από τις 28 Δεκεμβρίου έχω ζητήσει το zisto στην tellas (4 Μbps και απεριόριστες κλήσεις σε σταθερά με 47 ευρώ) και ακόμα να ενεργοποιηθεί
σε μία περιοχή (κέντρο χαλανδρίου) που υποτίθεται ότι ήταν οκ από ότι μου έλεγαν...
σκέφτομαι να κόψω την αίτηση και να πάω στη forthnet (τα ίδια με 40 ευρώ και από ότι μου λένε υπάρχουν διαθέσιμες πόρτες εδώ)
η tellas λέει ότι ο ΟΤΕ δεν δίνει πόρτες και ο ΟΤΕ ότι η tellas δεν πληρώνει πόρτες. Προς το παρόν έχω κάνει καταγγελία και για τις δύο εταιρίες στην ΕΕΤΤ (http://www.eett.gr, [email protected]- Εθνική Eπιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομίων). Μου έδωσαν αριθμό πρωτοκόλλου και σύντομα θα μιλήσω με αρμόδιο.
με τις άλλες εταιρίες τι γίνεται;
Γράψτε τπτ σχετικό μιας και είστε και πολλοί εδώ μέσα ψαγμένοι με αυτά
τι γίνεται με τις εταιρίες σταθερής τηλεφωνίας και dsl?
Συντονιστές: kostas213, markelos
-
O_Xamenos
- Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
- Facebook ID: 682417817
- Επικοινωνία:
να πω για ακομη φορα αφοβα τον πονο μου!
η γραμμη τηλεφωνου μου ειναι σε PCM (γνωστο και ως φερεσυχνο) και οχι μονο δεν μπορω να συνδεθω με ΟΛΟΚΛΗΡΗ 56αρα συνδεση (συγκεκριμενα συνδεομαι με 12) δεν μπορω να εχω και καμια ψηφιακη διευκοληνση (αναγνωριση κλησεων) και παραλληλα ακουω ραδιοφωνο (τοθλαχιστον οσο ειχα τηλεφωνο με καλωδιο) απο το ακουστικο μου!!!
και πληρωνω κανονικο παγιο για ολα αυτα στον πΟΤΕ
υγ. εχω κανω αιτηση ωστε να φυγει το φερεσυχνο περιπου εναν χρονο
η γραμμη τηλεφωνου μου ειναι σε PCM (γνωστο και ως φερεσυχνο) και οχι μονο δεν μπορω να συνδεθω με ΟΛΟΚΛΗΡΗ 56αρα συνδεση (συγκεκριμενα συνδεομαι με 12) δεν μπορω να εχω και καμια ψηφιακη διευκοληνση (αναγνωριση κλησεων) και παραλληλα ακουω ραδιοφωνο (τοθλαχιστον οσο ειχα τηλεφωνο με καλωδιο) απο το ακουστικο μου!!!
και πληρωνω κανονικο παγιο για ολα αυτα στον πΟΤΕ
υγ. εχω κανω αιτηση ωστε να φυγει το φερεσυχνο περιπου εναν χρονο

Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
- Cappuccino
- Real Name: Θάνος
temfeboy Zisto έβαλε και ο αδερφός μου, και όπως λες άργησαν πολύ να το ενεργοποιήσουν, τους έπαιρνε τηλέφωνο 15 φορές τη μέρα κυριολεκτικά για να ρωτήσει τι γίνεται (περιμένοντας κάθε φορά μέχρι και μισή ώρα να απαντήσουν στη γραμμή) και τελικά τους έστειλε ένα mail διαμαρτυρίας που τους τα έχωνε για τα καλά (θα δω αν μπορώ να το βρω να σας το δείξω, είχε γέλιο
) και το ίδιο έστειλε και με φαξ όπου τελοσπάντων τους έλεγε ότι θα ακύρωνε το πρόγραμμα και ώ...! την επόμενη μέρα ενεργοποιήθηκε. Δε λέω ότι έτσι απαραίτητα θα λύσεις το πρόβλημά σου αλλά καμιά φορά, που ξέρεις; Και η Tellas φοβέρα θέλει!! 
I don't know who you're talking to with such fucking disrespect