[Γ.Σ. 06/03] Και τώρα τι;
- el_greco
- Real Name: Νίκος Βέργος
- Επικοινωνία:
[Γ.Σ. 06/03] Και τώρα τι;
Σε αυτό το topic συζητάμε για τη νέα Γενική Συνέλευση του Φοιτητικού Συλλόγου που θα κρίνει τη συνέχιση ή μη των κινητοποιήσεων...
Και το θέμα είναι ότι δε θα χαθεί το εξάμηνο γιατί αυτό είναι κατακτηση των φοιτητών.3μηνες να μην κανουν μάθημα και να θέλουν να δίνουν μία διπλή σαν να μην έγινε τίποτα.Τα ίδια με πέρσι θα γίνουν.Οποτε για οποιον έχει κανονίσει διακοπες για καλοκαίρι, καλυτερα να τις κάνει αυτή το βδομάδα γιατί το καλοκαίρι.... 
Εγώ είμαι σίγουρος ότι πίσω από όλα κρύβονται οι εταιρίες που πουλάνε αυτά τα λεγόμενα Energy Drinks άλλα και άλλα προιόντα με καφεϊνη για να ανεβάσουν τις πωλήσεις τους κατα τη διάρκεια των παρατεταμένων εξαταστικών.
Πάντως δε ξέρω άμα θα αντέξω πάλι διπλή ή τριπλή εξεταστική με 3-4 μαθήματα τη μέρα...
Τέλοσπάντων και εγώ για κατάληψη το κόβω σήμερα.
Πάντως δε ξέρω άμα θα αντέξω πάλι διπλή ή τριπλή εξεταστική με 3-4 μαθήματα τη μέρα...
Τέλοσπάντων και εγώ για κατάληψη το κόβω σήμερα.
- The Godfather
- Βραχνός Προφήτης
- Επικοινωνία:
Ολα τα λεφτα ηταν το 'πλαισιο' της ΔΑΠ, που ενω ολη την εβδομαδα ξεσπαθωναν στο σαιτ τους οτι δεν ξεπουλανε τις ιδεες τους, τελικα κατεβασαν πλαισιο 'ανοιχτης σχολης' (λες κ η πασπ ή η εδρα θελαν κλειστη σχολη) επιμενοντας στην ψηφοφορια να γραφτει ετσι, χωρις το δαπ διπλα!
Δηλαδη ειτε κοροιδευουμε τον κοσμο βαζοντας ταμπελα 'ανοιχτη σχολη' κ κατω απο αυτη περναμε κ τις προτασεις μας, ειτε δεν βαζουμε προτασεις οποτε κοροιδευαμε ολη την εβδομαδα απο το σαιτ βγαζοντας πυρινους λογους για το οτι δεν ξεπουλιωνται οι ιδεες μας!
Δηλαδη ειτε κοροιδευουμε τον κοσμο βαζοντας ταμπελα 'ανοιχτη σχολη' κ κατω απο αυτη περναμε κ τις προτασεις μας, ειτε δεν βαζουμε προτασεις οποτε κοροιδευαμε ολη την εβδομαδα απο το σαιτ βγαζοντας πυρινους λογους για το οτι δεν ξεπουλιωνται οι ιδεες μας!
Συνταξη στα 18, στρατευση στα 100!
- drcypher
- Portal Administrator

- Real Name: Κώτσος Φίλ
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΔΑΠ τα αποτελέσματα ήταν:
ΠΚΣ (ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ) 84
ΑΡΣΥ-ΕΑΑΚ 83
ΔΑΠ (ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΧΟΛΗ) 62
ΕΔΡΑ 12
ΠΑΣΠ 5
ΛΕΥΚΑ 5
Όπως φαίνεται προκειμένου να υπάρξει δεύτερη ψηφοφορία (ούτε καν να ανοίξει η σχολή) έπρεπε να ψηφίσουν κοινό πλαίσιο οι ΔΑΠ, ΠΑΣΠ, ΕΔΡΑ και να συμβάλλουν και όσοι ψήφισαν λευκό (62+5+12+5=84). Υποθέτω, βέβαια, πως στη δεύτερη ψηφοφορία όλο και κάποιος ΕΑΑΚίτης θα ψήφιζε τους διασπαστές προκειμένου να συνεχιστεί ο Αγών, οπότε πάλι στα ίδια είμαστε.
Την μεγάλη έκπληξη όπως φαίνεται έκανε η ΠΑΣΠ... υπερδιπλασίασε την δύναμή της από την προηγούμενη Γ.Σ. (αν θυμάμαι είχε 2) και πενταπλασίασε από την προ-προηγούμενη (που είχε πάρει μία). Αυτοί όπως πάνε σε ένα μήνα θα πάρουν τις Εθνικές Εκλογές. Να'χε τέτοια δυναμική και το μητρικό τους ΠΑΣΟΚ...
Για τα αποτελέσματα ας επιβεβαιώσει κάποιος. Πήρα πάλι το ρίσκο μου, ελπίζω να μην την ξαναπατήσω μ' αυτήν την παραπληροφόρηση
ΠΚΣ (ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ) 84
ΑΡΣΥ-ΕΑΑΚ 83
ΔΑΠ (ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΧΟΛΗ) 62
ΕΔΡΑ 12
ΠΑΣΠ 5
ΛΕΥΚΑ 5
Όπως φαίνεται προκειμένου να υπάρξει δεύτερη ψηφοφορία (ούτε καν να ανοίξει η σχολή) έπρεπε να ψηφίσουν κοινό πλαίσιο οι ΔΑΠ, ΠΑΣΠ, ΕΔΡΑ και να συμβάλλουν και όσοι ψήφισαν λευκό (62+5+12+5=84). Υποθέτω, βέβαια, πως στη δεύτερη ψηφοφορία όλο και κάποιος ΕΑΑΚίτης θα ψήφιζε τους διασπαστές προκειμένου να συνεχιστεί ο Αγών, οπότε πάλι στα ίδια είμαστε.
Την μεγάλη έκπληξη όπως φαίνεται έκανε η ΠΑΣΠ... υπερδιπλασίασε την δύναμή της από την προηγούμενη Γ.Σ. (αν θυμάμαι είχε 2) και πενταπλασίασε από την προ-προηγούμενη (που είχε πάρει μία). Αυτοί όπως πάνε σε ένα μήνα θα πάρουν τις Εθνικές Εκλογές. Να'χε τέτοια δυναμική και το μητρικό τους ΠΑΣΟΚ...
Για τα αποτελέσματα ας επιβεβαιώσει κάποιος. Πήρα πάλι το ρίσκο μου, ελπίζω να μην την ξαναπατήσω μ' αυτήν την παραπληροφόρηση
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
- Hengeo
- Real Name: Γιώργος
- Facebook ID: 0
Άντε με το καλό την άλλη Τρίτη να γίνει διψήφιο το σερί εβδομάδων κατάληψης :P
Πέρα από την πλάκα όμως πραγματικά έχω μεγάλη περιέργεια πως θα μαζευτούν τα ασυμμάζευτα όταν και άμα ανοίξει η σχολή. Με έναν πρόχειρο υπολογισμό για να γίνουν αξιοπρεπείς αναπληρώσεις και μία σωστή εξεταστική φτάνουμε περίπου στις ημερομηνίες που τελειώνει υπό κανονικές συνθήκες η θερινή εξεταστική!
Πέρα από την πλάκα όμως πραγματικά έχω μεγάλη περιέργεια πως θα μαζευτούν τα ασυμμάζευτα όταν και άμα ανοίξει η σχολή. Με έναν πρόχειρο υπολογισμό για να γίνουν αξιοπρεπείς αναπληρώσεις και μία σωστή εξεταστική φτάνουμε περίπου στις ημερομηνίες που τελειώνει υπό κανονικές συνθήκες η θερινή εξεταστική!
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
- drcypher
- Portal Administrator

- Real Name: Κώτσος Φίλ
Έλα, δε θέλω ηττοπάθεια... αφού ξέρεις πως έχει η διαδικασία σε αυτές τις περιπτώσεις: Πρώτα προσπαθούμε να κάνουμε zip το εξάμηνο, δηλ. να το συμπιέσουμε χωρίς απώλειες. Έτσι από τις 13 συνολικά απαιτούμενες θα πάμε στις 11. Αν δούμε ότι δε μας βγαίνει θα αρχίσουμε τις απωλεστικές μεθόδους, mpeg, κτλ. μέχρι τις 7-9. Επειδή και πάλι δε θα βγαίνει θα κάνουμε ένα zip και στην εξεταστική, θα αδειάσουμε το vacation bin και θα υποχρεώσουμε το κυλικείο μαζί με τον καφέ να διανέμει σε φιλική τιμή speedάκια και αμφεταμίνες.
Υπάρχει φυσικά και το ενδεχόμενο κάποιος "αρμόδιος" να ψηφίσει ότι το εξάμηνο έμεινε ανέπαφο από όλη αυτή τη διαδικασία και να "συνεχίσουμε" με τα μαθήματα του εαρινού εξαμήνου προσποιούμενοι πως δεν έγινε τίποτα. Όπως ακριβώς θα κάνει σε μια εβδομάδα η Κυβέρνηση με τον Νόμο-Πλαίσιο
Το μόνο σίγουρο είναι πως οι φετινές Φοιτητικές "Εκλογές" θα έχουν πολλή πλάκα. Αφού πλέον σκέφτομαι να κατέβω (έστω κατ' ευθείαν στην καταμέτρηση). Η ειρωνία να βλέπεις τους 300, που "σκίζονται" για ανοιχτή σχολή αλλά δεν κατεβαίνουν να ψηφίσουν στη Γ.Σ., να βγάζουν τη ΔΑΠ πρώτη δύναμη σαν ένδειξη καθυστερημένης φροντίδας για τη Σχολή (λες και η Σχολή δεν θα ξανακλείσει αν βγει η ΔΑΠ πρώτη, δεδομένου ότι αυτή και ο "πολιτικά συνειδητοποιημένος" κόσμος της απαξιούν πλήρως για τις Γενικές Συνελεύσεις), καθώς και διάφορα άλλα "ψιλά", που δεν ενδιαφέρει κανέναν να αναπτύξω εδώ, αξίζουν

Υπάρχει φυσικά και το ενδεχόμενο κάποιος "αρμόδιος" να ψηφίσει ότι το εξάμηνο έμεινε ανέπαφο από όλη αυτή τη διαδικασία και να "συνεχίσουμε" με τα μαθήματα του εαρινού εξαμήνου προσποιούμενοι πως δεν έγινε τίποτα. Όπως ακριβώς θα κάνει σε μια εβδομάδα η Κυβέρνηση με τον Νόμο-Πλαίσιο
Το μόνο σίγουρο είναι πως οι φετινές Φοιτητικές "Εκλογές" θα έχουν πολλή πλάκα. Αφού πλέον σκέφτομαι να κατέβω (έστω κατ' ευθείαν στην καταμέτρηση). Η ειρωνία να βλέπεις τους 300, που "σκίζονται" για ανοιχτή σχολή αλλά δεν κατεβαίνουν να ψηφίσουν στη Γ.Σ., να βγάζουν τη ΔΑΠ πρώτη δύναμη σαν ένδειξη καθυστερημένης φροντίδας για τη Σχολή (λες και η Σχολή δεν θα ξανακλείσει αν βγει η ΔΑΠ πρώτη, δεδομένου ότι αυτή και ο "πολιτικά συνειδητοποιημένος" κόσμος της απαξιούν πλήρως για τις Γενικές Συνελεύσεις), καθώς και διάφορα άλλα "ψιλά", που δεν ενδιαφέρει κανέναν να αναπτύξω εδώ, αξίζουν
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
-
O_Xamenos
- Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
- Facebook ID: 682417817
- Επικοινωνία:
τι αλλο πρεπει να κανει η δαπ για να κερδισει συνελευση???
ποσοι ανεξαρτητοι δαπιτες πρεπει να κατεβουν ακομα???
ακομα ο "φασισμος" του φοιτιτικου συλλογου???
υπερδιπλασιοι απο αυτους που ηθελαν ανοιχτη σχολη ειναι οι μειοψηφουντες καταληψιες...
ποσοι ανεξαρτητοι δαπιτες πρεπει να κατεβουν ακομα???
ακομα ο "φασισμος" του φοιτιτικου συλλογου???
υπερδιπλασιοι απο αυτους που ηθελαν ανοιχτη σχολη ειναι οι μειοψηφουντες καταληψιες...

Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
ο χαμένος τα παίρνει όλα
-
O_Xamenos
- Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
- Facebook ID: 682417817
- Επικοινωνία:
με την προυποθεση οτι τουλαχιστον 5 απο τους 5 "λευκους" ηταν αντικαταληψιες!!!

Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
ο χαμένος τα παίρνει όλα
ο χαμένος τα παίρνει όλα