semfe17 έγραψε:Μου είπαν ότι βγήκε ανακοίνωση στη γραμματεία πως επειδή χτύπησε η Παπαδοπούλου,μεταφέρθηκε το μάθημα για τις 13 Ιουλίου.
Ξέρει κανείς άλλος τπτ?
Πες μου ότι κάνεις πλάκα...........
δεν είναι ώρα για αστεία αν ξέρει κάποιος ας το επιβεβαιώσει (στο site της γραμματείας δεν υπάρχει τίποτα πάντως)
Το είδε μία κοπέλα και μου το είπε. Μη σας πάρω και στο λαιμό μου,αλλά δε βρίσκω λόγο να λέει ψέμματα η κοπέλα :p
Απλά ήθελα να δω άμα ήξερε κανείς άλλος τπτ ή άμα υπάρχει κάποιος τρόπος να μάθουμε κάτι πιο σίγουρο.
Νομιζω δεν θα επρεπε να ανησυχούμε.
Παντως αν απ το χτύπημα δεν ειναι σε θεση να βγαλει θεματα νομιζω δεν θα πρεπε να μας νοιαζει για το αν αλλαξε για μια βδομάδα μετά το μάθημα αλλά η υγεία της...
When do you think people die?
When they are shot through the heart by the bullet of a pistol? No
When they are ravaged by an incurable disease? No
When they drink a soup made from a poisonous mushroom? No
It's when... they are forgotten...
lunatic δεν παει ετσι. Σιγουρα ενδιαφερομαστε για την υγεια της. Αλλα..
1ον μαλλον δεν ειναι κατι σοβαρο αφου σε μια εβδομαδα θα ειναι σε θεση να βαλει θεματα
2ον ακομα και να μην μπορει να ερθει σχολη μαλλον μπορει να βαλει θεματα και να τα στειλει.
3ον ακομα και να μην μπορει να βαλει θεματα. το μαθημα δεν το χει μονη της. Ας βαλει ο Ζουπανος.
Με βαση τα παραπανω δεν μπορω να σκεφτω καποιο επιχειρημα που θα δικαιολογησει το να μην δωσουν το μαθημα ατομα που εχουν κλεισει εισητηρια να φυγουν κλπ..
Έτσι κι αλλιώς, ο Ζουπάνος, θα έβγαζε ξεχωριστά θέματα εκείνη την μέρα
για όσους παρακολουθούσαν το μάθημά του ή για όσους θέλουν να εξεταστούν από εκείνον.
Τώρα αν του πει η Παπαδοπούλου δώσ' τα και στους δικού μου...
Δεν ξέρω τι ισχύει με την Παπαδοπούλου, αλλά όσοι δώσουν με το Ζουπάνο
θα δώσουν με ανοιχτά βιβλία και με τις διαφάνειές του
(οι οποίες υπάρχουν στην σελίδα του).
Έχεις δίκιο με το 2ο που λες.
Με το 3ο πιστεύω δεν θα ήθελε ο Ζουπάνος να βάλει μόνος του αφού το έχουν μαζί το μάθημα. Εκτός κ αν του το ζητήσει η ίδια φυσικά. Πάντως όπως είπες νομίζω δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας...
When do you think people die?
When they are shot through the heart by the bullet of a pistol? No
When they are ravaged by an incurable disease? No
When they drink a soup made from a poisonous mushroom? No
It's when... they are forgotten...
Largo έγραψε:Έτσι κι αλλιώς, ο Ζουπάνος, θα έβγαζε ξεχωριστά θέματα εκείνη την μέρα
για όσους παρακολουθούσαν το μάθημά του ή για όσους θέλουν να εξεταστούν από εκείνον.
Τώρα αν του πει η Παπαδοπούλου δώσ' τα και στους δικού μου...
Δεν ξέρω τι ισχύει με την Παπαδοπούλου, αλλά όσοι δώσουν με το Ζουπάνο
θα δώσουν με ανοιχτά βιβλία και με τις διαφάνειές του
(οι οποίες υπάρχουν στην σελίδα του).
και που δινουν οσοι θελουν με ζουπανο?
τι ακριβως εχει πει στο μαθημα?
Believe you can and you're halfway there.
Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. And Today? Today is a gift. That's why we call it the present.
But only in their dreams can men be truly free. It was always thus and always thus will be.