Φιλε μου αυτο δεν εινα κρατος.... αυτο ειναι ΜΠΑΝΑΝΙΑ.... !!!!!Αυτο ειναι κρατος ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ!!!!!Δυστυχως ετσι το εχουν καταντησει.....Ευ-Αγγελος έγραψε:Κυριε Τσολκα, εγω δεν ειμαι του φυσικου αλλα του μαθηματικου.Επισης, δεν εχω περασει ακομα κανενα μαθημα φυσικης που εχουμε και οι μαθηματικοι υποχρεωτικα.Συνεπως δεν καταννοω τα περισσοτερα απο εκεινα που γραφετε , σας απαντανε και αυτα που εχετε στις σελιδα σας στο διαδυκτιο.Εφοσον ομως επιμενετε σε αυτα που λετε και τα εχετε αποδειξει πειραματικα γιατι δεν κανονιζετε να τα παρουσιασετε στην επιστημονικη κοινοτητα.Κανονιστε συναντηση με φυσικους του Καποδιστριακου και του Πολυτεχνειου.Νομιζω το να επιμενετε να πεισετε τους συναδελφους σεμφιτες δεν νομιζω οτι θα βγει καμια ακρη...Μην ξεχνατε ειμαστε ακομα φοιτητες.
(προς αποφυγη παρεξηγησεων δεν εχω διαβασει ολα τα προηγουμενα ποστς)
Αυτο το ελεινο κρατος "εφαγε" ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ, ΞΕΝΑΚΗ, ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ, ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, ΚΛΠ,ΚΛΠ,ΚΛΠ ....και θα κολωσουν σε εμενα τον ασημο και περιθωριακο της Επιστημης? Τι λες τωρα?
Εγω κανω το κεφι μου με τη Φυσικη τα Μαθηματικα και την Τεχνολογια, γιατι μου αρεσουν απο μικρο παιδι παρα πολυ και δεν εχω ΚΑΘΟΛΟΥ βλεψεις για ΘΕΣΕΙΣ, ΒΡΑΒΕΙΑ, και προπαντος ΝΑ ΤΑ 'ΚΟΝΟΜΗΣΩ....
Δεν πανε στο Διαολο ολοι τους..... και αν με αποδεχονται ή δεν με αποδεχονται...εγω ειμαι βεβαιος 100%, οτι στο τελος θα ΔΙΚΑΙΩΘΩ και αυτο μου ειναι ΑΡΚΕΤΟ!!!
tsolkas
Ομοίως για την m2.