Μια βιώσιμη επιχείρηση
Συντονιστής: AlexandraDC
-
papagalakos
Re: Μια βιώσιμη επιχείρηση
Συγγνώμη, ΣΚΑΙ εκεί; Ναι, δεν κατάλαβα. Προτομή του lunatic κερδίζουμε;
Off Topic
Μην το παρακάνουμε και ξαναφύγει...
- Falgorn
- Real Name: Hector-Xavier
- Facebook ID: 0
- Επικοινωνία:
[Αποστόλης mode]
Ναι, ναι, κι είναι και περιποιημένη, και με χειρόγραφη αφιέρωση, και διαφωτίζει και ανθρώπους, και ανοίγει και τα κλειστά μυαλά, και ξέρει τα πάντα, και τις ζέβρες, και όλα τα ζωντανά του θεού, και παίζει και βινύλια, και ψήνει και καφέ (με το μόνο σωστό τρόπο!)
[/Αποστόλης mode]
Ναι, ναι, κι είναι και περιποιημένη, και με χειρόγραφη αφιέρωση, και διαφωτίζει και ανθρώπους, και ανοίγει και τα κλειστά μυαλά, και ξέρει τα πάντα, και τις ζέβρες, και όλα τα ζωντανά του θεού, και παίζει και βινύλια, και ψήνει και καφέ (με το μόνο σωστό τρόπο!)
[/Αποστόλης mode]
Off Topic
Γιατί βρε, αφού με ξέρεις, είμαι διαλλακτικός....
Το είχε αναγνωρίσει κι ο ίδιος άλλωστε..!
Το είχε αναγνωρίσει κι ο ίδιος άλλωστε..!
Όλοι λένε τ’ ορμητικό ρέμα βίαιο
Μά την κοίτη του ποταμού που το κρατάει
Κανείς δεν τη λέει βίαιη.
Bertolt Brecht
Η προπαγάνδα της ημέρας ಠ_ರೃ
Μά την κοίτη του ποταμού που το κρατάει
Κανείς δεν τη λέει βίαιη.
Bertolt Brecht
Η προπαγάνδα της ημέρας ಠ_ರೃ
-
Ευ-Αγγελος
- Real Name: ...
Η αντιδραση σας παιδες προς στον lunatic δε σας τιμα.Εκτος αν ειστε 18-19 οποτε θα το κατανοησω λογω ηλικιας.
Lunatic αγορι μου γιατι εσυ επιμενεις!? Δηλαδη και δικιο να εχεις (που προσωπικα διαφωνω με το οτι ειχες δικιο στο συγκεκριμενο θεμα) σου αρεσει να γινεσαι περιγελος??? Γιατι εχεις τοσο αναγκη να αποδεχτουν τη γνωμη σου οι υπολοιποι? Χαλαρωσε δεν εβαλε κανεις μα κανεις ουτε εμενα ουτε τους υπολοιπους, τιμητες της σωστης και αντικειμενικης αληθειας.Δηλαδη και να μην το αποδεχτουν οι υπολοιποι αυτο που λες δεν χαλασε και ο κοσμος ουτε αλλοιωνεται το ειναι σου...
Lunatic αγορι μου γιατι εσυ επιμενεις!? Δηλαδη και δικιο να εχεις (που προσωπικα διαφωνω με το οτι ειχες δικιο στο συγκεκριμενο θεμα) σου αρεσει να γινεσαι περιγελος??? Γιατι εχεις τοσο αναγκη να αποδεχτουν τη γνωμη σου οι υπολοιποι? Χαλαρωσε δεν εβαλε κανεις μα κανεις ουτε εμενα ουτε τους υπολοιπους, τιμητες της σωστης και αντικειμενικης αληθειας.Δηλαδη και να μην το αποδεχτουν οι υπολοιποι αυτο που λες δεν χαλασε και ο κοσμος ουτε αλλοιωνεται το ειναι σου...
-
papagalakos
πολύ x men φάνηκε αυτό...Ευ-Αγγελος έγραψε: Lunatic αγορι μου δεν χαλασε και ο κοσμος ουτε αλλοιωνεται το ειναι σου...
- lunatic
- Real Name: Zoro
Ρε συ Ευ-Αγγελε νόμιζα οτι εσυ με ειχες καταλάβει.
Εγω ειχα σκοπο μονο να εκθεσω την προσπαθεια των παιδιων απ τη Θεσσαλονίκη. Μακάρι να ήταν στην Αθηνα να πήγαινα κ στο εστιατόριο τους. Απο κει κ περα πεταχτηκαν αυτοι που περιμενα να πεταχτουν κ ειπαν τις βλακειες τους.
Ε μεσα στην εξεταστικη ειπα κ γω να παιξω λιγο... Οσο γι αυτο που λες περι επιβεβαιωσης.. Θα ηταν ντροπη μου να ψαχνω επιβεβαιωση απ αυτους...Εχω σοβαρα ατομα στη ζωη μου να με επιβεβαιωσουν...
μσλ (σ αρεσει να σε λεω ετσι ε?)
ξαναδιαβασε το προηγουμενο θρεντ αν θες επιχειρηματα...
Τα επιχειρηματα εκει...Εδω παιχνιδακι με τα παιδια...
Εχεις κανα καλο λιβαδι να προτεινεις? Εχω αλεργια στις μαργαριτες...
Μωρα μου σας αγαπω ολους...
ΥΓ: Εγω σοβαρος πλεον εδω μεσα θα ειμαι μονο με παιδια που θελουν καποια πληροφορια για κανα μαθημα... Οι υπολοιποι για online game μονο...
Εγω ειχα σκοπο μονο να εκθεσω την προσπαθεια των παιδιων απ τη Θεσσαλονίκη. Μακάρι να ήταν στην Αθηνα να πήγαινα κ στο εστιατόριο τους. Απο κει κ περα πεταχτηκαν αυτοι που περιμενα να πεταχτουν κ ειπαν τις βλακειες τους.
Ε μεσα στην εξεταστικη ειπα κ γω να παιξω λιγο... Οσο γι αυτο που λες περι επιβεβαιωσης.. Θα ηταν ντροπη μου να ψαχνω επιβεβαιωση απ αυτους...Εχω σοβαρα ατομα στη ζωη μου να με επιβεβαιωσουν...
μσλ (σ αρεσει να σε λεω ετσι ε?)
ξαναδιαβασε το προηγουμενο θρεντ αν θες επιχειρηματα...
Τα επιχειρηματα εκει...Εδω παιχνιδακι με τα παιδια...
Εχεις κανα καλο λιβαδι να προτεινεις? Εχω αλεργια στις μαργαριτες...
Μωρα μου σας αγαπω ολους...
ΥΓ: Εγω σοβαρος πλεον εδω μεσα θα ειμαι μονο με παιδια που θελουν καποια πληροφορια για κανα μαθημα... Οι υπολοιποι για online game μονο...
When do you think people die?
When they are shot through the heart by the bullet of a pistol? No
When they are ravaged by an incurable disease? No
When they drink a soup made from a poisonous mushroom? No
It's when... they are forgotten...
When they are shot through the heart by the bullet of a pistol? No
When they are ravaged by an incurable disease? No
When they drink a soup made from a poisonous mushroom? No
It's when... they are forgotten...
- msl
- Forum Administrator

- Real Name: Μαρία-Σοφία
- Facebook ID: 735434828
- Επικοινωνία:
λθνατικ (αχ πως με καταλαβαίνεις) αυτό που δε μπορείς να καταλάβεις, είναι πως ούτε εκεί έχεις επιχειρήματα!
Sorry που στο λέω .. αλλά κάποια στιγμή πρέπει να δεις ποιο είναι το επίπεδό σου. Και δεν παίζεις εσύ με τα παιδιά εδώ μέσα, αλλά τα παιδιά με εσένα ..
Όσο για το λιβαδι, πιστεύω ότι ξέρεις αρκετά τόσο καιρό στο διαδίκτυο. Δε νομίζω να μονοπολούμε την αφεντιά σου ....
Αν και δε θα ιρδώσει το αφτί σου από αυτά .. Μυαλό δε σε βλέπω να άλλαξες, απλά έγινες πιο ειρωνικός, αγενής και κλειστός σε οποιονδήποτε διάλογο. Εύγε.
Όσο για το λιβαδι, πιστεύω ότι ξέρεις αρκετά τόσο καιρό στο διαδίκτυο. Δε νομίζω να μονοπολούμε την αφεντιά σου ....
Αν και δε θα ιρδώσει το αφτί σου από αυτά .. Μυαλό δε σε βλέπω να άλλαξες, απλά έγινες πιο ειρωνικός, αγενής και κλειστός σε οποιονδήποτε διάλογο. Εύγε.
- O kanenas
- Real Name: Αφροξυλάνθη
- Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
- Επικοινωνία:
Υπάρχουν πολλά online games να ικανοποιήσεις τις ανάγκες σου. Όσον αφορά το semfe.gr υπάρχει το Forum games.lunatic έγραψε:ΥΓ: Εγω σοβαρος πλεον εδω μεσα θα ειμαι μονο με παιδια που θελουν καποια πληροφορια για κανα μαθημα... Οι υπολοιποι για online game μονο...
Αν το topic συνεχίσει σ'αυτό το επίπεδο, θα κλειδωθεί. Δυστυχώς, το άρθρο στο αρχικό post έγινε αφορμή για να γραφτούν posts που θα έπρεπε να πάνε στον κάδο (άλλωστε αυτές ήταν οι προθέσεις του lunatic, όπως μας αποκάλυψε). Παρακαλώ τα μέλη να συνεχίσουν τη κουβέντα επί του θέματος.
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
-
papagalakos
Επί του θέματος όπως έχει τεθεί από τον λθνατιψ δεν νομίζω ότι έχει να ειπωθεί τίποτε άλλο. Η κουβέντα είχε τελειώσει από το προηγούμενο ομότιτλο topic.
Αν θέλει ας τοποθετηθεί κάποιος σε καινούργια βάση.
Αν θέλει ας τοποθετηθεί κάποιος σε καινούργια βάση.