Καλησπέρα σε όποιους,
Κατ'αρχήν κατ'αρχάς, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω πως είμαι κατά της βίας απ'όπου κι αν αυτή προέρχεται, καθώς το νόμιμον εστί και ηθικόν. Εισαγωγικά, να αποσαφηνίσω τη θέση μου ως προς το σεμφικό και κατ'επέκταση σεμφετζιαρικό γίγνεσθαι και να πω με παρρησία πως διατηρώ επιφυλάξεις στο κατά πόσο αυτά άπτονται της πραγματικότητας. Ποιος θα δει την κομμένη γράνα; Και στη Μαλακάσα το ίδιο έγινε! Τέλος, χωρίς να αναπτύξω το κεντρικό άξονα της σκέψης μου (καλό) σε μια μορφή κυρίως θέματος, θα ήθελα, ως επίλογο και επιστέγασμα της ντεκαυλέ μεταμοντέρνας, με κονστρουβιστικά στοιχεία κατά το πλείστον, παραφιλολοπαπαραλογίας μου, να κάνω άλλη μια εμφωλευμένη πρόταση, όπως αυτή, ακόμα κι αυτή, κι αυτή, και τέλος-τέλος να αναδείξω την ομίχλη της μαγείας που περιβάλλει η εκταφή θεμάτων που άνοιξαν παλιά, πολύ παλιά (προ Φίλη εποχή) και πώς αυτή η εκταφή αποτελεί τη γεννήτρια προβληματισμών περί της ελαστικότητας του χρόνου μέσα στην ηλεκτρονική ακαμψία του χώρου, εδώ του σέμφε τελεία γρου. Τέλοςx3, αν είναι δυναμόν, θα ήθελα να πω ένα γεια στο Σπύρο, το Βαγγέλη, το Γιάννη, αν με διαβάζουν. Γεια σας παιδιά!
Υ.Γ.: Ζήσε τη στιγμή.
Εκταφή θεμάτων
Συντονιστής: AlexandraDC
-
o_apolytos
- Real Name: Πραγματικό Όνομα
- pao132003
- Real Name: Γιάννης
- Επικοινωνία:
Re: Εκταφή θεμάτων
O Φίλης ποιος είναι;
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
- Wizard
- Forum Administrator

- Real Name: Μάνος Ικάριος
- Facebook ID: Manos.Ikarios
Ο μπλε....
Έφτασε η εξεταστική ε;
Έφτασε η εξεταστική ε;
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
-
o_apolytos
- Real Name: Πραγματικό Όνομα
έφτασε η εξεταστική και είναι Η Φίλη της Ιστορίας των Μαθηματικών