Επαγγελματικά δικαιώματα ΣΕΜΦΕ και Κατάληψη

Ιδιαίτερα ζητήματα που απασχολούν τη ΣΕΜΦΕ (όπως π.χ., συνδικαλιστικά, επαγγελματικά δικαιώματα, πρόγραμμα σπουδών κτλ.)

Συντονιστές: antony07, Chris

Απάντηση
rontrigez

Επαγγελματικά δικαιώματα ΣΕΜΦΕ και Κατάληψη

Δημοσίευση από rontrigez »

Opws egrapsa kai se kapoio allo post extes pira to prgramma tis syntonistikis epitropis katalipsis.
Metaxi allwn eida oti tin Deytera 5-3-07,14:00 sti genikes edres tha ginei kapoia ekdilwsi-enimerwsi apo Spathi,Kyriaki gia ta epaggelmatika.
Den to gnwriza kai epeidi pisteyw oti den einai kai poli diadedomeno kai epeidi nomizw oti mporei na endiaferei ki allous thewrisa skopima na to anaferw.
O_Xamenos
Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
Facebook ID: 682417817
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O_Xamenos »

σχετικη ανακοινωση ειχε γινει απο τον κυριο Βενιο Αγγελοπουλο στο τελος της προηγουμενης ΓουΣους. Τοτε μαλλον προφανως η κουβεντα δεν εγινε και μεταφερθηκε...
Εικόνα
Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα

Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Άβαταρ μέλους
pao132003
Real Name: Γιάννης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από pao132003 »

ναι, ήταν να γίνει μια Παρασκευή θυμάμαι. Αλλά λογικά δε θα'χε προσέλευση. Δε νομίζω να'χει ούτε αυτή βέβαια...
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-William Faulkner, novelist (1897-1962)

H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ειδικά Θέματα”