[Πορεία 8/3] Αστυνομική κτηνωδία
-
O_Xamenos
- Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
- Facebook ID: 682417817
- Επικοινωνία:
[Πορεία 8/3] Αστυνομική κτηνωδία
ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ

Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
ο χαμένος τα παίρνει όλα
-
O_Xamenos
- Επικοινωνία:
αναφερομαι στα γεγονοτα τησ σημερινης πορειας και στα ακουνιτα στρατιωτακια που μας επιτεθηκαν με χημικα (ασφυξιογονα και δακρυγονα) με χειροβομβιδες (κροτου λαμψης και το νεο φρουτο τις "εμπρειστικες") με γκλομπς με κλοτσιες κλπ....
αναφερομαι για τους 62 συλληφθεντες που ειναι στην γαδα και δεν τουσ δινεται το δικαιωμα να επικοινωνησουν με τους δικηγορους τους ενω οι 5 απο αυτους ειναι τραυματιες...
αναφερομαι για τους 30 τουλαχιστον τραυματιες (καταγματα σε χερια ποδια κεφαλια αυχενες αναπνευστικα προβληματα)
αναφερομαι για τους 62 συλληφθεντες που ειναι στην γαδα και δεν τουσ δινεται το δικαιωμα να επικοινωνησουν με τους δικηγορους τους ενω οι 5 απο αυτους ειναι τραυματιες...
αναφερομαι για τους 30 τουλαχιστον τραυματιες (καταγματα σε χερια ποδια κεφαλια αυχενες αναπνευστικα προβληματα)

ο χαμένος τα παίρνει όλα
ο χαμένος τα παίρνει όλα
- drcypher
- Portal Administrator

- Real Name: Κώτσος Φίλ
Πηγή: athens.indymedia.orgindymedia έγραψε:Η ενημερωση απο ΓΑΔΑ λεει οτι και οι 60 ειναι πλεον συλληφθεντες. ΟΙ 30 περιπου ειναι απο Θεσσαλονικη και ολοι θα οδηγηθουν αυριο στην Ευελπιδων με πλημεληματα. 12 συλληφθεντες(οχι απο Θεσσαλονικη, κυριως απο Πατρα) θα αντιμετωπισουν κακουργηματα. Στους συλληφθεντες αρνουνται ακομα και το στοιχειωδες δικαιωμα δικηγορου. Τους εχουν δωσει εγγραφα τα οποια φυσικα και εχουν αρνηθει να υπογραψουν. 5 χημικοι μηχανικοι απο Θεσσαλονικη ειναι τραυματισμενοι(ανοιγμενα κεφαλια) και δεν τους πηγαινουν σε νοσοκομειο. Η αντιμετωπιση απο τον εισαγγελαια ειναι γελοια. Λεει οσοι συλληφθηκαν θα πανε οπωσδηποτε αυτοφωρο.
ΑΥΡΙΟ 11 ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ.ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ.ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ.
Αυτα γραφονται απο το σταθμο του πολυτεχνειου θεσσαλονικης, που εχει μεταβληθει σε θαλαμο αεριων. Οι διαδρομοι ειναι γεματοι δακρυγονο, ειναι αδυνατον να κατεβεις στους κατω οροφους.
Πηγή: in.grin.gr έγραψε:Εκτός ελέγχου τέθηκε η κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας το απόγευμα της Πέμπτης. Κλεφτοπόλεμος με πέτρες, μολότοφ και δακρυγόνα μεταξύ των ταραξιών και των ανδρών των ΜΑΤ στην πλατεία Συντάγματος. Φωτιά στο φυλάκιο του Αγνωστου Στρατιώτη.
Μέχρι τις 7 το βράδυ είχαν προσαχθεί περίπου 60 άτομα στην Aσφάλεια, ενώ λίγο μετά τις 6.30 σημειώθηκε δεύτερο σοβαρό επεισόδιο στη διασταύρωση Όθωνος και Αμαλίας.
Ομάδες νεαρών συγκρούστηκαν με δυνάμεις των ΜΑΤ με πέτρες και κομμάτια μάρμαρο, που έσπασαν από την πλατεία Συντάγματος. Οι αστυνομικοί έκαναν εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων και διέλυσαν ξανά την πορεία, ο κύριος όγκος της οποίας κατευθύνθηκε προς την οδό Ερμού, ενώ ένα τμήμα της υποχώρησε προς την οδό Πανεπιστημίου.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την Αστυνομία, τα επεισόδια ξεκίνησαν περί τις 4 το απόγευμα, όταν ομάδα διαδηλωτών επιχείρησε να σπάσει τον αστυνομικό κλοιό έξω από τη Βουλή, πετώντας πέτρες και άλλα αντικείμενα.
Οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν χρήση χημικών, με αποτέλεσμα η πορεία να κοπεί στα δύο. Στην Πανεπιστημίου οι αστυνομικοί έκαναν χρήση δακρυγόνων για να τους διαλύσουν.
Ταυτόχρονα, ομάδες νεαρών έκαψαν με βόμβες μολότοφ το φυλάκιο του επόπτη στον Αγνωστο Στρατιώτη, ενώ για αρκετή ώρα συνεχίστηκαν τα επεισόδια και σε εκείνο το σημείο.
Το «μπλοκ» που κατέβηκε την Πανεπιστημίου, αφού έφτασε στα Προπύλαια, γύρισε από την οδό Πεσματζόγλου στη Σταδίου, για να ανέβει και πάλι στη Βουλή.
Στο ύψος της οδού Χρήστου Λαδά όμως, τα ΜΑΤ τους έκοψαν το δρόμο και δημιουργήθηκε νέα ένταση, η οποία εκτονώθηκε λίγο αργότερα, χωρίς να γίνουν επεισόδια, αφού τους επετράπη να προχωρήσουν προς τη Βουλή.
Εκεί σημειώθηκαν νέα επεισόδια, που οδήγησαν σε μια ακόμα διάλυση της πορείας. Λόγω της έκρυθμης κατάστασης που δημιουργήθηκε μπροστά στον Αγνωστο Στρατιώτη, απομακρύνθηκαν και οι εύζωνοι, που ήταν αδύνατο να παραμείνουν, λόγω της αποπνικτικής ατμόσφαιρας από τα χημικά και τον κίνδυνο από τις μολότοφ και τις πέτρες.
Οι δυνάμεις της Αστυνομίας συνέχιζαν τις προσαγωγές. Παράλληλα, ο αντεισαγγελέας Εφετών, Ισίδωρος Ντογιάκος, έλαβε εντολή από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών, Γιώργο Κολιοκώστα, να μεταβεί με ομάδα τεσσάρων εισαγγελέων στη ΓΑΔΑ, προκειμένου να σχηματισθούν δικογραφίες και να ασκηθούν διώξεις εις βάρος συλληφθέντων των επεισοδίων κατά τη διάρκεια του πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου.
Την ίδια ώρα, στα Προπύλαια, περίπου 100 κουκουλοφόροι κατελάμβαναν το κτίριο της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έξω από το χώρο του Πανεπιστημίου βρίσκονταν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.
Με ανακοίνωσή τους οι καταληψίες ζητούν απόσυρση του νόμου πλαισίου, απελευθέρωση των συλληφθέντων, απελευθέρωση «του Γερμανού φοιτητή Τίμο Μπέχρεντ που συνελήφθη στις 20 Φεβρουαρίου και κρατείται στις φυλακές Κομοτηνής». Καλούν επίσης σε συγκέντρωση στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, την Παρασκευή στις 9:00 και συγκέντρωση στην Πρυτανεία, στις 18:00 την ίδια ημέρα και διαδήλωση. Την ίδια ώρα, το Συντονιστικό των Γενικών Συνελέυσεων καλεί σε συγκέντρωση και προεία στο Πολυτεχνείο.
«H κυβέρνηση επιστράτευσε την πιο άγρια εκδοχή της αστυνομικής τρομοκρατίας για να καταστείλει το μεγαλειώδες συλλαλητήριο των 40.000 φοιτητών και πανεπιστημιακών» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Δίκτυο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα και ζητεί την απελευθέρωση των συλληφθέντων.
Πηγή: in.grin.gr έγραψε:Την απομάκρυνση του υπουργού Δημόσιας Τάξης Βύρωνα Πολύδωρα, τον οποίο χαρακτηρίζει «ακατάλληλο» και «επικίνδυνο», καθώς και της ηγεσίας της Αστυνομίας, την οποία χαρακτηρίζει αποδεδειγμένα ανεπαρκή, ζήτησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, με αφορμή τα εκτεταμένα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας.
[..]
ο Γ. Παπανδρέου κατέληξε: «Οι ευθύνες βαρύνουν προσωπικά τον πρωθυπουργό της χώρας. Επιβάλλεται να προχωρήσει τουλάχιστον στην άμεση απομάκρυνση του ακατάλληλου και επικίνδυνου υπουργού Δημόσιας Τάξης κ. Πολύδωρα, καθώς και της αποδεδειγμένα ανεπαρκούς ηγεσίας της Αστυνομίας».
Σημειώνεται ότι, ο κ. Βύρων Πολύδωρας δήλωσε την Πέμπτη πως ο πυροβολισμός στον αέρα από τον ειδικό φρουρό έξω από το υπουργείο Αιγαίου ήταν δικαιολογημένος -«ως σύννομα γενόμενος (όπως απεδείχθη από την έρευνα και την προκαταρκτική εξέταση που διενήργησε δικαστικός λειτουργός)», ενώ υποστηρίζει πως «το επίτευγμα, για το οποίο είμαστε πραγματικά υπερήφανοι είναι ότι η απόκρουση σε όλες τις έντονες επιθέσεις έγινε αναιμάκτως και αβλαβώς».
[..]
Το ΚΚΕ, επίσης, «καταγγέλλει στον ελληνικό λαό και στη νεολαία το απροκάλυπτο κοινό σχέδιο, που εξελίχθηκε από τις δυνάμεις καταστολής και τους κουκουλοφόρους σε βάρος της μεγάλης φοιτητικής και σπουδαστικής διαδήλωσης στο κέντρο της Αθήνας. Οι ευθύνες της κυβέρνησης είναι παραπάνω από φανερές. Τα επεισόδια καταδεικνύουν ότι στόχος είναι η συκοφάντηση και η άσκηση τρομοκρατίας στο φοιτητικό και σπουδαστικό κίνημα» αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΚΕ του κόμματος.
Η νεολαία του ΣΥΝ σχολίασε ότι «η σημερινή πανελλαδική, πανεκπαιδευτική διαδήλωση δεν θα γραφτεί στην ιστορία των κινημάτων εκπαίδευσης μόνο για τη μαζικότητα και την αποφασιστικότητά της. Θα γραφτεί και με μελανά γράμματα ως μια μαύρη μέρα της ιστορίας της χώρας, κατά την οποία το κέντρο της Αθήνας βάφτηκε με αίμα διαδηλωτών και διαδηλωτριών, φοιτητών και φοιτητριών που κατέφθασαν από κάθε γωνιά της χώρας, για να υπερασπιστούν το αυτονόητο: την αξιοπρέπειά τους και το δικαίωμά τους για μια παιδεία που να υπηρετεί τις πραγματικές κοινωνικές ανάγκες».
«Καταγγέλουμε σε όλους τους τόνους το όργιο καταστολής, Η ΕΛ.ΑΣ. 'απάντησε' σε φαινόμενα τυφλής βίας με γενικευμένη κλιμάκωση της κατασταλτικής βίας: Δεκάδες συλλήψεις και προσαγωγές, λυσσαλέοι ξυλοδαρμοί, συνεχείς απόπειρες κατακερματισμού των μπλοκ των διαδηλωτών, πνίξιμο του κέντρου με καρκινογόνα χημικά και καλλιέργεια τυφλού πανικού με βόμβες κρότου-λάμψης» προσθέτει.
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
- Βραχνός Προφήτης
- Επικοινωνία:
Πορεία 8/3 κ αστυνομικη κτηνωδια
Χθες εγινε η μεγαλυτερη εκπαιδευτικη πορεια των τελευταιων δεκαετιων, πρεπει να αριθμουσε γυρω στις 30-35 χιλιαδες (μειοψηφουντες κατα την κυβερνηση) φοιτητες, μαθητες, καθηγητες, δσκαλους. Για να καταλαβει κανεις το μεγεθος της πορειας, οταν η μεση της πορειας μολις εμπαινε στο Συνταγμα, η κεφαλη ειχε περασει απο ολη τη φιλελληνων κ μεσω της βας. Αμαλιας ειχε φτασει μπροστα στη βουλη! Αυτη τη φορα νιωσαμε περισσοτερο απο ποτε το τι θα πει αστυνομικη κτηνωδια κ παραπληροφορηση των ΜΜΕ.
Τα τελευταια εδειξαν πολλακις τα επεισοδεια που προκαλεσαν 300 ατομα, αλλα δεν εδειξαν ουτε ενα πλανο των υπολοιπων 30.000+, παρα το οτι στη διαδρομη της πορειας σε καθε μετρο υπηρχαν καμερες. Πλανα υπηρχαν, ‘διαθεση’ δεν υπηρχε. Επισης, μας εδειξαν σε ν-οστη επαναληψη το καιγομενο φυλακιο, ομως δεν ειπαν κουβεντα για τη βεβηλωση του μνημειου του αγνωστου στρατιωτη, λιγη ωρα αργοτερα απο τα ΜΑΤ που σχεδον χοροπηδαγανε πανω του.
Αυτα τα οποια δεν ειδαμε απο τα ΜΜΕ αλλα τα βιωσαμε οσοι κατεβηκαμε, ηταν πολυ περισσοτερα.
-ειδαμε ανθρωπους ολων των ηλικιων να μας χειροκροτανε οταν περναγαμε, σε πεισμα της λασπη που πετανε καθε βραδυ οι κυρτσοπρετεντερηδες κ τραγκαουνακηδες
-ειδαμε τους ‘γαλαζιους’ ματαδες να πινουν καφε, τη στιγμη που σε προηγουμενες πορειες φυλουσαν τα κουβουκλια των τσολιαδων, προς αποφυγη της επαναστατικης γυμναστικης καποιων πυροκαβλωμενων. Μαλλον η αστυνομια ηθελε να χτυπηθουν τα κουβουκλια.
-ειδαμε ματατζηδες να πετροβολουν την πορεια αδιακριτως με αποτελεσμα δεκαδες συμφοιτητες μας να γεμισουν τα εφημερευοντα νοσοκομια.
-ειδαμε να κοβεται η (ογκοδεστατη) πορεια στα τρια, να απομονωνεται το (ηρωικοτατο) μπλοκ του πολυτεχνειου κ τα παιδια να τρωνε τρελες ποσοτητες χημικων.
-ειδαμε ανθρωπους μεγαλης ηλικιας με διδακτορικα κ απειρα συνεδρια στην πλατη τους, να χτυπιουνται κ να συλλαμβανονται ως κοινοι εγκληματιες του ποινικου δικαιου.
-ειδαμε τους δασκαλους μας με ανοιγμενα κεφαλια να εκλιπαρουν για βοηθεια.
-ειδαμε συμφοιτητες μας να βρισκονται σε ημιλυποθυμη κατασταση, πεσμενοι στο εδαφος κ παρ ολα αυτα να τρωνε ξυλο κ να συλαμβανονται για ‘διαταραξη κοινης ησυχιας’.
-ειδαμε να χτυπιουνται με περισιο μισος καποια απο τα ειρηνικοτερα μπλοκ της πορειας.
-ειδαμε συλληφθεντες συμφοιτητες μας να χρηζουν νοσοκομιακης περιθαλψης κ παρ ολα αυτα να οδηγουνται σιδηροδεσμιοι στη ΓΑΔΑ για να απαγγελθουν κατηγοριες
-ειδαμε τελος το χημειο του κρατους να ανοιγει πανω απο τα κεφαλια μας. Σε καθε πορεια η αστυνομια εχει καθιερωσει να σπαει το ρεκορ χημικων της προηγουμενης. Αυτη τη φορα εκτος απο τα απαγορευμενα σε συνθηκες πολεμου χημικα και τα ληγμενα (απο το 93 καποια) δακρυγονα, ειχαμε νεα ‘εισοδο’ στα τσαρτς τις εμπρηστικες χειροβομβιδες.Απο θαυμα δεν θρηνησαμε θυμα.
Το αποτελεσμα; 63 συλληφθεντες, ολοι τους ασχετοι με τα επεισοδια κ ο νομικος μας πολιτισμος ξεχαρβαλωμενος.
Υ.Γ. κ το ιδιο πρωι, ο κ. Πολυδωρας δικαιολογουσε απολυτα τον φρουρο που στην προηγουμενη πορεια πυροβολησε, αναγκαζοντας μεχρι κ την εισαγγελια που διενεργει ερευνα να βγαλει ανακοινωση που τον αδειαζει....
Τα τελευταια εδειξαν πολλακις τα επεισοδεια που προκαλεσαν 300 ατομα, αλλα δεν εδειξαν ουτε ενα πλανο των υπολοιπων 30.000+, παρα το οτι στη διαδρομη της πορειας σε καθε μετρο υπηρχαν καμερες. Πλανα υπηρχαν, ‘διαθεση’ δεν υπηρχε. Επισης, μας εδειξαν σε ν-οστη επαναληψη το καιγομενο φυλακιο, ομως δεν ειπαν κουβεντα για τη βεβηλωση του μνημειου του αγνωστου στρατιωτη, λιγη ωρα αργοτερα απο τα ΜΑΤ που σχεδον χοροπηδαγανε πανω του.
Αυτα τα οποια δεν ειδαμε απο τα ΜΜΕ αλλα τα βιωσαμε οσοι κατεβηκαμε, ηταν πολυ περισσοτερα.
-ειδαμε ανθρωπους ολων των ηλικιων να μας χειροκροτανε οταν περναγαμε, σε πεισμα της λασπη που πετανε καθε βραδυ οι κυρτσοπρετεντερηδες κ τραγκαουνακηδες
-ειδαμε τους ‘γαλαζιους’ ματαδες να πινουν καφε, τη στιγμη που σε προηγουμενες πορειες φυλουσαν τα κουβουκλια των τσολιαδων, προς αποφυγη της επαναστατικης γυμναστικης καποιων πυροκαβλωμενων. Μαλλον η αστυνομια ηθελε να χτυπηθουν τα κουβουκλια.
-ειδαμε ματατζηδες να πετροβολουν την πορεια αδιακριτως με αποτελεσμα δεκαδες συμφοιτητες μας να γεμισουν τα εφημερευοντα νοσοκομια.
-ειδαμε να κοβεται η (ογκοδεστατη) πορεια στα τρια, να απομονωνεται το (ηρωικοτατο) μπλοκ του πολυτεχνειου κ τα παιδια να τρωνε τρελες ποσοτητες χημικων.
-ειδαμε ανθρωπους μεγαλης ηλικιας με διδακτορικα κ απειρα συνεδρια στην πλατη τους, να χτυπιουνται κ να συλλαμβανονται ως κοινοι εγκληματιες του ποινικου δικαιου.
-ειδαμε τους δασκαλους μας με ανοιγμενα κεφαλια να εκλιπαρουν για βοηθεια.
-ειδαμε συμφοιτητες μας να βρισκονται σε ημιλυποθυμη κατασταση, πεσμενοι στο εδαφος κ παρ ολα αυτα να τρωνε ξυλο κ να συλαμβανονται για ‘διαταραξη κοινης ησυχιας’.
-ειδαμε να χτυπιουνται με περισιο μισος καποια απο τα ειρηνικοτερα μπλοκ της πορειας.
-ειδαμε συλληφθεντες συμφοιτητες μας να χρηζουν νοσοκομιακης περιθαλψης κ παρ ολα αυτα να οδηγουνται σιδηροδεσμιοι στη ΓΑΔΑ για να απαγγελθουν κατηγοριες
-ειδαμε τελος το χημειο του κρατους να ανοιγει πανω απο τα κεφαλια μας. Σε καθε πορεια η αστυνομια εχει καθιερωσει να σπαει το ρεκορ χημικων της προηγουμενης. Αυτη τη φορα εκτος απο τα απαγορευμενα σε συνθηκες πολεμου χημικα και τα ληγμενα (απο το 93 καποια) δακρυγονα, ειχαμε νεα ‘εισοδο’ στα τσαρτς τις εμπρηστικες χειροβομβιδες.Απο θαυμα δεν θρηνησαμε θυμα.
Το αποτελεσμα; 63 συλληφθεντες, ολοι τους ασχετοι με τα επεισοδια κ ο νομικος μας πολιτισμος ξεχαρβαλωμενος.
Υ.Γ. κ το ιδιο πρωι, ο κ. Πολυδωρας δικαιολογουσε απολυτα τον φρουρο που στην προηγουμενη πορεια πυροβολησε, αναγκαζοντας μεχρι κ την εισαγγελια που διενεργει ερευνα να βγαλει ανακοινωση που τον αδειαζει....
Συνταξη στα 18, στρατευση στα 100!
- Βραχνός Προφήτης
- Επικοινωνία:
Τα πρωτοσελιδα των σημερινων εφημεριδων, που στην πλειονοτητα τους ειναι χειροτερα κ απο τα δελτια των 8. Σαν να μην πηραν χαμπαρι τι εγινε στο κεντρο....
Καταγγελια των εργαζομενων στον ερυθρο σταυρο, για το ειδος των χτυπηματων που διεγνωσαν κ τους συλληφθεντες που χρειαζονταν περιθαλψη.
Καταγγελια των εργαζομενων στον ερυθρο σταυρο, για το ειδος των χτυπηματων που διεγνωσαν κ τους συλληφθεντες που χρειαζονταν περιθαλψη.
ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ
Συνταξη στα 18, στρατευση στα 100!
-
O_Xamenos
- Επικοινωνία:
ειδαμε (κατα το μεγκα) 50.000 χιλιαδες διαδηλωτες (βραχνε το 35αρι ειναι μετριοπαθες στο χθεσινο μεγαλειο) να διαδηλωνουν για τα δικαιωματα τους! τα περι μειοψηφιας, περι ξεφουσκωμενων καταληψεων, περι τραμπουκων που την πεφτουν σε κακομοιρους φοιτητουληδες (με κομματικη ταυτοτητα της οννεδ) και ολες οι συναφεις λασπες ποδοπατηθηκαν απο του πραγματικους φοιτητες που αγωνιζονται για πτυχια με αξια αγωνιζονται για επαγγελματικα δικαιωματα αγωνιζονται κατα των ιδιοτικοποιησεων που ο νεοφιλελευθερισμος θελει να περασει....
ειδαμε οδομαχιες που εφερναν στον αερα μυρωδια του μαη του 68... οσο και αν διαφωνουμε με αυτο το μετρο παλης... η αληθεια ειναι πως εγω σαν κωνσταντινος ενιωθα μεγαλυτερη ασφαλεια κοντα στους "κουκουλοφορους" παρα κοντα στα "παιδια του λαου" ματαδες...
ειδαμε την αλληλεγγυη των Φοιτητων της ιατρικης που εδοσαν αρκετες φορες βοηθεια σε οποιον την χρειαζοταν...
ειδαμε την βεβυλωση του Μνημειου του Αγνωστου στρατιωτη- Λαου απο μερικες δεκαδες πρασινους κρανιοφορους με ξυλο και συλλειψεις ακομα και πανω του...
ειδαμε ενα φυλακειο να φλεγεται...ενα ξυλινο κουτι ηταν... παρεπιπτοντως οι ευζωνοι δεν φαγαν ουτε μια πετρα...
ειδαμε την βια της εξουσιας απο το πρωτο λεπτο και η βια φερνει βια..
ειδαμε τελικα να ψηφιζεται ενας νομος με τον οποιο ΟΛΟΙ εκτος απο την νεα δημοκρατια διαφωνουν...
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ
ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ
ειδαμε οδομαχιες που εφερναν στον αερα μυρωδια του μαη του 68... οσο και αν διαφωνουμε με αυτο το μετρο παλης... η αληθεια ειναι πως εγω σαν κωνσταντινος ενιωθα μεγαλυτερη ασφαλεια κοντα στους "κουκουλοφορους" παρα κοντα στα "παιδια του λαου" ματαδες...
ειδαμε την αλληλεγγυη των Φοιτητων της ιατρικης που εδοσαν αρκετες φορες βοηθεια σε οποιον την χρειαζοταν...
ειδαμε την βεβυλωση του Μνημειου του Αγνωστου στρατιωτη- Λαου απο μερικες δεκαδες πρασινους κρανιοφορους με ξυλο και συλλειψεις ακομα και πανω του...
ειδαμε ενα φυλακειο να φλεγεται...ενα ξυλινο κουτι ηταν... παρεπιπτοντως οι ευζωνοι δεν φαγαν ουτε μια πετρα...
ειδαμε την βια της εξουσιας απο το πρωτο λεπτο και η βια φερνει βια..
ειδαμε τελικα να ψηφιζεται ενας νομος με τον οποιο ΟΛΟΙ εκτος απο την νεα δημοκρατια διαφωνουν...
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ
ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ

ο χαμένος τα παίρνει όλα
ο χαμένος τα παίρνει όλα
-
Neo
- Real Name: Thomas Anderson
- Facebook ID: 0
"-Όσο επιτρέπουμε στους κουκουλοφόρους να δίνουν άλλοθι στους μπάτσους να τα κάνουν λίμπα, τόσο δεν θα φάινονται οι πορείες.
-Ναι, αλλά αν δεν γίνουν επεισόδια πώς θα μας δείξουν τα κανάλια;
-Πιστεύεις δηλαδή ότι έχουμε ανάγκη τα κανάλια για να επικυρώσουμε τους αγώνες μας;
-Δυστυχώς, είναι αναγκαίο κακό. Αλλιώς, δεν θα γινόταν τίποτα απ' όλα αυτά. Απλά θα διαδηλώναμε και όλα μετά θα ήταν όμορφα κι ωραία."
Πείτε μου σας παρακαλώ αν υπάρχει έστω και ένας ο οποίος να μην έχει κάνει τον παραπάνω διάλογο μέσα στο κεφάλι του τον τελευταίο καιρό. Η τελευταία πορεία που κατέβηκα ήταν πριν από κάνα μήνα. Και πραγματικά, όλη την ώρα το σκεφτόμουν. Τι νόημα έχει το να κατέβω να διαδηλώσω αν δεν γίνουν επεισόδια.
Παράλογο, αλλά έτσι είναι. Καλώς ή κακώς αυτή τη στιγμή το μόνο που πουλάει στην Ελλάδα είναι η βία. Το ξύλο στα γήπεδα, στις Συνελεύσεις, στις πορείες... Όλα αυτά και μόνον αυτά. Άντε, το πολύ πολύ να ακούσουμε και για κανέναν φόνο. Είναι άλλωστε και ο λόγος που έχω κόψει την τηλεόραση εδώ και πάρα πολύ καιρό.
Από την άλλη πάλι, το μόνο που μπορώ να βρω σαν λύση είναι οι μολώτωφ. Ενάντια σε κάμερες, ενάντια σε "όργανα της τάξης" που σε κοροϊδεύουν όταν πας να δηλώσεις ότι σου διέρρηξαν το σπίτι και σε δέρνουν με την πρώτη ευκαιρία.
Εϊμαι πολύ μπερδεμένος. Και βλέπω συνεχώς ανάξιους ανθρώπους να βγαίνουν και να μιλάνε εξ ονόματος των 35-40-50 χιλιάδων που φάγανε τα χημικά, να βγαίνουν εκεί που τους δίνεται το βήμα λόγου που θα δει ο παππούς μου (πχ) που δεν είναι στην Αθήνα να δει τι γίνεται και τα κάνουν ΣΚΑΤΑ.
Αναφέρθηκε σε άλλο topic ότι η μόνη διαφορά μεταξύ των κομμάτων έγκειται στο ότι αν ήταν όλα ίδια τα πράγματα θα ήταν μοιρασμένα. Πίσω από τις κάμερες, όλοι φιλαράκια είναι. Και μην πάτε μακρυά... Δείτε τους φοιτητοπατέρες... Όταν δεν παίζουν ξύλο αναγκασμένοι από το κλίμα της ΓΣ, όλα είναι μέλι-γάλα.
Ε, λοιπόν, δεν υπάρχει πλέον κανένας λόγος πέρα από την ανταπόδωση της βίας για να κατέβει στις πορείες. Ούτε ιδεολογικός, ούτε πολιτικός, ούτε τίποτα. Ωμή βία. Όποιος την αντέχει ας κατέβει. Εμένα τα μάτια μου χορτάσανε και βία και δακρυγόνα.
-Πιστεύεις δηλαδή ότι έχουμε ανάγκη τα κανάλια για να επικυρώσουμε τους αγώνες μας;
-Δυστυχώς, είναι αναγκαίο κακό. Αλλιώς, δεν θα γινόταν τίποτα απ' όλα αυτά. Απλά θα διαδηλώναμε και όλα μετά θα ήταν όμορφα κι ωραία."
Πείτε μου σας παρακαλώ αν υπάρχει έστω και ένας ο οποίος να μην έχει κάνει τον παραπάνω διάλογο μέσα στο κεφάλι του τον τελευταίο καιρό. Η τελευταία πορεία που κατέβηκα ήταν πριν από κάνα μήνα. Και πραγματικά, όλη την ώρα το σκεφτόμουν. Τι νόημα έχει το να κατέβω να διαδηλώσω αν δεν γίνουν επεισόδια.
Παράλογο, αλλά έτσι είναι. Καλώς ή κακώς αυτή τη στιγμή το μόνο που πουλάει στην Ελλάδα είναι η βία. Το ξύλο στα γήπεδα, στις Συνελεύσεις, στις πορείες... Όλα αυτά και μόνον αυτά. Άντε, το πολύ πολύ να ακούσουμε και για κανέναν φόνο. Είναι άλλωστε και ο λόγος που έχω κόψει την τηλεόραση εδώ και πάρα πολύ καιρό.
Από την άλλη πάλι, το μόνο που μπορώ να βρω σαν λύση είναι οι μολώτωφ. Ενάντια σε κάμερες, ενάντια σε "όργανα της τάξης" που σε κοροϊδεύουν όταν πας να δηλώσεις ότι σου διέρρηξαν το σπίτι και σε δέρνουν με την πρώτη ευκαιρία.
Εϊμαι πολύ μπερδεμένος. Και βλέπω συνεχώς ανάξιους ανθρώπους να βγαίνουν και να μιλάνε εξ ονόματος των 35-40-50 χιλιάδων που φάγανε τα χημικά, να βγαίνουν εκεί που τους δίνεται το βήμα λόγου που θα δει ο παππούς μου (πχ) που δεν είναι στην Αθήνα να δει τι γίνεται και τα κάνουν ΣΚΑΤΑ.
Αναφέρθηκε σε άλλο topic ότι η μόνη διαφορά μεταξύ των κομμάτων έγκειται στο ότι αν ήταν όλα ίδια τα πράγματα θα ήταν μοιρασμένα. Πίσω από τις κάμερες, όλοι φιλαράκια είναι. Και μην πάτε μακρυά... Δείτε τους φοιτητοπατέρες... Όταν δεν παίζουν ξύλο αναγκασμένοι από το κλίμα της ΓΣ, όλα είναι μέλι-γάλα.
Ε, λοιπόν, δεν υπάρχει πλέον κανένας λόγος πέρα από την ανταπόδωση της βίας για να κατέβει στις πορείες. Ούτε ιδεολογικός, ούτε πολιτικός, ούτε τίποτα. Ωμή βία. Όποιος την αντέχει ας κατέβει. Εμένα τα μάτια μου χορτάσανε και βία και δακρυγόνα.
- drcypher
- Portal Administrator

- Real Name: Κώτσος Φίλ
Πηγή: in.grin.gr έγραψε:στη διάρκεια συνεδρίασης της Βουλής, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νάσος Αλευράς χαρακτήρισε απαράδεκτα τα όσα συνέβησαν, τονίζοντας: «Η κυβέρνηση είναι υπόλογη». Τον κ. Αλευρά επιχείρησε να διακόψει ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γιώργος Σούρλας, λέγοντας: «Τι θέλετε να κάνει η κυβέρνηση; Να φυλάει νεκροταφεία πεσόντων;»
Από τις Βρυξέλλες, ερωτηθείς για το αίτημα του ΠΑΣΟΚ να απομακρυνθεί άμεσα ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής δήλωσε: «Τέτοιο θέμα δεν υπάρχει. Το ξεκαθαρίζω».
Παράλληλα, επισήμανε: «Κάποιοι έχουν την αντίληψη ότι το κράτος τους ανήκει. Είναι οι μειοψηφίες περιθωριακών που δεν σέβονται τη Δημοκρατία. Το κράτος δεν ανήκει στη μειοψηφία, σε καμία ομάδα εξωκοινοβουλευτικής δράσης. Το κράτος δεν ανήκει σε κανένα κόμμα. Το κράτος ανήκει σε όλους τους πολίτες, πολίτες που μοχθούν, διαβάζοντας, δουλεύοντας, κοπιάζοντας καθημερινά για να βελτιώσουν όχι μόνο την προσωπική τους ζωή αλλά και να ανεβάσουν την Ελλάδα ψηλότερα.
[..]
Ο Καραμανλής κάλυψε πλήρως τον Πολύδωρα, αστόχως χρησιμοποίησε ορολογία "ιδιοκτησίας" και φυσικά συνέχισε στο ίδιο μοτίβο (που ακολουθεί και η ΔΑΠ και έχει υιοθετήσει πάρα πολύς κόσμος) περί μειοψηφιών.
Πηγή: in.grin.gr έγραψε:Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν την Παρασκευή τα 61 άτομα που συνελήφθησαν στα επεισόδια στη διάρκεια του μεγάλου πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου. Οι εισαγγελείς άσκησαν ποινικές διώξεις για κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος και πλημμελήματος εις βάρος συλληφθέντων.
Οι δώδεκα συλληφθέντες διώκονται σε βαθμό κακουργήματος και η δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος τους θα ανατεθεί σε τακτικό ανακριτή.
Οι κατηγορίες που απαγγέλθηκαν στους 12 νεαρούς αφορούν τις κακουργηματικές κατηγορίες της παράβασης του νόμου περί εκρηκτικών, κατοχής όπλων, καθώς και τις κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και σύστασης και συμμορίας.
Η δεύτερη δικογραφία που σχηματίστηκε αφορά τους υπόλοιπους 49 συλληφθέντες και περιλαμβάνει τα πλημμελήματα της διατάραξης κοινής ειρήνης και της σύστασης και συμμορίας. Οι 49 νεαροί αναμένεται να οδηγηθούν στο Αυτόφωρο.
Η τρίτη δικογραφία στρέφεται κατ' αγνώστων και αφορά τις κατηγορίες της παράβασης του νόμου περί εκρηκτικών και της απόπειρας ανθρωποκτονίας και σχετίζεται με τα επεισόδια μπροστά στον Αγνωστο Στρατιώτη.
Από νωρίς το πρωί στην Ευελπίδων είχαν συγκεντρωθεί φοιτητές και φίλοι των συλληφθέντων, οι οποίοι με συνθήματα εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους στους κατηγορούμενους. Οι ίδιοι με δηλώσεις τους κατήγγειλαν την αστυνομική βία και υποστήριξαν ότι οι νεαροί που συνελήφθησαν δεν είχαν σχέση με τα επεισόδια.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η εισαγγελία θα ζητήσει από τα κανάλια τα βίντεο των επεισοδίων.
Το απόγευμα της Παρασκευής (18:00) οι φοιτητές έχουν προγραμματίσει νέες συγκεντρώσεις στα Προπύλαια και το Πολυτεχνείο. Ήδη, έχει κλείσει η λεωφόρος Αλεξάνδρας, από την Κηφισίας μέχρι την Πατησίων, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, λόγω συγκέντρωσης φοιτητών μπροστά στο κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.
Παράλληλα, οι φοιτητές θα αποφασίσουν τις επόμενες ώρες εάν θα συνεχίσουν τις καταλήψεις ή θα συντονιστούν με εναλλακτικές μορφές κινητοποιήσεων. Τη Δευτέρα οργανώνουν μεγάλη συναυλία διαμαρτυρίας στα Προπύλαια, ενώ προγραμματίζουν και νέο συλλαλητήριο.
[..]
Υποθέτω η Τρίτη δικογραφία έχει ως πιθανούς "παραλήπτες" και τους αστυνομικούς των ΜΑΤ;
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
- Hengeo
- Real Name: Γιώργος
- Facebook ID: 0
Πέστα!
Δυστυχώς σε αυτή τη χώρα κυριαρχεί ο τριτοκοσμικός τρόπος σκέψης.
Δεν ξέρω ποιός λέει αλήθεια και ποιός ψέμματα ή καλύτερα ποιός λέει το μεγαλύτερο ψέμμα. Αυτό που ξέρω είναι ότι τελικά οι μεγαλύτεροι ζημειωμένοι είναι οι 20-30-40 χιλιάδες που κατέβηκαν να διαδηλώσουν για ένα καλύτερο μέλλον. Ζημειωμένη είναι η ίδια η παιδεία, ζημειωμένη είναι η πρόοδος. Όλοι όσοι χρησιμοποιούν το κλοτσομπουνίδι και την βία εν έτη 2007 είναι κατάπτυστοι. Αυτό το μπ:ssss: έχω σιχαθεί εγώ και δεν κατεβαίνω σε πορείες.
Αλήθεια αυτοί που συνελλήφθησαν τι είναι; Φοιτητές; Κομματόσκυλα; Αναρχικοί; Άσχετοι; Και είναι όντως αθώοι όλοι;
Λυπάμαι πολύ αν κάποιος χτυπήθηκε ή/και κρατείται χωρίς να φταίει αλλά λυπάμαι πολύ περισσότερο για τους χιλιάδες που όμηροι χωρίς να φταίνε..
Δυστυχώς σε αυτή τη χώρα κυριαρχεί ο τριτοκοσμικός τρόπος σκέψης.
Δεν ξέρω ποιός λέει αλήθεια και ποιός ψέμματα ή καλύτερα ποιός λέει το μεγαλύτερο ψέμμα. Αυτό που ξέρω είναι ότι τελικά οι μεγαλύτεροι ζημειωμένοι είναι οι 20-30-40 χιλιάδες που κατέβηκαν να διαδηλώσουν για ένα καλύτερο μέλλον. Ζημειωμένη είναι η ίδια η παιδεία, ζημειωμένη είναι η πρόοδος. Όλοι όσοι χρησιμοποιούν το κλοτσομπουνίδι και την βία εν έτη 2007 είναι κατάπτυστοι. Αυτό το μπ:ssss: έχω σιχαθεί εγώ και δεν κατεβαίνω σε πορείες.
Αλήθεια αυτοί που συνελλήφθησαν τι είναι; Φοιτητές; Κομματόσκυλα; Αναρχικοί; Άσχετοι; Και είναι όντως αθώοι όλοι;
Λυπάμαι πολύ αν κάποιος χτυπήθηκε ή/και κρατείται χωρίς να φταίει αλλά λυπάμαι πολύ περισσότερο για τους χιλιάδες που όμηροι χωρίς να φταίνε..
Neo έγραψε:"-Όσο επιτρέπουμε στους κουκουλοφόρους να δίνουν άλλοθι στους μπάτσους να τα κάνουν λίμπα, τόσο δεν θα φάινονται οι πορείες.
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
Έτσι παιδιά και την άλλη πέμπτη ακόμα περισσότεροι.Απαντάμε με μαζικότητα στα ληγμένα χημικά τους.Πάρτε το χαμπάρι δεν υποχωρούμε.Τους νόμους τους κάνει ο λαός και όχι 164 τσουτσέκια της ΝΔ. Στον ΑΝΤ 1 έδειχνε ότι πριν ένα μήνα το φυλάκιο στον άγνωστο στρατιώτη φυλασσόταν και κάποιοι σιγά σιγά άρχισαν να αναφέρουν περι προβοκάτσιας απο την αστυνομία.Άντε να ξυπνάμε λέμε!!!
-
O_Xamenos
- Επικοινωνία:

ο χαμένος τα παίρνει όλα
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Το θέμα Παιδεία είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο και πολύπλοκο αλλά κι από τα πλέον σημαντικότερα.
Άσχετα με το ποιοι είναι οι «κουκουλοφόροι», «οι γνωστοί-άγνωστοι» ή «άγνωστοι-γνωστοί» πρέπει να καταδικάσουμε ως φοιτητές τη στάση τους και τις ενέργειες τους να προκαλούνε επεισόδια στις πορείες. Πολύ περισσότερο δε για τα χθεσινά επεισόδια που όχι μόνο έγιναν η αφορμή, (ή η αιτία για όποιον το επιθυμεί) να δεχτούν οι φοιτητές τόσο βάναυσα χτυπήματα αλλά και γιατί έκαψαν το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. Ξέρω ακούγεται λιγάκι υπερβολικό αλλά είναι ένα από τα σημαντικότερα μνημεία μας …
Όσο αφορά τη στάση της αστυνομίας να προβεί σε τέτοια βάναυση και βάρβαρη επίθεση εναντίον των φοιτητών, ιδίως των φοιτητριών ντροπή και αίσχος. Αν οι κουκουλοφόροι είναι δέκα φορές άνανδροι, οι αστυνομικοί αποδείχτηκαν εκατό φορές άνανδροι με το να βλέπουν τους κουκουλοφόρους να πυρπολούν το φυλάκιο και εκείνοι να υποχωρούν και μετά να χτυπούν μετά μανίας αδιακρίτως το πλήθος…
Πάντως, επειδή το κλίμα είναι ιδιαιτέρως ευαίσθητο, όπως είπα και στην αρχή, πιστεύω πως θα πρέπει να αποφύγουμε τη «λύση» της μολωτωφ, των επεισοδίων και της βίας γενικότερα. Κατά την άποψή μου δε θα λύσουν το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε στην Παιδεία ούτε θα ανατρέψουν την απόπειρα αλλαγής του δημόσιου χαρακτήρα της. Καταλαβαίνω ότι είναι ένας τρόπος να ξεσπάσεις το θυμό σου αλλά στην πορεία τα χιλιάδες άτομα δεν κατεβαίνουν για να ξεσπάσουν το θυμό τους αλλά για να εκδηλώσουν τη διαμαρτυρία τους σε κάτι που προωθείται από την εκάστοτε κυβέρνηση. Δε χρειάζεται να χρησιμοποιήσουν βία. Φοιτητές είμαστε, αυριανοί επιστήμονες. Η παρουσία και μόνο είναι αρκετή. Είναι καμπανάκι για το ότι κάτι δεν πάει καλά…
Η κυβέρνηση δεν είναι, όπως αποδείχτηκε, ικανή ούτε το κτίριο της βουλής να κρατήσει πόσο μάλλον τη χώρα…Ανικανότητα σε όλο της το μεγαλείο…
Κλείνοντας, θέλω να εκφράσω τη δυσαρέσκειά μου για την κομματική και τηλεοπτική-κανιβαλική(κοινωνία του θεάματος, όπως είπε και ο Ζάχος
) εκμετάλλευση του θέματος.
Άσχετα με το ποιοι είναι οι «κουκουλοφόροι», «οι γνωστοί-άγνωστοι» ή «άγνωστοι-γνωστοί» πρέπει να καταδικάσουμε ως φοιτητές τη στάση τους και τις ενέργειες τους να προκαλούνε επεισόδια στις πορείες. Πολύ περισσότερο δε για τα χθεσινά επεισόδια που όχι μόνο έγιναν η αφορμή, (ή η αιτία για όποιον το επιθυμεί) να δεχτούν οι φοιτητές τόσο βάναυσα χτυπήματα αλλά και γιατί έκαψαν το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. Ξέρω ακούγεται λιγάκι υπερβολικό αλλά είναι ένα από τα σημαντικότερα μνημεία μας …
Όσο αφορά τη στάση της αστυνομίας να προβεί σε τέτοια βάναυση και βάρβαρη επίθεση εναντίον των φοιτητών, ιδίως των φοιτητριών ντροπή και αίσχος. Αν οι κουκουλοφόροι είναι δέκα φορές άνανδροι, οι αστυνομικοί αποδείχτηκαν εκατό φορές άνανδροι με το να βλέπουν τους κουκουλοφόρους να πυρπολούν το φυλάκιο και εκείνοι να υποχωρούν και μετά να χτυπούν μετά μανίας αδιακρίτως το πλήθος…
Πάντως, επειδή το κλίμα είναι ιδιαιτέρως ευαίσθητο, όπως είπα και στην αρχή, πιστεύω πως θα πρέπει να αποφύγουμε τη «λύση» της μολωτωφ, των επεισοδίων και της βίας γενικότερα. Κατά την άποψή μου δε θα λύσουν το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε στην Παιδεία ούτε θα ανατρέψουν την απόπειρα αλλαγής του δημόσιου χαρακτήρα της. Καταλαβαίνω ότι είναι ένας τρόπος να ξεσπάσεις το θυμό σου αλλά στην πορεία τα χιλιάδες άτομα δεν κατεβαίνουν για να ξεσπάσουν το θυμό τους αλλά για να εκδηλώσουν τη διαμαρτυρία τους σε κάτι που προωθείται από την εκάστοτε κυβέρνηση. Δε χρειάζεται να χρησιμοποιήσουν βία. Φοιτητές είμαστε, αυριανοί επιστήμονες. Η παρουσία και μόνο είναι αρκετή. Είναι καμπανάκι για το ότι κάτι δεν πάει καλά…
Η κυβέρνηση δεν είναι, όπως αποδείχτηκε, ικανή ούτε το κτίριο της βουλής να κρατήσει πόσο μάλλον τη χώρα…Ανικανότητα σε όλο της το μεγαλείο…
Κλείνοντας, θέλω να εκφράσω τη δυσαρέσκειά μου για την κομματική και τηλεοπτική-κανιβαλική(κοινωνία του θεάματος, όπως είπε και ο Ζάχος
Κακίας απέχου.
Πολύ σωστά!!!!Νάξιος έγραψε: ...θα πρέπει να αποφύγουμε τη «λύση» της μολωτωφ, των επεισοδίων και της βίας γενικότερα...
Για αυτό προτείνω να χρησιμοποιήσουμε το παρακάτω προϊόν.
Εκτοξευτήρας νεροβομβίδων»
Εκτός από νερό θα πρότεινα να χρησιμοποιήσουμε χρώμα.
(Χρειάζονται λίγο χρώμα τα ΜΑΤ είναι η αλήθεια!!)
-
O_Xamenos
- Επικοινωνία:
γαμω ρε!!! να σκασουμε στην επομενη πορεια με νερομπομπες!!! να μας πιασουν οι μπατσοι και να μας δικασουν για μπουγελωμα κατα της αρχης!!!

ο χαμένος τα παίρνει όλα
ο χαμένος τα παίρνει όλα