Κατατακτήριες εξετάσεις
Κατατακτήριες εξετάσεις
tha ithela na rotiso an kapoios xerei ti paizei me tis katataktiries se alles sxoles kai to kata poso einai efikto apo ti stigmi pou pernoun mono 2.iparxei kapoios apofoitos o opoios na sinexizei tis spoudes tou as poume px stous mixanologous i kapou allou?
moved by drcypher
moved by drcypher
Ψαχνόμουν κ εγώ να δώσω τώρα που είμαι 3ο έτος κατατακτήριες για ηλεκτρολογος ,γιατί μου είχαν πει ότι γίνεται.Πήγα όμως στο Υπουργείο Παιδείας πριν 2 μέρες και μου είπαν ότι αυτό γίνεται μόνο όταν κάποιος αποφοιτήσει απο μια σχολή.Δίνεις 3 μαθήματα , αλλα σε εκτεταμένη ύλη. Αλλά αν και τα μαθήματα είναι λίγα έχω ακούσει οτι παίρνουν μονο 3 ατομα για αυτό πρέπει να έχεις τρελους βαθμους. Αλλά κ να περάσεις σε βαζουν στο 2 ο έτος οποτε καλύτερα πανελλήνιες
Ξερει καποιος λεπτομέρειες???
Ξερει καποιος λεπτομέρειες???
- Wizard
- Forum Administrator

- Real Name: Μάνος Ικάριος
- Facebook ID: Manos.Ikarios
Τι λεπτομέριες εννοείς? 
Κι εγώ αυτά ήξερα (εκτός από το πλήθος των φοιτητών που δέχονται).
Και πράγματι, από τη στιγμή που μπαίνεις δεύτερο έτος, αν παίρνουν μόνο τόσα λίγα άτομα είναι προτιμότερο να δώσεις ξανά πανελλήνιες, ειδικά τώρα που το σύστημα έχει γίνει πάλι δέσμες
Κι εγώ αυτά ήξερα (εκτός από το πλήθος των φοιτητών που δέχονται).
Και πράγματι, από τη στιγμή που μπαίνεις δεύτερο έτος, αν παίρνουν μόνο τόσα λίγα άτομα είναι προτιμότερο να δώσεις ξανά πανελλήνιες, ειδικά τώρα που το σύστημα έχει γίνει πάλι δέσμες
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
Εννοώ αν μπορείς να δώσεις από το τρίτο έτος από ότι είχα ακούσει. Γιατί συγγνώμη που θα σας στενοχωρήσω συναδελφους, αλλα η ΣΕΜΦΕ επαγγελματικά είναι για τα μπάζα. Κ θα επεκταθώ πανω σε αυτό.
Πριν δυο μερες πήγα στο ΤΕΕ. Ρώτησα για τα επαγγελματικά της σχολής. Τυυς λεω θέλω να ασχοληθώ με τηλεπικοινωνίες. Ε λοιπον αν κανω λεει κ μεταπτυχιακο κ διδακτορικό σε αυτόν τον τομέα κ παλι δεν θα μπορώ να βάλω υπογραφή σε τίποτα ούτε να σετάρω ενα απλό δικτυάκι σύμφωνα με το νόμο.Πρεπει πρώτα να υπογράψει ΗΜΜΥτης . ΧΑΧΑ.Καλο ε???
Πριν δυο μερες πήγα στο ΤΕΕ. Ρώτησα για τα επαγγελματικά της σχολής. Τυυς λεω θέλω να ασχοληθώ με τηλεπικοινωνίες. Ε λοιπον αν κανω λεει κ μεταπτυχιακο κ διδακτορικό σε αυτόν τον τομέα κ παλι δεν θα μπορώ να βάλω υπογραφή σε τίποτα ούτε να σετάρω ενα απλό δικτυάκι σύμφωνα με το νόμο.Πρεπει πρώτα να υπογράψει ΗΜΜΥτης . ΧΑΧΑ.Καλο ε???
-
O_Xamenos
- Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
- Facebook ID: 682417817
- Επικοινωνία:
λαπλας.... εντοπισα το "προβλημα" σου... εισαι παθολογικα γκρινιαρης ρε αδερφε...

Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
ο χαμένος τα παίρνει όλα
- antony07
- Forum Moderator

- Real Name: Αντώνης
- Facebook ID: 0
- Επικοινωνία:
Τι να ρωτήσει?? Εσύ μπήκες σε σχολή εφαρμοσμένων μαθηματικών και θες να σετάρεις δίκτυα κλπ? Τι σχέση έχουν τα αντικείμενα? Οι τεχνικές σπουδές,συνήθως, γίνονται σε τεχνικά ιδρύματα...
"Ωραία παιδιά κατάχαμα κυλάει
το πιο ωραίο ρόδο απ' το στεφάνι σας
αδράξτε κάθε τι που προσπερνάει
μα αν σε βιτρίνα εμπρός βρεθεί η χάρη σας
ή σε γκισέ, φυλάξτε το τομάρι σας
θυμάστε, Colin de Cayeux τον λέγανε
το άσυλο εμπιστεύτηκε ναι σαν κι εσάς,
σημάδεψε ο μπάτσος και τον ξέκανε"
το πιο ωραίο ρόδο απ' το στεφάνι σας
αδράξτε κάθε τι που προσπερνάει
μα αν σε βιτρίνα εμπρός βρεθεί η χάρη σας
ή σε γκισέ, φυλάξτε το τομάρι σας
θυμάστε, Colin de Cayeux τον λέγανε
το άσυλο εμπιστεύτηκε ναι σαν κι εσάς,
σημάδεψε ο μπάτσος και τον ξέκανε"
-
O_Xamenos
- Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
- Facebook ID: 682417817
- Επικοινωνία:
τοτε λαπλας μην πας στους ηλεκτρολογους... ειναι φρουριο των εαακ= φρουριο καταληψεων....
παντως παραδεξου πως εισαι γκρινιαρης...
παντως παραδεξου πως εισαι γκρινιαρης...

Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
ο χαμένος τα παίρνει όλα
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Να ρωτήσω κατι.Το θέμα είναι κατακτήριες εξετάσεις και έχουμε ξεφύγει λιγο.Ενας φίλος μου, μού είπε ότι τελειώνοντας μια Πολυτεχνική σχολή π.χ. ΣΕΜΦΕ, αν με κάποιο μαγικό τρόπο μπεις μετα σε μια άλλη π.χ. Τοπογράφος σε βάζουν στο 3ο έτος.Αυτός ξαναδίνει πανελλήνιες και χρωστάει 5 μαθήματα .Ξέρει κανένας κατι πάνω σε αυτό??
- theos
- Real Name: Αριστοτέλης-Εμμανουήλ Θάνος-Φίλης (Μάνος) ge04017
Εγώ γενικά ξέρω ότι όταν μπαίνεις σε μια σχολή και έχεις απόδειξη ότι γνωρίζεις κάποιο μάθημα τότε δεν χρειάζεται να το περάσεις. Τι θέλω να πω με αυτό? Ένας φίλος μου ήταν στους ηλεκτρολόγους της Ξάνθης και είχε περάσει τις αναλύσεις στο πρώτο έτος. Με το 10% πέρασε την επόμενη χρονιά σε μια σχολή στο ΕΜΠ (όχι στους ηλεκτρολόγους). Οι αναλύσεις θεωρήθηκαν περασμένες αφού πήγε στη γραμματεία αναλυτική βαθμολογία και η ύλη της ανάλυσης στην Ξάνθη ήταν παραπλήσια με την ύλη στην καινούργια σχολή.
Ένα άλλο παιδί ήταν στα εφαρμοσμένα στην Κρήτη και επειδή είχε περάσει τη αναλυτική γεωμετρία εκεί, όταν ήρθε ΣΕΜΦΕ θεωρήθηκε περασμένη...
Ένα άλλο παιδί ήταν στα εφαρμοσμένα στην Κρήτη και επειδή είχε περάσει τη αναλυτική γεωμετρία εκεί, όταν ήρθε ΣΕΜΦΕ θεωρήθηκε περασμένη...
Λογική είναι η τέχνη να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση!!!
- pao132003
- Real Name: Γιάννης
- Επικοινωνία:
αν είσαι απόφοιτος πολυτεχνικής σχολής και μπεις σε άλλη πολυτεχνική σχολή με κατατακτήριες (για πανελλήνιες δεν ξέρω) μπαίνεις στο 3ο έτος
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
-Άγνωστου
Συνάδελφε, κάτι τέτοιο είχα ακούσει πως ισχύει. Κάποιος άλλος συνάδελφος μου είχε πει πως δεν είναι τόση απλή η διαδικασία αυτή.pao132003 έγραψε:αν είσαι απόφοιτος πολυτεχνικής σχολής και μπεις σε άλλη πολυτεχνική σχολή με κατατακτήριες (για πανελλήνιες δεν ξέρω) μπαίνεις στο 3ο έτος
Μήπως μπορείς να δώσεις περισσότερες πληροφορίες?
Κακίας απέχου.
- skywalker
- Real Name: skywalker
- Facebook ID: 0
- Επικοινωνία:
otan telioseis mia sxoli tou emp sygkekrimena pou xero mporeis na doseis katatakthries kai na mpeis se opoiadipote sxoli tou emp.To thema einai oti arketos kosmos dinei kai den einai eykolo na perasei kapoios.Kai analoga me tin sxoli pou eisai mpaineis kai sto analogo etos.Px enas filos mou apo tei ergon ypodomis thelei na dosei afou teliosei ti sxoli gia emp politikon mixanikon.An kataferei na perasei tha mpei sto 2etos.Gia tis sxoles tou polytexneio mpaineis sto 3 etos giati exoume koina mathimata.Ta mathimata pou dineis stis katataktiries einai ta mathimata tis sxolis pou thes na mpeis kai den exeis parakolouthisei.Bariemai na epektatho poly tora alla pano kato ayta einai
Θελω να φυγουν τα κομματα Εδω και Τωρα απο το ΕΜΠ...

- pao132003
- Real Name: Γιάννης
- Επικοινωνία:
Ίσως βοηθήσει αυτό -για να πάρουν μια ιδέα όσοι ενδιαφέρονται
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pao132003 την Σάβ Απρ 14, 2007 12:26 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-Άγνωστου
-Άγνωστου