Αποτίμηση Συγκέντρωσης - Τι Έρχεται
- Falgorn
- Real Name: Hector-Xavier
- Facebook ID: 0
- Επικοινωνία:
Re: Αποτίμηση Συγκέντρωσης - Τι Έρχεται
Κατ' αρχάς, το συγκεκριμένο topic ξεκίνησε ως αποτίμηση της συγκέντρωσης. Αυτό δίνει κατά ένα μέρος τον τόνο της συζήτησης στην αρχική φάση. Αν είχε ξεκινήσει με τίτλο "Θάνατος τριών εργαζομένων από πυρκαγιά στην Marfin", θα είχε ξεκινήσει διαφορετικά. Επίσης, η "αποτίμηση συγκέντρωσης" είναι διαδικασία πολιτικής εκτίμησης, η οποία για να έχει νόημα γίνεται χωρίς συναισθηματισμούς. Τρίτον, διάβασε και παρακάτω σε εκείνο το topic.
Όλοι λένε τ’ ορμητικό ρέμα βίαιο
Μά την κοίτη του ποταμού που το κρατάει
Κανείς δεν τη λέει βίαιη.
Bertolt Brecht
Η προπαγάνδα της ημέρας ಠ_ರೃ
Bertolt Brecht
Η προπαγάνδα της ημέρας ಠ_ರೃ
-
papagalakos
Συντρόφισες παιδεράστριες! Τα ομολογώ όλα, αυτός είναι ο εθνικός μου ύμνος! Γιατί εκτός από ντίβα του semfe.gr και ιντερνετική περσόνα, όπως με ενημερώνει ο φαραό αποτελώ πλέον και ολόκληρο έθνος.
Ας σοβαρευτούμε. Καμία σοβαρή κουβέντα με τους σοβαρούς. Μόνο με τους τρελούς μπορείς να βγάλεις άκρη. Ο σοβαρός είναι συνάμα και κοινωνικά αποδεκτός, άρα καθεστωτικός, άρα *μπιιιπ* . Οι τρελοί μας δείχνουν το δρόμο.
Ζήτω ο Άσημος.
Και πέρα απ' την Πλάκα, και ποιό δίπλα απ' την Ακρόπολη, ναι, εγώ και με το Βγενόπουλο τα βάζω, και με τους 1221 νεκρούς των "εργατικών ατυχημάτων". Γιατί είμαι 2 σε 1. Σαν το σαμπουάν.
Συγχωρέστε μου το πάθος αλλά μόλις γύρισα από μια πολύωρη περιπλάνηση στο κέντρο και στο μετρό και έχω ίστρο
Συνεχίζουμε λοιπόν, μιας και οι σχολές δεν έχουν ανοίξει ακόμα και επισήμως είμαστε κολοβαρετές. Μεγάλοι οπαδοί του κολοβαρέματος.
Το ότι βέβαια η Ελλάς καταρέει, όχι μόνο οικονομικά, αλλά κοινωνικά, πολιτικά, πολιτειακά, πολεοδομικά, κυκλοφοριακά, οικολογικά, σκανδαλολογικά, πυρκαγιά και δεν ξέρω και γω τι άλλο οφείλετε σε αυτούς που "ζούν ανάμεσά μας". Αλήθεια, να ανοίξουμε ένα topic για τους ψεκασμούς;
Μη μιλάς, μη γελάς, καταρέει η Ελλάς.
Μας κούρασε λίγο αλλά καταρέει, κι αφού μας κάνει τη χάρη τη συγχωρούμε.
Τη συγχωρούμε για:
Τους αμέτρητους λαθρομετανάστες
("λαθραίος" και "μετανάστης", άνθρωπος που ζεί λαθραία, χωρίς να μας ρωτήσει, και συνεπώς πρέπει να πεθάνει
) που σκότωσε στα σύνορα.
Την υποκρισία που λέει ότι παρά τους προηγούμενους εμείς "θα θρηνήσουμε για τον Καημένο Αφγανό" (ένας λαθρομετανάστης
) "που ανατινάχτηκε σε μια μπόμπα" που μάλον έβαλε φασιστική οργάνωση αλλά εμείς "θα λέμε ότι την έβαλαν "τρομοκράτες"".
Επίσης "θέλουμε να καταγγείλουμε ως Ελλάς (και ΕΛ.ΑΣ.) ότι πέθανε σε χειροποίητη μπόμπα, κι όχι νατοϊκή. Τουτέστιν, μη μας παίρνετε τη δουλειά. Μη σκοτώνεται Αφγανούς, δεν φτάνουν για όλους".
Θέλουμε να συγχωρέσουμε επίσης τη Δημοκρατία μας γιατί προσπάθησε να κάνει την Ελλάδα κάτι μεταξύ Big Brother και Αγγλίας (η χώρα με τις περισσότερες κάμερες).
Εν πάση περιπτώση, συγχωρούμε τη δημοκρατία μας για όλα, είναι πολλά και βαριέμαι να τα ξαναλέω. Εξάλου σας τα 'χω πρήξει με αυτά. Έτσι κι αλλιώς δεν συγκινείστε, τσάμπα τα (κ)λέω
Φαραό, είμαι σκατόψυχος. Μην ντρέπεσαι να γράφεις τις λέξεις ολόκληρες.
Και είμαι σκατόψυχος για πολλούς λόγους. Θα αναφέρω μερικούς. Όχι πολλούς, μην τρομάζεται.
Καταρχάς, το κυριότερο, δεν πιστεύω στο Θεό.
Σκότωσα 1221 εραζόμενους στη διάρκεια 2000-2008. Και μάλιστα μετά τους δήλωσα ως εργατικά ατυχήματα.
Α, και έπνιξα και μερικούς στο Σαμίνα.
Είμαι σκατόψυχος επειδή διάβασα κάπου ότι η πυρασφάλεια και η ασφάλεια της ανθρώπινης ζωής έρχεται μετά τα χρήματα της τράπεζας.
Παραλίγο να ξεχάσω να αναφέρω ότι χτες ήμαν σε μια συναυλία αλληλεγγύης στο Σίμο Σεϊσίδη, τον οποίο ξυλοκόπησαν κάτι ζαρντινιέρες με βασιλικούς σχεδόν μέχρι θανάτου, τον οδήγησαν στην εντατική για καιρό, τον πυροβόλησαν στο πόδι, και τελικά του το κοψαν, επειδή πήγε να ληστέψει μια τράπεζα.
Το φριχτό στην όλη υπόθεση είναι ότι "εγώ ο σκατόψυχος" (κατά το "εμείς οι Έλληνες") θεωρώ ότι η ποινή για κλοπή δεν θα έπρεπε να είναι ακροτηριασμός αλλά σχυγχαρητήρια. Αλλά σκατόψυχος είμαι, τι περιμένεις.
Λοιπόν, επειδή βαρέθηκα τώρα και λογικά δεν θα κατάλαβες και τίποτα απ' αυτά που γράφω τόση ώρα σταματάω. Ίσως ξαναμπώ αργότερα, ίσως αύριο, ίσως κάποια στιγμή.
Υ.Γ. Γενικά δεν έχει πολύ νόημα τελικά να απευθύνεται κανείς σε φοιτητές. Εκτός εξαιρέσεων τα περισσότερα είναι κάτι βλαμένα λαπτοπάκια που μάλον δεν θα καταλάβουν ποτέ ότι τα νούμερα που δείχνουν τις απώλειες στις στατιστικές τους είναι άνθρωποι, και ότι κάποιοι άλλοι τους στείλαν σ' αυτές τις λίστες.
Αυτά τα ολίγα, με σκεπτικισμό, βαρεμάρα και περιφρόνηση.
Τα λέμε.
bb για τους "ψαγμένους"
Επίσης θέλω να κάνω μια ιστορική παρατήρηση, και δεν αστειεύομαι. Αυτή τη στιγμή θα μιλήσω σαν έθνος, θα επαναφέρω την τάξη και θα αποκαταστήσω την ιστορία.
Ο εθνικός μου ύμνος είν' τούτου
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rNThW1QMNO4[/youtube]
Ας σοβαρευτούμε. Καμία σοβαρή κουβέντα με τους σοβαρούς. Μόνο με τους τρελούς μπορείς να βγάλεις άκρη. Ο σοβαρός είναι συνάμα και κοινωνικά αποδεκτός, άρα καθεστωτικός, άρα *μπιιιπ* . Οι τρελοί μας δείχνουν το δρόμο.
Ζήτω ο Άσημος.
Και πέρα απ' την Πλάκα, και ποιό δίπλα απ' την Ακρόπολη, ναι, εγώ και με το Βγενόπουλο τα βάζω, και με τους 1221 νεκρούς των "εργατικών ατυχημάτων". Γιατί είμαι 2 σε 1. Σαν το σαμπουάν.
Συγχωρέστε μου το πάθος αλλά μόλις γύρισα από μια πολύωρη περιπλάνηση στο κέντρο και στο μετρό και έχω ίστρο
farao έγραψε:egw apo to prwto kiollas post vlepw kapoion na leei 'tha monopolisei to endioaferon twn MME o thanatos 3 anthrwpwpn kai oxi h poreia'
nai re gamwto eides? na min asxolithoume me tin poreia kai na asxolithoume me 4 nekrous?
otan omws pethane o allos o grogoropoulos mas ta prizate gia tin aksia tis anthrwpinis zwis
Προσοχή! Προσοχή!
Το υπουργείο υγείας, δημόσιας τάξης και το χαμόγελο του χαζού σας προτείνουν.
Το υπουργείο υγείας, δημόσιας τάξης και το χαμόγελο του χαζού σας προτείνουν.
Μην καίτε εργαζόμενους! Πυροβολείστε παιδάκια!
Γάτες είστε δούλοι μέχρι το μεδούλι. Γιατί περί γατιών μιλάμε, και μάλιστε τσιφτόγατων, μιας και όλοι τα ξέρουν όλα.Το ότι βέβαια η Ελλάς καταρέει, όχι μόνο οικονομικά, αλλά κοινωνικά, πολιτικά, πολιτειακά, πολεοδομικά, κυκλοφοριακά, οικολογικά, σκανδαλολογικά, πυρκαγιά και δεν ξέρω και γω τι άλλο οφείλετε σε αυτούς που "ζούν ανάμεσά μας". Αλήθεια, να ανοίξουμε ένα topic για τους ψεκασμούς;
Μας κούρασε λίγο αλλά καταρέει, κι αφού μας κάνει τη χάρη τη συγχωρούμε.
Τη συγχωρούμε για:
Τους αμέτρητους λαθρομετανάστες
Την υποκρισία που λέει ότι παρά τους προηγούμενους εμείς "θα θρηνήσουμε για τον Καημένο Αφγανό" (ένας λαθρομετανάστης
Επίσης "θέλουμε να καταγγείλουμε ως Ελλάς (και ΕΛ.ΑΣ.) ότι πέθανε σε χειροποίητη μπόμπα, κι όχι νατοϊκή. Τουτέστιν, μη μας παίρνετε τη δουλειά. Μη σκοτώνεται Αφγανούς, δεν φτάνουν για όλους".
Θέλουμε να συγχωρέσουμε επίσης τη Δημοκρατία μας γιατί προσπάθησε να κάνει την Ελλάδα κάτι μεταξύ Big Brother και Αγγλίας (η χώρα με τις περισσότερες κάμερες).
Εν πάση περιπτώση, συγχωρούμε τη δημοκρατία μας για όλα, είναι πολλά και βαριέμαι να τα ξαναλέω. Εξάλου σας τα 'χω πρήξει με αυτά. Έτσι κι αλλιώς δεν συγκινείστε, τσάμπα τα (κ)λέω
Φαραό, είμαι σκατόψυχος. Μην ντρέπεσαι να γράφεις τις λέξεις ολόκληρες.
Και είμαι σκατόψυχος για πολλούς λόγους. Θα αναφέρω μερικούς. Όχι πολλούς, μην τρομάζεται.
Καταρχάς, το κυριότερο, δεν πιστεύω στο Θεό.
Σκότωσα 1221 εραζόμενους στη διάρκεια 2000-2008. Και μάλιστα μετά τους δήλωσα ως εργατικά ατυχήματα.
Α, και έπνιξα και μερικούς στο Σαμίνα.
Είμαι σκατόψυχος επειδή διάβασα κάπου ότι η πυρασφάλεια και η ασφάλεια της ανθρώπινης ζωής έρχεται μετά τα χρήματα της τράπεζας.
Παραλίγο να ξεχάσω να αναφέρω ότι χτες ήμαν σε μια συναυλία αλληλεγγύης στο Σίμο Σεϊσίδη, τον οποίο ξυλοκόπησαν κάτι ζαρντινιέρες με βασιλικούς σχεδόν μέχρι θανάτου, τον οδήγησαν στην εντατική για καιρό, τον πυροβόλησαν στο πόδι, και τελικά του το κοψαν, επειδή πήγε να ληστέψει μια τράπεζα.
Το φριχτό στην όλη υπόθεση είναι ότι "εγώ ο σκατόψυχος" (κατά το "εμείς οι Έλληνες") θεωρώ ότι η ποινή για κλοπή δεν θα έπρεπε να είναι ακροτηριασμός αλλά σχυγχαρητήρια. Αλλά σκατόψυχος είμαι, τι περιμένεις.
Λοιπόν, επειδή βαρέθηκα τώρα και λογικά δεν θα κατάλαβες και τίποτα απ' αυτά που γράφω τόση ώρα σταματάω. Ίσως ξαναμπώ αργότερα, ίσως αύριο, ίσως κάποια στιγμή.
Υ.Γ. Γενικά δεν έχει πολύ νόημα τελικά να απευθύνεται κανείς σε φοιτητές. Εκτός εξαιρέσεων τα περισσότερα είναι κάτι βλαμένα λαπτοπάκια που μάλον δεν θα καταλάβουν ποτέ ότι τα νούμερα που δείχνουν τις απώλειες στις στατιστικές τους είναι άνθρωποι, και ότι κάποιοι άλλοι τους στείλαν σ' αυτές τις λίστες.
Αυτά τα ολίγα, με σκεπτικισμό, βαρεμάρα και περιφρόνηση.
Τα λέμε.
bb για τους "ψαγμένους"
Επίσης θέλω να κάνω μια ιστορική παρατήρηση, και δεν αστειεύομαι. Αυτή τη στιγμή θα μιλήσω σαν έθνος, θα επαναφέρω την τάξη και θα αποκαταστήσω την ιστορία.
Ο εθνικός μου ύμνος είν' τούτου
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rNThW1QMNO4[/youtube]
- Falgorn
- Real Name: Hector-Xavier
- Facebook ID: 0
- Επικοινωνία:
+2/3 i
Όλοι λένε τ’ ορμητικό ρέμα βίαιο
Bertolt Brecht