Ψυχολογικό τεστ

Όχι δεν λέμε τον καιρό εδώ. Απλά αναλύουμε τους βαθυστόχαστους προβληματισμούς γύρω από διάφορα θέματα της καθημερινότητας. Με λίγα λόγια: ό,τι να 'ναι!

Συντονιστής: AlexandraDC

Άβαταρ μέλους
drcypher
Portal Administrator
Portal Administrator
Real Name: Κώτσος Φίλ

Re: Ψυχολογικό τεστ

Δημοσίευση από drcypher »

Εγώ σκέφτηκα 0 για δυο λόγους:
1. Έχω κόψει τα αντικαταθλιπτικά (είναι ο μήνας που τα σταματάω :P )
2. Έχω δοκιμάσει το πείραμα παλιά και έβγαλε 0

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=p3ZuaaviNgQ[/youtube]

Falgorn έγραψε:Έλα να γυρίζει το τσιγαράκι παιδιά...
Έκλαψα! :lol:
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
Άβαταρ μέλους
zki

Δημοσίευση από zki »

Α τελειο το τεστ εγω ξερω ενα αλλο.

Εισαι λεει σε ενα αεροπλανο και ειναι ενας αμερικανος ενας ευρωπαιος ενας κινεζος ενας παπας ενας εβραιος ο τοτος και η σασα μπαστα. Το αεροπλανο χανει υψος και πεφτει και ο πιλοτος πηδαει με αλεξιπτωτο να σωθει. Δεν παιζει αλλο αλεξιπτωτο στο αεροπλανο οποτε καποιος πρεπει να πιλοταρει. Επειδη εισαι ο μονος που δεν ειναι απο κλισε ανεκδοτου πρεπει να αποφασισεις εσυ ποιος θα πιλοταρει το αεροπλανο. Θα απαντησω μεσα στη μερα.
Άβαταρ μέλους
pao132003
Real Name: Γιάννης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από pao132003 »

Εφ'όσον το αεροπλάνο πέφτει, τι νόημα έχει ποιος θα πιλοτάρει; Επειδή μιλάμε για κάτι αδύνατο, θα επιλέξω ένα φανταστικό πρόσωπο, δηλαδή τον Τοτό.
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-William Faulkner, novelist (1897-1962)

H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
Άβαταρ μέλους
Hengeo
Real Name: Γιώργος
Facebook ID: 0

Δημοσίευση από Hengeo »

Με δεδομένο ότι δεν υπάρχει κάτι που να μου δείχνει εμφανώς ότι κάποιος άλλος έχει περισσότερες γνώσεις στο να πιλοτάρει, και επειδή κάποιος πρέπει να δράσει άμεσα, επιλέγω τον εαυτό μου :P
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
Άβαταρ μέλους
Falgorn
Real Name: Hector-Xavier
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Falgorn »

Εικόνα
Όλοι λένε τ’ ορμητικό ρέμα βίαιο

Μά την κοίτη του ποταμού που το κρατάει

Κανείς δεν τη λέει βίαιη.

Bertolt Brecht

Η προπαγάνδα της ημέρας ಠ_ರೃ
Άβαταρ μέλους
Hengeo

Δημοσίευση από Hengeo »

Περιμένοντας την απάντηση, ας βάλω άλλο ένα:

Ανεβαίνετε πάνω σε ένα βουνό για να βρείτε ένα σπάνιο-πολύτιμο πετράδι. Πέφτει η νύχτα και δεν το έχετε βρει ακόμα, τι κάνετε; Και πως θα περιγράφατε το πετράδι αυτό (μέγεθος, χρώμα, υφή, κ.λ.π.);
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
Άβαταρ μέλους
kostas213
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Κωνσταντίνος

Δημοσίευση από kostas213 »

Όσον αφορά το πιλοτάρισμα, θα ρωτούσα αν κάποιος ξέρει να πιλοτάρει, αλλιώς θα έριχνα μία προσπάθεια.

Τώρα για το διαμάντι, από τη στιγμή που που πέφτει η νύχτα χρειάζομαι φως για να το βρω. Οπότε, αν έχω φακό μένω λίγο ακόμα (μη μας φάει και το ξημέρωμα) μπας και γίνει το θαύμα. Αν δεν έχω φακό, φεύγω. Το πετράδι το φαντάζομαι μπλε, φυσιολογικού μεγέθους (όχι κανά τέρας αλλά ούτε και μινιατούρα) και έχει πολυεδρικό σχήμα (χωρίς καμπύλες δηλαδή).
There's no place like ::1
Άβαταρ μέλους
Hengeo

Δημοσίευση από Hengeo »

Η απάντηση στο τελευταίο που έβαλα: Το τι κάνει κανείς όταν βραδιάσει δείχνει πως αντιμετωπίζει τις δυσκολίες και τα εμπόδια στη ζωή του. Αν κάποιος εγκατέλειψε αμέσως, τότε γενικά εγκαταλείπει την προσπάθεια εύκολα, και αργεί να ωριμάσει. Αν πει ότι ψάχνει καταφύγιο-σταματάει μέχρι το άλλο πρωί, τότε δεν εγκαταλείπει εύκολα, και ωριμάζει σταθερά. Αν κάποιος είπε ότι δεν σταματάει, τότε δεν τον πτοεί τίποτα, και ωριμάζει γρήγορα, αν και μπορεί να γίνεται υπερβολικά ριψοκίνδυνος ορισμένες φορές. Η περιγραφή του πετραδιού είναι το πως βλέπουμε τον εαυτό μας μέσα στον κόσμο.

Εγώ είπα ότι ψάχνω για καταφύγιο και συνεχίζω το πρωί μόνο αν είναι εντελώς αντίξοες οι συνθήκες. Το πετράδι είναι μικρό αλλά λαμπερό και βαρύ, και μάλλον στρογγυλό.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”