Αποτίμηση Συγκέντρωσης - Τι Έρχεται

"Η πολιτική αφορά το παρόν, ενώ μια μαθηματική εξίσωση την αιωνιότητα. "
Albert Einstein

Συντονιστές: antony07, Chris

papagalakos

Re: Αποτίμηση Συγκέντρωσης - Τι Έρχεται

Δημοσίευση από papagalakos »

ΕΛ-Juan έγραψε:Απλά όπως και να το κάνουμε, είναι πιο προκλητικός, ο αριστεριστής και ο Κνίτης με το Καγιέν και το σπίτι στην Πολιτεία, στη Βουλιαγμένη, στο Κολωνάκι, στο Διόνυσο...
Δε νομίζεις...?
Ποιό προκλητικός είναι ένας τέτοιος ΔΑΠίτης που εκπροσωπεί τη ΝΔ μισό χρόνο μόλις μετά από όσα έκανε στη χώρα.
Ευ-Αγγελος έγραψε: Το θεμα για μενα, ομως δεν ειναι τι ειπαν εκεινοι που το καναν...Το θεμα ειναι ποιοι ειναι!!!Ητανε του αναρχικου χωρου?Ηταν προβοκατσια?Ειναι πολυ σημαντικο να μαθουμε που ανηκουν ωστε να πεσουν οι μασκες...
Αυτές οι μάσκες σε απασχολεί να πέσουν αυτή τη στιγμή; Βρισκόμαστε σε μια στιγμή που είναι μοναδική ευκαιρία να πέσουν πολλές μάσκες και να πάρουν πόδι πολλά λαμόγια κι εσένα σε νοιάζει να πέσουν οι μάσκες αυτονών;
Και ακόμα και ειδικά, ούτε λέξε για το Βγενόπουλο;

Εγώ δεν ξέρω ποιοί ήταν. Και δεν με ενδιαφέρει. Είτε αναρχικοί που κάναν μ@λ@κία είτε προβοκάτορες ο Βγενόπουλος έχει συνυπευθυνότητα. Και η υποκρισία φαίνεται ολοκάθαρα.

Αν ο 15χρονος Αφγανός είχε τουφεκιστεί στα σύνορα δεν θα το είχαμε μάθει ποτέ.

Αν οι 3 είχαν καεί από τυχαία πυρκαγιά επειδή δεν υπήρχε σύστημα πυρόσβεσης και έξοδος κινδύνου θα είχε περάσει στα ψιλά ως εργατικό ατύχημα.

Μην μας δουλεύεται λοιπόν μπροστά στα μούτρα μας αναμασώντας την προπαγάνδα των ΜΜΕ. Όποιος σκέφτεται καταλαβαίνει.
Άβαταρ μέλους
C0n
Real Name: Κωνσταντίνος
Facebook ID: 0

Δημοσίευση από C0n »

Σε καμια περιπτωση δε φταιει το παιδι για τις επιλογες των γονιων του. Ωστόσο οταν αυτό το παιδί μένει στο σπίτι των γονιών του, απολαμβάνοντας όλα τα υλικά αγαθά και όλα όσα οι γονείς εχουν μοχθήσει να αποκτήσουν (και καλά κανουν δηλαδή,) αλλά πέφτουν θύματα μιας προπαγάνδας που στην καλύτερη θα έπρεπε να τους προσβάλλει με τον τρόπο που υβρίζει και συγκρούεται με την κοινωνική κατάσταση στην οποία το ίδιο το παιδί έχει μεγαλώσει και βρίσκεται, τότε ναί φταίει. Θες ψευτοεπαναστατηλίκια? Αποποιήσου τη μερσεντες και πάρε ποδήλατο.

Εχεις καθε δικαίωμα να αμφιβάλλεις για το αν υπάρχουν τετοια άτομα σε αυτό το χώρο, ομως εμπίπτεις στην ίδια κατηγορία με αυτό που κατηγορείς, οτι δηλαδή επειδή ακριβώς ο πολιτικός αυτός χώρος πρεσβεύει κάτι συγκεκριμένο, τότε σίγουρα δεν το υποστηριζουν κάποιοι ανεξάρτητα αν τους εκφράζει ή οχι. Εδω επεισέρχεται ο παράγοντας του "αισθήματος του ανήκειν". Και για να μην παρεξηγξθώ, δεν χαρακτηρίζω όλο τον πολιτικό χώρο, απλά μου φαίνεται κωμικοτραγικό να συμμετέχουν και διάολε να πρωτοστατούν άτομα τα οποία αν έπρεπε να κρίνουν τα γεγονότα με βάση αυτή την νοοτροπία, δεν θα άνηκαν στον χώρο που ανήκουν. Από την άλλη μεριά τρέφω μεγάλα αισθήματα σεβασμού στο πρόσωπο ανθρώπων που όχι μόνο διατηρούν κάποιες απόψεις αλλά ζουν και με βάση αυτές. Ζωντανό παράδειγμα αποτελεί το αγαπητό πτηνό! (κοπλιμάν στον παπαγάλο :D)

Καλό θα ήταν έκτορα να αποφεύγουμε τους χαρακτηρισμούς για το ποιός γίνειται ή είναι λαϊκιστής, και ποιός ταμπελοποιεί και γενικεύει χαρακτηριστικά, γιατί ο λόγος που πόσταρα την συγκεκριμενη παρατήρηση εξ αρχής είναι αυτός:
Gus έγραψε:Το μονο για το οποιο δεν θελω να παρεξηγηθω ειναι για το οτι ειπα για ατομα που ζουνε με τις πλατες του μπαμπα,και εχουν εξασφαλισμενο το μελλον τους.Δεν αναφερομαι σε ολους αλλα σε συγκεκριμενους δαπιτες συμφοιτητες μας
θα το θεωρούσα πιο "αντρικιο" και ορθό να πεί ο εν λόγω κύριος:
Το μονο για το οποιο δεν θελω να παρεξηγηθω ειναι για το οτι ειπα για ατομα που ζουνε με τις πλατες του μπαμπα,και εχουν εξασφαλισμενο το μελλον τους.Δεν αναφερομαι σε ολους αλλα στον C0n.

Αλλού λοιπόν να στρέψεις τα πυρά σου περι λαϊκισμού. Γιατι είτε σου/σας αρέσει ειτε όχι, η συντριπτική πλειοψηφία του φοιτητικού κόσμου (η οποία και δεν συμμερίζεται τις δικιές σας απόψεις, ούτε καν μεσα στο ΕΜΠ) δεν διαμορφώνει πολιτικές πεποιθήσεις με βάση τα λεφτά, δεν τα μετράει όλα σε χρήμα όπως κανει η σημερινή αριστερα (ή τουλάχιστον καποιοι συμμετέχοντες του forum) μεταφράζοντας τα ύστερα σε πολιτική ιδεολογία, για να χωρίσει σε "τάξεις" τύπου αντίπαλα στρατόπεδα το κοινωνικό σύνολο με βάση το εισόδημα . Διαμορφώνουν σκέψεις μεσα από προτάσεις που υλοποιούνται, υποστηρίζοντας αυτόν ο οποίος προασίζεται καλύτερα το ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ του συμφέρον. Οπως ολοι λοιπόν, ναι η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ θα περιέχει στις τάξεις της οικονομικά άνετους ανθρώπους, θα εμπεριέχει όμως και εργαζόμενους μερικά ή πλήρως, ασφαλισμένους ή ανασφάλιστους, κοινωνικά αδικημένους, κτλ.

Τα πράγματα, οταν αναφερόμαστε σε ανθρώπους δεν είναι πρωτοβάθμια εξίσωση (1+1=2). ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. και ο κάθε άνθρωπος αποτελεί ξεχωριστή προσωπικότητα και χρησιμοποιεί διαφορετικήνοητική διεργασία για να διαμορφώσει απόψεις. Κάποιοι σαν εσάς, κρίνουν τα πάντα με βάση οικονομικά μεγέθη. Η διεργασία αυτή ομως δεν είναι η μόνη και οπωσδήποτε δεν είναι ενδεδειγμένη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος C0n την Σάβ Μάιος 08, 2010 8:53 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δε φοβάμαι τίποτα...

Δεν ελπίζω σε τίποτα....

ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ! :)
Ευ-Αγγελος
Real Name: ...

Δημοσίευση από Ευ-Αγγελος »

Ναι να πεσουν οι μασκες ολων...Να πιασουν τα λαμογια...Και ναι ο Βγενοπουλος φερει ευθυνη για αυτο που εγινε.Ποιος ειπε το αντιθετο?
Εσυ pagalako απο που ενημερωνεσε δηλαδη?Εκτος των γεγονοτων στα οποια εισαι αυτοπτης μαρτυρας...Σε αλλα που δεν εισαι...απο που ενημερωνεσαι?
Εχεις βρει καποιο μεσο το οποιο δεν προπαγανδιζει απο την σκοπια του? Αν το εχεις βρει να μου το πεις κι εμενα...
papagalakos

Κυρίως από τον ΑΝΤ1, το MEGA και το ALTER, από ηλεκτρονικά και Ελευθεροτυπία, ΘΕΜΑ και ΤΑ ΝΕΑ από έντυπα.
Δεν μίλησα εγώ για τα μέσα που χρησιμοποιεί για να ενημερώνεται ο καθένας. Είπα να μην αναπαράγει την αστική προπαγάνδα. Αλλά προφανώς και από τα αστικά μέσα θα ενημερωθείς, από που αλλού;

edit: και στο δωμάτιό μου δεν κλείνει ποτέ ο ΣΚΑΙ 100,3
Άβαταρ μέλους
ex8ros tou malaka
Real Name: Vasilantwnhs

Δημοσίευση από ex8ros tou malaka »

Off Topic
[quote="papagalakos"]edit: και στο δωμάτιό μου δεν κλείνει ποτέ ο ΣΚΑΙ 100,3[/quote]
Ψεύδεσαι ασυστόλως. Στο δωμάτιο σου έχω ακούσει και άλλες ραδιοφωνικές συχνότητες.
Ευ-Αγγελος
Real Name: ...

Δημοσίευση από Ευ-Αγγελος »

Αυτο λεω κι εγω...
Αυτο ηταν και το point μου πιο πανω.
Απλα εθεσα τη παραμετρο οτι και οι αλλοι εχουν κριση...Δηλαδη εαν καποιος αναμασα την αστικη προπαγανδα των ΜΜΕ, πολυ πιθανον να το κανει απο επιλογη και οχι επειδη ειναι θυμα του συστηματος.(χαρακτηριστικο παραδειγμα-->αυτο που ανεφερα πιο πανω-->υπαρχουν αυτοπτες μαρτυρες που λενε αντιθετα πραγματα μεταξυ τους...Ποιον να πιστεψεις???Αυτος που πιστευει καποια μερια εχει επιλεξει να τη πιστεψει και εχει ηδη κρινει, τι θεωρει αληθες-->εξου και τα ΜΜΕ και η προπαγανδα τους δεν παιζουν τοσο σημαντικο ρολο οσο φαινεται οτι παιζουν.) Συνεπως δεν καλοστεκει το επιχειρημα οτι επειδη τα ειπε το ταδε καναλι εναι ψεμα.
papagalakos

@εχθρε
Off Topic
Θα έτυχε. Αλλά κάθε ώρα ή ώρα και μισή έχει ειδήσεις οπότε έχεις διαρκή ενημέρωηση. Ε, τώρα όταν δεν παίζει κάτι στην επικαιρότητα οκ, ακούω red :P
@Ευ
Δεν διαφωνούμε στα πρακτικά. Διαφωνούμε στη συλογιστική που ακολουθεί ο καθένας για να φτάσει στην αντικειμενική αλήθεια.
Για παράδειγμα εγώ δεν λέω "επειδή το είπαν τα ΜΜΕ είναι ψέμα", αλλά "αφού το είπαν τα ΜΜΕ δεν είναι αρκετό για να είναι αλήθεια". Όταν ακούς απ' τον ΑΝΤ1 "πυρπολύθηκαν στην τράπεζα τρείς άνθρωποι από αναρχικούς" ξέρεις σίγουρα ότι τρείς άνθρωποι κάηκαν. Δεν έχεις αρκετά στοιχεία όμως για να πεις και αν όντως τους έκαψαν αναρχικοί.
Αν, άλλο παράδειγμα, ο ΑΝΤ1 πει "η εκτέλεση του Γρηγορόπουλου ήταν εξοστρακισμός" δεν θα πω "άρα δεν ήταν εξοστρακισμός", αλλά δεν μπορούμε να ξέρουμε με αυτά τα δεδομένα.
Στην υπόθεση Γρηγορόπουλου όμως είχα φίλους αυτόπτες μάρτυρες και τους πιστεύω. Στην υπόθεση της τράπεζας δεν μπορώ να ξέρω με τα στοιχεία που έχω.
papagalakos

10/1/1991: «ΚΑΠΑ ΜΑΡΟΥΣΗ». Χαρακτηρίστηκε ως η μαζικότερη επίθεση κατά πολιτών από τις δυνάμεις καταστολής. Την επαύριο της δολοφονίας του καθηγητή Τεμπονέρα, μικροεπεισόδια στις παρυφές διαδήλωσης στην Αθήνα κατέληξαν σε πολύωρες συγκρούσεις νέων με τα ΜΑΤ. Ενα από τα εκατοντάδες δακρυγόνα που ρίχτηκαν κατά των διαδηλωτών προκάλεσε πυρκαγιά στο βιβλιοχαρτοπωλείο Λίβα και στο κτίριο του «Κ. Μαρούση». Νεκροί από ασφυξία ανασύρθηκαν ο 32χρονος επιχειρηματίας Περικλής Ρεπάκης, ο 57χρονος δικηγόρος Μανόλης Κοντόπουλος, ο 59χρονος χρυσοχόος Ιωάννης Νεμετζίδης κι ένα -αγνώστων στοιχείων- νεαρό άτομο. Παρά την ύπαρξη πλήθους επώνυμων μαρτύρων για τα αίτια της πυρκαγιάς, η υπηρεσιακή ΕΔΕ έκλεισε την υπόθεση κάνοντας λόγο για «εμπρησμό του κτιρίου από αναρχικούς». Αργότερα, σύμφωνα με το βούλευμα του συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών (3418/1997), η πυρκαγιά χαρακτηρίστηκε βομβιστική ενέργεια και αποδόθηκε είτε σε ρίψη βόμβας μολότοφ από τους αναρχικούς είτε σε ρίψη δακρυγόνων με ειδικά τουφέκια από τους αστυνομικούς.
Άβαταρ μέλους
Ektellion
Real Name: Αθ.

Δημοσίευση από Ektellion »

αυτοί οι οποίοι επιλέγουν να διαμαρτυρηθούν δηλαδή για τα αντιλαΪκά μέτρα και δεν ανήκουν καν στα μεσαία βαλλόμενα λαϊκά στρώματα, ωστόσο δε σκοπεύω να θίξω υπολήψεις άλλων.

Με συγχωρείς, μάλλον δεν ακολουθώ τον συλλογισμό σου. Προσωπικά νομίζω ότι αυτοί που καθρεφτίζεις άξιοι επαίνου πιότερο, παρά κριτικής είναι, αν βλέποντας το άδικο, κάτι που κρίνουν έστω ως άδικο (μήπως αυτό ήταν το σημείο βολής σου;) ακόμα και αν δεν πλείτει τους ίδιους, αγωνίζονται ενάντια του. Άσχετα με αυτό πάντως δεν βλέπω και πολλά τέτοια παραδείγματα φοιτητών. Όσους τουλάχιστον φοιτητές έχω δεί να κινούνται με πολυτελή οχήματα, και γενικα να προβάλουν τον τυχόν πλούτο τους, υποστηρίζουν γνώμες και νοοτροπίες πιο κοντά στα δικά σου λεγόμενα (στην πλειοψηφία τον περιπτώσεων αυτοχρωματισμένοι ως δεξιοί).

Τυχόν γιατί έχω υπ όψιν μου απ την άλλη, ένα αρκετά μεγάλο πλήθος φοιτητών (κυρίως -τριών, χωρίς να έχω την πρόθεση να προσβάλω) που αν και προέρχονται από οικογένεια βιοπαλαιστών αρνούνται να λάβουν οποιαδήποτε δράση μπροστά σε μέτρα που πέφτουν σαν πέλεκυς (δεν νομίζω να το αρνείται κανένας αυτό) στα κεφάλια των δικών τους, όχι τόσο γιατί είναι σύμφωνοι με αυτά αναγνωρίζοντας την αναγκαιότητα τους σαν μονόδρομο (οι πιο πολλοί με τους οποίους έχω μιλήσει αναγνωρίζουν έστω την δυνατότητα περιορισμού του κέρδους των κεφαλαιούχων οι οποίοι δεν πλήττονται στο ελάχιστο από τα ως τώρα μέτρα), αλλά προβάλλοντας απόψεις αδιαφορίας κυρίως. Παραθέτω χαρακτηριστικά μία πρόταση από μία συμφοιτήτριά μας: "τι με νοιάζει εμένα για τα μέτρα και για το τι τραβάει ο πατέρας μου, όταν μεγαλώσω εγώ και πάρω το πτυχίο μου θα δω τι θα γίνει". Νομίζω είναι περιττό να αναλύσω τα συμπεράσματα που βγάζει κανείς νοήμον, ή έστω "ανθρώπινος" άνθρωπος από δηλώσεις-νοοτροπίες σαν κ αυτή.

Πόσα πράγματα αγνοούν, πραγματικά, πόσα είναι αυτά που δεν υπολογίζουν, τι κατάσταση αποξένωσης μπορεί να βιώνουν ώστε να μην βλέπουν την ανάγκη διεκδίκησης του δίκιου των ίδιων, των δικών τους, της κοινωνίας μας ολόκληρης πλην από καμία διακοσαριά μεγαλοεπιχειρηματίες και τα τσιράκια τους. Αντ'αυτού μεριάζουν απαθείς, ανοίγοντας τους τον δρόμο για την περαιτέρω υποδούλωση μας (και ναι, είναι υποδούλωση το να μην έχεις κανέναν λόγο ως άτομο στην ζωή σου, καθώς είτε δουλεύεις στο σύστημα τους είτε πεθαίνεις (εντελώς) της πείνας, το να μην έχεις λόγο σαν λαός πλέον στα μέτρα που σου περνάνε ξένοι για δικό τους- τι άλλο, δεν νομίζω να έχουμε να κάνουμε με φιλανθρωπικές οργανώσεις - συμφέρον). Μάλιστα, μπροστά σε απώλειες που δεν έχουν να κάνουν με τίποτα με την πάλη για την απελευθέρωση (όποιος και να ήθελε να κάψει τους ανθρώπους αυτούς δεν θα δίσταζε πιστεύω ούτως ή άλλως να κάνει κάτι αντίστοιχο, όπως να πάει ληστέψει την τράπεζα μή διστάζοντας να τραβίξει τη σκανδάλη, η ακόμα ακόμα να σκοτώσει μια γριούλα για να της κλέψει την σύνταξή, και ποιος άλλος παρά η αναθεματισμένη η κοινωνία μπορεί να οφείλεται για την δημιουργία, η έστω, τον μη σωφρονισμό τέτοιον ατόμων που κυκλοφορούν και έκτος πορείας αν μη τι άλλο, που όλο και πληθαίνουν..) παίρνουν το μέρος των λαοπλάνων επωφελούμενων του συστήματος προβάλλοντας αντίσταση στην αντίσταση. Διακατέχονται εκτώς αυτού με φόβο πλέον, παρασείρονται από το δημοσιογραφικό ρεύμα αποπροσανατολισμού του πολίτη από την πραγματική σημασία των τεκταινόμενων που τους πλημμυρίζει, αποδιώχνοντας αξιωματικά κάθε ιδέα αλλότρια ως προς αυτές που τους διαποτίζουν.

Αυτά τα λίγα ήθελα να πω, με την πεποίθηση ότι βλέπω υπό το φως του ήλιου τα πράγματα, και την ελπίδα ότι αυτά που σε μένα έστω μοιάζουν με ηλιαχτίδες ανοίγοντας τα μάτια μου, δίνοντας θέληση στο πνεύμα μου και δύναμη στην φωνή και την καρδιά μου να παλέψω για το δίκαιο, να φτάσουν και στα μάτια κάθε πολίτη και αυτός να μήν φοβηθεί πια, να ανοίξει τα βλέφαρά του και να αισθανθεί την ζεστασιά της αλήθειας, να αισθανθεί ορμητική την ανάγκη να παλέψει με κάθε τρόπο που του δίνεται για την επίτευξη της δικαιοσύνης, για να φτάσει αυτός, αλλά και όλοι μας, αλλά και άλλοι μετά απο μας, σε μια κοινωνία της οποίας θα δηλώνουμε περήφανα πολίτες. Και αν πάλι δεν τα καταφέρουμε, (που θα τα καταφέρουμε αν είμαστε ενωμένοι που να πάρει, δική μας είναι κάθε δύναμη που αυτοί χειραγωγούν) θα είμαστε περήφανοι έστω για το οτι δεν δειλιάσαμε μπροστά στον αγώνα, μπροστά στο χρέος μας ως προς εμάς, ως προς τους συνανθρώπους μας, ως προς τα παιδιά.

Συγχωρήστε μου τον ίσως συναισθηματικό τόνο που πήρε το κείμενο προς το τέλος του. Η επίκληση στο συναίσθημα άλλωστε είναι και το κύριο όπλο του αντιπάλου, δυστυχώς με παράλληλη χρήση λανθάνουσας λογικής. Γράφω ότι πιστεύω, ότι αισθάνομαι. Όπως και να χει ο άνθρωπος πρέπει να κυβερνάται από την λογική του, με όπλο όμως ενάντια στους φόβους και τους δισταγμούς του το συναίσθημά του. Δεν θα ήθελα να συμμετάσχω σε περαιτέρω αντιπαραθέσεις, ευχαριστώ όποιον μπήκε στον κόπο να διαβάσει τις αράδες μου, και τον παρακαλώ να τις λάβει έστω και λίγο υπ όψιν και έπειτα να τις κρίνει, τίποτα άλλο.
Άβαταρ μέλους
Malefino
Real Name: Thomas
Facebook ID: 2147483647

Δημοσίευση από Malefino »

Επειδή μου έρχεται να τρελαθώ με όσα έχω ακούσει και μη θέλοντας να γίνω εριστικός θα παραθέσω ένα κείμενο... Για όσους μπαίνουν στη λογική τν παραπλεύρων απωλειών και σε όσους θυμο΄'υνται να κλαίνε τα άτομα που τους υπαγορεύει η εξουσία να κλαίνε....
Ανακοίνωση της Αναρχικής πρωτοβουλίας στα νότια
Κυριακή, Μάϊος 09, 2010

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟ,ΤΗΝ ΚΩΝΣTΑΝΤΙΝΑ ΚΟΥΝΕΒΑ,ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑ ΤΟΝΤΙ

ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΦΩΝΑΞΟΥΜΕ
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΧΑΜΙΝΤΟΥΛΑΝ ΝΑΤΖΑΦΙ
15ΧΡΟΝΩΝ, ΝΕΚΡΟΣ
ΦΕΡΣΤΕ ΝΑΤΖΑΦΙ
11 ΧΡΟΝΩΝ,ΤΥΦΛΗ

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟI ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ "ΜΑΡΦΙΝ",ΣΤΙΣ 5/5/2010
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΖΟΥΛΙΑ
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ
ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΤΣΑΚΑΛΗΣ

Η ΣΙΩΠΗ KAI H AΔΙΑΦΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ

ΚΑΙ ΣΙΩΠΗΛΟΥΣ,ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ,ΕΝΟΧΟΥΣ,ΣΥΝΕΝΟΧΟΥΣ Ή ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΦΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ EXETE ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ, ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΒΙΑΙΟΤΗΤΑ,ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΜΕ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΩΣ ΧΩΡΟ "ΤΥΦΛΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ" ΚΑΙ " ΑΔΙΣΤΑΚΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ"

Η ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ
ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ,ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΕΧΗ ΔΙΩΓΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΦΕΝΤΕΣ ΚΑΤΑΠΙΕΣΤΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, ΜΑ ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΖΩΗΣ
"ΕΣΕΙΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΖΗΜΙΕΣ,ΕΜΕΙΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΖΩΕΣ"
ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ "ΑΓΟΡΑΣ" ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ ΣΑΝ "ΔΑΝΕΙΟ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ","ΟΜΟΛΟΓΟ" ΚΑΙ "ΕΘΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ"
ΕΜΕΙΣ ΜΙΛΑΜΕ ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ, ΓΙΑ ΖΩΕΣ
Ο ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ,ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΠΕΧΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΤΑΓΜΑ ΕΦΟΔΟΥ ΠΟΥ ΣΤΙΣ 5 ΜΑΗ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΡΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ "ΜΑΡΦΙΝ",ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΣΤΑΔΙΟΥ 23

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΜΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΩΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ, ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ

ΤΡΕΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΧΘΡΟΤΗΤΑ ΜΕ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ,ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ,ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ,ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο "ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ" ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ -ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΧΥΝΟΥΝ ΜΕ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΔΑΚΡΥΑ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ "ΜΑΡΦΙΝ" ΚΑΙ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ,ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ,ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ "ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ", "ΘΥΣΙΕΣ" ΚΑΙ "ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ" ΓΙΑ ΤΟ "ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ", ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ,ΜΙΖΕΡΙΑ,ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ

Ο ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ "ΧΡΕΩΘΕΙ" ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΟΥ "ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ" ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ "ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟΥ" ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΣΠΑΕΙ ΚΑΙ ΛΕΗΛΑΤΕΙ ΜΑΓΑΖΙΑ,ΠΟΥ ΠΡΟΒΟΚΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΜΑΥΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΗ ΟΡΓΗ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ
Ο ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ, ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΓΙΑΦΚΑ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΙΑ
ΑΛΛΑ ΑΓΝΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ,ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ,ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ,ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΥΜΕΝΑ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ,ΣΤΗΝ ΧΑΡΑ,ΣΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ,ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ,ΣΤΟ ΠΕΝΘΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ,ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ,ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΑΔΕΛΦΩΝ

ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ,ΜΕ Ή ΧΩΡΙΣ "ΚΟΥΚΟΥΛΑ"
ΚΑΜΙΑ "ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΟΤΗΤΑ" ΚΑΙ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΣΤΙΣ 5/5/2010 ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ "ΜΑΡΦΙΝ"
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ

ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
ΧΩΡΙΣ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ,ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑ
ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΙΟΥΣ ΚΑΙ ΘΥΜΑΤΑ,ΧΩΡΙΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ
ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΖΩΗ,ΓΗ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

αναρχικη πρωτοβουλια στα νοτια
εκτακτη συνελευση της @ναρχικης συνειδησης εναντια στην βαρβαροτητα και στην τρομοκρατια της καθε εξουσιαστικης συμμοριας
Αν αγαπάς θα φας πακέτο
κι αν μ'αγαπάς θα φας μπουκέτο.

VoxPopuli: producer, beatmaker and dj
https://soundcloud.com/voxpopuli2
https://voxpopuli2.bandcamp.com

Αναρχοσυνδικαλιστική Πρωτοβουλία Ροσινάντε: ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!
https://rocinante.gr
papagalakos

Amber Alert - Amber Alert
Άτακτη παρέμβαση

Επειδή θα μας τρελάνουν κάποιοι κάποιοι, αν και λίγο εκτός χρόνου. Τι εκτός χρόνου δηλαδή, αυτά δεν προγραμματίζονται, τέλος πάντων, πολλά είπα.
Υπόθεση Marfin, 5 Μάη

Τις παραλείψεις που συνέβαλαν στην τραγωδία επισημαίνει πόρισμα της Επιθεώρησης του υπουργείου Εργασίας, η οποία ερεύνησε τις συνθήκες της πυρκαγιάς στο υποκατάστημα της Μarfin στη Σταδίου στις 5 Μαΐου που είχε ως αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο 3 υπαλλήλων.
Το πόρισμα, το οποίο παρουσιάζει το «Βήμα», αναφέρει ότι η μοναδική έξοδος κινδύνου ήταν κλειδωμένη, το τηλεχειριστήριο που θα μπορούσε να την ανοίξει είχε χαθεί, ενώ καταγράφονται σοβαρές ελλείψεις στο σύστημα πυρασφάλειας του κτιρίου.

Ακόμα, άλλες δύο πιθανές έξοδοι διαφυγής ήταν κλειδωμένες, ενώ μία οδός διαφυγής οδηγούσε σε σιδερένια κλούβα.

Συμπτωματικά είχε μείνει ανοιχτή μια πόρτα διαφυγής για να εξαερίζεται ο χώρος επειδή μύριζε μια τουαλέτα. Συνολικά 14 εργαζόμενοι εξήλθαν από μια μεταλλική πόρτα του 2ου ορόφου που δεν ήταν έξοδος κινδύνου και ήταν τυχαία ανοιχτή για αερισμό της παρακείμενης τουαλέτας λόγω προβλήματος της αποχέτευσης.
Οι εργαζόμενοι αναφέρθηκαν στην έξοδο κινδύνου του ισογείου, η οποία δεν έπρεπε να κλειδώνεται, προκειμένου να ανοίγει εύκολα και άμεσα από κάθε πρόσωπο που θα χρειαστεί να τη χρησιμοποιήσει. Αυτή άνοιγε μόνο αν έσπρωχνε κάποιος την “μπάρα πανικού” της θύρας και συγχρόνως πατούσε το κουμπί φορητού τηλεχειριστηρίου που ήταν μοναδικό σε όλον τον χώρο και βρισκόταν στο γραφείο της διευθύντριας στο ισόγειο.

Επισημαίνεται ακόμα και η έλλειψη πιστοποιητικού πυρασφάλειας. «Η επιχείρηση δεν είχε το απαιτούμενο πιστοποιητικό πυρασφαλείας που εκδίδεται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Για την έκδοσή του απαιτείται μελέτη του χώρου, στην οποία θα αναφέρονται τα συγκεκριμένα μέτρα πυρόσβεσης που προβλέπονται από τη νομοθεσία.
Ας συνειδητοποιήσουν κάποιοι ότι αν η πυρκαγιά είχε προκληθεί τυχαία τα αποτελέσματα θα ήταν τα ίδια και απλώς θα πέρναγε στα ψιλά, ο Βγενόπουλος (δική του είναι αν θυμάμαι καλά) θα την έβγαζε καθαρή (πάλι την έβγαλε δηλαδή) και το συμβάν θα καταγραφόταν κάπου εδώ.

Εικόνα

Εν τω μεταξύ αν είχε καταγραφεί ως εργατικό ατύχημα και τόλμαγε να το αναφέρει κάποιος θα αντιμετωπιζόταν ως ο "γραφικός" με ακόλουθα του τύπου "ωχ αδερφέ", "πάλι τα ίδια" κ.λπ.

Τελικά τα πάντα είναι θέμα marketing.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FAupwM-PjZs[/youtube]
farao
Banned
Real Name: Vaggelis

Δημοσίευση από farao »

papagalako,to tragoudi pou postares einai o ethnikos sou umnos?

skepsou poso sk**opsuxos eisai pou pethanan 4 atoma kai esu xeresai kai katigoreis tin marfin
Άβαταρ μέλους
ZQQ
Real Name: -

Δημοσίευση από ZQQ »

μαζι σου farao
κοιτάμε το δέντρο και χάνουμε το δάσσος!
Άβαταρ μέλους
Falgorn
Real Name: Hector-Xavier
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Falgorn »

farao έγραψε:papagalako,to tragoudi pou postares einai o ethnikos sou umnos?
:roll:
farao έγραψε:skepsou poso sk**opsuxos eisai pou pethanan 4 atoma kai esu xeresai kai katigoreis tin marfin
Χμ. κάτι μου θυμίζει αυτή η επιχειρηματολογική γραμμή... Παρακαλώ τους moderators να ψάξουν μήπως το post έγινε από το IP του Βγενόπουλου. :e_ugeek:
Όπως και να 'χει, αν ασχοληθείς λίγο να διαβάσεις τι έχει γραφτεί πάνω σε αυτό το θέμα, θα δεις ότι όχι μόνο ο papagalakos, αλλά και όλοι ουσιαστικά οι αριστεροί καταδικάζουν το γεγονός του θανάτου αυτών των ατόμων, και αυτούς που έβαλαν τη φωτιά που οδήγησε εκεί. Αλλά πέραν αυτού, ούτε τη στοχοποίηση ολόκληρων πολιτικών χώρων μπορούμε να δεχτούμε, ούτε και το να τη βγάλει τσέτουλα ο Βγενόπουλος, γιατί έχει μεγάλες ευθύνες ως ιδιοκτήτης. Οι εποχές που οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων δεν είχαν καμμία ευθύνη για την ασφάλεια των εργαζομένων ακόμα και στην Αμερική ανήκαν στον περασμένο αιώνα. Κάνε ένα search για το τι έχει γραφτεί, αξίζει μιας και είσαι νέος στο σεμφε τελεία γρου.
Όλοι λένε τ’ ορμητικό ρέμα βίαιο

Μά την κοίτη του ποταμού που το κρατάει

Κανείς δεν τη λέει βίαιη.

Bertolt Brecht

Η προπαγάνδα της ημέρας ಠ_ರೃ
farao
Banned
Real Name: Vaggelis

Δημοσίευση από farao »

egw apo to prwto kiollas post vlepw kapoion na leei 'tha monopolisei to endioaferon twn MME o thanatos 3 anthrwpwpn kai oxi h poreia'

nai re gamwto eides? na min asxolithoume me tin poreia kai na asxolithoume me 4 nekrous?

otan omws pethane o allos o grogoropoulos mas ta prizate gia tin aksia tis anthrwpinis zwis
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική”