papagalakos έγραψε:Έχω ένα ωραίο φιλοσοφικό βιβλίο υλιστικού προσανατολισμού. Αν δε βαριέμαι κάποια στιγμή θα δακτυλογραφήσω μια δυό σελίδες.

Συντονιστής: AlexandraDC

papagalakos έγραψε:Έχω ένα ωραίο φιλοσοφικό βιβλίο υλιστικού προσανατολισμού. Αν δε βαριέμαι κάποια στιγμή θα δακτυλογραφήσω μια δυό σελίδες.

Όποιος θέλει να το παίζει επιστήμονας ΔΕΝ μπορεί να αποδεχθεί ούτε οτι δεν υπάρχει Θεός, ούτε ότι υπάρχει φυσικά, αφού για τίποτα από τα δύο δεν υπάρχουν αποδείξεις.papagalakos έγραψε:Όποιος θέλει να το παίζει επιστήμονας πρέπει να αποδεχθεί ότι δεν υπάρχει Θεός, όπως να αποδεχθεί ότι η Γη δεν είναι κούφια και το σύμπαν άπειρο.
???????????????papagalakos έγραψε:Ρωτούσε σε μια ταινία ο διάβολος,
"Γιατί με μισίτε όλοι; Τί κακό έχω κάνει; Ο άλλος έχει σκοτώσει τόσες φορές όλη την ανθρωπότητα. Μια με τα Σόδομα και τα Γόμορα, μια με τον κατακλισμό, μια το ένα, μια το άλλο..."
Και στην τελική, "οφθαλμός αντί οφθαλμού και οδόντας αντί οδόντος" ή "αν σε χτυπήσουν στο ένα μάγουλο να γυρίσεις και το άλλο";
Και ακόμα "αν έχεις δύο χιτώνες να δίνεις τον ένα" ή καπιταλισμός; Ε, ΔΑΠίτη;
1) Ρώτα την γιαγιά σου αν της δίνει κ μετά μίλα. Σε κάποιους ανθρώπους δίνει. Ούτε εγώ πιστεύω στον Θεό όπως τον μάθαμε στο σχολείο αλλά η γιαγιά σου το κάνει γιατί αυτό την ευχαριστεί και της δίνει δύναμη. Σαν καλός εγγονός λοιπόν άστην κ μην την στενοχωρείς άδικα. Δεν θα της αλλάξεις μυαλό στα γεράματα. Μην ξεχνάς ότι μεγάλωσε σε μια άλλη κοινωνία που η θρησκεία έπαιζε πιο σημαντικό ρόλο απ ότι σήμερα.1) Αν η θρησκεία έδινε δύναμη, η Ελένη Λουκά θα ήταν σαν τον Πύρρο Δήμα!
2) Κι εσύ μπορεί να είσαι μεταλλαγμένος ελέφαντας με έφεση στο διαδίκτυο, μιας και δεν έχω αποδείξεις για το αντίθετο!
Καλά δεν ήξερα ότι είσαι άγριος. Σόρυ...Μη με προκαλείς....
Παρ' όλα αυτά, συνεχίζω να θεωρώ πως το να έχει κανείς φανταστικούς φίλους σε ηλικία μεγαλύτερη των λίγων χρόνων δεν είναι υγιές. Ειδικά όταν ο "φανταστικός φίλος" είναι λίγο σα "φανταστικός πατέρας".lunatic έγραψε:Ρώτα την γιαγιά σου αν της δίνει κ μετά μίλα. Σε κάποιους ανθρώπους δίνει. Ούτε εγώ πιστεύω στον Θεό όπως τον μάθαμε στο σχολείο αλλά η γιαγιά σου το κάνει γιατί αυτό την ευχαριστεί και της δίνει δύναμη. Σαν καλός εγγονός λοιπόν άστην κ μην την στενοχωρείς άδικα. Δεν θα της αλλάξεις μυαλό στα γεράματα. Μην ξεχνάς ότι μεγάλωσε σε μια άλλη κοινωνία που η θρησκεία έπαιζε πιο σημαντικό ρόλο απ ότι σήμερα.

Και στα πρεζόνια η ηρωίνη δίνει δύναμη. Ρώτα κι εσύ στην πλατεία Ομονοίας, και μετά μίλα!lunatic έγραψε: 1) Ρώτα την γιαγιά σου αν της δίνει κ μετά μίλα. Σε κάποιους ανθρώπους δίνει.[..]αλλά η γιαγιά σου το κάνει γιατί αυτό την ευχαριστεί και της δίνει δύναμη
Εσύ πιστεύεις στον Θεό όπως τον έμαθες στο φροντιστήριο?lunatic έγραψε: Ούτε εγώ πιστεύω στον Θεό όπως τον μάθαμε στο σχολείο [...]. Σαν καλός εγγονός λοιπόν άστην κ μην την στενοχωρείς άδικα.
Ποιό είναι το όριο ηλικίας ακριβώς; Μήπως μπορείς να μας διαφωτίσεις; Και άλλοι μεγάλωσαν σε κοινωνία που λάτρευε τον κεραυνό, αυτό τι σημαίνει;lunatic έγραψε: Δεν θα της αλλάξεις μυαλό στα γεράματα. Μην ξεχνάς ότι μεγάλωσε σε μια άλλη κοινωνία που η θρησκεία έπαιζε πιο σημαντικό ρόλο απ ότι σήμερα.
Γιού χαβ νο αϊντία....lunatic έγραψε:Καλά δεν ήξερα ότι είσαι άγριος. Σόρυ...Μη με προκαλείς....
Και οι δυο προσφερουν στοργικη αγκαλια.lunatic έγραψε: Όταν καταλάβεις την διαφορά του θεού κ της ηρωίνης τα ξαναλέμε
χαχαχαχαχαχαχαχα αυτό δεν το ξερα(βλεπε σταυρους που εβλεπαν στο βυζαντιο πριν απο μαχες)
http://en.wikipedia.org/wiki/En_touto_nikalunatic έγραψε:χαχαχαχαχαχαχαχα αυτό δεν το ξερα(βλεπε σταυρους που εβλεπαν στο βυζαντιο πριν απο μαχες)