Από το απόσπασμα του Ιου της Κυριακής : Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα δίκη θα διεξαχθεί την προσεχή Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης. Εναγόμενοι είναι δυο εξέχοντες πανεπιστημιακοί που «τόλμησαν»
μέσα στο γνωστό κλίμα της ελληνικής διοίκησης να εκτελέσουν έως το τέλος το καθήκον τους, να προασπίσουν δηλαδή το
συμφέρον του δημοσίου και να ακολουθήσουν τις αποφάσεις της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας και της
δικαιοσύνης.
Ο Στέφανος Τραχανάς, διευθυντής των Πανεπιστημιακών Εκδόσεων Κρήτης και η Στέλλα Καραγιάννη, καθηγήτρια του
Οικονομικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Μακεδονίας καλούνται να καταβάλουν από 200.000 ευρώ σε δύο εκδότες για όσα
κατέθεσαν σε μια δίκη που είχε ως κατηγορούμενους τους εκδότες αυτούς.
Όποιος αμφιβάλει για τα παραπάνω που φανερώνουν σε τι μπ...λο ζούμε ας κάνει κλικ στο παρακάτω:
http://www.iospress.gr/mikro2010/mikro20100925.htm
Σε δίκη ο Στέφανος Τραχανάς
- armaos
- Real Name: Αρμαος
- Facebook ID: 0
- Επικοινωνία:
Re: Σε δίκη ο Στέφανος Τραχανάς
απιστευτα πραγματα.
Εντωμεταξυ αυτος ο Τραχανας εδω και χρονια εχει κερδισει τον απολυτο σεβασμο μου χωρις να τον εχω καν γνωρισει. Ενω κατι αλλοι που τους τρωμε στη μαπα καθημερινα,..
Τι να πω, τετοιο μπουρδ_ο ειμαστε... Εδω δικαστηκε η αντιναζιστικη πρωτοβουλια με μαρτυρα κατηγοριας τον Πλευρη.
Σταχτη κ μπουρμπερη
Εντωμεταξυ αυτος ο Τραχανας εδω και χρονια εχει κερδισει τον απολυτο σεβασμο μου χωρις να τον εχω καν γνωρισει. Ενω κατι αλλοι που τους τρωμε στη μαπα καθημερινα,..
Τι να πω, τετοιο μπουρδ_ο ειμαστε... Εδω δικαστηκε η αντιναζιστικη πρωτοβουλια με μαρτυρα κατηγοριας τον Πλευρη.
Σταχτη κ μπουρμπερη