Eλληνικός ορθογράφος στο microsoft office 2007

Πριν το βάψεις μπλε και το ρίξεις στη θάλασσα γιατί δεν ρίχνεις μια ματιά εδώ;

Συντονιστές: kostas213, markelos

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Artemoila
Real Name: Artemis
Facebook ID: 1003775262

Eλληνικός ορθογράφος στο microsoft office 2007

Δημοσίευση από Artemoila »

...δεν δουλεύει! Ούτε στα αγγλικά δουλεύει...Προσπάθησα να εγκαταστήσω τα proofing tools από το office 2003 όπως βρήκα σε μερικά σαιτ που πρότειναν, αλλά εκτός του ότι οι εκδόσεις που έχω έχουν μόνο για αγγλικά γαλλικά και ισπανικά τα αγγλικά που πήγα να δοκιμάσω δε δούλευαν πάλι..Έχει κανείς καμιά ιδέα;
Άβαταρ μέλους
Wizard
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Μάνος Ικάριος
Facebook ID: Manos.Ikarios

Re: Eλληνικός ορθογράφος στο microsoft office 2007

Δημοσίευση από Wizard »

Αν δεν κάνω λάθος για να δουλέψουν τα proofing tools 2003 πρέπει να κάνεις την εξής διαδικασία:
Πρώτα να εγκαταστήσεις office 2003, μετά proofing tools και μετά να αναβαθμίσεις σε 2007...
Δοκίμασέ τα με αυτή τη σειρά. Εμένα μου είχαν δουλέψει.
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
palasso
Real Name: Vassilis
Facebook ID: 0

Δημοσίευση από palasso »

Ένα χρόνο αφού βγήκε το Microsoft Office 2007 η Microsoft επίσημα έβγαλε language packs για κάθε γλώσσα (αντί των proofing tools που είχε βγάλει μέχρι το Office 2003). Αυτά εκτός του ότι αλλάζουν την γλώσσα στα GUI του Office βάζουν και αντίστοιχο ορθογράφο. Έτσι πριν 2 χρόνια είχα βάλει το "Greek Language Pack" στο Microsoft Office 2007 (Ultimate Edition αν θυμάμαι καλά) και επέλεξα να μην αλλάξει η γλώσσα στο GUI αλλά επί της ουσίας να μπει μόνο ο ορθογράφος.... Οπότε ίσως να σας βόλευε να βάλετε κι εσείς το "Greek Language Pack" .... Αλλά βρε παιδιά, αντί του Office βάλτε κανά OpenOffice.org και κανένα linux.... Μπορείτε να τα κατεβάσετε άνετα από κανένα torrent (για να μην απασχολείτε και τον server τους επειδή βαριέστε και πατάτε κάθε φορά το μεγάλο κουμπί ονόματι Download από το OpenOffice.org). Έτσι λοιπόν πηγαίντε σε κανένα site όπως το btjunkie.org και βρείτε να κατεβάσετε από torrent το OpenOffice.org και σας εύχομαι καμιά μέρα και κανένα linux distro... (Άλλα δεν λέω, θα με κάνετε block και θα σβηστεί και το σχόλιο μου... :lol: )
Άβαταρ μέλους
Artemoila
Real Name: Artemis
Facebook ID: 1003775262

Δημοσίευση από Artemoila »

To Greek Language Pack λέει ότι παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την εγκατάσταση.. Για να κάνω αυτό που λέει ο wiz πρέπει να απεγκαταστήσω πρώτα το 2007 και μετά να βάλω το 2003; Αν είναι έτσι και δουλεύει η ορθογραφία τα αφήνω τα 2003 μια χαρά είναι..Αν το κάνω αυτό, με τα mail του outlook τι θα γίνει; Ο πατέρας μου θα με δολοφονήσει αν χαθούν κ δεν ξέρω να τα κάνω back up κτλ..
Άβαταρ μέλους
timos_m
Real Name: ΤΜ

Δημοσίευση από timos_m »

Artemoila έγραψε:Αν το κάνω αυτό, με τα mail του outlook τι θα γίνει; Ο πατέρας μου θα με δολοφονήσει αν χαθούν κ δεν ξέρω να τα κάνω back up κτλ..
http://www.sitedeveloper.ws/tutorials/outlook.htm
Απάντηση

Επιστροφή στο “Υπολογιστές - Εφαρμογές - Internet”