Αποτελέσματα Φοιτητικών Εκλογών ΣΕΜΦΕ 2010
- otinanai
- Real Name: χμ..αλεξανδρος
- Facebook ID: 0
αποτελεσματα (οσο θυμαμαι):
ΠΚΣ 140
ΔΑΠ 133
ΕΑΑΚ 75
ΠΑΣΠ 38 (δεν ειμαι σιγουρος)
ΑΡΕΝ 26 (επισης δεν ειμαι σιγουρος)
λευκα ακυρα δεν θυμαμαι
συνολικα ψηφισαν 449 ατομα
ΠΚΣ 140
ΔΑΠ 133
ΕΑΑΚ 75
ΠΑΣΠ 38 (δεν ειμαι σιγουρος)
ΑΡΕΝ 26 (επισης δεν ειμαι σιγουρος)
λευκα ακυρα δεν θυμαμαι
συνολικα ψηφισαν 449 ατομα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LocknLoad την Πέμ Μάιος 20, 2010 12:38 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Ας μη το μπλεξουμε με τα του παπαγαλακου
Λόγος: Ας μη το μπλεξουμε με τα του παπαγαλακου
It's only after we've lost everything that we are free to do anything
[imgr 500x180]http://img.buzznet.com/assets/imgx/2/1/ ... 035284.jpg[/imgr]
[imgr 500x180]http://img.buzznet.com/assets/imgx/2/1/ ... 035284.jpg[/imgr]
- Glaurung
- Real Name: ....
Re: Αποτελέσματα Φοιτητικών Εκλογών ΣΕΜΦΕ 2010
Απ ότι θυμάμαι- κατάλαβα , η κατανομή των εδρών θα είναι η εξής :
ΠΚΣ : 3
ΔΑΠ : 3
ΕΑΑΚ : 2
ΠΑΣΠ : 1
ΑΡΕΝ : 0 (έχασαν αυτή που είχαν )
ΠΚΣ : 3
ΔΑΠ : 3
ΕΑΑΚ : 2
ΠΑΣΠ : 1
ΑΡΕΝ : 0 (έχασαν αυτή που είχαν )
-
nikolakisxa
- Real Name: Nikolas Xatzis
tromeri apoxi re paidia!!!! popo! exoume kana eftrapelo etsi na gelasoume kai ligo?
-
Ευ-Αγγελος
- Real Name: ...
Λιγοι ψηφισαν.Θα ηθελα να δω πως θα το εξηγησουν αυτο οι κομματικοι κυκλοι της σχολης μας...
Tο σύνολο των εγγεγραμμένων φοιτητών στη σχολή είναι 1650 - 1700 περίπου. Δηλαδή με απλές κουβέντες όταν το 1/4 της σχολής μια μειοψηφία δηλ λέει είμαστε ο Φ.Σ τότε πρέπει άμεσα να διαγραφούν άμεσα απ'τη σχολή. Παραβιάζουν βασικούς κανόνες της συνολοθεωρίας 1ον και 2 ον είναι ασύμφωροι για τις καφετέριες του κέντρου της Αθήνας. Παλια ο κόσμος πήγαινε να ψηφίσει και μετα τον έπινε και στο Θησείο η κάπου στα εξάρχεια.
Ε ρε ξυλο που θέλουν μερικοί να στρώσει ο νούς τους !
Ε ρε ξυλο που θέλουν μερικοί να στρώσει ο νούς τους !
Καταρχας συγνωμη για τη γλωσσα μου. Αυτη τι στιγμη μιλαω σα χρηστης (οπως και καθε admin/mod κανει εκτος αν εχει διαχειριστικο χαρακτηρα το post) οποτε αν καποιος αλλος admin/mod πιστευει οτι "περνας τι γραμμη", ας με κοψει...
και κατ'εμε, θα εχουν απολυτο δικιο καθως επισης πιστευω οτι τα'θελατε και τα'παθατε (δε ξερω αν ψηφισες. Γενικα μιλαω)
Περα απο αυτο, χωρις να ξερω ακριβος τι παιζοτανε με αυτο, η ΕΔΡΑ ισως να ηταν η καλυτερη εξοδος σας απο αυτη τη κατασταση. Αλλα οπως φαινεται, τα σκατωσατε και μ'αυτο. Δεν μπορεσατε να το τραβηξετε. Το χασατε. Για φαντασου με τοσες λιγους ψηφους των παραταξεων, να κατεβαινε καποιο ανεξαρτητο απολιτικο φοιτιτικο σχημα? Αλλα οχι! Αρχιδια να οργανωθειτε! Ποσο χρονο θα σας επαιρνε? "Τοσοι πολλοι που εισαστε" δε θα μπορουσατε να μοιρασετε το χρονο ωστε να μη χανετε και τοσο απο τα μαθηματα? Αλλα τωρα ειμαστε αναγκασμενοι να ακουμε τι καθε παπαρια μετα απο καθε γαμημενη γενικη συνελευση! "Μα τοσοι λιγοι κλεισανε ολοκληρη σχολη??", "Αν κατεβαιναμε και εμεις θα τους δειχναμε!", "Α τους παλιοφασιστες που μας επιβαλουνε τα ο,τι τους λενε τα κομματα τους!"
Οποτε λοιπον, αν οντως ισχυει αυτο που ειπα για το 1/6, ειναι ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ το φταιξιμο για καθε μια μερα που θα κλεινει η σχολη απο αποφαση γενικης συνελευσης.
Και για να μην αναρωτιεσαι:
ΔΕΝ ειμαι σε καμια παραταξη
ΔΕΝ υποστηριζω και με πολυ αγαπη καμια παραταξη
ΔΕΝ με ενοχλει η κατασταση που επικρατει στη σχολη (οσο αφορα τις ΓΣ)
ΔΕΝ πιστευω οτι ειμαστε κατα οποιονδηποτε τροπο εξαρτημενοι απο τους καθηγητες μας ωστε να θεωρουμε οτι χανουμε γνωση (ή ο,τι νομιζεις) επειδη δεν εγινε μαθημα (γιατι μπορουμε και μονοι μας)
ΔΕΝ πιστευω οτι χαθηκε ο κοσμος επειδη χαθηκαν καποια εργαστηρια (εγω παντα τα καταφερνα μια χαρα με τις αναπληρωσεις ΟΣΟ και να μη με βολευαν)
Τι θες να σου εξηγησουν ρε???? Αν θυμαμαι καλα, τα περι απαρτιας στις συνελευσεις ειναι το 1/6 οσων ψηφισαν. Δηλαδη (αν εχω καταλαβει σωστα) 75 ατομα μπορουν να σου κλεισουν τι σχολη. Οποτε οταν πας να τους ζητησεις εξηγησεις, θα σου απαντησουν με ενα μεγαλοΕυ-Αγγελος έγραψε:Λιγοι ψηφισαν.Θα ηθελα να δω πως θα το εξηγησουν αυτο οι κομματικοι κυκλοι της σχολης μας...
ΠΑΡ'ΤΑ @@ ΜΟΥ
και κατ'εμε, θα εχουν απολυτο δικιο καθως επισης πιστευω οτι τα'θελατε και τα'παθατε (δε ξερω αν ψηφισες. Γενικα μιλαω)
Περα απο αυτο, χωρις να ξερω ακριβος τι παιζοτανε με αυτο, η ΕΔΡΑ ισως να ηταν η καλυτερη εξοδος σας απο αυτη τη κατασταση. Αλλα οπως φαινεται, τα σκατωσατε και μ'αυτο. Δεν μπορεσατε να το τραβηξετε. Το χασατε. Για φαντασου με τοσες λιγους ψηφους των παραταξεων, να κατεβαινε καποιο ανεξαρτητο απολιτικο φοιτιτικο σχημα? Αλλα οχι! Αρχιδια να οργανωθειτε! Ποσο χρονο θα σας επαιρνε? "Τοσοι πολλοι που εισαστε" δε θα μπορουσατε να μοιρασετε το χρονο ωστε να μη χανετε και τοσο απο τα μαθηματα? Αλλα τωρα ειμαστε αναγκασμενοι να ακουμε τι καθε παπαρια μετα απο καθε γαμημενη γενικη συνελευση! "Μα τοσοι λιγοι κλεισανε ολοκληρη σχολη??", "Αν κατεβαιναμε και εμεις θα τους δειχναμε!", "Α τους παλιοφασιστες που μας επιβαλουνε τα ο,τι τους λενε τα κομματα τους!"
Οποτε λοιπον, αν οντως ισχυει αυτο που ειπα για το 1/6, ειναι ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ το φταιξιμο για καθε μια μερα που θα κλεινει η σχολη απο αποφαση γενικης συνελευσης.
Και για να μην αναρωτιεσαι:
ΔΕΝ ειμαι σε καμια παραταξη
ΔΕΝ υποστηριζω και με πολυ αγαπη καμια παραταξη
ΔΕΝ με ενοχλει η κατασταση που επικρατει στη σχολη (οσο αφορα τις ΓΣ)
ΔΕΝ πιστευω οτι ειμαστε κατα οποιονδηποτε τροπο εξαρτημενοι απο τους καθηγητες μας ωστε να θεωρουμε οτι χανουμε γνωση (ή ο,τι νομιζεις) επειδη δεν εγινε μαθημα (γιατι μπορουμε και μονοι μας)
ΔΕΝ πιστευω οτι χαθηκε ο κοσμος επειδη χαθηκαν καποια εργαστηρια (εγω παντα τα καταφερνα μια χαρα με τις αναπληρωσεις ΟΣΟ και να μη με βολευαν)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος timos_m την Πέμ Μάιος 20, 2010 5:10 am, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Λόγος: By Chris: Hidden bad bad bad words. Και διόρθωσα και ένα ελεεινό ορθογραφικό :P By timos_m: επιπλέον λογοκρισία..
Λόγος: By Chris: Hidden bad bad bad words. Και διόρθωσα και ένα ελεεινό ορθογραφικό :P By timos_m: επιπλέον λογοκρισία..
Ναι, [you] σε παρακολουθώ!

@[you]

@[you]

- noir
- Real Name: εθελοδουλο πρακτορακι :)
- Επικοινωνία:
Μια στατιστικη παρατηρηση:
Aριθμος ψηφων τα τελευταια 3 χρονια χωρις τα λευκα και τα ακυρα:
2006-->796
2007--> 638 (20% μειωση)
2008--> 630
2009--> 466 (26% μειωση)
2010--> 412
Aριθμος ψηφων τα τελευταια 3 χρονια χωρις τα λευκα και τα ακυρα:
2006-->796
2007--> 638 (20% μειωση)
2008--> 630
2009--> 466 (26% μειωση)
2010--> 412

Η ελευθερία του ενός είναι προϋπόθεση για την ελευθερία του άλλου!
Κανένας έγκλειστος στις κρατικές φυλακές, κανένας σκλάβος στα αφεντικά!
Αντίσταση - Αυτοοργάνωση - Αλληλεγγύη
-
Ευ-Αγγελος
- Real Name: ...
LocknLoad δεν καταλαβα ποιο ειναι το point σου...με μπερδεψες.
Παντως θα ηθελα να δω τι θα πουν-->για να δω που θα αποδοσουν την αποχη αυτη με πολιτικη ερμηνεια.Η δικια μου η γνωμη ειναι πως αρκετοι φοιτητες, επελεξαν σεινηδητα την αποχη.
Οσον αφορα την Εδρα, πραγματι απο τοτε που σταματησε να λειτουργει υπαρχει πολιτικο κενο στο ολο σκηνικο της σχολης, το οποιο δεν το εχει καλυψει ακομα καμια αλλη παραταξη.Δηλαδη υπαρχουν ατομα τα οποια θα τους εκπροσωπουσε μονο μια Εδρα, οπου στη προκειμενη περιπτωση τα ατομα αυτα μενουν χωρις εκπροσωπηση.
Παντως θα ηθελα να δω τι θα πουν-->για να δω που θα αποδοσουν την αποχη αυτη με πολιτικη ερμηνεια.Η δικια μου η γνωμη ειναι πως αρκετοι φοιτητες, επελεξαν σεινηδητα την αποχη.
Οσον αφορα την Εδρα, πραγματι απο τοτε που σταματησε να λειτουργει υπαρχει πολιτικο κενο στο ολο σκηνικο της σχολης, το οποιο δεν το εχει καλυψει ακομα καμια αλλη παραταξη.Δηλαδη υπαρχουν ατομα τα οποια θα τους εκπροσωπουσε μονο μια Εδρα, οπου στη προκειμενη περιπτωση τα ατομα αυτα μενουν χωρις εκπροσωπηση.
- skywalker
- Real Name: skywalker
- Επικοινωνία:
Για μενα η ερμηνεια για αυτη την αποχη ειναι οτι πολυς κοσμος πλεον δεν θελει κομματικοποιημενες παραταξεις που παιρνουν γραμμη...
Θελω να φυγουν τα κομματα Εδω και Τωρα απο το ΕΜΠ...

- Full Metal Alchemist
- Real Name: Konstantinos
- Facebook ID: 849225054
- Επικοινωνία:
Εκφράζει απόλυτα την "αλληλεγγυη" των 75 αυτων προς τους 1500+ συναδέλφους τους για των οποιων και τα δικαιωματα "αγωνιζονται"LocknLoad έγραψε: Τι θες να σου εξηγησουν ρε???? Αν θυμαμαι καλα, τα περι απαρτιας στις συνελευσεις ειναι το 1/6 οσων ψηφισαν. Δηλαδη (αν εχω καταλαβει σωστα) 75 ατομα μπορουν να σου κλεισουν τι σχολη. Οποτε οταν πας να τους ζητησεις εξηγησεις, θα σου απαντησουν με ενα μεγαλο
ΠΑΡ'ΤΑ @@ ΜΟΥ
People cannot gain anything without sacrificing something. You must present something of equal value to gain something. That is the principle of equivalent trade in alchemy. We believed that was the truth of the world when we were young...
- Alekos
- Real Name: Alekos
καλά πάμε......στο τέλος θα ψηφίζουν οι παραταξιακοί μεταξύ τους.......
Αποτελέσματα Φοιτητικών Εκλογών 2010 για τη ΣΕΜΦΕ:
ΠΚΣ 141
ΔΑΠ-ΝΔΦΚ 135
ΑΡΣυ-ΕΑΑΚ 75
ΠΑΣΠ 39
ΑΡΕΝ 26
ΛΕΥΚΑ 14
ΑΚΥΡΑ 20
Συνολικά ψήφισαν 449.
Ο καταμερισμός των εδρών στο ΔΣ αναφέρεται σωστα παραπάνω.
Α, κ επίσης:
Γιατί όσοι "ανένταχτοι και αχρωμάτιστοι φοιτητές" πανυγηρίζουν φέτος για την αποχή, είναι αυτοί που θα σιχτιρίζουν σε μια δύο βδομάδες (προσωπική μου εκτίμηση) τους "χρωματισμένους και ενταγμένους" φοιτητές γιατί "δεν κατεβάζουν τον κόσμο τους" (λες και αναφέρονται σε πρόβατα) να ψηφίσουν κατά της κατάληψης σε συνεχόμενες συνελεύσεις-παρωδίες αποφασισμένες από 75 άτομα.
για αυτό χαλαρώστε και απολαύστε αυτό που έρχεται.
ΠΚΣ 141
ΔΑΠ-ΝΔΦΚ 135
ΑΡΣυ-ΕΑΑΚ 75
ΠΑΣΠ 39
ΑΡΕΝ 26
ΛΕΥΚΑ 14
ΑΚΥΡΑ 20
Συνολικά ψήφισαν 449.
Ο καταμερισμός των εδρών στο ΔΣ αναφέρεται σωστα παραπάνω.
Α, κ επίσης:
απειρα +Τι θες να σου εξηγησουν ρε???? Αν θυμαμαι καλα, τα περι απαρτιας στις συνελευσεις ειναι το 1/6 οσων ψηφισαν. Δηλαδη (αν εχω καταλαβει σωστα) 75 ατομα μπορουν να σου κλεισουν τι σχολη. Οποτε οταν πας να τους ζητησεις εξηγησεις, θα σου απαντησουν με ενα μεγαλο
Click here to reveal hidden content.
Γιατί όσοι "ανένταχτοι και αχρωμάτιστοι φοιτητές" πανυγηρίζουν φέτος για την αποχή, είναι αυτοί που θα σιχτιρίζουν σε μια δύο βδομάδες (προσωπική μου εκτίμηση) τους "χρωματισμένους και ενταγμένους" φοιτητές γιατί "δεν κατεβάζουν τον κόσμο τους" (λες και αναφέρονται σε πρόβατα) να ψηφίσουν κατά της κατάληψης σε συνεχόμενες συνελεύσεις-παρωδίες αποφασισμένες από 75 άτομα.
για αυτό χαλαρώστε και απολαύστε αυτό που έρχεται.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος C0n την Πέμ Μάιος 20, 2010 3:51 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δε φοβάμαι τίποτα...
Δεν ελπίζω σε τίποτα....
ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!
Δεν ελπίζω σε τίποτα....
ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!
-
papagalakos
Μάλον φτάσαμε στο τέλος. Δεν είναι κακό πάντως να έρθετε ποτέ και σε καμιά συνέλευση.
"Τα μέτρα δεν είναι καλά, αλλά εγώ δεν θα κάνω τίποτε"
"Δεν είναι σωστό να αποφασίζουν 100 κομματόσκυλα, αλλά εγώ δεν πάω σε ΓΣ"
"Τα μέτρα δεν είναι καλά, αλλά εγώ δεν θα κάνω τίποτε"
"Δεν είναι σωστό να αποφασίζουν 100 κομματόσκυλα, αλλά εγώ δεν πάω σε ΓΣ"
-
papagalakos
Και κάτι ακόμα. Επειδή πραγματικά το έχω απορία...
Οι 39 που ψήφισαν ΠΑΣΠ είναι ιδιοκτήτες μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων και τραπεζίτες, ή θεώρησαν (αφού πρώτα τα μελέτησαν) ότι τα νέα μέτρα είναι ο πιο ανόδυνος τρόπος για να βγούμε (να βγει το σύστημα) απ' την κρίση;
Ακόμα, οι 135 που ψήφισαν ΔΑΠ, θεωρούν ότι το κόμμα που πέρισυ χάρισε 28 δισ. ευρώ στις τράπεζες θα έκανε τίποτα καλύτερο απ' αυτά που κάνει το ΠΑΣΟΚ σήμερα;
Οι 39 που ψήφισαν ΠΑΣΠ είναι ιδιοκτήτες μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων και τραπεζίτες, ή θεώρησαν (αφού πρώτα τα μελέτησαν) ότι τα νέα μέτρα είναι ο πιο ανόδυνος τρόπος για να βγούμε (να βγει το σύστημα) απ' την κρίση;
Ακόμα, οι 135 που ψήφισαν ΔΑΠ, θεωρούν ότι το κόμμα που πέρισυ χάρισε 28 δισ. ευρώ στις τράπεζες θα έκανε τίποτα καλύτερο απ' αυτά που κάνει το ΠΑΣΟΚ σήμερα;
Για αυτό ψηφίστε ΕΑΑΚ, και αν δε σας κανει και κόπο, σταυρώστε και τον παπαγαλάκο που ειναι και στο ψηφοδέλτιο.
ΤΤΤΤΤΤΙΙΙΙΙΙ???? Ο ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΟΣ ΠΑΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ????????????
θα τρελαθώ, θα πηδηχτώ απ το παράθυρο!!!!
άντε, και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος με την ΑΝΤΑΡΣυΑ στη βουλή σου εύχομαι.
Υ.Γ.: προς καθε ανάπηρο που θα βαλθεί να απαντήσει σοβαρά και πολιτικά στα παραπάνω: ΑΠΛΑ ΚΡΑΖΩ ΤΟ ΜΑΔΗΜΕΝΟ ΠΤΗΝΟ. δε θα μπω στη διαδικασία να συζητήσω την πολιτκή επιλογή της μισής κάλπης με νοοτροπία αλα ΚΚΕ.
ΤΤΤΤΤΤΙΙΙΙΙΙ???? Ο ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΟΣ ΠΑΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ????????????
θα τρελαθώ, θα πηδηχτώ απ το παράθυρο!!!!
άντε, και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος με την ΑΝΤΑΡΣυΑ στη βουλή σου εύχομαι.
Υ.Γ.: προς καθε ανάπηρο που θα βαλθεί να απαντήσει σοβαρά και πολιτικά στα παραπάνω: ΑΠΛΑ ΚΡΑΖΩ ΤΟ ΜΑΔΗΜΕΝΟ ΠΤΗΝΟ. δε θα μπω στη διαδικασία να συζητήσω την πολιτκή επιλογή της μισής κάλπης με νοοτροπία αλα ΚΚΕ.
Δε φοβάμαι τίποτα...
Δεν ελπίζω σε τίποτα....
ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!
Δεν ελπίζω σε τίποτα....
ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!