Ηλεκτρομαγνητισμός ΙΙ
Συντονιστές: Ryu, markelos, meleneemil, Nasia!
Re: Ηλεκτρομαγνητισμός ΙΙ
ego pou parakolouthousa tetoies askiseis dn eida pote! malista eihe pei oti tha evaze san aytes p ehei stis simioseis tou :s
- lunatic
- Real Name: Zoro
- Facebook ID: 0
Οσο υπαρχουν φοιτητες που παρακαλανε να περασουν με 5 και αντιγραφουν θα εχουμε τετοια φαινομενα.....
Σε καμια περιπτωση δεν συμφωνω με αυτο που εγινε αλλα κατι πρεπει να κανουν κ οι καθηγητες γι αυτη τη σαπια κατασταση...
Ε ο Κεχαγιας επελεξε να βαλει παλουκια....
Παντως θα κανω μια ερωτηση κ ας την απαντηση ο καθενας για τον εαυτο του.Ας πουμε οτι ησουν καθηγητής στη ΣΕΜΦΕ....Ξερεις ότι γίνεται της πουτ@νας απο το σκονακι κ την αντιγραφη σε κάθε μαθημα....
Θα έβαζες εύκολα θέματα...?
Η δική μου απάντηση είναι όχι φυσικά...Δυστυχως ετσι θα αδικουσα και αυτους που προσπαθουν μονοι τους αλλα οταν η πλειοψηφία κάνει σκονάκι και αντιγράφει αν εβαζα κ ευκολα θεματα θα επαιρναν ολοι 10.....
Θα τελειωναμε ολοι τη σχολη με 10 κ θα χαιρομασταν σαν καλοι μλκες που ειμαστε....!
Αντιθέτως αν ηξερα οτι μεσα στο αμφιθεατρο δεν θα γίνει ούτε ένα σκονάκι δεν θα ειχα κανενα προβλημα να βαλω πολυ πιο ευκολα θεματα....
Σε οσους κρατανε ακόμα την αξιοπρέπειά τους....
ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ Ή ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΚΟΝΑΚΙ ΜΗΝ ΝΤΡΑΠΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΤΕ....ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ....
Σε καμια περιπτωση δεν συμφωνω με αυτο που εγινε αλλα κατι πρεπει να κανουν κ οι καθηγητες γι αυτη τη σαπια κατασταση...
Ε ο Κεχαγιας επελεξε να βαλει παλουκια....
Παντως θα κανω μια ερωτηση κ ας την απαντηση ο καθενας για τον εαυτο του.Ας πουμε οτι ησουν καθηγητής στη ΣΕΜΦΕ....Ξερεις ότι γίνεται της πουτ@νας απο το σκονακι κ την αντιγραφη σε κάθε μαθημα....
Θα έβαζες εύκολα θέματα...?
Η δική μου απάντηση είναι όχι φυσικά...Δυστυχως ετσι θα αδικουσα και αυτους που προσπαθουν μονοι τους αλλα οταν η πλειοψηφία κάνει σκονάκι και αντιγράφει αν εβαζα κ ευκολα θεματα θα επαιρναν ολοι 10.....
Θα τελειωναμε ολοι τη σχολη με 10 κ θα χαιρομασταν σαν καλοι μλκες που ειμαστε....!
Αντιθέτως αν ηξερα οτι μεσα στο αμφιθεατρο δεν θα γίνει ούτε ένα σκονάκι δεν θα ειχα κανενα προβλημα να βαλω πολυ πιο ευκολα θεματα....
Σε οσους κρατανε ακόμα την αξιοπρέπειά τους....
ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ Ή ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΚΟΝΑΚΙ ΜΗΝ ΝΤΡΑΠΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΤΕ....ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ....
When do you think people die?
When they are shot through the heart by the bullet of a pistol? No
When they are ravaged by an incurable disease? No
When they drink a soup made from a poisonous mushroom? No
It's when... they are forgotten...
- chelsea13
- Real Name: Alex
Συμφωνώ με αυτά που λες αλλά κανένας Κεχαγιάς δεν έχει το δικαίωμα εμένα που έχω διαβάσει 2 μήνες να με στέλνει να πάρω πτυχίο τον Σεπτέμβρη με το έτσι θέλω!!!!!!!
- lunatic
- Real Name: Zoro
Ωπα ίσως γινει παρανοηση...
Στο ποστ μου γραφω οτι θεωρω λογικο να βαζουν πολυ δυσκολα οι καθηγητες εφοσον γνωρίζουν την κατάσταση...
Αλλά ίσως ο Κεχαγιάς το παράκανε......
Στο ποστ μου γραφω οτι θεωρω λογικο να βαζουν πολυ δυσκολα οι καθηγητες εφοσον γνωρίζουν την κατάσταση...
Αλλά ίσως ο Κεχαγιάς το παράκανε......
When do you think people die?
-
bozo
- Real Name: georgia
Δεν θα διαφωνήσω με αυτό που λες άλλα η λύση που διάλέξε ο κ. Κεχαγιάς είναι κατα την γνώμη μου η λιγότερη αποτελεσματική.
Αν θέλεις να μην υπάρχουν αντιγραφές, σκονάκια κτλ. πρέπει να επιτηρείς σωστά. Είναι δικιά σου (του κάθε καθηγητή) ευθύνη να προστατέψει κάθε φοιτητή από την παγίδα της αντιγραφής. Η αντιγραφή δεν υπάρχει, όταν δεν το επιτρέπει ο Διδάσκων. Μπορώ να σκεφτώ πάρα πολλούς... Παράδειγμα, χθες έδωσα μαθηματική ανάλυση 1, στο αμφιθέατρο δεν επιτρεπόταν να αναπνεύσεις, δεν υπήρχε ο όρος σκονάκι και αντιγραφή.
Όσο αφορά τα θέματα όντος ήταν δύσκολα, κατά την γνώμη μου πάντα. Άλλα σε καμία περίπτωση δεν θα έβαζα εύκολα θέματα. Εννοώ ότι δεν θα μπορούσε να πάρει 10 αυτός που δεν έχει διαβάσει, άλλα και αυτός που διάβασε να τα έχει καταλάβει, για να πάρει 10. Το θέμα είναι ότι το μάθημα πρέπει να γίνεται στο ίδιο βαθμό επιπέδου που είναι και η εξέταση. Δεν γίνεται να κάνω απλά πράγματα μέσα στο μάθημα, δηλαδή, απλή θεωρεία και βατές ασκήσεις και στην εξέταση να ζητάω οι φοιτητές να λύσουν ασκήσεις μεγαλύτερου βαθμού δυσκολίας.
Τέλος, δεν πιστεύω ότι αν δεις κάποιον που αντιγράφει και το πεις, ότι θα ξανακάνει το ίδιο λάθος. Αυτό είναι ευθύνη του καθενός και με αυτόν τον τρόπο δεν τον βοηθάς στο να διαπιστώσει αυτή του την ευθύνη....
Αν θέλεις να μην υπάρχουν αντιγραφές, σκονάκια κτλ. πρέπει να επιτηρείς σωστά. Είναι δικιά σου (του κάθε καθηγητή) ευθύνη να προστατέψει κάθε φοιτητή από την παγίδα της αντιγραφής. Η αντιγραφή δεν υπάρχει, όταν δεν το επιτρέπει ο Διδάσκων. Μπορώ να σκεφτώ πάρα πολλούς... Παράδειγμα, χθες έδωσα μαθηματική ανάλυση 1, στο αμφιθέατρο δεν επιτρεπόταν να αναπνεύσεις, δεν υπήρχε ο όρος σκονάκι και αντιγραφή.
Όσο αφορά τα θέματα όντος ήταν δύσκολα, κατά την γνώμη μου πάντα. Άλλα σε καμία περίπτωση δεν θα έβαζα εύκολα θέματα. Εννοώ ότι δεν θα μπορούσε να πάρει 10 αυτός που δεν έχει διαβάσει, άλλα και αυτός που διάβασε να τα έχει καταλάβει, για να πάρει 10. Το θέμα είναι ότι το μάθημα πρέπει να γίνεται στο ίδιο βαθμό επιπέδου που είναι και η εξέταση. Δεν γίνεται να κάνω απλά πράγματα μέσα στο μάθημα, δηλαδή, απλή θεωρεία και βατές ασκήσεις και στην εξέταση να ζητάω οι φοιτητές να λύσουν ασκήσεις μεγαλύτερου βαθμού δυσκολίας.
Τέλος, δεν πιστεύω ότι αν δεις κάποιον που αντιγράφει και το πεις, ότι θα ξανακάνει το ίδιο λάθος. Αυτό είναι ευθύνη του καθενός και με αυτόν τον τρόπο δεν τον βοηθάς στο να διαπιστώσει αυτή του την ευθύνη....
- chelsea13
Στο θέμα 2 του 2009 όπως και σε άλλα παρόμοια θέματα που έχει βάλει μπορεί να μου πει κάποιος πως βρίσκουμε την πόλωση στην σφαίρα? 
Δεν ξερω αν ειναι σωστο, αλλα μου φαινεται λογικο:chelsea13 έγραψε:Στο θέμα 2 του 2009 όπως και σε άλλα παρόμοια θέματα που έχει βάλει μπορεί να μου πει κάποιος πως βρίσκουμε την πόλωση στην σφαίρα?
Γνωριζουμε οτι η σφαιρα εχει επιφανειακη πυκνοτητα σ(θ) λογω του διηλεκτρικου ε. Εφ' οσον
υπολογιζουμε την πολωση.
- chelsea13
Όχι δεν είναι γιατί αυτή η σχέση ισχύει για την δέσμια επιφανειακή πυκνότητα, την οποία και μας ζητάει αφού βρούμε την πόλωση.
D=εE+P omws to D einai miden giati den exoume fortia sto eswteriko ara telika P=-eΕ
- timos_m
- Real Name: ΤΜ
Κι εγώ αυτό θα έκανα, Argi. Παρ' όλ' αυτά, αυτό που δίνει στη σχ. 4.14 το βιβλίο, γιατί είναι διαφορετικό; Έχει κανείς καμιά ιδέα;
tha dwsoume simera?i anabaletai logo thanatou mpartzwka?
- chelsea13
Από την γραμματεία μου είπαν ότι θα δώσουμε κανονικά.
- el_greco
- Real Name: Νίκος Βέργος
- Επικοινωνία:
Για όποιον ενδιαφέρεται, ένα ωραίο paper σχετικά με τη φύση του διανυσματικού δυναμικού:
- Συνημμένα
-
- 0143-0807_31_4_017.pdf
- (176.74 KiB) Μεταφορτώθηκε 144 φορές
-
Mpikifrinos
- Real Name: Mpikifrinos
Παιδιά, ξέρει κανεις αν έχει βγάλει τπτ αποτελεσματα για τη χαριστική που έγινε?
- sweet-fairy
- Real Name: Νούσια Ανέτα
Είχα περάσει πριν καμιά βδομάδα από το γραφείο του και μου είπε τέλη Ιουνίου θα τα βγάλει...Σήμερα που ξαναπήγα,δεν ήταν καν εκεί..