Φωτιά στην ΠΒ
Φωτιά στην ΠΒ
Αυτήν τη στιγμή έχει πιάσει φωτιά στην πβ, η οποία έχει απλωθεί στο στέκι της ΠΚΣ. Αν κανείς έχει το τηλ κάποιου από την πκς ας ειδοποιήσει γιατί είναι εδώ η πυροσβεστική,άμεσα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος O kanenas την Πέμ Σεπ 02, 2010 5:13 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Μεταφέρθηκε σε κάπως καταλληλότερη "περιοχή"
Λόγος: Μεταφέρθηκε σε κάπως καταλληλότερη "περιοχή"
Δε φοβάμαι τίποτα...
Δεν ελπίζω σε τίποτα....
ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!
Δεν ελπίζω σε τίποτα....
ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!
- msl
- Forum Administrator

- Real Name: Μαρία-Σοφία
- Facebook ID: 735434828
- Επικοινωνία:
- otinanai
- Real Name: χμ..αλεξανδρος
- Facebook ID: 0
Re: Φωτιά στην ΠΒ
τελικα τι εγινε?
It's only after we've lost everything that we are free to do anything
[imgr 500x180]http://img.buzznet.com/assets/imgx/2/1/ ... 035284.jpg[/imgr]
[imgr 500x180]http://img.buzznet.com/assets/imgx/2/1/ ... 035284.jpg[/imgr]
- Falgorn
- Real Name: Hector-Xavier
- Επικοινωνία:
Κανένα νέο;
Όλοι λένε τ’ ορμητικό ρέμα βίαιο
Μά την κοίτη του ποταμού που το κρατάει
Κανείς δεν τη λέει βίαιη.
Bertolt Brecht
Η προπαγάνδα της ημέρας ಠ_ರೃ
Bertolt Brecht
Συγχωρέστε το πανικόβλητο του ύφους μου στο προηγούμενο πόστ, απλά η διαδικασία ήταν ακόμα σε εξέλιξη και η πυροσβεστική είχε μόλις φτάσει και προσπαθούσε να βρεί πρόσβαση στην αίθουσα για να κατασβήσει τις φλόγες.
Λίγο μετά τις 5 ακούστηκε εκκωφαντικός ήχος στο μηχανοστάσιο κάτω από την ΠΒ, δίπλα στο υπαίθριο πάρκινγκ. η έκρηξη πρέπει να ήταν ιδιαίτερα ισχυρή καθώς άνοιξε τρύπα στα τούβλα που περικλείουν το μηχανοστάσιο. Από την έκρηξη προκλήθκε μικρή ανάφλεξη μέσα στο στέκι της ΠΚΣ που είναι μεσοτοιχία με αυτό το μηχανοστάσιο. Κάποια παιδιά που βρίσκονταν (ευτυχώς) στο χώρο χρησιμοποίησαν τους πυροσβεστήρες μέχρι να έρθει η πυροσβεστική η οποία έκοψε τα σίδερα και έσπασε την πόρτα της αίθουσας ωστε να ελέξουν το χώρο. Το σημαντικότερο πρόβλημα ήταν οι έντονες αναθυμιάσεις από τον καπνό που γέμισε όλο το κτίριο μέσα σε πολύ λίγη ώρα.
10 λεπτά μετά και αφού έσβησε η φωτιά και ανοίξαν όλα τα παράθυρα και οι πόρτες στις αίθουσες και τα γραφεία ο καπνός ελαττώθηκε, ωστόσο στις ακόμα μυρίζει έντονα στις σκάλες του κτορίου Β και του κτιρίου Ε, καθώς και στο περιβάλλοντα χώρο της ΠΒ. Φαντάζομαι μέχρι άυριο θά έχει φύγει και η μυρωδιά. Ευτύχημα ήταν οτι στις κοντινές αίθουσες δεν υπήρχε κόσμος, οπότε και δεν τραυματίστηκε κανείς.
Λίγο μετά τις 5 ακούστηκε εκκωφαντικός ήχος στο μηχανοστάσιο κάτω από την ΠΒ, δίπλα στο υπαίθριο πάρκινγκ. η έκρηξη πρέπει να ήταν ιδιαίτερα ισχυρή καθώς άνοιξε τρύπα στα τούβλα που περικλείουν το μηχανοστάσιο. Από την έκρηξη προκλήθκε μικρή ανάφλεξη μέσα στο στέκι της ΠΚΣ που είναι μεσοτοιχία με αυτό το μηχανοστάσιο. Κάποια παιδιά που βρίσκονταν (ευτυχώς) στο χώρο χρησιμοποίησαν τους πυροσβεστήρες μέχρι να έρθει η πυροσβεστική η οποία έκοψε τα σίδερα και έσπασε την πόρτα της αίθουσας ωστε να ελέξουν το χώρο. Το σημαντικότερο πρόβλημα ήταν οι έντονες αναθυμιάσεις από τον καπνό που γέμισε όλο το κτίριο μέσα σε πολύ λίγη ώρα.
10 λεπτά μετά και αφού έσβησε η φωτιά και ανοίξαν όλα τα παράθυρα και οι πόρτες στις αίθουσες και τα γραφεία ο καπνός ελαττώθηκε, ωστόσο στις ακόμα μυρίζει έντονα στις σκάλες του κτορίου Β και του κτιρίου Ε, καθώς και στο περιβάλλοντα χώρο της ΠΒ. Φαντάζομαι μέχρι άυριο θά έχει φύγει και η μυρωδιά. Ευτύχημα ήταν οτι στις κοντινές αίθουσες δεν υπήρχε κόσμος, οπότε και δεν τραυματίστηκε κανείς.
Δε φοβάμαι τίποτα...
Δεν ελπίζω σε τίποτα....
ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!
Δεν ελπίζω σε τίποτα....
ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!
Τι εννοείς;snodrion έγραψε:na kaei i pks!xaxaxaxaxaaxa!
- mind_the_gap
- Real Name: Κουλης
Καμια σχεση με τον Σομπολο?? Προσκυνω περιγραφη...Λίγο μετά τις 5 ακούστηκε εκκωφαντικός ήχος στο μηχανοστάσιο κάτω από την ΠΒ, δίπλα στο υπαίθριο πάρκινγκ. η έκρηξη πρέπει να ήταν ιδιαίτερα ισχυρή καθώς άνοιξε τρύπα στα τούβλα που περικλείουν το μηχανοστάσιο. Από την έκρηξη προκλήθκε μικρή ανάφλεξη μέσα στο στέκι της ΠΚΣ που είναι μεσοτοιχία με αυτό το μηχανοστάσιο. Κάποια παιδιά που βρίσκονταν (ευτυχώς) στο χώρο χρησιμοποίησαν τους πυροσβεστήρες μέχρι να έρθει η πυροσβεστική η οποία έκοψε τα σίδερα και έσπασε την πόρτα της αίθουσας ωστε να ελέξουν το χώρο. Το σημαντικότερο πρόβλημα ήταν οι έντονες αναθυμιάσεις από τον καπνό που γέμισε όλο το κτίριο μέσα σε πολύ λίγη ώρα.
A fact of life: After Monday and Tuesday, even the calendar says W T F ...
Μιλ μερσι!
Καμία σχέση απ όσο ξέρω, το κατα δύναμη όμως!
Καμία σχέση απ όσο ξέρω, το κατα δύναμη όμως!
Δε φοβάμαι τίποτα...
Δεν ελπίζω σε τίποτα....
ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!
Δεν ελπίζω σε τίποτα....
ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!
- pasquale
- Real Name: Λάμπρος
Τελικά έμαθε κανείς απο τί προκλήθηκε η έκρηξη;
-
papagalakos
Απ' το κακό του. Πόσο να αντέξει το μηχανοστάσιο δίπλα στη ΠΚΣ;...
- Falgorn
- Real Name: Hector-Xavier
- Επικοινωνία:
Λες να 'ταν σοβιετικής κατασκευής και να μην άντεξε τη γειτνίαση;
Όλοι λένε τ’ ορμητικό ρέμα βίαιο
Bertolt Brecht