papagalakos έγραψε:Σας έπιασε πάλι ο life style ανθρωπισμός;
[...]
Εντάξει , μην αμυνόμαστε πάντα πίσω από αυτή την λογική . Είναι ένα γεγονός αυτό που περιγράφεις που κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει και είναι ένα επιχείρημα που το έχω χρησιμοποιήσει και ο ίδιος . Το να απαντάς όμως έτσι σε κάθε περιστατικό είναι προβληματικό κατά την γνώμη μου , το κράτος και μεγαλοεργοδότες μπορεί να κάνουν όσα κάνουν άλλα αυτό δεν νομιμοποιεί τα όποια λάθη γίνονται από τον χώρο και τους μαχητές-αγωνιστές-επαναστάτες .
Άμα ήταν άσχετος εργαζόμενος κακός και πολύ κακός έγινε . Η αντιμετώπιση όμως και η κριτική μπορεί να γίνει από αυτούς που κατεβαίνουν και αγωνίζονται , και όχι από αυτούς που κάθονται μονίμως σπίτι τους ,
Άμα ήταν ασφαλίτης για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω άμα έκαναν καλά ή όχι .
Για τον τύπο στην Πανεπιστημίου
από ... 4:14μμ, Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010
Ήμουνα μπροστά, πρίν χτυπήσουν κάποιον. Δύο άνδρες καθισμένοι στο πεζοδρόμιο, κόσμος πολύς από επάνω τους, να ψάχνει τα τσαντάκια τους. Οι τύποι τσιμουδιά, ούτε να λένε ότι δεν είναι ασφαλίτες, ούτε υπάλληλοι του ΟΕΚ, απλά να κάθονται και να υπομένουν εξονυχιστικό έλεγχο. Στον τύπο που έφαγε το περισσότερο ξύλο, βρέθηκαν δύο ταυτότητες, η μία εκ των οποίων έγραφε υπεύθυνος γενικής ασφάλειας αττικής ή κάτι τέτοιο, τέλως πάντων, ταυτότητα αστυνομίας. Τότε ήταν που έφαγε και το όσο ξύλο έφαγε. Επαναλαμβάνω, ο άλλος τύπος έφυγε μετά από λίγο κύριος, μετά απο παρότρυνση κάποιων, που προφανώς και δεν ήθελαν να ξυλοφορτωθούν σε τέτοιο βαθμό δύο άνθρωποι, και ας ήταν ασφαλίτες.
Σε λίγα λεπτά φτάνουν 3 διμοιρίες, και αποκαλούν τον χτυπημένο συνάδελφο. Για την υπόλοιπη ώρα που ήμουνα εκεί, συνέχισαν να τον αποκαλούν έτσι.
Τα τσαντάκια, και τις ταυτότητες και των δύο, λογικά τις έχουν πάρει τα παιδιά που τους εντόπισαν.
Τέλος, δεν είναι σπάνιο, ασφαλίτες να έχουν και άλλη, ας πούμε κανονική δουλεία (βλέπε δισκάδικο στο Μοναστηράκι).
Αυτά για να μην λέμε ότι θέλουμε.
1191493
για αυτον που τις εφαγε
από ... 4:22μμ, Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010
ασφαλιτης ηταν, ειδα την υπηρεσιακη του ταυτοτητα που την κρατουσαν καποιοι...μη γραφεται οτι ακουτε αν δεν ειστε σιγουροι....
1191496
sxetika me ton asfalith sta propulaia
από (A) 4:22μμ, Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010
o τύπος που ξυλοκοπίθικε στα προπύλαια ήταν όντως ασφαλίτης.Διότι βρέθικε η ταυτότητα του που ήταν στην κάλτσα του η οποία έλεγε<<επικεφαλής ομάδας ασφάλειας>>για αυτο και αποκλειστικε το μερος στην συνεχεια απο τα ματ.στην αρχη δεν ειχαν παρει χαμπαρει τι ειχε γινει,γιατι εκεινη την ωρα περναγε και η πορεια μπροστα απο το σημειο που εγινε το σκηνικο.καταλαβαν οτι ειναι δικος τους μολις αρχισε ο κοσμος να διαληεται για να τελειωσει η διαδηλωση.
1191507
για τον τυπο στην πανεπιστημιο
από απο 4:40μμ, Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010
δημοσιγραφους που ηταν εκει και επερνας τηλεφωνο την γενικη ασφαλεια για να διασταυρωσουν οτι ηταν ασφαλιτης η ασφελιας δεν το ΔΙΕΨΕΥΔΕ δεν το επιβεβαιωνε
θα δειξει . το μονο σιγουρο ειναι οτι εχουν παρει 1 ταυτοτητα που γραφει .. ασφαλεια
http://athens.indymedia.org/front.php3? ... id=1191333
Δεν θεωρώ πως το indymedia γράφει πάντα την αλήθεια από αγνούς επαναστάτες , το έχω διαπιστώσει και ο ίδιος . Έχω όμως διαπιστώσει και σε αρκετές περιπτώσεις τα πράγματα ήταν έτσι όπως τα έλεγε και όλοι οι υπόλοιποι τα είχαν κάνει όπως τους βόλευε . Έτσι και αλλιώς , άμα ήταν ασφαλίτης υπήρχε ποτέ περίπτωση να βγουν και να πουν πως πράγματι είναι ;;; Αυτό σημαίνει πως πρέπει να κρατάμε μικρά καλάθια