Εφαρμοσμένη Στατιστική
Συντονιστές: φιάλη klein, Ryu, markelos, meleneemil, Nasia!
Re: Εφαρμοσμένη Στατιστική
μαθηματικό ειμαι!
ναι το λεει ξεκαθαρα οτι εξεταζόμαστε για 2 χρονιες στο παλιο οποτε θα επρεπε να δηλωσουμε εφαρμοσμενη
αλλα του φουσκάκη που ειναι το καινουργιο ειναι ιδιο με το παλιο!
οπως και να χει εμεις που δηλωσαμε μαθηματικη στατιστικη δεν μπορουμε να το δωσουμε?
και αν το περασουμε να ειμαστε complet?
ναι το λεει ξεκαθαρα οτι εξεταζόμαστε για 2 χρονιες στο παλιο οποτε θα επρεπε να δηλωσουμε εφαρμοσμενη
αλλα του φουσκάκη που ειναι το καινουργιο ειναι ιδιο με το παλιο!
οπως και να χει εμεις που δηλωσαμε μαθηματικη στατιστικη δεν μπορουμε να το δωσουμε?
και αν το περασουμε να ειμαστε complet?
- corfu
- Real Name: corfu
- Facebook ID: 0
basika apo oti rwthsa an eisai ma8hmatiko prepei na dwseis thn statistikh tou fouskakh tou 6ou... an eisai fysiko dineis efarmosmenh statistikh... tsekare to kai sthn grammateia gia sigoura...
Μόνο δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, και ως προς το σύμπαν διατηρώ κάποιες αμφιβολίες.
Άλμπερτ Αϊνστάιν.
Άλμπερτ Αϊνστάιν.
Αναθέρθηκε η Βόντα πως θα είναι οι εξετάσεις;2 θεματα πιθανοτητες και 2 στατιστικη;Θεωρία;Σε επίπεδο δυσκολίας με τα παλιά του Φουσκάκη;
*Is someone getting the best of you?
- netrina
- Real Name: Φωτεινή
Opoios pige sto teleutaio mathima as kanei ena kopo na grapsei ti ekane i kathigitria kai an eipe tipota gia ta themata..
- Hengeo
- Real Name: Γιώργος
Για όσους χρωστάνε την παλιά Στατιστική. Μίλησα με τον κ. Φουσκάκη και μου είπε ότι η ύλη είναι ίδια με το μάθημα του 6ου εξαμήνου, και δεν θα γίνει καν ξεχωριστή εξέταση, δηλαδή δίνουμε κανονικά την μαθηματική στατιστική του 6ου εξαμήνου.
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
μαλλον δεν τα λες καλά. είμαι φυσικό μεγαλύτερου εξαμήνου και θα δώσω εφαρμοσμένη στατιστική όπως και πολύς άλλος κόσμος... μήπως αναφέρεσαι στους μαθηματικούς?
- Hengeo
- Real Name: Γιώργος
Ουπς ναι, ξέχασα να το διευκρινίσω, αναφέρομαι σε όσους είναι μαθηματικό. Για τους φυσικούς δεν ξέρω.
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
Off Topic
Οπότε ας ξαναρωτήσω μετα το ευχαριστο διαλειμμα.
- corfu
- Real Name: corfu
gia tous fysikous efarmosmenh statistikh me thn bonta sigoura... 
Μόνο δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, και ως προς το σύμπαν διατηρώ κάποιες αμφιβολίες.
Άλμπερτ Αϊνστάιν.
Άλμπερτ Αϊνστάιν.
-
KAFROS
- Real Name: leyteris
ennoeis oti 8a mas gargalisei kai 8a pame gia mpanio me mpratsakia?corfu έγραψε:gia tous fysikous efarmosmenh statistikh me thn bonta sigoura...
- Tsakalos
- Real Name: Κώστας
- Επικοινωνία:
Στο τελευταιο μαθημα μας εκανε κατι ασκησεις στη στατιστικη κυριως σε διαστηματα εμπιστοσυνης.
Μας ειπε οτι θα μοιρασει στα ισα πιθανοτητες και στατιστικη αρα να περιμενουμε 2 θεματα απο το καθενα!
Μας ειπε οτι θα μοιρασει στα ισα πιθανοτητες και στατιστικη αρα να περιμενουμε 2 θεματα απο το καθενα!
Τελευταία προτεραιότητα η σχολή μου!
και να θυμομόστε τον κύριο Dio...

- netrina
- Real Name: Φωτεινή
Thanx Tsakalos!!!
Ευχαριστούμε ρε Τσακαλε.Μηπως είπε τιπτοτα για τυπολογιο και πίνακες κατανομών κατα την εξέταση;
- Dennis Lynn Rader
- Real Name: Mort Nezach Van Uriel
Από ότι θυμάμαι είπε ότι πίνακες δεν χρειάζεται να έχουμε διότι θα μας δίνει έτοιμες τις τιμές ( τα Φ(z) κλπ ) που θα χρειαζόμαστε και θα τις διαλέγουμε από ένα σύνολο επιλογών. Επίσης είπε ότι θα δίνει τις κατανομές με τις αντίστοιχες μέσες τιμές και διασπορές.
Ας επιβεβαιώσει κάποιος.
Ας επιβεβαιώσει κάποιος.
" Shema Yisrael Adonai Eloheinu Adonai Echad...Baruch Shem Kavod Malchuso Le'Olam Va'Ed " ~ Deyteronomy 6:4
- Tsakalos
- Real Name: Κώστας
- Επικοινωνία:
Νιιιιιιιιιιιιιι!!! Εγω τα σκονακια μου θα τα κανω παντως ακομα κ αν δε τα χρειαστω! Δε νιωθω καλα χωρις αυταDennis Lynn Rader έγραψε:Από ότι θυμάμαι είπε ότι πίνακες δεν χρειάζεται να έχουμε διότι θα μας δίνει έτοιμες τις τιμές ( τα Φ(z) κλπ ) που θα χρειαζόμαστε και θα τις διαλέγουμε από ένα σύνολο επιλογών. Επίσης είπε ότι θα δίνει τις κατανομές με τις αντίστοιχες μέσες τιμές και διασπορές.
Ας επιβεβαιώσει κάποιος.
Τελευταία προτεραιότητα η σχολή μου!