Επιλογή μαθημάτων λίστας Τ

Συζητήσεις για όσα θα πρέπει να ξέρει ένας σωστός φοιτητής!

Συντονιστές: Ryu, antony07

Απάντηση
marousiotis
Real Name: ---
Facebook ID: 0

Επιλογή μαθημάτων λίστας Τ

Δημοσίευση από marousiotis »

Χαιρεται. Ειμαι στην κατευθυνση Μαθηματικου με ροη Αναλυσης, οποτε το ενα μαθημα απο τη λιστα Τ ειναι σιγουρα η Μηχανικη Συνεχους Μεσου. Τα υπολοιπα 5 μαθηματα μου ειναι εξισου αδιαφορα σε θεματολογια, και εξισου αχρειαστα για αυτο που θελω να ακολουθησω μετα τη σχολη (management, οικονομικα επιχειρησεων, κατι τετοιο...). Οποτε θελω απλα να διαλεξω το πιο ευκολο απο τα 5, αυτο που μπορω να τσιμπησω εναν σχετικα καλο βαθμο με την ελαχιστη ενασχοληση.
Ποιο μου προτεινετε;;;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος timos_m την Τετ Ιούλ 14, 2010 8:39 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Τόνοι στον τίτλο
o_apolytos
Real Name: Πραγματικό Όνομα

Re: Επιλογή μαθημάτων λίστας Τ

Δημοσίευση από o_apolytos »

Αυτό θα ήθελα να ρωτήσω κι εγώ! Τώρα με το Βέλτιστο είδα πως η Σχεδίαση και Ανάλυση Συστημάτων Ελέγχου παίζει να μη χρειάζεται τόση προσπάθεια όσο τα Δίκτυα Επικοινωνιών ας πούμε... Είναι και ο Τσινιάς που γενικώς βοηθάει, νομίζω κάθεται καλύτερα. Τώρα, άμα δεν έχεις πάρει Βέλτιστο, μάλλον δεν αξίζει τον κόπο.
Άβαταρ μέλους
maThemaGician™
Real Name: Πραγματικό όνομα
Facebook ID: 3

Re: Επιλογή μαθημάτων λίστας Τ

Δημοσίευση από maThemaGician™ »

Δε το συζητάω καν. Το μάθημα του Τσινιά είναι η καλύτερη επιλογή!! Τα Δίκτυα έχουν μεγάλη ύλη, οι Βάσεις Δεδομένων πρέπει γενικά να γουστάρεις Πληροφορική, ε και τα άλλα δε τα θυμάμαι καν. Προτείνω Σχεδίαση και Ανάλυση ακόμα κι αν δεν έχεις κάνει Βέλτιστο. Ο Τσινιάς τα εξηγεί όλα από την αρχή εκεί.
Εικόνα
Μάθε ΝΗ κι ας τηνε!!
Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ακαδημαϊκά”