Portal & Chrome ή Safari
Συντονιστές: constant, AlexandraDC, markelos
- despondency
- Real Name: Despondency
- Facebook ID: 0
- Επικοινωνία:
Portal & Chrome ή Safari
Καλησπέρα!
Εδώ και μέρες το βλέπω και το ξαναβλέπω και αναρωτιέμαι αλλά σήμερα μου 'ρθε να ρωτήσω.
Για ποιο λόγο δεν δουλεύουν τα marquee στο portal με Chrome τι παίζει; Δεν κινούνται καθόλου και είναι λίγο ενοχλητικό! Μόνο εγώ είμαι ή το βλέπετε και εσείς;
Αυτά τα λίγα! Καλό μεσημέρι!
Εδώ και μέρες το βλέπω και το ξαναβλέπω και αναρωτιέμαι αλλά σήμερα μου 'ρθε να ρωτήσω.
Για ποιο λόγο δεν δουλεύουν τα marquee στο portal με Chrome τι παίζει; Δεν κινούνται καθόλου και είναι λίγο ενοχλητικό! Μόνο εγώ είμαι ή το βλέπετε και εσείς;
Αυτά τα λίγα! Καλό μεσημέρι!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος timos_m την Τετ Μάιος 12, 2010 8:27 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Πρόσθεσα το safari στον τίτλο του topic.
Λόγος: Πρόσθεσα το safari στον τίτλο του topic.
- Wizard
- Forum Administrator

- Real Name: Μάνος Ικάριος
- Facebook ID: Manos.Ikarios
Re: Portal & Chrome
Ούτε με safari δουλεύουν...
Θέμα javascript είναι... Χρησιμοποίησε για την ώρα το λινκ "τελευταία νέα" στο δεξί μενού.
Θέμα javascript είναι... Χρησιμοποίησε για την ώρα το λινκ "τελευταία νέα" στο δεξί μενού.
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
- moutsos
- Real Name: Γιάννης
- Facebook ID: 0
Re: Mac vs PC
Προς απανταχού Macαδες:
Τρέχω Mac OS X Snow Leopard με browser Safari. Ενώ τρέχουν μια χαρά εφαρμογές flash όπως online chess,poker κτλ στο semfe.gr δεν κυλάει το επάνω παράθυρο με τα νεώτερα posts παραμόνο βλέπω ακίνητα τα 3 πρώτα posts.Καμιά ιδέα?
Τρέχω Mac OS X Snow Leopard με browser Safari. Ενώ τρέχουν μια χαρά εφαρμογές flash όπως online chess,poker κτλ στο semfe.gr δεν κυλάει το επάνω παράθυρο με τα νεώτερα posts παραμόνο βλέπω ακίνητα τα 3 πρώτα posts.Καμιά ιδέα?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος timos_m την Τετ Μάιος 12, 2010 8:29 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Μεταφέρθηκε εδώ μαζί με το πιο κάτω post. moutsos κοίτα παραπάνω.
Λόγος: Μεταφέρθηκε εδώ μαζί με το πιο κάτω post. moutsos κοίτα παραπάνω.
Civil disobedience 101...
Re: Mac vs PC
Απο τα Tiger μεχρι τα SLeopard υπαρχει αυτό το συγκεκριμένο πρόβλημα
Η μόνη λύση που βρήκα προσωπικά είναι να πηγαίνω στα "Τελευταία Νέα" για να βλέπω τα νέα Posts.
Η μόνη λύση που βρήκα προσωπικά είναι να πηγαίνω στα "Τελευταία Νέα" για να βλέπω τα νέα Posts.
Re: Portal & Chrome ή Safari
εγω το χω λυσει αυτο το προβλημα κατεβαζοντας το firefox, οπότε στο forum μπαίνω μόνο από εκεί. Δοκιμάστε το, δουλεύει μια χαρά.
Δε φοβάμαι τίποτα...
Δεν ελπίζω σε τίποτα....
ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!
Δεν ελπίζω σε τίποτα....
ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!
Re: Portal & Chrome ή Safari
+1 wisard και miguelito
δεν πειράζει που δεν δουλέυει και εγώ με safari είμαι σε όλα τα λειτουργικά
και δεν το αλλάζω με κάποιο άλλο.
τώρα εντάξει δεν δουλεύει ενα παράθυρο που ούτως ή άλλως κυλάει αργά
όποτε τελευταία νέα "win".
δεν πειράζει που δεν δουλέυει και εγώ με safari είμαι σε όλα τα λειτουργικά