Η ερώτηση αναφέρεται κυρίως στις μέχρι τώρα Γ.Σ., αλλά λογικά θα καλύπτει και τις ερχόμενες
Καταλήψεις, Γ.Σ., μεταρρυθμίσεις
- drcypher
- Portal Administrator

- Real Name: Κώτσος Φίλ
Καταλήψεις, Γ.Σ., μεταρρυθμίσεις
Αν έχετε την καλοσύνη, ρίχτε μια ψήφο, γιατί μεγάλη απορία έχω με όλη αυτή τη γκρίνια... να έχουμε έτσι μια ιδέα αν κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας.
Η ερώτηση αναφέρεται κυρίως στις μέχρι τώρα Γ.Σ., αλλά λογικά θα καλύπτει και τις ερχόμενες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος drcypher την Δευ Μαρ 12, 2007 9:21 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
- theos
- Real Name: Αριστοτέλης-Εμμανουήλ Θάνος-Φίλης (Μάνος) ge04017
Στο poll λείπουν 2 περιπτώσεις.
- Διαφωνώ εν μέρει με τα νέα μέτρα και δεν θέλω κατάληψη
- Συμφωνώ με τα νέα μέτρα και θέλω κατάληψη
:P:P
Λογική είναι η τέχνη να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση!!!
- Wizard
- Forum Administrator

- Real Name: Μάνος Ικάριος
- Facebook ID: Manos.Ikarios
Εγώ πάλι ψήφισα το "Δεν κατεβαίνω στη Γ.Σ., διαφωνώ με τα νέα μέτρα, ας γίνουν κινητοποιήσεις/καταλήψεις".
Όπως έχω δηλώσεις πολλές φορές διαφωνώ με τα μέτρα της κυβέρνησης. Ωστόσο δε συμφωνώ με τις κινητοποιήσεις που έγιναν έτσι όπως έγιναν.
Πιστεύω ότι θα έπρεπε να υπάρξει σωστή κλιμάκωση και όχι αυτές οι μ@@ που γίνανε.
Δεν διαφωνώ με τις καταλήψεις τώρα, αλλά με τις καταλήψεις του Οκτωβρίου - Νοεμβρίου που το μόνο που έκαναν ήταν να μας φέρουν σε ένα αδιέξοδο και να έχουμε μερίδα του κόσμου εναντίον μας επειδή χάνουμε εξάμηνο και χάσαμε εξεταστική.
Έχει το κωδικό όνομα "Δεν με νοιάζουν ούτε τα μέτρα ούτε η (ανοιχτή) σχολή. Κάνω διακοπές"
Όπως έχω δηλώσεις πολλές φορές διαφωνώ με τα μέτρα της κυβέρνησης. Ωστόσο δε συμφωνώ με τις κινητοποιήσεις που έγιναν έτσι όπως έγιναν.
Πιστεύω ότι θα έπρεπε να υπάρξει σωστή κλιμάκωση και όχι αυτές οι μ@@ που γίνανε.
Δεν διαφωνώ με τις καταλήψεις τώρα, αλλά με τις καταλήψεις του Οκτωβρίου - Νοεμβρίου που το μόνο που έκαναν ήταν να μας φέρουν σε ένα αδιέξοδο και να έχουμε μερίδα του κόσμου εναντίον μας επειδή χάνουμε εξάμηνο και χάσαμε εξεταστική.
Αυτό υπάρχει.theos έγραψε: [...]Συμφωνώ με τα νέα μέτρα και θέλω κατάληψη:P:P
Έχει το κωδικό όνομα "Δεν με νοιάζουν ούτε τα μέτρα ούτε η (ανοιχτή) σχολή. Κάνω διακοπές"
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
Ωραίος ο Wizard.
Εγώ αμφιαταλαντεύομαι μεταξύ αυτής της επιλογής που ψήφισες Wizard και αυτής "δεν κατεβαίνω,είμαι κατά, θέλω να μείνει ανοιχτή σχολή".
Αλλά kι εγώ πιστεύω πως τώρα ότι έγινε έγινε και πως η κλιμάκωση των κινητοποιήσεων θα έπρεπε να είναι διαφορετική και έτσι όπως είναι τώρα τα πράγματα
ωραία θα ήταν να συνεχίσω τις "διακοπές"
Μπα... :?
Θα ψηφίσω αυτό που θεωρώ πιο "σωστό" για τον απλό φοιτητή:
διαφωνώ με τα νέα μέτρα, δεν κατεβαίνω στη γενική συνέλυση και η σχολή ανοιχτή...
Βασικά, λείπει η επιλογή:"Δεν κατεβαίνω στις Γενικές Συνελεύσεις, διαφωνώ με τα νέα μέτρα, θέλω αλλά δεν καίγομαι να ανοίξει η σχολή".
Τι λες ρε dr?
Εγώ αμφιαταλαντεύομαι μεταξύ αυτής της επιλογής που ψήφισες Wizard και αυτής "δεν κατεβαίνω,είμαι κατά, θέλω να μείνει ανοιχτή σχολή".
Αλλά kι εγώ πιστεύω πως τώρα ότι έγινε έγινε και πως η κλιμάκωση των κινητοποιήσεων θα έπρεπε να είναι διαφορετική και έτσι όπως είναι τώρα τα πράγματα
ωραία θα ήταν να συνεχίσω τις "διακοπές"
Μπα... :?
Θα ψηφίσω αυτό που θεωρώ πιο "σωστό" για τον απλό φοιτητή:
διαφωνώ με τα νέα μέτρα, δεν κατεβαίνω στη γενική συνέλυση και η σχολή ανοιχτή...
Βασικά, λείπει η επιλογή:"Δεν κατεβαίνω στις Γενικές Συνελεύσεις, διαφωνώ με τα νέα μέτρα, θέλω αλλά δεν καίγομαι να ανοίξει η σχολή".
Τι λες ρε dr?
Κακίας απέχου.
- HeartDoc
- Real Name: Νίκος Καραστάθης
Χμμμμ...
- Δεν κατεβαίνω στις Γ.Σ., διαφωνώ (εν μέρει) με τα νέα μέτρα, δεν θέλω κι άλλη κατάληψη (no more), αν γίνουν τώρα πια πενιχρές αναπληρώσεις και ανούσια εξεταστική θα σας πάρει ο διάολος...

The day Microsoft makes something that doesn't suck is the day they start making vacuum cleaners.
καταρχας καλησπερα!κατα δευτερον να ηρεμησουμε λιγο!συναδελφε HeartDoc το ποιον θα παρει ολ διαολος ασε να το κρινει αλλος!λοιπον δε λεω πως ειμαι υπερ των καταληψεων αλλα και τα μετρα που θελει να περασει η κυβερνηση ειναι ανυποστατα!σ'ενα πανεπιστημιο που κι ολο το εξαμηνο να γινει τα αποτελεσματα (κατανοηση και δυνατοτητα εφαρμογης αυτων που μαθαμε προπαντων αυτο!!) παλι αμφιβολλα θα ειναι θεωρω πως κι η αναπληρωση αρκει!ναι ναι μη βαρατε τι να γινει το 100% της υλης τι το 70%?εδω θελει αλλαγη εκ των εσω!αν θελεις να εχεις αποτελεσματα κι αναβαθμιση και καταργηση συγγραματων και ... θα πρεπει να αλλαξει η ολη η δομη της εκπαιδευσης!να μαθαινουμε να κατανοουμε και να εφαρμοζουμε!αυτα τα ολιγα και παρακαλω λιγο σεβασμο και στους αγωνες των φοιτητων (στο κατω κατω φοιτητες ειμαστε διαολε!!)αλλα και στους φοιτητες που σπουδαζουν μακρια απ'τις οικογενειες τους και θελουν μαθημα εν ολιγοις ας μην τρωγομαστε μεταξυ μας!!
- Tony Montana
τι εξεταστικές? χειμερινού και εαρινού? και σε τι θα γράψουμε ρε παιδιά? πότε θα κάνουμε την ύλη? αστεία πράγματα.... το γνωστό πασάλειμα. ότι προλάβουμε μάλλον και για τα υπόλοιπα δεν νοιάζεται ουδείς. θα ναι τεράστια κοροιδία αν γίνουν και οι δύο εξεταστικές πάντως...
αλλά μάλλον έτσι γινότανε πάντα. αναπλήρωση μαθημάτων στο πόδι για να κλείσουν στόματα και να αποδείξουμε ότι μπορούμε να ξεπεράσουμε προβλήματικές (π.χ. καταλήψεις). στόχος δεν είναι να πάρουμε ένα πτυχίο που να χει αντίκρισμα σε γνώσεις? τι γνώσεις να μαζέψουμε σε χρόνο dt και σε ρυθμούς διδασκαλίας που θα έκαναν και τον michael schumacher να πάρει δραμαμίνες? ή μήπως άλλαξε ο στόχος του πανεπιστημίου και μεις κοιμόμασταν? μάλλον....

αλλά μάλλον έτσι γινότανε πάντα. αναπλήρωση μαθημάτων στο πόδι για να κλείσουν στόματα και να αποδείξουμε ότι μπορούμε να ξεπεράσουμε προβλήματικές (π.χ. καταλήψεις). στόχος δεν είναι να πάρουμε ένα πτυχίο που να χει αντίκρισμα σε γνώσεις? τι γνώσεις να μαζέψουμε σε χρόνο dt και σε ρυθμούς διδασκαλίας που θα έκαναν και τον michael schumacher να πάρει δραμαμίνες? ή μήπως άλλαξε ο στόχος του πανεπιστημίου και μεις κοιμόμασταν? μάλλον....
the world is yours
- HeartDoc
- Real Name: Νίκος Καραστάθης
Eύη μου, το θέμα της εξεταστικής είναι αυτό που με καίει τώρα πια. Δε γουστάρω να μου λέει ο καθένας "Κλείνω τη σχολή για 2 μήνες, αλλά θέλω να κάνω κι εξεταστική για να περάσω κανένα μάθημα, μωρέ."
Ο καθένας μπήκε σε μια ρημαδοσχολή με κάποιες προσδοκίες. Σωστά;
Έγινε ό,τι έγινε, περάσαμε ό,τι περάσαμε. Δεν τα κατακρίνω, αλλά ούτε θα πάρω και θέση μιας και δεν συμμετείχα (το γιατί είναι καθάρα δικός μου λόγος).
ΑΛΛΑ εγώ ο καημένος ο δευτεροετής, έχοντας κάνει ουσιαστικά ένα εξάμηνο (το 1ο) στα 2 σχεδόν έτη που είμαι στη σχολή, γιατί να συνεχίζω να μην μαθαίνω όσα έπρεπε να μάθω; Γιατί να μου βγει ο μώλος του χρόνου να τρέχω να παρακολουθώ τα μαθήματα του 5ου και του 3ου εξαμήνου; Αλλά γιατί να τρέχω; Ποιος νοιάζεται; Έεεεχω 2ν χρόνια για να τελειώσω... Άσχετο βέβαια, ότι αυτά τα χρόνια "χάνονται" από τη δική μου ζωή για κάτι που δεν ήταν δική μου (αλλά και ούτε της πλειοψηφίας των φοιτητών - και μη μου πείτε την καραμέλα "Μα η πλειοψηφία διάλεξε αυτό/Κατέβα στη Γ.Σ. /Χαρωπά τα δυο μου χέρια τα χτυπώ") επιλογή.
Και θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου ότι χρειάζεται δουλειά εις βάθος! Αλλά αν κατάλαβα σωστά όσα έγραψες, έρχεσαι η ίδια σε αντίθεση με όσα λες. Πως από τη μια θες να έχεις μέτρα για ριζικά αποτελέσματα κι από την άλλη συμβιβάζεσαι με το (και μακάρι να ήταν τόσο) 70% της ύλης;
Και σκέψου και το άλλο: Γιατί το 70-80-90% της ύλης κι όχι το 100%, στο πιο "οργανωμένο" εκπαιδευτικό ίδρυμα της Ελλάδας, που βγάζει επιστήμονες και μηχανικούς; Όπως είπες, "φοιτητές είμαστε διάολε". Αλλά η σχέση φοιτητή-σχολής έχει γίνει σαν τη σχέση Ολυμπιακού-Champions' League: Από τον καναπέ...
Οπότε αν γίνει εξεταστική, εγώ (κι ο κάθε "εγώ" ) θα είμαι αυτός που θα πάρει ο διάλος όταν θα πάω να δώσω Ανάλυση ΙΙΙ έχοντας κάνει 4 μαθήματα ή εργαστηριακή φυσική με 2 εργαστήρια. Και "γιούχουυυ!", 10/3. Το εαρινό έχει ήδη ξεκινήσει...
Υ.Γ.: BlackStar, μην τα πάρεις αυτά σαν προσωπική επίθεση ή οτιδήποτε. Προς Θεού. Απλά μου έδωσες το πάτημα για να πω κάποια πράγματα που σκεφτόμαι και με ενοχλούν.
Ο καθένας μπήκε σε μια ρημαδοσχολή με κάποιες προσδοκίες. Σωστά;
Έγινε ό,τι έγινε, περάσαμε ό,τι περάσαμε. Δεν τα κατακρίνω, αλλά ούτε θα πάρω και θέση μιας και δεν συμμετείχα (το γιατί είναι καθάρα δικός μου λόγος).
ΑΛΛΑ εγώ ο καημένος ο δευτεροετής, έχοντας κάνει ουσιαστικά ένα εξάμηνο (το 1ο) στα 2 σχεδόν έτη που είμαι στη σχολή, γιατί να συνεχίζω να μην μαθαίνω όσα έπρεπε να μάθω; Γιατί να μου βγει ο μώλος του χρόνου να τρέχω να παρακολουθώ τα μαθήματα του 5ου και του 3ου εξαμήνου; Αλλά γιατί να τρέχω; Ποιος νοιάζεται; Έεεεχω 2ν χρόνια για να τελειώσω... Άσχετο βέβαια, ότι αυτά τα χρόνια "χάνονται" από τη δική μου ζωή για κάτι που δεν ήταν δική μου (αλλά και ούτε της πλειοψηφίας των φοιτητών - και μη μου πείτε την καραμέλα "Μα η πλειοψηφία διάλεξε αυτό/Κατέβα στη Γ.Σ. /Χαρωπά τα δυο μου χέρια τα χτυπώ") επιλογή.
Και θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου ότι χρειάζεται δουλειά εις βάθος! Αλλά αν κατάλαβα σωστά όσα έγραψες, έρχεσαι η ίδια σε αντίθεση με όσα λες. Πως από τη μια θες να έχεις μέτρα για ριζικά αποτελέσματα κι από την άλλη συμβιβάζεσαι με το (και μακάρι να ήταν τόσο) 70% της ύλης;
Και σκέψου και το άλλο: Γιατί το 70-80-90% της ύλης κι όχι το 100%, στο πιο "οργανωμένο" εκπαιδευτικό ίδρυμα της Ελλάδας, που βγάζει επιστήμονες και μηχανικούς; Όπως είπες, "φοιτητές είμαστε διάολε". Αλλά η σχέση φοιτητή-σχολής έχει γίνει σαν τη σχέση Ολυμπιακού-Champions' League: Από τον καναπέ...
Οπότε αν γίνει εξεταστική, εγώ (κι ο κάθε "εγώ" ) θα είμαι αυτός που θα πάρει ο διάλος όταν θα πάω να δώσω Ανάλυση ΙΙΙ έχοντας κάνει 4 μαθήματα ή εργαστηριακή φυσική με 2 εργαστήρια. Και "γιούχουυυ!", 10/3. Το εαρινό έχει ήδη ξεκινήσει...
Υ.Γ.: BlackStar, μην τα πάρεις αυτά σαν προσωπική επίθεση ή οτιδήποτε. Προς Θεού. Απλά μου έδωσες το πάτημα για να πω κάποια πράγματα που σκεφτόμαι και με ενοχλούν.
The day Microsoft makes something that doesn't suck is the day they start making vacuum cleaners.
ακουσε φιλε μου(αφου με αποκαλεις με το μικρο μου ονομα)!επειδη τυχαινει να'μαι στο 5ο ετος επετρεψε μου να ξερω καλυτερα τι ειναι να δινεις αναλυση η οποιδηποτε αλλο μαθημα με τοσο λιγες διδακτικες ωρες!ομως ο,τι κι αν θελεις εσυ η εγω η ο αλλος μεγαλυτερη βαρυτητα εχει τι θελει και τι διεκδικει η πλειοψηφια!εσυ θελεις 100% της υλης των μαθηματων σου και καλα κανεις δεν μπορει να σε κρινει κανεις αλλα κι οι φοιτητικοι συλλογοι θελουν να προστατευσουν το μελλον τους,να εξασφαλισουν (οσο αυτο ειναι δυνατο )ενα καλυτερο αυριο!δεν ειναι ετοιμη η ελλαδα για τετοιες αλλαγες οπως λοιπον φιλε μου εσυ διεκδικεις τις σπουδες σου ετσι κι η πλειοψηφια τονιζω η πλειοψηφια διεκδικει καταργηση του νομου με καταληψεις!τι να κανουμε τωρα?νομιζεις πως εμεις δε χανουμε μαθηματα δεν εχουμε προβληματα?αλλα πρεπει να σεβομαστε τοσο τις αποφασεις οσο και τους υπολοιπους!
οσο για το υστερογραφο σου δε χρειαζοταν καν!εννοειται πως κανεις δεν επιτιθενται στον αλλο συναδελφοι ειμαστε κουβεντα κανουμε!αλλα δεν μπορεις να στελνεις στο διαβολο αποφασεις που παρθηκαν ή θα παρθουν συλλογικα!ασε να δουμε τι θα αποφασιστει μπορει ολοι να μεινουμε ικανοποιημενοι με πιθανοτητα 1 !με λιγη καλη θεληση ολα γινονται !
οσο για το υστερογραφο σου δε χρειαζοταν καν!εννοειται πως κανεις δεν επιτιθενται στον αλλο συναδελφοι ειμαστε κουβεντα κανουμε!αλλα δεν μπορεις να στελνεις στο διαβολο αποφασεις που παρθηκαν ή θα παρθουν συλλογικα!ασε να δουμε τι θα αποφασιστει μπορει ολοι να μεινουμε ικανοποιημενοι με πιθανοτητα 1 !με λιγη καλη θεληση ολα γινονται !
- drcypher
- Portal Administrator

- Real Name: Κώτσος Φίλ
Απλώς να συμφωνήσω με το σχόλιο τουλάχιστον ως απάντηση στο γενικόλογο και ανούσιο "θα σας πάρει ο διάολος" (ποιον; από ποιον; κτλ.)...blackstar έγραψε:οπως λοιπον φιλε μου εσυ διεκδικεις τις σπουδες σου ετσι κι η πλειοψηφια τονιζω η πλειοψηφια διεκδικει καταργηση του νομου με καταληψεις!τι να κανουμε τωρα?νομιζεις πως εμεις δε χανουμε μαθηματα δεν εχουμε προβληματα?αλλα πρεπει να σεβομαστε τοσο τις αποφασεις οσο και τους υπολοιπους!
Αυτό που το άκουσες; Από ποιον; Για τη δική μας Σχολή; Όπως βλέπεις είναι αρκετά τεντωμένο το σκοινί και ανεξακρίβωτες πληροφορίες ή φήμες ή εκτιμήσεις ρίχνουν απλώς λάδι στη φωτιά (όπως το παραπάνω).Neo έγραψε:Απ' όσο έχω ακούσει πάντως, οι καθηγητές ετοιμάζονται για εξεταστικές μετά το άνοιγμα των Σχολών...
Το άκουσες από κάποιον επισήμως ή να το θεωρήσουμε ως μη γεγραμμένο;
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.