"Χαμένο" βιβλίο της βιβλιοθήκης
- Artemoila
- Real Name: Artemis
- Facebook ID: 1003775262
"Χαμένο" βιβλίο της βιβλιοθήκης
Στην αρχή της εαρινης εξεταστικής είχα δανειστεί ένα βιβλίο το οποίο επέστρεψα στην ώρα του. Την επόμενη φορά που πήγα όμως στη βιβλιοθήκη μου είπαν ότι το βιβλιο δεν ειχε επιστραφει. Εγω βεβαιως ημουν σιγουρη οτι το ειχα επιστρεψει και ειχα κ δυο φιλες μου μαζι που με ειδαν να το επιστρεφω. Το βιβλιο δεν βρεθηκε στα ραφια αρκετες φορες που πηγαινα κ τους το θυμιζα να το ψαξουν, επιμενοντας οτι το εχω φερει πισω. Πριν λιγες μερες με πηραν τηλεφωνο κ μου παν οτι βρηκαν στα σκουπιδια της ΣΕΜΦΕ και οτι ενας καλος κυριος το επεστρεψε. Μαλιστα με κατηγορησαν οτι πηγαινα και τους ενοχλουσα συνεχως με φωνες κτλ καθως και οτι πρεπει να ειμαι πιο προσεκτικη και να μην αφηνω βιβλια απο δω κ απο κει ωστε να καταληγουν στα σκουπιδια.
Εκτος απο το γεγονος οτι η ανικανοτητα των υπαλληλων βαραει κοκκινο στο οτι χανουν βιβλια μεσα απο τα χερια τους αφηνοντας τα χρεωμενα στην καρτα βιβλιοθηκης μου ενω ειχα περιμενει μεχρι να μου πουν "ενταξει, ολα καλα με την επιστροφη", αντι να παραδεχτουν την πατατα που καναν κ με ταλαιπωρουσαν οσο καιρο πηγαινα βιβλιοθηκη για διαβασμα, με κατηγορουν κ απο πανω λεγοντας μεσ τη μαπα μου καταφωρα ψεμματα.
Έχει τίποτα παρόμοιο συμβεί σε κανένα;
Εκτος απο το γεγονος οτι η ανικανοτητα των υπαλληλων βαραει κοκκινο στο οτι χανουν βιβλια μεσα απο τα χερια τους αφηνοντας τα χρεωμενα στην καρτα βιβλιοθηκης μου ενω ειχα περιμενει μεχρι να μου πουν "ενταξει, ολα καλα με την επιστροφη", αντι να παραδεχτουν την πατατα που καναν κ με ταλαιπωρουσαν οσο καιρο πηγαινα βιβλιοθηκη για διαβασμα, με κατηγορουν κ απο πανω λεγοντας μεσ τη μαπα μου καταφωρα ψεμματα.
Έχει τίποτα παρόμοιο συμβεί σε κανένα;
[imgr 300x250]http://www.michaeljohngrist.com/wp-cont ... ion-02.jpg[/imgr]
-
deanna
- Real Name: Δ
- Facebook ID: 0
Re: "Χαμένο" βιβλίο της βιβλιοθήκης
Σύμπτωση!
Μόλις σήμερα μου έτυχε μια τέτοια περεξήγηση. Με ενημέρωσαν στην είσοδό μου στην βιβλιοθήκη ότι "χρωστάω" ένα βιβλίο και με έλουσε κρύος ιδρώτας!
Μα λέω.. δεν μπορεί! Εκείνη την ώρα ήμουν και λίγο αφηρημένη σκέφτομαι.. λές να έχω κάνει καμιά βλακεία;;
Με παραπέμπει στις κοπέλες στο γκισέ για να μου "τραβήξουν το αυτάκι" και ενώ περιμένω σαν χαμένη να ψάξουν τα ράφια για το αντίτυπο αρχίζω σιγά-σιγά να θυμάμαι πότε είχα επιστρέψει το βιβλίο..
Ευτυχώς στην δική μου περίπτωση βρέθηκε στα ράφια.. εννοείται οτι η "καθυστέρηση επιστροφής" σχεδόν 2 μηνών δεν αναιρείται!
Υ.Γ.1: Οι κοπέλες ήταν ευγενέστατες (μόνο στους υπαλλήλους της βιβλιοθήκης το έχω δει αυτό)
Υ.Γ.2: Η εξηγηση που μου έδωσαν, όταν τους ανέφερα πως στην επιστροφή το παρέλαβαν "κάποιες μικρούλες"(μου είχε κάνει εντυπωση η ηλικία τους), ήταν οτι μάλλον (π)έτυχα στις φοιτήτριες που έκαναν την πρακτική τους!
Ε βέβαια.. το καλοκαίρι θα έπρεπε να είμαι πιο προσεκτική..
Μόλις σήμερα μου έτυχε μια τέτοια περεξήγηση. Με ενημέρωσαν στην είσοδό μου στην βιβλιοθήκη ότι "χρωστάω" ένα βιβλίο και με έλουσε κρύος ιδρώτας!
Μα λέω.. δεν μπορεί! Εκείνη την ώρα ήμουν και λίγο αφηρημένη σκέφτομαι.. λές να έχω κάνει καμιά βλακεία;;
Με παραπέμπει στις κοπέλες στο γκισέ για να μου "τραβήξουν το αυτάκι" και ενώ περιμένω σαν χαμένη να ψάξουν τα ράφια για το αντίτυπο αρχίζω σιγά-σιγά να θυμάμαι πότε είχα επιστρέψει το βιβλίο..
Ευτυχώς στην δική μου περίπτωση βρέθηκε στα ράφια.. εννοείται οτι η "καθυστέρηση επιστροφής" σχεδόν 2 μηνών δεν αναιρείται!
Υ.Γ.1: Οι κοπέλες ήταν ευγενέστατες (μόνο στους υπαλλήλους της βιβλιοθήκης το έχω δει αυτό)
Υ.Γ.2: Η εξηγηση που μου έδωσαν, όταν τους ανέφερα πως στην επιστροφή το παρέλαβαν "κάποιες μικρούλες"(μου είχε κάνει εντυπωση η ηλικία τους), ήταν οτι μάλλον (π)έτυχα στις φοιτήτριες που έκαναν την πρακτική τους!
Ε βέβαια.. το καλοκαίρι θα έπρεπε να είμαι πιο προσεκτική..
- kamari
- Real Name: Μαριάννα
Χα! Παρόμοια μου έχουν συμβεί κι εμένα! Το 1ο περιστατικό : Είχα πάει να επιστρέψω κάποια βιβλία που είχα δανειστεί και περιμένοντας να ακούσω το κλασσικό "όλα ok" και να την κάνω γυρνάει και μου κάνει η υπάλληλος "αυτό εδώ δεν το έχετε δανειστεί" με έντονο υφάκι. Μένω ηλίθια γιατί θυμάμαι ότι το είχα δανειστεί μαζί με τα υπόλοιπα και την ρωτάω αν σίγουρα δεν είναι στην κάρτα και να το ξανακοιτάξει. Αυτή άρχισε να πετάει διάφορες σπόντες υπονοώντας ότι το είχα πάρει στην μούφα και μου έσπαγε τα νεύρα! Μέχρι που της είπα ότι θα έπρεπε να ήμουν αρκετά ηλίθια αν είχα καταλάβει ότι έχω πάρει ένα βιβλίο που κανείς δεν ξέρει ότι λείπει από την βιβλιοθήκη και το επέστρεφα (το συγκεκριμένο ήταν πολύ καλό!
) plus του ότι όταν το δανείστηκα θυμάμαι πολύ καλά ότι ήταν ένας κύριος που μου το χρέωσε στην κάρτα μου.
& το 2ο περιστατικό : Πηγαίνω στην βιβλιοθήκη να διαβάσω μες την εαρινή εξεταστική που μας πέρασε και μου λέει η υπάλληλος ότι δεν μπορώ να πάρω κλειδάκι γιατί λέει χρωστάω βίβλια. Προσπαθώ να θυμηθώ αν χρωστάω τπτα και της λέω πώς τά'χω επιστρέψει όλα. Με στέλνει ,λοιπόν, στην υπηρεσία δανεισμού και ήταν -πάλι καλά- μία αρκετά εξυπηρετική υπάλληλος που με ενημερώνει ότι χρωστάω το βιβλίο με τον τάδε κωδικό...Προσπαθώ να θυμηθώ και την ρωτάω τον τίτλο του βιβλίου και εκεί πάνω συνειδητοποιώ ότι δεν έχω δανειστεί καν (!) αυτό το βιβλίο ποτέ...της το λέω και καθώς προσπαθώ να θυμηθώ αν το είχα χαζέψει στην βιβλιοθήκη κάπου μου έρχεται φλασιά! Ήταν απόγευμα,έφευγα από την βιβλιοθήκη και πάω να δανειστώ βιβλία και πετυχαίνω τον ίδιο τύπο με παραπάνω! Του δίνω όσα θέλω να δανειστώ και καθώς πάω να φύγω με βλέπει που κρατάω αυτό στα χέρια μου,με ρωτάει αν θέλω να το δανειστώ και του λέω όχι,απλά το χάζευα και θα πάω να το αφήσω...κι εκεί κάνω το λάθος!
Μου το ζητάει για να το βάλει στα ράφια πίσω του που τοποθετούν αυτά που τους επιστρέφουν,του το δίνω και φεύγω ήσυχη...Της το λέω ,λοιπόν, πώς έγινε το περιστατικό και της κάνω υποθέτω πως μου το πέρασε όταν έφυγα και το ξέχασε,ενημερώνοντάς της για το περιστατικό Νο.1 ότι ο ίδιος τύπος δεν μου είχε περάσει βιβλίο! Αυτή κατάλαβε ποιον εννοούσα και μου είπε ότι θα το ψάξει και να περάσω τις επόμενες μέρες να δω τί έγινε. Μετά από μέρες που πήγα να κάτσω πάλι για διάβασμα δεν μου είπαν τπτα,οπότε υποθέτω το βρήκανε κάπου στα ράφια τους!
Πάντως,ο συγκεκριμένος υπάλληλος είναι πολύ κουκουρούκου! Κάθε φορά που πάω να δανειστώ σε αυτόν ή θα χαζεύει στο pc ή θα μιλάει στο τηλέφωνο το οποίο μάλιστα και να σε βλέπει να περιμένεις δεν το κλείνει!
& το 2ο περιστατικό : Πηγαίνω στην βιβλιοθήκη να διαβάσω μες την εαρινή εξεταστική που μας πέρασε και μου λέει η υπάλληλος ότι δεν μπορώ να πάρω κλειδάκι γιατί λέει χρωστάω βίβλια. Προσπαθώ να θυμηθώ αν χρωστάω τπτα και της λέω πώς τά'χω επιστρέψει όλα. Με στέλνει ,λοιπόν, στην υπηρεσία δανεισμού και ήταν -πάλι καλά- μία αρκετά εξυπηρετική υπάλληλος που με ενημερώνει ότι χρωστάω το βιβλίο με τον τάδε κωδικό...Προσπαθώ να θυμηθώ και την ρωτάω τον τίτλο του βιβλίου και εκεί πάνω συνειδητοποιώ ότι δεν έχω δανειστεί καν (!) αυτό το βιβλίο ποτέ...της το λέω και καθώς προσπαθώ να θυμηθώ αν το είχα χαζέψει στην βιβλιοθήκη κάπου μου έρχεται φλασιά! Ήταν απόγευμα,έφευγα από την βιβλιοθήκη και πάω να δανειστώ βιβλία και πετυχαίνω τον ίδιο τύπο με παραπάνω! Του δίνω όσα θέλω να δανειστώ και καθώς πάω να φύγω με βλέπει που κρατάω αυτό στα χέρια μου,με ρωτάει αν θέλω να το δανειστώ και του λέω όχι,απλά το χάζευα και θα πάω να το αφήσω...κι εκεί κάνω το λάθος!
Πάντως,ο συγκεκριμένος υπάλληλος είναι πολύ κουκουρούκου! Κάθε φορά που πάω να δανειστώ σε αυτόν ή θα χαζεύει στο pc ή θα μιλάει στο τηλέφωνο το οποίο μάλιστα και να σε βλέπει να περιμένεις δεν το κλείνει!
"eadem mutata resurgo"~"αν κι αλλαγμένη,θα ξαναπροβάλλω η ίδια" Jacob I Bernoulli
- Knp
- Real Name: Κώστας
Κατά την επιστροφή του βιβλίου που ρωτάνε "τυπικά" όνομα, τους λέω το όνομά μου και με μια απορημένη φάτσα... "μα αυτό το βιβλίο το έχει δανειστεί ο τάδε", τον οποίο ούτε καν είχα ξανακούσει.
Πήρανε το βιβλίο κι ούτε γάτα ούτε η ζημιά.
Μετά που έλεγξα την κάρτα μου από το site της βιβλιοθήκης, αυτό το βιβλίο δεν αναφερόταν στην κάρτα μου.
Δηλαδή αν δεν το είχα επιστρέψει θα κυνήγαγαν άλλον...
Πήρανε το βιβλίο κι ούτε γάτα ούτε η ζημιά.
Μετά που έλεγξα την κάρτα μου από το site της βιβλιοθήκης, αυτό το βιβλίο δεν αναφερόταν στην κάρτα μου.
Δηλαδή αν δεν το είχα επιστρέψει θα κυνήγαγαν άλλον...
- Wizard
- Forum Administrator

- Real Name: Μάνος Ικάριος
- Facebook ID: Manos.Ikarios
Έχετε το νου σας ότι αν χρωστάτε βιβλίο στη βιβλιοθήκη δε μπορείτε να πάρετε πτυχίο από τη σχολή...
Για να πάρετε πτυχίο χρειάζεται βεβαίωση από τη βιβλιοθήκη ότι δεν έχετε καμιά υποχρέωση. Οπότε καλό είναι να βεβαιωθείτε ότι έχετε καθαρίσει με αυτά τα θέματα.
Για να πάρετε πτυχίο χρειάζεται βεβαίωση από τη βιβλιοθήκη ότι δεν έχετε καμιά υποχρέωση. Οπότε καλό είναι να βεβαιωθείτε ότι έχετε καθαρίσει με αυτά τα θέματα.
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
ρε παιδια, μπαινω πριν λιγο στο site της βιβλιοθηκης να ανανεωσω ενα βιβλιο και βλεπω οτι ειναι εκπροθεσμα 4 βιβλια τα οποια ειχα επιστρεψει στις 7/9 !!! Το βιβλιο που θελω να ανανεωσω το πηρα 2 περιπου ωρες μετα την επιστροφη των αλλων!
Η επιστροφη ειχε γινει χωρις προβλημα, αφου με ρωτησανε το ονομα μου και μου ειπανε ΟΚ !
τι διαολο γινεται? ο δανεισμος υποτιθεται οτι εληγε στις 9/9.
Η επιστροφη ειχε γινει χωρις προβλημα, αφου με ρωτησανε το ονομα μου και μου ειπανε ΟΚ !
τι διαολο γινεται? ο δανεισμος υποτιθεται οτι εληγε στις 9/9.

Believe you can and you're halfway there.
Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. And Today? Today is a gift. That's why we call it the present.
But only in their dreams can men be truly free. It was always thus and always thus will be.
- Artemoila
Παρακαλα να εχουν κανει λαθος κ να το βρουν στα ραφια μην τραβιεσαι οπως εγω...
τους εστειλα ενα mail. θα περασω και την παρασκευη απο εκει να δω...
ΕΛΕΟΣ απλα! να δω τι θα γινει τωρα...
ΕΛΕΟΣ απλα! να δω τι θα γινει τωρα...

Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. And Today? Today is a gift. That's why we call it the present.
But only in their dreams can men be truly free. It was always thus and always thus will be.
- Artemoila
Tην άλλη φορά που θα επιστρέψεις βιβλία να τους δώσεις την κάρτα σου επιτόπου και πες τους να τσεκάρουν αν είναι χρεωμένα βιβλία πάνω της. Είναι ο μόνος τρόπος για να σαι σίγουρος πλέον.
Μόλις μου απάντησαν στο email:
" Καλημέρα,
καταρχήν σας ζητώ συγνώμη για το λάθος που έγινε στη βάρδια.
Τα βιβλία βρέθηκαν και έχουν επιστραφεί και επίσης έγινε ανανέωση στο νέο δανεισμό σας για 22/9/10.
Ευχαριστώ,
Β. Καραπατάκη
Τηλέφωνα επικοινωνίας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Ζωγράφου: 210 772 1250, 210 772
2229 [ώρες 8.30-14.00] και 210 772 1576, 210 772 3878 [ώρες 8.30-20.00] "
Πάλι καλά!...
" Καλημέρα,
καταρχήν σας ζητώ συγνώμη για το λάθος που έγινε στη βάρδια.
Τα βιβλία βρέθηκαν και έχουν επιστραφεί και επίσης έγινε ανανέωση στο νέο δανεισμό σας για 22/9/10.
Ευχαριστώ,
Β. Καραπατάκη
Τηλέφωνα επικοινωνίας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Ζωγράφου: 210 772 1250, 210 772
2229 [ώρες 8.30-14.00] και 210 772 1576, 210 772 3878 [ώρες 8.30-20.00] "
Πάλι καλά!...

-
con
- Real Name: Κωνσταντίνος
an sta alhtheia xasoume ena vivlio ti ginetai ???? mallon exasa ena ...
Από τον κανονισμό της βιβλιοθήκης:
Απώλεια υλικού
Ο χρήστης που χάνει ή επιστρέφει δανεισμένο υλικό σε κακή κατάσταση, θα πρέπει να ενημερώσει το γραφείο Δανεισμού και οφείλει να το αντικαταστήσει. Σε περίπτωση που το υλικό δεν υπάρχει στο εμπόριο, οφείλει να το αντικαταστήσει με βιβλίο της ίδιας τρέχουσας αξίας και του ιδίου θέματος το οποίο θα προτείνεται από το Γραφείο Παραγγελιών της Βιβλιοθήκης τηλ. 210-7721875.
no es sueño la vida
y al que le duele su dolor le dolerá sin descanso
y el que teme la muerte la llevará sobre los hombros
y al que le duele su dolor le dolerá sin descanso
y el que teme la muerte la llevará sobre los hombros
-
con
- Real Name: Κωνσταντίνος
thx !! agxwthhka ligo twra... an vrei kapoios ena mikro vivliaraki prasino tou 1985 me askhseis hlektromagnhtismou na mou to pei please ....