δεν αρκεί. Πρέπει να γράφεις και "ΑΘΗΝΑ 2010"tsolkas έγραψε:Χρηστος Τσολκας
Χρ. Τσόλκας - Video
-
papagalakos
Re: Χρ. Τσόλκας - Video
Το
- Falgorn
- Real Name: Hector-Xavier
- Facebook ID: 0
- Επικοινωνία:
Θα παρατηρήσω ότι από τότε που τον βοηθά στα πειράματά του και ο Φώτης Τσόλκας, αυτά έχουν γίνει πολύ πιο καγκουρεμένα 
Όλοι λένε τ’ ορμητικό ρέμα βίαιο
Μά την κοίτη του ποταμού που το κρατάει
Κανείς δεν τη λέει βίαιη.
Bertolt Brecht
Η προπαγάνδα της ημέρας ಠ_ರೃ
Bertolt Brecht
- vbalos
- Real Name: Vasilis
Κυρ'Χρήστο άντε αγόρι μου να αρμέξεις κανένα γίδι γιατί με τη φυσική δε σου βγαίνει...Έλεος πια με τον κάθε πικραμένο !!!
All that is gold does not glitter not all those who wonder are lost
The old that is strong does not wither deep roots are not reached by the frost
From the ashes a fire shall be woken a light from the shadows shall spring
Renewed shall be blade that was broken the crownless again shall be king.
J.R.T
Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΡΗΓΜΕΝΗ-G.13
The old that is strong does not wither deep roots are not reached by the frost
From the ashes a fire shall be woken a light from the shadows shall spring
Renewed shall be blade that was broken the crownless again shall be king.
J.R.T
Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΡΗΓΜΕΝΗ-G.13
- timos_m
- Real Name: ΤΜ
Να συλληφθεί αμέσως ο κύριος για παραβίαση του ορίου μ@λ@k1@s!Christos A. Tsolkas έγραψε:ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το παραπάνω «πείραμα της διάδοσης του φωτός εντός αδρανειακού συστήματος αναφοράς», εκτελέσθηκε επί πέντε νύχτες στην παρακαμπτήρια Εθνική Οδό Αγρινίου από τη θέση «Κουβαράς» προς την θέση Κεφαλόβρυσο Αιτωλικού και αντιθέτως, με αυτοκίνητο το οποίο εκινείτο με ταχύτητα ν = 160 Km/h.
Ακόμα κι αν ήταν σωστά εκτελεσμένο το πείραμά σου ρε Τσόλκα, ειλικρινά πιστεύεις πως τα 160km/h μπορούν να αλλάξουν κάτι που κινείται με 7 μηδενικά επιπλέον στην ταχύτητά του;
Αφού κατάφερες να αποδόσεις την ύπαρξη των κροσσών σε ατέλειες τις διάταξής σου, πώς και δεν πήγε το
Μην παρεξηγηθώ: τα νοητικά σου πειράματα με συναρπάζουν και μ' έχουν κάνει μεγάλο (νοητικό) υπέρμαχό σου.. Αλλά το νέο σου νούμερο με απογοήτευσε.
-
RIDER
- Real Name: Noone
Χρ. Τσόλκας - Video
Καλησπέρα σε όλους.
Υποθέτω ότι στο πείραμα με τις "βελόνες", δέν πρέπει να αγνοηθεί το μαγνητικό πεδίο της Γής. Έτσι, ίσως τελικά
να μήν μας (έστω του κ. Τσόλκα) κάνει και τόση εντύπωση που οι βελόνες μαγνητίσθηκαν, αφού απλά ήταν ένα σώμα με τα κινούμενα φορτία που πιθανότατα επέδρασαν με το μαγνητικό πεδίο της Γής. Όσο για το πείραμα με τους "κροσσούς"...
με μέσα όπως αυτά που χρησιμοποιεί, είναι πραγματικά αδύνατο να μιλάμε για πείραμα με "προοπτικές" !
Κύριε Τσόλκα, κατα την προσωπική μου άποψη, η επιστήμη ΔΙΨΑ για νέες θεωρίες και τρόπους σκέψης! Μάλιστα
βρισκόμαστε σε ένα σημείο όπου η θεωρητική Φυσική περιμένει απο "στιγμή σε στιγμή" ας το πώ μιά νέα ριζοσπαστική
αντίληψη για το χώρο και το χρόνο. Ποιός σας έχει πείσει ότι οι (όποιες) θεωρίες σας κρύβονται με δόλιο σκοπό? Να είστε σίγουρος ότι ΑΝ είχαν και άν έχουν να πούν κάτι καινούριο, πολύ σύντομα θα φανεί! Για παράδειγμα, θα σας πώ ότι η σχέση ισοδυναμίας μάζας και ενέργειας (E=mc^2), αρχικά είχε περάσει στα ψιλά γράμματα! Σύντομα όμως, μόλις έστω και ένας
κατάλαβε τη μεγάλη σημασία της, φυσικά και πήρε τη θέση που της αξίζει! Δέν χρώσταγε κανείς ΤΙΠΟΤΑ στον Einstein!
Όσο για τα παιδιά στο forum... Σας εύχομαι ΠΟΤΕ να μήν βρεθείτε σε κατάσταση μανίας και ψυχαναγκασμού... Είναι μιά κατάσταση που μπορεί να γίνει πολύ εύκολα ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΗ για τον "πάσχοντα". Μήν ρίχνεται λάδι (βενζίνη μάλλον!) στη φωτιά...Cool! plz...
VAYA CON DIOS ...
Υποθέτω ότι στο πείραμα με τις "βελόνες", δέν πρέπει να αγνοηθεί το μαγνητικό πεδίο της Γής. Έτσι, ίσως τελικά
να μήν μας (έστω του κ. Τσόλκα) κάνει και τόση εντύπωση που οι βελόνες μαγνητίσθηκαν, αφού απλά ήταν ένα σώμα με τα κινούμενα φορτία που πιθανότατα επέδρασαν με το μαγνητικό πεδίο της Γής. Όσο για το πείραμα με τους "κροσσούς"...
με μέσα όπως αυτά που χρησιμοποιεί, είναι πραγματικά αδύνατο να μιλάμε για πείραμα με "προοπτικές" !
Κύριε Τσόλκα, κατα την προσωπική μου άποψη, η επιστήμη ΔΙΨΑ για νέες θεωρίες και τρόπους σκέψης! Μάλιστα
βρισκόμαστε σε ένα σημείο όπου η θεωρητική Φυσική περιμένει απο "στιγμή σε στιγμή" ας το πώ μιά νέα ριζοσπαστική
αντίληψη για το χώρο και το χρόνο. Ποιός σας έχει πείσει ότι οι (όποιες) θεωρίες σας κρύβονται με δόλιο σκοπό? Να είστε σίγουρος ότι ΑΝ είχαν και άν έχουν να πούν κάτι καινούριο, πολύ σύντομα θα φανεί! Για παράδειγμα, θα σας πώ ότι η σχέση ισοδυναμίας μάζας και ενέργειας (E=mc^2), αρχικά είχε περάσει στα ψιλά γράμματα! Σύντομα όμως, μόλις έστω και ένας
κατάλαβε τη μεγάλη σημασία της, φυσικά και πήρε τη θέση που της αξίζει! Δέν χρώσταγε κανείς ΤΙΠΟΤΑ στον Einstein!
Όσο για τα παιδιά στο forum... Σας εύχομαι ΠΟΤΕ να μήν βρεθείτε σε κατάσταση μανίας και ψυχαναγκασμού... Είναι μιά κατάσταση που μπορεί να γίνει πολύ εύκολα ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΗ για τον "πάσχοντα". Μήν ρίχνεται λάδι (βενζίνη μάλλον!) στη φωτιά...Cool! plz...
VAYA CON DIOS ...
Είναι όντος μια κατάσταση άσχημη αυτήν που βρίσκεται ο τσολκας , ο άνθρωπος προσπαθεί με το μαχαίρι να ( σπάσει το άτομο ) αφού το μαχαίρι έχει την ιδιότητα να κόβει ( λέει ) τότε μπορεί να κόψει ….και το ατομο , ( έτσι αισθάνεται ),άρα είναι χάσιμο χρόνου ακόμη και να προσπαθήσει να του πει κάποιος τα ( χοντρά ) λάθη του, αφού είναι πλέον ηλίου φαεινότερο πως ο τσολκας ψάχνει να βρει απεγνώσμενα ανθρώπους απλά να συμφωνούν μαζί του ( ότι η σχετικότητα είναι λάθος δηλ. ) ,και λογικά άν υπάρχουν –υπάρξουν τέτοιοι δεν θα είναι σαφώς σχετικοί με το αντικείμενο ( στο επίπεδο που το θέτει πάντα ο τσολκας ) , αφετέρου αν κάποιος του εναντιωθεί, είναι ( όλα όσα λέει ) ……
Είναι σαν κάποιους τύπους παλιότερα …αλλά ακόμη και σήμερα ,που προσπαθούν ενάντια στον 1ο θεροδυναμικό νόμο, να πράξουν το αεικίνητο …..και όταν τους λες ότι ο 1ος θερμοδυναμικος νόμος έχει επαληθευτεί πειραματικά με ακρίβεια ( 1:10^15 ) σου λένε μα …εγώ …εγώ …εγώ…. Το έχω κάνει ….και ως εκ θαύματος όλοι τους έχουν κάνει τα πειράματά τους με πολύ απλά μέσα, άλλος με ζάντες άλλος με τροχαλίες άλλος ..….. ,όπως και ο τσολκας ,με μια κάσα και ένα φακό κατέρριψε την σχετικότητα …
Είναι σαν κάποιους τύπους παλιότερα …αλλά ακόμη και σήμερα ,που προσπαθούν ενάντια στον 1ο θεροδυναμικό νόμο, να πράξουν το αεικίνητο …..και όταν τους λες ότι ο 1ος θερμοδυναμικος νόμος έχει επαληθευτεί πειραματικά με ακρίβεια ( 1:10^15 ) σου λένε μα …εγώ …εγώ …εγώ…. Το έχω κάνει ….και ως εκ θαύματος όλοι τους έχουν κάνει τα πειράματά τους με πολύ απλά μέσα, άλλος με ζάντες άλλος με τροχαλίες άλλος ..….. ,όπως και ο τσολκας ,με μια κάσα και ένα φακό κατέρριψε την σχετικότητα …
- Falgorn
- Επικοινωνία:

Bertolt Brecht
Bertolt Brecht
- Artemoila
- Real Name: Artemis
- Facebook ID: 1003775262
Παναγια μου!!!! Ήρθε η εξεταστική!?!?!??!
Oh. It's you.
Oh. It's you.
[imgr 300x250]http://www.michaeljohngrist.com/wp-cont ... ion-02.jpg[/imgr]
- Falgorn
- Επικοινωνία:
Artemoila έγραψε:Παναγια μου!!!! Ήρθε η εξεταστική!?!?!??!
Oh. It's you.

Bertolt Brecht
Bertolt Brecht
- Falgorn
- Επικοινωνία:

Bertolt Brecht
Bertolt Brecht
- Artemoila
- Real Name: Artemis
- Facebook ID: 1003775262
Τσολκα βαριέμαι. Ποστάρεις κ φεύγεις. Εδώ σου απαντάει κόσμος (θεέ κ κύριε) κ συ δε συμμετέχεις; τςτςτς
[imgr 300x250]http://www.michaeljohngrist.com/wp-cont ... ion-02.jpg[/imgr]
Αντε, σου κανω τη χαρη και σου απαντω.....
http://www.tsolkas.gr/html/lathi-einstien.html
Xρηστος Τσολκας
http://www.tsolkas.gr/html/lathi-einstien.html
Xρηστος Τσολκας
Δεν μπόρεσα να μην το βάλω αυτό εδώ
:
Αναρωτιέμαι ποιός μπορεί να το έγραψε.
Ορίστε και το αντίστοιχο linkΣτην συζήτηση της σελίδας του Τσόλκα στην Φρικηπαίδεια έγραψε:It is such a shame writing such things for this man! All he does is trying to make our world better! He is a saint, a martyr and furthermore, he is A GENIUS! He does not deserve such a manipulation. At least since you dont have any idea on what he is working and since he has harmed nobody, you should show some respect and understand that he has no place in your pages!. If you have any personal problems with him you should tell them personally and on equal terms and not try to harm him this way. Besides it does not take too much courage (if you are a man)!
Αναρωτιέμαι ποιός μπορεί να το έγραψε.
٩๏̯͡๏)۶