Θερμοδυναμική

Μήπως να ξανακάνω Μηχανογραφικό;

Συντονιστές: φιάλη klein, Ryu, markelos, meleneemil, Nasia!

Άβαταρ μέλους
Tsakalos
Real Name: Κώστας
Facebook ID: 0
Επικοινωνία:

Re: Θερμοδυναμική

Δημοσίευση από Tsakalos »

Μαγκες βοηθεια!!! Δεν εχω ιδεα τι παιζει με το μαθημα ουτε σημειωσεις ουτε βιβλιο ουτε τιποτα! Τι να διαβασω για να πιασω το 5αρακι? Υπαρχει καποιο βιβλιο που μπορει να βοηθησει να το παρω απο τη βιβλιοθηκη? Αυτο του Τρικαλινου με τα μπαλονακια στο εξωφυλλο τι λεει?
Ευχαριστω πολυ για τις λυμενες ασκησεις που ανεβασατε παραπανω!!!
Τελευταία προτεραιότητα η σχολή μου!
και να θυμομόστε τον κύριο Dio...
Εικόνα
dcd
Real Name: dead can dance

Δημοσίευση από dcd »

Δεν μπορώ να αλλάξω το όνομα των αρχείων γιατί δεν μου δίνει αυτή τήν επιλογή....μπορεί να μου πει κάποιος τι να κάνω???
Άβαταρ μέλους
MakisH
Real Name: MakisH
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από MakisH »

Επιτρέψτε μου να παρέμβω (εννοώ επειδή δεν είμαι στη ΣΕΜΦΕ), απαντώντας στην ερώτηση του Tsakalos. Δεν ξέρω τι ακριβώς κάνετε από θερμοδυναμική, ωστόσο:

Εμάς μας δίνουν στη θερμοδυναμική των διαλυμάτων το βιβλίο του Δ. Τασσιού και στη θερμοδυναμική των μηχανών το βιβλίο του Α. Παπαϊωάννου, καθώς και το βιβλίο του Ν. Κουμούτσου.

Το βιβλίο του Τασσιού είναι ένα εξαιρετικό και πληρέστατο θεωρητικό βιβλίο. Δεν κάνει τόσο για να "περάσεις το μάθημα", αλλά εξηγεί πολύ ωραία τη θερμοδυναμική. Αν ψάχνεις κάτι για τελευταία στιγμή δεν σου κάνει.

Το βιβλίου του Α. Παπαϊωάννου (προσοχή στο Α. γιατί νομίζω έχετε κι εσείς έναν Παπαϊωάννου) είναι ένα παιδαγωγικότατο βιβλίο. Για τη θερμοδυναμική των μηχανών που κάναμε εμείς είχε κάποιες ελλείψεις στην ύλη (που συμπληρώνονταν από το βιβλίο του Κουμούτσου), αλλά αυτό που είχαμε ήταν μόνο ο πρώτος τόμος (από τους συνολικά 3 που προβλέπεται να βγουν). Πολύ καλή η δομή του βιβλίου, πολύ αντιπροσωπευτικά παραδείγματα και το προσαρμόζεις στην "ταχύτητα" που θες, καθώς παρουσιάζει την ύλη και σε συνεπτυγμένη μορφή στο τέλος κάθε κεφαλαίου.

Το βιβλίο του Κουμούτσου δε νομίζω οτι θα το προτιμήσεις αν καίγεσαι, καθώς έχει ελάχιστες ασκήσεις και παραδείγματα. Έχει και αυτό όμως τη δική του "γοητεία".

Προσωπικά (από αυτά τα 3) προτείνω Παπαϊωάννου. Ίσως υπάρχει και στη βιβλιοθήκη. :)¨

edit: Επειδή ίσως να παρερμηνεύθηκε, το βιβλίο του Τασσιού είναι πλήρες, δεν είναι μόνο για τη θερμοδυναμική των διαλυμάτων. Απλώς είναι καλύτερο εκεί.
Ζητούνται βιβλία στο Αναγνωστήριο Χημικών Μηχανικών! Στείλτε μου αν θέλετε να δώσετε.
Άβαταρ μέλους
Tsakalos
Real Name: Κώστας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Tsakalos »

Σας ευχαριστω για τις απαντησεις! Προς το παρον εχω παρει το βοηθημα του Αρνου που ειναι πολυ καλο για ασκησεις και διαβασμα της τελευταιας στιγμης! Θα περασω και μια βολτα απο τη βιβλιοθηκη να τσεκαρω και τα βιβλια που λεει ο φιλος παραπανω! Και παλι ευχαριστω!
Τελευταία προτεραιότητα η σχολή μου!
και να θυμομόστε τον κύριο Dio...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
MakisH
Real Name: MakisH
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από MakisH »

Βρε συ, εγώ σου λέω για ωραιότατα βιβλία πρώτης κατηγορίας κι εσύ πας σε βοηθήματα; :P

Αν δεν προλαβαίνεις καλά κάνεις, μην σε πάρω στο λαιμό μου με τα άλλα. :) Καλή επιτυχία πάντως! Είναι ένα πολύ ωραίο μάθημα!
Ζητούνται βιβλία στο Αναγνωστήριο Χημικών Μηχανικών! Στείλτε μου αν θέλετε να δώσετε.
Άβαταρ μέλους
paradise_lost
Real Name: I can't write my real name here...

Δημοσίευση από paradise_lost »

Ξέρει κανείς την ύλη από το βιβλίο του Τρικαλινού? Ή έστω την ύλη σε τίτλους..?
Άβαταρ μέλους
nightCrawler
Real Name: ilias

Δημοσίευση από nightCrawler »

Δε νομίζω να σε βοηθήσει το βιβλίο, περισσότερο θα σε μπερδέψει. Προσπάθησε να βρεις τις σημειώσεις του Παπαντωνόπουλου γιατί βάζει μόνο από εκεί και τα περισσότερα απαράλλαχτα. Και πέραν αυτού αν αφιερώσεις λίγο χρόνο να τις αποκωδικοποιήσεις θα καταλάβεις αρκετά πράγματα για θερμοδυναμική.
Count on the unexpected.
The night shift
Άβαταρ μέλους
paradise_lost
Real Name: I can't write my real name here...

Δημοσίευση από paradise_lost »

nightCrawler έγραψε:Δε νομίζω να σε βοηθήσει το βιβλίο, περισσότερο θα σε μπερδέψει. Προσπάθησε να βρεις τις σημειώσεις του Παπαντωνόπουλου γιατί βάζει μόνο από εκεί και τα περισσότερα απαράλλαχτα. Και πέραν αυτού αν αφιερώσεις λίγο χρόνο να τις αποκωδικοποιήσεις θα καταλάβεις αρκετά πράγματα για θερμοδυναμική.
Έχω και το βιβλίο του Schaum που έχω ακούσει ότι είναι πολύ καλό.. Απλά είναι λίγο "κάπως" ως γνωστόν οι σημειώσεις και δεν έχω διάθεση για να αποκρυπτογραφήσω..
Άβαταρ μέλους
BILLYDELUXE

Δημοσίευση από BILLYDELUXE »

Exei kaneis tis seimioseis tou na tis anebasei..den iksera oti bazei apo ekei..
Άβαταρ μέλους
nightCrawler
Real Name: ilias

Δημοσίευση από nightCrawler »

Είχα διαβάσει το βιβλίο του Schaum (φαντάζομαι εννοείς το μεγάλο κίτρινο) 2 φορές πολύ καλά και είχα κοπεί.. όταν έκατσα 3 4 μέρες και πέρασα μια δύο φορές τις σημειώσεις του έγραψα πολύ καλά. Οπότε βρείτε τις σημειώσεις!
Count on the unexpected.
The night shift
Άβαταρ μέλους
vnsc
Real Name: Renos

Δημοσίευση από vnsc »

παιδες θα μπορουσε καποιος να σπρωξει σημειωσεις θερμο?? κατλβαινω οτι ειναι πολυ δυσκολο να ανεβουν στο σαιτ αλλα αν καποιος τις εχει εκλιπαρω για λαιβ αποκτηση τους,.. απ οτι εχω ακουσει δν παιζει να περασω απο το βιβλιο γι αυτο αναγκαζομαι να ζητιανεψω.. αν ειναι στειλτε μου κανα μηνυμα. θενξ εκ των προτερων..
Άβαταρ μέλους
noir
Real Name: εθελοδουλο πρακτορακι :)
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από noir »

και εγω απο βιβλιο διαβαζω, και ειχα την εντυπωση πως καλυπτει τις απαιτησεις του μαθηματος. Αν οντως ισχυει αυτο με τις σημειωσεις θα ηταν πολυ χρησιμο αν μπορει καποιος να τις ανεβασει εγκαιρως ή ας ειναι αυριο στη σχολη να τις βγαλουμε φωτοτυπια οι ενδιαφερομενοι.
Εικόνα
Η ελευθερία του ενός είναι προϋπόθεση για την ελευθερία του άλλου!
Κανένας έγκλειστος στις κρατικές φυλακές, κανένας σκλάβος στα αφεντικά!
Αντίσταση - Αυτοοργάνωση - Αλληλεγγύη
Άβαταρ μέλους
noir
Real Name: εθελοδουλο πρακτορακι :)
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από noir »

Κανα νέο για σημειωσεις συναδελφοι/ισσες;;;
Εικόνα
Η ελευθερία του ενός είναι προϋπόθεση για την ελευθερία του άλλου!
Κανένας έγκλειστος στις κρατικές φυλακές, κανένας σκλάβος στα αφεντικά!
Αντίσταση - Αυτοοργάνωση - Αλληλεγγύη
Άβαταρ μέλους
Malefino
Real Name: Thomas
Facebook ID: 2147483647

Δημοσίευση από Malefino »

Παιδιά ανακάλυψα ότι υπάρχει στον υπολογιστή μου ένα αρχείο γεμάτο με λυμένες ασκήσεις Θερμοδυναμικής. Πως θα το ανεβάσω στο εργαλείο? Είναι e-book....
Αν αγαπάς θα φας πακέτο
κι αν μ'αγαπάς θα φας μπουκέτο.

VoxPopuli: producer, beatmaker and dj
https://soundcloud.com/voxpopuli2
https://voxpopuli2.bandcamp.com

Αναρχοσυνδικαλιστική Πρωτοβουλία Ροσινάντε: ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!
https://rocinante.gr
Άβαταρ μέλους
O kanenas
Real Name: Αφροξυλάνθη
Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O kanenas »

Στην κεντρική σελίδα θα δεις ένα link 'Προσφορά υλικού'. Πάτα το και ανέβασε το αρχείο.

Αν δεν τα καταφέρνεις, ανέβασέ το στο rapidshare ή σε κάποια άλλη file hosting υπηρεσία και το βάζουμε εμείς στο semfe.gr.
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
Απάντηση

Επιστροφή στο “Δεύτερο Έτος”