Η ΑΠΥΘΜΕΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ(ΡΕΛΑΤΙΒΙΣΤΩΝ)..!!!!!
"Εγω τους δειχνω με το δαχτυλο μου το φεγγαρι
και αυτοι κοιταζουν το δαχτυλο μου...!!!
(Κινεζικη παροιμια)
" Η μοιρα του του πνευματικου ανθρωπου ειναι να φωναζει μονος του στην ερημο, ισως καποιος να τον ακουσει..."
(Νικος Καζαντζακης)
"Ο Πλατων εκαψε τα βιβλια του Δημοκριτου, διοτι (κατα τον Πλατωνα), ο Δημοκριτος ελεγε βλακειες...!!!
(Συμβαν)
ΑΡΧΙΖΩ ΛΟΙΠΟΝ....................
Επειδή κατά την εκτέλεση του πειράματος του «κινούμενου ηλεκτρικού φορτίου» (βλέπε, πείραμα – 21 στο
http://www.tsolkas.gr),
αποδείχθηκε πειραματικώς και με αναμφισβήτητο τρόπο, ότι:
Ένα ηλεκτρικό φορτίο q, το οποίο βρίσκεται (ακίνητο) μέσα σε ένα αδρανειακό σύστημα αναφοράς S το οποίο κινείται με μία σταθερή ταχύτητα v, ως προς τη Γη, παράγει πάντοτε μαγνητικό πεδίο για τον παρατηρητή (Ο) που βρίσκεται μέσα στο αδρανειακό σύστημα αναφοράς S αυτό σημαίνει, ότι:
Το δεύτερο αξίωμα (συνεπώς και το πρώτο αξίωμα) της Ειδικής Θεωρίας της Σχετικότητας είναι, απολύτως λανθασμένα και δεν ισχύουν μέσα στη Φύση.
Συνεπώς, η Ειδική Θεωρία της Σχετικότητας είναι αναμφισβήτητα μια απολύτως λανθασμένα Θεωρία της Φυσικής.
Επειδή όμως τώρα, η Γενική Θεωρία της Σχετικότητας δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς την Ειδική Θεωρία της Σχετικότητας αυτό σημαίνει, ότι και η Γενική Θεωρία είναι μία απολύτως λανθασμένη Θεωρία της Φυσικής.
Συνεπώς, ολόκληρη η Θεωρία της Σχετικότητας (Ειδική και Γενική) είναι μία απολύτως λανθασμένη Θεωρία της Φυσικής.
Αυτά τα λίγα που αναφέραμε παραπάνω, σηματοδοτούν οριστικά και αμετάκλητα και με αναμφισβήτητο τρόπο το τέλος της Θεωρίας της Σχετικότητας.
Αυτό ας το καταλάβουν καλά, οι «μεγάλοι» καθηγητές Φυσικής (κυρίως μεγάλων Πανεπιστημίων), οι οποίο συνεχίζουν ακόμη και επιμένουν με ανόητο τρόπο, ότι η Θεωρία της Σχετικότητας είναι μία ορθή Θεωρία Φυσικής!!!
Όχι! Η Θεωρία της Σχετικότητας είναι μία εντελώς λανθασμένη Θεωρία Φυσικής και είμαι απολύτως βέβαιος γι’ αυτό.
ΣΧΟΛΙΟ
Όπως αναφέραμε στο site
http://www.tsolkas.gr, η Θεωρία της Σχετικότητας αποδεικνύεται με πάρα πολλούς τρόπους (θεωρητικώς και πειραματικώς), ότι είναι μία λανθασμένη Θεωρία της Φυσικής.
Ένας από τους πολλούς αυτούς τρόπους, είναι τα αποτελέσματα της εκτέλεσης του πειράματος – 21.
Τελειώνοντας και μετά από αυτά τα λίγα που αναφέραμε παραπάνω ένα «πράγμα», έχω να πω, ότι:
Οι «μεγάλοι» καθηγητές Φυσικής (κυρίως μεγάλων Πανεπιστημίων), όσο θα επιμένουν με ανόητο τρόπο, ότι η Θεωρία της Σχετικότητας είναι ορθή, τόσο θα γελοιοποιούνται συνεχώς, απέναντι στη Κοινότητα των Φυσικών και κυρίως απέναντι στην Ιστορία της Φυσικής.
Εδώ τελείωσα. Αυτά τα λίγα είχα να πω και ο χρόνος θα δείξει, εάν έχω δίκιο ή όχι.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ειδικοτερα, βλεπε το πολυ ενδιαφερον link,
http://www.tsolkas.gr/html/lathi-einstien.html
με τις προτεινομενες ερωτησεις μου... για τις οποιες περιμενουμε τις απαντησεις των παραπανω αξιοτιμων κ.κ Καθηγητων.Πανεπιστημιων!!!
Αριστοφανικον: Απαγορευονται αυστηρως, το Ακαδημαίστικο μπα-μπλα-μπλα, τα Καθηγητικα "εξυπνακιστικα"(προσωπικα τα συχαινομαι) , ο αποπροσαντολισμος της συζητησης και προπαντος η τακτικη της "γαργαρας" στις ερωτησεις μου που θετω....
Χρηστος Α. Τσολκας