεις ο πιο υπακουος και να βγαλεις λιγα φραγκα παραπανω, ομως ολη η σεμφειτες δεν θα εχουν την ιδια τυχη. καλως οι κακως οι περισσοτεροι εργαζομενοι θα ειμαστε και με μετρα που πανε να περασουν (ακουσον ακουσον : συνταξη στα 67 προτεινε ο αρχισοφος της επιτροπης σοφων για το ασφαλιστικο) θα πληξουν και τους τωρινους και τους μελλοντικους εργαζομενους (δηλαδη εμας)

Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
ο χαμένος τα παίρνει όλα
- The Godfather
@monep
Κατ'αρχάς ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια και να είσαι σίγουρος ότι και κατανοώ και σέβομαι όσους πολέμησαν,σκοτώθηκαν,εκτελέστηκαν,βασανίστηκαν για να απολαμβάνουμε όλοι μας την παπαρολογία στο παγκόσμιο ιστό στις 2 το πρωί.Κάποιοι σε 2-3 ώρες θα ξυπνήσουν για να πιάσουν δουλειά.Το προηγούμενο post το δημοσίευσα για να προβληματιστούμε λίγο όλοι,αλλά φαίνεται ότι καταντήσαμε να λέμε συνεχώς τα ίδια και τα ίδια.Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όταν πράγματι έρθει η ώρα να αγωνιστώ για κάτι που αξίζει θα το κάνω.Αλλά κοτζάμ παλλικάρια να κατεβαίνουν στους δρόμους και να φωνάζουν για μια τελεία και ένα κόμμα σε κάποιο νόμο και κουραφέξαλα αυτό ξεπερνάει τα όρια.Απλά θα ψηφίζουμε όλοι για πρύτανη και θα έχουμε ανώτερο όριο φοίτησης τα 10!! χρόνια.Αυτή είναι όλη η παραμύθα.Τι άλλο να πω πια.(Ημαρτον,που λέει και ο Γιώργος
)
Κατ'αρχάς ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια και να είσαι σίγουρος ότι και κατανοώ και σέβομαι όσους πολέμησαν,σκοτώθηκαν,εκτελέστηκαν,βασανίστηκαν για να απολαμβάνουμε όλοι μας την παπαρολογία στο παγκόσμιο ιστό στις 2 το πρωί.Κάποιοι σε 2-3 ώρες θα ξυπνήσουν για να πιάσουν δουλειά.Το προηγούμενο post το δημοσίευσα για να προβληματιστούμε λίγο όλοι,αλλά φαίνεται ότι καταντήσαμε να λέμε συνεχώς τα ίδια και τα ίδια.Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όταν πράγματι έρθει η ώρα να αγωνιστώ για κάτι που αξίζει θα το κάνω.Αλλά κοτζάμ παλλικάρια να κατεβαίνουν στους δρόμους και να φωνάζουν για μια τελεία και ένα κόμμα σε κάποιο νόμο και κουραφέξαλα αυτό ξεπερνάει τα όρια.Απλά θα ψηφίζουμε όλοι για πρύτανη και θα έχουμε ανώτερο όριο φοίτησης τα 10!! χρόνια.Αυτή είναι όλη η παραμύθα.Τι άλλο να πω πια.(Ημαρτον,που λέει και ο Γιώργος
-
O_Xamenos
- Επικοινωνία:
και τον μαη του 68 ξεκινησαν οι φοιτητες να αγωνιζονται γιατι ηθελαν κοινες εστιες και οχι αρρενων θηλεων...
το ασυλο δεν το βαζεις πουθενα???
τους συμββασιουχους (καθηγητες και υπολοιπο προσωπικο)???
ο καθηγητης που μας κανει παιδαγωγικα ειναι συμβασιουχος
του προηγουμενου του ειχε κοπει η συμβαση και βρεθηκαμε μεχρι τα χριστουγεννα χωρις δασκαλο
το ασυλο δεν το βαζεις πουθενα???
τους συμββασιουχους (καθηγητες και υπολοιπο προσωπικο)???
ο καθηγητης που μας κανει παιδαγωγικα ειναι συμβασιουχος
του προηγουμενου του ειχε κοπει η συμβαση και βρεθηκαμε μεχρι τα χριστουγεννα χωρις δασκαλο

ο χαμένος τα παίρνει όλα
ο χαμένος τα παίρνει όλα
-
roundnipple
Leipei realismos afto to exo pei kai to xanaleo i kinonia einai mia zougla panta itan kai panta tha einai, veltionetai pros to kalitero kai afto fenetai. Den exo katalavei ti perimenoun kapoioi na vgainoun apo ta panepistimia kai na iparxei mia etimi douleia pou na tous perimenei tha prepei na palepsoun gia afti opos ginotan pantote. Toso malakia einai pou to sistima einai antagonistiko kai o kaliteros promotaretai? Ta ptixia einai gia tin morfosi kai tin paideia to ti axizoume den tha mas to dosi kanenas nomos kai kamia ipourgos.
As stamatisei kapote o asidotos laikismos, i outopistikes antilipsis kai iperomantikes theorisis.
Zitatai pragmata pou den anikoun stin sfaira tis pragmatikotitas kai tis logikis afti tis epoxis, anatheoriste prosarmosteite katallila sta anthropina xaraktiristika kai meta elate me logiki protasi kai oxi fanatismo.
Nai stin politikopoiisi Oxi stin komatikopoiisi pou sas kanei provata mikropolitikon paixnidion
As stamatisei kapote o asidotos laikismos, i outopistikes antilipsis kai iperomantikes theorisis.
Zitatai pragmata pou den anikoun stin sfaira tis pragmatikotitas kai tis logikis afti tis epoxis, anatheoriste prosarmosteite katallila sta anthropina xaraktiristika kai meta elate me logiki protasi kai oxi fanatismo.
Nai stin politikopoiisi Oxi stin komatikopoiisi pou sas kanei provata mikropolitikon paixnidion
- The Godfather
-
O_Xamenos
- Επικοινωνία:
ειμαστε οτι τρωμε...ειμαστε ανθρωποιZitatai pragmata pou den anikoun stin sfaira tis pragmatikotitas kai tis logikis afti tis epoxis, anatheoriste prosarmosteite katallila sta anthropina xaraktiristika kai meta elate me logiki protasi kai oxi fanatismo.
Μανιατοπουλος

ο χαμένος τα παίρνει όλα
ο χαμένος τα παίρνει όλα
-
Ευ-Αγγελος
- Real Name: ...
- Facebook ID: 0
nikosemfe εντάξει είναι προφανείς οι διαφορές στις απόψεις των φοιτητών που γραφουν στο forum. Και σίγουρα ο καθένας έχει το δικαίωμα να γράφει αυτό που πιστεύει σε αυτό το forum, εφόσον σεβεται τους κανονισμούς των moderators. Προφανώς αυτό κάνω και εγώ γιατί αυτό πιστεύω. Και είναι δικαίωμα μου κ δικαίωμα όλων. Δν με νοιάζει καθόλου αν εσύ διαφωνείς και δεν μπορείς να το επηρρεάσεις. Τουλάχιστον αυτός είναι ένας δικτυακός τόπος ,στον οποίο επικρατει σχετικά ελευθερη διακίνηση ιδεων, σε σχέση με πολλές αλλους δικτυακούς και πραγματικούς τόπους.Αφού πιστεύεις τόσο πολύ ότι όλοι οι άλλοι θέλουν το καλό των φοιτητών, και ότι τίποτα δεν είναι οδηγούμενο(π.χ. απο ΣΥΝ, ΚΚΕ, αλλες παρατάξεις ,ιδεες ρίχνω
) δες αυτό και προβληματίσου:
http://www.dap.ntua.gr/news_detail.php?37
Ζήτω η δημοκρατία του πανεπιστημίου!!!!
Δικαίωμα στη μόρφωση για όλους
, έτσι ακουσα τουλάχιστον κάποτε .......
http://www.dap.ntua.gr/news_detail.php?37
Ζήτω η δημοκρατία του πανεπιστημίου!!!!
Δικαίωμα στη μόρφωση για όλους
- drcypher
- Portal Administrator

- Real Name: Κώτσος Φίλ
Ένα απλό σχόλιο-υπόθεση στο link που έδωσες, καθώς δεν γνωρίζω το καταστατικό της συγκεκριμένης Σχολής, αλλά φαντάζομαι είναι παρόμοιο με το δικό μας:ΔΑΠ Πολιτικών έγραψε:Σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2007, στη Σχολή Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ έλαβε χώρα Διοικητικό Συμβούλιο Συλλόγου Φοιτητών στο οποίο συμμετείχαν ΠΑΣΠ, ΕΑΑΚ, ΠΚΣ και ΔΙΚΤΥΟ (ΕΓΚΕΛΑΔΟΣ), ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΓΝΩΣΗ η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, το οποίο και έλαβε «ομόφωνα» τις κάτωθι παράνομες και αντικαταστατικές αποφάσεις:
Α. Κλείσιμο της Σχολής αύριο Πέμπτη 1η Μαρτίου και συμμετοχή του Συλλόγου στην πορεία.
Β. Νέα Γενική Συνέλευση την Παρασκευή 2 Μαρτίου για να λάβει ο Σύλλογος εκ νέου απόφαση για τα τρέχοντα ζητήματα της Παιδείας.
Οι παραπάνω αποφάσεις είναι παράνομες και αντικαταστατικές καθότι τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου έλαβε χώρα στη συγκεκριμένη Σχολή μαζικότατη Γενική Συνέλευση 550 φοιτητών, στην οποία ο Σύλλογος αποφάσισε ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΧΟΛΗ με συντριπτική πλειοψηφία και ΝΕΑ Γενική Συνέλευση την Τρίτη 20 Μαρτίου, υπερψηφίζοντας το πλαίσιο ανοιχτής σχολής που υποστήριζε η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.
1. Το Δ.Σ. έχει δικαίωμα να αποφασίσει την εκδήλωση στήριξης μια κίνηση ή ένα συλλαλητήριο. Εν ολίγοις, με απόφαση του Δ.Σ. μπορεί να κατέβει μπλοκ διαδηλωτών με πανώ "Φ.Σ. Τάδε Σχολής".
2. Το Δ.Σ. δεν έχει δικαίωμα να αναστείλει μαθήματα. Τυπικά μιλώντας κανένας δεν έχει το δικαίωμα να το κάνει, αλλά για να μην αρχίσουμε πάλι τα ίδια ας πούμε ότι μια τα μαθήματα σταματούν έστω και για μια ώρα μόνο με απόφαση Γενικής Συνέλευσης. Συνεπώς σε αυτό το σημείο η ΔΑΠ έχει δίκιο.
3. Δεν νομίζω ότι προβλέπεται στο καταστατικό ο (αποτρεπτικός) ορισμός ημερομηνίας επόμενης Γ.Σ. με στόχο να παρεμποδιστούν ενδιάμεσες Γ.Σ.. Η Γενική Συνέλευση καλείται είτε με απόφαση (κατά πλειοψηφία) του Δ.Σ. είτε με συγκέντρωση υπογραφών με μοναδικό περιορισμό κάποιο χρονικό περιθώριο από τη μια Γ.Σ. στην επόμενη και από την επικύρωση της απόφασης από το Δ.Σ. και την πραγματοποίηση της Γ.Σ..
4. Με άλλα λόγια όσο ανόητο είναι το επιχείρημα ορισμένων "έχουμε κατάληψη διαρκείας άρα και να μη γίνει η Γ.Σ. την ημέρα που έπρεπε αλλά 1 ή 2 ή 200 αργότερα η σχολή θα παραμείνει κλειστή", άλλο τόσο ανόητητη είναι και η στρατηγική "στο πλαίσιο γράφω ότι η επόμενη Γ.Σ. θα είναι μετά από 1 μήνα, οπότε ενδιαμέσως δεν μπορείτε να κάνετε άλλη Γ.Σ.".
5. Η φυσική κατάσταση μιας σχολής είναι να είναι ανοιχτή και να γίνονται μαθήματα. Συνεπώς για το αντίθετο (π.χ. κατάληψη) θα πρέπει να λαμβάνεται απόφαση από τους φοιτητές και μάλιστα για συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα. Και η σχολή ή η κατάληψή της δεν είναι κάρτα κινητού για να γίνονται αυτόματες επεκτάσεις όπως κάναμε εμείς την προηγούμενη εβδομάδα από τους διοργανωτές.
6. Το καταστατικό ορίζει τις διαδικασίες και τους περιορισμούς διεξαγωγής Γ.Σ.. Συνεπώς δεν γίνεται κάποιος να αποτρέψει τη διενέργεια Γ.Σ. για όσο χρονικό διάστημα του κατέβει στο κεφάλι απλώς επειδή το έβαλε στο πλαίσιό του, εκτός αν το πλαίσιό του υπερψηφίστηκε σε Καταστατική Συνέλευση.
Αυτά για τους τύπους, απευθυνόμενος σε εκείνους που λυγίζουν το καταστατικό κατά το δοκούν. Και δεν είναι μόνο η ΔΑΠ. Το κάνουν όλοι. Όποιος θέλει να επικαλεστεί το καταστατικό καλά θα κάνει να το σέβεται και όταν τον συμφέρει και όταν δεν τον συμφέρει.
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
-
O_Xamenos
- Επικοινωνία:
οχι βαγγελακη ο μανιατοπουλος δεν ειναι κανενας απατρις αριστεριστης... σκιτσογραφος ειναι... καποτε καπου ειχα γραψει ολοκληρο το κειμενο, ισως υπαρχει ακομα....Παράθεση:
ειμαστε οτι τρωμε...ειμαστε ανθρωποι
Μανιατοπουλος
Ο Μανιατόπουλος , εσύ και οι άλλοι που το πιστεύουν , είστε οτι τρώτε.
Οι υπόλοιποι όχι.(αν και νομίζω πως έχεις παρερμηνεύσει αυτό που θέλει να πει(χωρίς να είμαι σίγουρος))
τωρα φιλε λαπλας... κραζεις κομματα παραταξεις κλπ στις σχολες, αλλα αντλεις πληροφοριες απο την δαπαρα... να υποψιαστω??? αστο ειμαι καλοπροαιρετος

ο χαμένος τα παίρνει όλα
ο χαμένος τα παίρνει όλα
- drcypher
- Portal Administrator

- Real Name: Κώτσος Φίλ
Έχεις δίκιο και καλά κάνεις που το επισημαίνεις. Το σχόλιο το έκανα υπό την (προ)ϋπόθεση πως όσα λέγονται είναι αληθή. Κατά τ' άλλα μετά από τις αποτυχημένες απόπειρες να αντλήσω αξιόπιστη πληροφορία από την ΔΑΠ δεν σκοπεύω να εκλάβω ξανά σοβαρά τα όσα γράφουν. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να σχολιάσω την εκδοχή τους (όπως στην προκειμένη περίπτωση) ωσάν να ήταν αληθής και πραγματικήNeo έγραψε:Κώστα, επειδή δεν έχουμε το αρχικό κείμενο της απόφασης του ΔΣ των Πολιικών, καλό θα ήταν να μη στηριζόμαστε στο τι γράφεται στο εν λόγω site.
Για παράδειγμα, μπορεί απλά το ΔΣ να έλαβε χώρα για τη στήριξη στην πορεία και το ότι η Σχολή είναι κλειστή να είναι ανακρίβεια (που απ' όσο ξέρω είναι)
Αν είναι πραγματική η πληροφορία τότε μένει και το σχόλιο, ειδάλλως ας θεωρηθεί ως με γεγραμμένο, όπως και η ίδια η ανακοίνωση που σχολιάζεται...
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.