Μαθηματική Ανάλυση II
Συντονιστές: φιάλη klein, Ryu, markelos, meleneemil
- Chris
- Forum Moderator

- Real Name: Χρήστος
- Facebook ID: 0
Re: Ανάλυση 2
Η ύλη απο το βιβλίο του Ρασσιά είναι η ίδια με πέρσι; Ας την ανεβάσει κάποιος φετινός εδώ..
και απο τα δύο βιβλία ειναι καλύτερα να διαβάσουμε,αν δεν έχουμε πολύ χρόνο, το αναλυση Ι β΄τόμος ή το αναλυση ΙΙ?
- Tsakalos
- Real Name: Κώστας
- Επικοινωνία:
Διαβασε παραγωγους και σειρες Taylor απο την αναλυση 2 και γενικευμενα ολοκληρωματα απο την αναλυση 1. Αν ξεκινησεις απο τωρα εχεις χρονο...
Τελευταία προτεραιότητα η σχολή μου!
και να θυμομόστε τον κύριο Dio...

eyxaristw poly Tsakalos!!!!
Εχω μια ερώτηση-παρατήρηση σχετικά με την ύλη της μαθηματικής ανάλυσης ΙΙ .Συγκεκριμένα σύμφωνα με τον νέο οδηγό σπουδών ,που είναι από το χειμερινό εξάμηνο σε ισχύ, το περιεχόμενο της μαθηματικής ανάλυσης ΙΙ έχει αλλάξει αφού σε αυτό έχει αφαιρεθεί το : Γενικευμένα Ολοκληρώματα: Ορισμοί γενικευμενων ολοκληρωμάτων α’, β’ είδους και μικτών, κριτήρια σύγκλισης, οι συναρτήσεις Γ και Β.Το παραπάνω κομμάτι έχει προστεθεί στο νέο περιεχόμενο της μαθηματικής ανάλυσης Ι.
Δηλαδή λογικά πρέπει απο φέτος να έχει αλλάξει η ύλη και να ειναι πλέον μόνο από το βιβλίο μαθηματική ανάλυση ΙΙ.Ξέρει κανείς που παρακολούθησε φέτος αν όντως αυτό συνέβη ή παραδώθηκε κανονικά η ύλη του παλιού προγράμματος σπουδων?
Δηλαδή λογικά πρέπει απο φέτος να έχει αλλάξει η ύλη και να ειναι πλέον μόνο από το βιβλίο μαθηματική ανάλυση ΙΙ.Ξέρει κανείς που παρακολούθησε φέτος αν όντως αυτό συνέβη ή παραδώθηκε κανονικά η ύλη του παλιού προγράμματος σπουδων?
- Chris
- Forum Moderator

- Real Name: Χρήστος
Βασικά όντως χρειαζόμαστε κάποιον πρωτοετή που να ξέρει την ύλη...
βασικά πρέπει να έχεις δίκιο γιατί στην εξέταση ανάλυση Ι 2010 έβαλε τέταρτο θέμα γενικευμένο ολοκλήρωμα.... Ας βοήθησει όποιος ξέρει την ύλη γιατί οι μέρες περνάνε...
- netrina
- Real Name: Φωτεινή
Βασικα παιδες ειναι πολυ απλο... η υλη ξεκινα απο τη συγκλιση ακολουθιων συναρτησεων στον Β΄ τομο της αναλυσης 1 μεχρι το τελος αυτου του βιβλιου, και απο το βιβλιο της αναλυσης 2 (τομος Α) ειναι ΟΛΟ το βιβλιο! Ναι, ειναι εκτος τα γενικευμενα ολοκληρωματα...
- Tsakalos
- Επικοινωνία:
Ηρθε η ωρα να σταματησετε να ζειτε μεσα στο σκοταδι και την αβεβαιοτητα! Ο Tsakalos σας εφτιαξε παλι! Εστειλα mail στον καθηγητη και αυτος μου εκανε την τιμη και μου απαντησε.... τα γενικευμενα ολοκληρωματα ειναι ΜΕΣΑ στη φετινη υλη!

μήπως έκανε τον κόπο να σου δώσει όλη την ύλη 'η ζητάω πολλά???
- Tsakalos
- Επικοινωνία:
Σιγα μην εδινε κ την υλη... ασε που δε του το ζητησα κιολας. Την περσινη υλη παντως μπορεις να τη βρεις σε προηγουμενο ποστ μου εδω...

Εγώ πάντως θα επιμείνω....υπάρχουν σημειώσεις?? (έστω κ από άλλες χρονιές)
Η ύλη από το βιβλίο είναι τεράααστια οπότε ένα διάβασμα από σημειώσεις θα βοηθούσε!
Αν μπορεί κάποιος....

Η ύλη από το βιβλίο είναι τεράααστια οπότε ένα διάβασμα από σημειώσεις θα βοηθούσε!
Αν μπορεί κάποιος....
- otinanai
- Real Name: χμ..αλεξανδρος
ας γραψει καποιος πρωτοετης την φετινη υλη...
It's only after we've lost everything that we are free to do anything
[imgr 500x180]http://img.buzznet.com/assets/imgx/2/1/ ... 035284.jpg[/imgr]
[imgr 500x180]http://img.buzznet.com/assets/imgx/2/1/ ... 035284.jpg[/imgr]
την ύλη κάποιος?????? έστω και σε τίτλους κεφαλαίων ...
- serenity08
- Real Name: gigi..!
θα post-αρω σε ενα 2-ωρο τους τιτλους που μας εδωσε ο ιδιος ο Ρασσιας πριν απο ενα μηνα περιπου..
Ας παίξουμε! Η γνώση είναι χαρά, δεν είναι επιστράτευση απ'τα σχολεία .
"Oι άνθρωποι παλεύουν και χάνουν τη μάχη, και το πράγμα για το οποίο πάλεψαν έρχεται παρά την ήττα τους..και όταν έρχεται προκύπτει οτι δεν ήταν αυτό που εννοούσαν..και άλλοι ανθρωποι πρέπει να παλέψουν για αυτό που εννοούσαν με ένα άλλο όνομα.."
"Oι άνθρωποι παλεύουν και χάνουν τη μάχη, και το πράγμα για το οποίο πάλεψαν έρχεται παρά την ήττα τους..και όταν έρχεται προκύπτει οτι δεν ήταν αυτό που εννοούσαν..και άλλοι ανθρωποι πρέπει να παλέψουν για αυτό που εννοούσαν με ένα άλλο όνομα.."